![]() |
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D8%A8%D8%B1-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF) |
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - saaaaam - 04-10-2014 (04-10-2014, 12:48 AM)'iman_arasteh' نوشته: موضوع اینه که سیستم نمره دادن ما بازه هاش کوچک تره و درواقع دقیق تره. مثلا اگه شما یه امتحان رو بین 85% تا 100% بشید در ایران بین 17 تا 20 نمره می گیرید، اما در اونجا A یا همون 4.0 نمره ی شماست. بنابراین در تبدیل نمره ی 4 واحدی به 20 واحدی خود به خود یه بازه به دست میاد. اگه من باشم، هر نمره رو جدا به 20 تبدیل می کنم و برای هر بازه نمره ی وسط رو قرار میدم. مثلَا اگه نمره ام شده 3.7 در سیستم ایرانی میشه بین 16 تا 17، من 16.5 در نظر می گیرم و اگه 4 شدم به جای بازه ی 17 تا 20، 18.5 میذارم.
با توجه به اینکه طبق تعریف Grading Scale WES در ایران: 16-20 = 4 14-15 =3 12-13 =2 10-11 =1 0-9 =0 RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - fairy1 - 02-11-2014 سلام و خسته نباشید زمانی که مدارک رو تا تاریخ ددلاین برای دانشگاه میفرستیم آیا ارائه اصل دانشنامه و ریزنمرات، و همینطور مقاله ISI پذیرفته شده لازمه؟ یا اینکه کپی دانشنامه و ریزنمرات رو بفرستیم، و اینه بگیم فلان مقاله در حال بررسی برای اکسپت شدن هست، کافیه؟ و اصل مدارک و مقاله رو وقتی که برای شروع ترم به دانشگاه رفتیم با خودمون ببریم چون اگه بخوایم برای اصل مدارک از طریق آزاد شدن با قانون عدم کاریابی صبر کنیم، یکسال دیرتر میشه. همینطور برای اکسپت شدن مقاله سلام وقتتون بخیر اگه برای ترم پاییز پذیرش بگیریم زمانی که باید توی کشور مقصد باشیم و زمان شروع ترم تقریبا چه تاریخی میشه؟ ترم بهار چطور؟ و لطفا درمورد بورس گرفتن برای دکترا(نه فرصت مطالعاتی) از طریق خود ایران (سازمان سنجش، سازمان بورس یا ...) هم توضیح بدید. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - m_ghafuoryan - 07-11-2014 با سلام خدمت همه ی عزیزان من کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک(ارشد:دانشگاه علم وصنعت،کارشناسی دانشگاه سیستان (رتبه اول هم ورودی هام))هستم و میخوام واسه دکتری اپلای کنم هیچ اطلاعی هم در این مورد ندارم!میگن دانشگاه سنگاپور بدون مدرک زبان فعلا پذیرش میده واقعیتش زمان برای من خیلی مهمه و به همین دلیل سنگاپور رو گفتم بعد از میل به اساتید باید چیکار کنم؟ تشکر RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - saaaaam - 08-11-2014 'm_ghafuoryan dateline='' نوشته: با سلام خدمت همه ی عزیزان والا من سر در نمیارم این اصطلاح بدون نمره زبان از کجا امده ! فقط دانشگاه کپنهاگ اون هم پس از مصاحبه سخت میشه بدون ارایه نمره زبان اقدام کرد در مورد سایر کشورها اغلب بدون نمره زبان امکان پذیر نیست در مرحله اول شما باید نمره زبان را کسب کنید و همزمان دنبال دانشگاه و استادی باشید که به زمینه تحقیقاتی شما نزدیک باشد پس از پیدا کردن استاد در صورتی که دانشگاه بورسی و یا پوزیشنی داشت اپلای کنید دقت کنید شانس شما به علت معدل خوب بسیار بالا هست پس بدون نمره عالی زبان شانس و فرصت های خود را نسوزانید RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - siahsefid - 15-11-2014 سلام .سنوات خوردن (6 ترمه شدن)در دوره ی ارشد آیا تاثیر منفی در گرفتن پذیرش برای دوره ی دکتری داره؟ ممنون RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - MaMi - 15-11-2014 (15-11-2014, 07:30 PM)'siahsefid' نوشته: سلام .سنوات خوردن (6 ترمه شدن)در دوره ی ارشد آیا تاثیر منفی در گرفتن پذیرش برای دوره ی دکتری داره؟ سلام. تا جایی که من اطلاع دارم و تجربه شخصی خودم هست خیر. به عنوان مثال من خودم دوره ارشدم رو 6 ترم تموم کردم و حتی از من سوال هم نشد (زمانی که با استادم صحبت میکردم) که چرا ارشد رو 3 ساله تموم کردی! ضمن اینکه اینجا هم خیلی از دانشجویان مستر (چه امریکایی و چه غیر امریکایی) رو میبینم که به دلیل حجم زیاد کاری و درسی و یا دلایل دیگه، دوره ارشدشون رو 6 یا حتی گاهی 7 ترم تموم میکنند. بنظرم به جای نگران این موضوع بودن، سعی کنید از دوره ارشدتون نهایت استفاده از بُعد پژوهشی و علمی رو ببرید تا بتونید رزومه پر بار تری داشته باشید.
RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - saaaaam - 16-11-2014 (15-11-2014, 07:30 PM)'siahsefid' نوشته: سلام .سنوات خوردن (6 ترمه شدن)در دوره ی ارشد آیا تاثیر منفی در گرفتن پذیرش برای دوره ی دکتری داره؟ سلام
ضمن تشکر از پاسخ دوست و استاد خودم عرض کنم من در فنلاند کسانی را میشناسم که 6 ساله مستر گرفتن چون حرفه ای مشغول به کار هستند و مدرک برایشان مهم نیست فقط به قصد یادگیری تحصیل می کنند برای دکتری هم من برای این دوستان مانعی ندیدم [برش] با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - nimtaj_n - 17-11-2014 باسلام وخسته نباشید می خواستم بدونم دکتری حقوق در امریکا معمولا چند سال طول می کشه؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - MaMi - 17-11-2014 (17-11-2014, 12:06 PM)'nimtaj_n' نوشته: باسلام وخسته نباشید دوست من، من در مورد رشته شما خیلی اطلاع ندارم ولی تا جایی که میدونم شما اگر بخوای PhD و J.D یا همون Juris Doctor degree رو با هم بگیری، حدود 6 تا 8 سال (با توجه به دانشگاه و ... متغیر هست) و اگر فقط مدنظرتون PhD باشه حدود 4 الی 5 سال طول خواهد کشید. به عنوان مثال میتونید سایت دانشگاه Vanderbilt یا دانشگاه Yale رو در این زمینه نگاه کنید. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - asrainman - 19-11-2014 سلام دوستان ميخواستم ببينم كسي ليستي از دانشگاها واسه مقطع PHD كه براساس شهريه ها sort شده باشه داره؟ |