![]() |
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF) +---- انجمن: تحصیل در استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF) +---- موضوع: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Shahrouz - 17-09-2013 بله کمترین هزینه است. لطفا اگر سوالی در مورد سایر کشورها داشتید در تاپیک مرتبط بپرسید. RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - andria57 - 19-09-2013 سلام من براس فوق ليسانس دررشته mba قصد دارم اقدام كنم . خوشحال ميشم دراين خصوص اطلاعاتي ارائه بفرمايين. معدل ليسانسم 16/85 دانشگاه آزاد سابقه كاري مرتبط 14 سال دارم ولي به دليل تحريم شدن سازمان محل كارم اغلب ميشنوم كه نبايد ذكري از سابقه كاريم كنم لطفا دراين مورد هم اطلاعات بدين با سپاس آندريا ژ RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Shahrouz - 20-09-2013 درود تعداد بورسها برای دوره مستر و بویژه MBA بسیار محدودهستند که عمدتا هم به دانشجویان دارا PR یا سیتیزن شیپ تعلق می گیرند. به همین خاطر فکر می کنم به شما تعلق نمی گیرند. سوال شما در مورد پذیرش هست یا ذکر سابقه کار؟ از اونجایی که سابقه کار تاثیر زیادی در پذیرش نداره و به دلیل سخت گیری استرالیا در اعطای پذیرش ویزا، فکر می کنم بهتره به نام شرکتی که در اونجا کار می کردید اشاره ای نداشته باشید. RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - hamid reza - 29-09-2013 با سلام خدمت بچه های پیج تمام مطالب رو خوندم و حسابی بهره بردم ولی برای اطمینان باز میخواستم شرایطم رو بگم و چند تا سوال مطرح کنم تا راهنماییم کنید. شرایطم: لیسانس مکانیک حرارت و سیالات با معدل 15.30 و فوق لیسانس مکانیک تبدیل انرژی با معدل 16.74 هر دو از دانشگاه آزاد . یک مقاله isi با impact factor:1.6 دارم احتمالا یک مقاله در کنفرانس خارجی هم چاپ بشه (معلوم نیست هنوز) هنوز مدرک زبان نگرفتم. به نظرتون شانسم برای فول فاند چقدر هست؟ و کدوم دانشگاه رو در وحله اول تو ملبورن پیشنهاد میدید؟ شهرهای دیگه چطور؟ سوالاتم : 1- این که چه مدت از فارق التحصیلیتون گذشته موثر هست تو بورسیه گرفتن؟چون شنیدم تاثیر داره. 2- همین که اسمتون تو مقاله isi باشه کافی هست یا حتما باید اسمتون نفر اول باشه؟ 3- مقاله ای که در کنفرانس خارجی ارائه میدم آیا اینهم تاثیر گذاره؟ 4- به نظر من نظر استاد تو بورسیه دادن شرطه چون یکی از دوستانمون از دانشگاه دکین بورس گرفت و میگفت شانسم زد استاده از رزومم خوشش اومد. اصلا اگر استاد حرفش شرط نباشه که خیلی مسخره میشه اونوقت همه چی رو هواس که؟نظر شما چیه؟ 5- کسی میدونه رشته مکانیک کدوم دانشگاهها بهتره؟ با تشکر فراوان RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Shahrouz - 29-09-2013 (29-09-2013, 12:04 AM)'hamid reza' نوشته: با سلام خدمت بچه های پیج تمام مطالب رو خوندم و حسابی بهره بردم ولی برای اطمینان باز میخواستم شرایطم رو بگم و چند تا سوال مطرح کنم تا راهنماییم کنید. درود
شانس فول فاند شما در دانشگاههای جی 8 بالا نیست. لطفا group of 8 + australian universities رو در گوگل جستجو کنید. ولی شانس بالایی برای اسکالرشیپ از دانشگاههای دیگر استرالیا دارید. مثل همین دانشگاه دیکین در ملبورن. هر دو دانشگاه ملبورن و موناش جز g8 محسوب می شوند ولی خب اسکالرشیپ گرفتن در اینها یک مقدار دشوار شده. به خصوص برای ایرانی ها. خب حالا می رسیم به سوالاتتون ! (; 1- تاثیر که داره ولی اینقدر تاثیر بالایی نداره . رزومتون قابل توجه باشه تاثیر فاصله اقدام رو کاهش می ده. 2- امتیازات شما برای اخذ اسکالرشیپ، معمولا تابعی از معدل شما و پابلیکیشن ریکورد شما هستند. در امتیازات مربوط به پابلیکیشن عامل تعیین کننده مقالات ISI ، سپس سهم شما در مقاله (که قاعدتا در صورتی که اسم اول باشید افزایش پیدا می کنه) و ایمپکت فکتور مقالات مهمترینها هستند. قطعا اسم اول بودن مهمتره و امتیاز بیشتری داره. ولی مقاله در سایر حالات، هم امتیاز مربوط به خودش رو داره. 3- بله این نوع مقالات هم تاثیر دارند. 4- خود من پیشتر تصور نمی کردم تاثیر خیلی زیادی داشته باشه. ولی اینجا به نظر میاد برخی از دانشگاهها و برخی از انواع اسکالرشیپ نظر برخی از اساتید بسیار مهمه. در هر صورت ساپورت استاد مهم هست ولی نه به اندازه مثلا کانادا. 5- ملبورن و موناش در ملبورن بهترینها هستند RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - hamid reza - 29-09-2013 خیلی ممنون از پاسخگویی سریعتون آقا شهروز به نظرتون با چه کاری غیر از مقاله isi میشه رزومه رو قوی کرد؟ چون برام مقدور نیست که دیگه بتونم کار پژوهشی بکنم همین مقاله هم نتیجه پایان نامه کارشناسی ارشدمه. از ی پروژم که چند تا مقاله در نمیاد میاد؟؟ شما میدونید اسکالر شیپ چقدر هزینه هارو معمولا پوشش میده؟ مثلا به درصد چقدر میشه؟ من شنیدم اینقدر درس خوندن تو مقطع دکترا سخت هست که نمیشه همزمان کارکرد به همین خاطر میخوام بدونم اگر قرار باشه از داخل ایران ساپورت مالی بشم رو چه مقدار باید حساب کنم؟ باز هم خیلی ممنون از توجه و وقتی که میگذارید RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - redalert1912 - 29-09-2013 سلام من دانشجوی ترم اخر دوره کارشانسی ارشد رشته اموزش زبان انگلیسی از دانشگاه سراسری اراک هستم. دوره ی کارشناسی رو با معدل 17.80 شاگرد اول شدم. دوره ی ارشد رو هم با معدل 18.60 شاگرد اول شدم. میخواستم برای دوره ی دکتری اقدام کنم. دوتا مقاله در elsevier چاپ کردم و دو مقاله ی دیگه هم در حال چاپه. یک کتاب هم ترجمه کردم. سابقه ی برگذاری دوره های تی تی سی و اموزش هم دارم. RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Shahrouz - 29-09-2013 (29-09-2013, 12:40 AM)'hamid reza' نوشته: خیلی ممنون از پاسخگویی سریعتون آقا شهروز به نظرتون با چه کاری غیر از مقاله isi میشه رزومه رو قوی کرد؟ چون برام مقدور نیست که دیگه بتونم کار پژوهشی بکنم همین مقاله هم نتیجه پایان نامه کارشناسی ارشدمه. از ی پروژم که چند تا مقاله در نمیاد میاد؟؟ شما میدونید اسکالر شیپ چقدر هزینه هارو معمولا پوشش میده؟ مثلا به درصد چقدر میشه؟ من شنیدم اینقدر درس خوندن تو مقطع دکترا سخت هست که نمیشه همزمان کارکرد به همین خاطر میخوام بدونم اگر قرار باشه از داخل ایران ساپورت مالی بشم رو چه مقدار باید حساب کنم؟
تقریبا عامل اثرگذار دیگری غیر از مقاله (انواع مقالات) وجود ندارد، مگر ریکامندیشنهای خوب و پروپوزال عالی نوشتن.
2 نوع اسکالرشیپ معمولا وجود داره. و شما احتمالا در تمام دانشگاهها برای هر دو نوع شرکت داده می شوید. اسکالرشیپ نوع اول هزینه زندگی شما را پوشش می دهد( بین حداقل 20 تا حداکثر 30 هزار دلار در سال اسکالرشیپ) اسکالرشیپ نوع دوم شهریه را پوشش می دهد. اگر هر دو اسکالرشیپ را برنده شوید هیچ نیازی به هیچ کمک هزینه ای نخواهید داشت. ولی اگر یکی از اینها را برنده شوید باید برای شهریه حداقل 30 هزار دلار و برای هزینه زندگی حداقل 12-18 هزار دلار (وابسته به شهر) در نظر داشته باشید. لطفا تنها سوالها و پاسخهایی که مرتبط با اسکالرشیپ می شود را در اینجا بپرسید/بیاورید RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Shahrouz - 29-09-2013 (29-09-2013, 12:42 AM)'redalert1912' نوشته: سلام درود
در مورد زبان انگلیسی متاسفانه اطلاعات کمی دارم. ولی در این مورد برای شما پرس وجو می کنم. مطمئن نیستم که اسکالرشیپ به شما تعلق می گیره یا خیر. براتون پرس و جو می کنم. RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - qashqayli - 29-09-2013 سلام دوستان! من دانشجوی کارشناسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان(ترم7)، با معدل 14.5 و نمره تافل 88 هستم، می خواستم ببینم با این شرایط می تونم از دانشگاه های استرالیا فاند بگیرم!! |