![]() |
سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7) |
RE: زمان های مهم در فرآیند اپلای و پذیرش - automotive - 25-02-2016 با سلام، به آکادمیا خوش آمدید، جواب سوالاتتون به ترتیب، (25-02-2016, 10:32 PM)mahbeigom نوشته: با سلام یک موضوعی وجود داره به نام پذیرش مشروط، یعنی شما بدون ارائه کردن نمرهی زبان، دانشجوی دانشگاه محسوب میشوید، اما تا یک مدت زمان خاصی فرصت دارید تا نمرهی زبانتون رو به دانشگاه ارائه کنید، که مزایا و معایب خاص خودش رو داره، بله، تفاوت وجود داره، ترم پاییز معمولا ترمی هستش که بیشتر دانشگاهها پذیرش دارند و فاند هم معمولا بیشتر در این ترم در اختیار دانشجوها قرار میگیرد، اگر ترم پاییز ترم اولتون باشه، میتوانید در اولیین تابستان، کارآموزیتون رو شروع کنید، که اگر ورودی بهار باشید نمیتوانید این کار را انجام بدهید. (25-02-2016, 10:32 PM)mahbeigom نوشته: مورد دوم اینکه معدلم بالای 18 هست و از دانشگاه آزاد نجف آباد فارغ التحصیل میشم. میخوام با همکاری یکی از استادانم یه مقاله مروری به زبان انگلیسی بنویسم. قطعا از من وقت میگیره، آیا اصلا می صرفه که وقت بگذارم؟ شانسم چقدر بالا میره؟چرا نصرفه؟ اولویت با نمرهی زبان، معدل، افتخارات تحصیلی هست و بعد مقاله و کنفرانس، بهتر هستش که دوستان مجرب پاسخگوی این سوال شما باشند. (25-02-2016, 10:32 PM)mahbeigom نوشته: مورد سوم اینکه من افغانستانی هستم و ایران زندگی میکنم، اینها بعدا تاثیری نمیگذاره؟ میتونم از ایران اقدام کنم؟ براشون مهم نیست؟ اگر شما تبعه افغان هستید، و الآن تبعه ایران نشدید و شناسنامه شما ایرانی نیست و افغانی هستش، باید بگم دانشگاه های سوئد را مطمعن هستم، برای آلمان و کانادا هم شنیدم که مردم کشور افغانستان، سهمیه دارند و به شما بورس دولتی (از طورف دولت سوئد و ...) میدهند، اما از شرایط آن بیخبر هستم. (25-02-2016, 10:32 PM)mahbeigom نوشته: مورد چهارم اینکه من حقیقا می ترسم که اونجا از نظر درسی کم بیارم و نتونم پاس کنم و عقب بیفتم. فکر میکنم که سیستم شب امتحانی که اینطوری بالا اومدم و عملا دانش زیادی ندارم، اونجا مایه دردسرم خواهد شد و در رنج و عذاب درس خوندن خواهم بود. اونایی که رفتن واقعا این براشون مسئله ساز نبوده؟این موضوع را هم بهتر هستش دوتان مجرب پاسخ گو باشند موفق باشید. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - blur - 26-02-2016 @mahbeigom جدای از قضیه پذیرش کاندیشنال یا مشروط، خیلی از دانشگاه ها اصلا به نمره زبان برای دادن پذیرش اهمیت میدن. ضمنا پذیرش مشروط معمولا نیاز به گذروندن کورس های با هزینه بالا در دانشگاه داره. برای ویزا هم ممکنه مشکل ایجاد کنه. من توصیه م اینه که اول به نمره زبان ترتیب اثر بدین. مشکلی نیست اگر به ترم بهار یا حتی پاییز سال بعد رسیدین. دوم. نوشتن مقاله هم ایده خوبیه. ولی زبان اولویت بالاتری داره. سوم. مشکلی نداره. چهارم. تلاش خیلی زیادی میخواد. ولی اگر انگیزه شو دارید با تلاش می تونید این مشکلو حل کنید. کسانی هستند که تو سیستم آکادمیک غربی نتونستن دوام بیارن و کسانی هم بودن که موفق شدن. این به خودتون و اهدافتون بستگی داره. موفق باشید. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - alireza2000ha - 26-02-2016 با سلام و عرض ادب دوستان این سوالو خیلی جاها پرسیدم خواهشا مستند جواب بدید من شرایط زبان و GMAT خیلی خوبی دارم ولی آزمون ندادم شما نمره رو خوب فرض کنید اما متاسفانه لیسانسم مدیریت بازرگانی پیام نوره 6 ساله معدل 14 ولی فوق لیسانس سراسری MBA تهران هستم. سال اولم نهایت تا دو ترم دیگه (یعنی دوساله) هم تموم میکنم. معدلم تا حالا 17.5 و احتمالا بالاتر هم بره و ریز نمرات هم خیلی خوبه؛ سه تا مقاله داخلی دارم و روی مقاله بین المللی هم دارم کار میکنم. برای پذیرش هدفم دکتری مدیریت فقط آمریکا یا کانادا هست و رنک دانشگاه برام زیاد مهم نیست فقط آمریکا باشه و در درجه دوم کانادا باشه و ضمنا فقط فول فاند ولی سوالم فقط اینه که بافرض اینکه نمره خوبی در تافل و GMAT بیارم و باتوجه معدلم در دوره فوق لیسانس، آیا معدل پایین و 6 ساله بودن دوره لیسانسم مشکلی در روند پذیرش ایجاد میکنه ؟ اگر بله با احراز چه شرایطی مبتونم این مشکلو پوشش بدم ؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - mona - 28-02-2016 (26-02-2016, 07:24 PM)alireza2000ha نوشته: با سلام و عرض ادببا سلام؛ 6 ساله بودن لیسانس شما مشکلی ایجاد نمیکنه اما معدل پایین شما و تاپ نبودن دانشگاه لیسانس شما میتونه باعث بشه شانس قبولی شما در دانشگاه های تاپ کم بشه ( دقت کنید که گفتم شانس کم بشه نه اینکه شانسی نداشته باشید .) اما از طرفی دانشگاه ارشد شما دانشگاه خوب و شناخته شده ای است و با داشتن مقالات خوب در مجلات بسیار خوب بین المللی ( نه ISI پولی) و همچنین نمرات درخشان مقطع ارشد و علی الخصوص پایان نامه و نمره بالای 18 برای معدل میتوان تا حدودی مشکل نمرات لیسانس شما را کمرنگ کند . سعی کنید از استادان خوب بخواهید برایتان توصیه نامه عالی بنویسند و در موضوعات نوین مربوط به رشته و فیلد تحقیقاتی خودتان چندین مقاله ارائه دهید ( زیر نظر یک استاد با تجربه ، چراکه هرچقدر هم که خوب بدانید اما احتمال اشتباه برای یک نویسنده به تنهایی بیشتر از دو نویسنده است . ) به نظر اگر رده دانشگاه برایتان مهم نباشد ، شانس کافی را برای پذیرش با احتمال داشتن شرایطی که ذکر کردم ، داشته باشید. ( با فاند ) سایر دوستان هم اگر چیزی را از قلم انداخته باشم به شما یادآوری خواهند کرد . اما بدانید که هیچ وقت برای درخشان کردن رزومه دیر نیست . از همین ارشد شروع کنید. موفق باشید RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - amin2015bodo - 02-03-2016 سلام دوستان بنده یه سوالی داشتم اونم اینکه معدل لیسانسم 15/91 در رشته برق قدرت از دانشگاه تبریز . الانم دانشجوی راه اهن برقی دانشگاه علم و صنعت هستم میخواستم بدونم با داشتن دو مقاله داخلی و یک isi به نظرتون معدل ارشدم حدودا چقدر باید باشه که بتونم از دانشگاه های کانادا برای دکترا جواب بگیرم؟ ایلتس 7 برای کلیه مهارت ها دارم چه راه هایی برای بهبود رزومه پیشنهاد میدین ؟ مرسی RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - maryam.m - 10-03-2016 سلام دوستان امیدوارم بتوانید در مورد سوال های مطرح شده، راهنمایی کنید. 1- در مقطع دکتری در خارج از کشور مانند داخل دوره شبانه، مجازی و ... وجود دارد؟ اگر بلی این ویژگی در مورد همه کشورها صادق است؟ 2- گرفتن وکیلی که در حوزه ویزای دانشجویی فعالیت می کند، به نظر چقدر منطقی می آید؟ با این فرض که وکیل افرادی را در خارج از کشور دارد که ارتباط قوی با دانشگاه و بعضی از اساتید دارد و احتمال گرفتن فاند بسیار بالاست (البته به گفته خود وکیل )و هزینه را بعد از قبولی در دانشگاه می گیرد. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - nader - 10-03-2016 (10-03-2016, 01:02 AM)maryam.m نوشته: سلام دوستاندرود در خارج ایران دانشگاه ها هم با شهریه موجو هست هم بدون شهریه در مورد فاند هم فاند کامل موجوده هم فاند ناقص در مقطع دکترا بخش اساسی اون ارتباط با استاد هستش و اون باید متقاعد بشه و مقدار فاند شما مشخص بشه بنده به شخصه به وکیل و این داستان ها برای پذیرش و اونم در مقطع دکترا و اینا خوشبین نیستم شما خودت باید دنبال پوزیشن بگردی ایمیل بزنی به اساتید و رزومه قوی داشته باشی و مهمتر اینکه از یه دانشگاه خوب پذیرش بشی نه هر جایی موفق باشید RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - pouya999 - 12-03-2016 سلام . من کارشناسی عمران رو از دانشگاه سراسری کردستان با معدل 13 گرفتم. ارشدم رو توی دانشگاه شریف در گرایش مدیریت ساخت با معدل 17.6 تموم کردم و برای آزمون زبان دارم آماده میشم. برای گرفتن پذیرش در آمریکا ، کانادا و یا اروپا میتونید راهنماییم کنید؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - nader - 12-03-2016 (12-03-2016, 03:47 AM)pouya999 نوشته: سلام . من کارشناسی عمران رو از دانشگاه سراسری کردستان با معدل 13 گرفتم. ارشدم رو توی دانشگاه شریف در گرایش مدیریت ساخت با معدل 17.6 تموم کردم و برای آزمون زبان دارم آماده میشم. برای گرفتن پذیرش در آمریکا ، کانادا و یا اروپا میتونید راهنماییم کنید؟ درود به شما و خوش آمدید به آکادمیا کافه داشتن یه رزومه خوب خیلی مهمه در امر پذیرش که شما میتونید با تکیه به اون دانشگاه های رنک بالا و فاند خوب و خوب تر رو بدست بیارید حال که شما آزمون زبان ندادین و حتی GRE و حتی بسیار چیزای دیگه نقطه ضعف شما معدل لیسانس شماس شما ابتدا فوکوس کنید رو نمره زبان بالا(خیلی تلاش کنید) سپس روی GRE و دادن مقاله(تنها راه نجات برای جبران معدل لیسانس) توصیه نامه sop سپس ارتباط با استاد که بسیار بسیار مهم هستش حتی اگه آمریکا کانادا هم نباشه برای اروپا میتونید جاهای خوب پذیرش بگیرید قطعا همیشه شانس برای پذیرش و فاند هست موفق باشید RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - pouya999 - 12-03-2016 (12-03-2016, 05:15 AM)nader نوشته: درود به شما و خوش آمدید به آکادمیا کافه ممنونم از لطفتون و وقتیکه اینجا برای راهنمایی ما میگذارید. بله موافقم بنده نقطه ضعفم معدل کارشناسیه. با توجه به اینکه گرایش بنده Construction engineering & management هست و دکترای مدیریتی مهندسی عمران هست آیا برای آزمون زبان باید فقط GMAT رو شرکت کنم؟ چه نمره ای باید برای پوشش معدل کارشناسی کسب کنم؟ بر اساس تجربیاتتون اگر با 1 مقاله و این نمرات و قبولی آزمون زبان بخوام فاند و پذیرش بگیرم کجارو باید نشونه بگیرم؟ البته زبانم خوبه و برای سنجش رفتم TOLIMO و نمره م 560 شد. |