آکادمیا کافه
تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 (/Thread-%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D8%B2%D9%86%D8%AF-%D9%85%D8%AA%D8%A7%D9%87%D9%84-%DB%8C%D8%A7-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-21)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - Kamyab22 - 17-10-2021

سلام وقتتون بخیر
ببخشید یه سوال دارم..من خواهرم سیتیزن امریکاست و خودمم به تازگی ویزای دانشجویی گرفتم و یک ماهه که امریکام(ویزای F1 و سینگل)..حالا سوالم اینکه اگه خواهرم برام اقدام کنه( کتگوری F4)..چقدر طول میکشه تا فرم i130 اپروو بشه؟چون من سرچ کردم میگفتن بعد از اپرو فرم i130 میشه درخواست adjustmant of status داد و بعدش میشه از امریکا خارج و وارد شد به دفعات..درسته؟
من چون ویزام سینگل هست تا زمانی که بخوام از طریق کار گرین کارت بگیرم حداقل ۷ یا ۸ سال طول میکشه و تو این مدت نمیشه از امریکا خارج شم..میخواستم بدونم اگه خواهرم واسم اقدام کنه میشه این مشکلو حل کنم؟خیلی ممنون از شما

RE: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - M1KE - 17-10-2021

adjustment of status برای کسانی هست که نوبت ویزا برای اونها موجود باشه که این حالت غالبا در گروه های Immediate Relatives مثل همسر و فرزند صادق هست چون همیشه براشون نوبت ویزا آمادست و در صورتی که به طور قانونی در آمریکا باشند می تونند به جای اینکه از مسیر سفارت اقدام کنند درخواست adjustment of status بدن. برای گروه های خانوادگی مثل شما فقط در صورتی می تونند این درخواست را بدن که پرونده شون کارنت شده باشه یا به عبارت دیگه نوبت ویزا برای اونها موجود باشه که در مورد گروه F4 این در حال حاضر 14 سال طول میکشه. به بیان دیگه اگر الان فردی با گروه F4 در آمریکا باشه و پرونده اش مربوط به اکتبر 2007 به قبل باشه میتونه درخواست adjustment of status بده که در عمل خیلی نادر هست. نمیشه همون ابتدای کار تا پرونده خانوادگی باز کردین چنین درخواستی بدین چون نوبت ویزا نشده و هنوز مجاز به اقدام برای گرین کارت نیستین.

RE: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - Kamyab22 - 21-10-2021

(17-10-2021, 09:46 PM)M1KE نوشته: adjustment of status برای کسانی هست که نوبت ویزا برای اونها موجود باشه که این حالت غالبا در گروه های Immediate Relatives مثل همسر و فرزند صادق هست چون همیشه براشون نوبت ویزا آمادست و در صورتی که به طور قانونی در آمریکا باشند می تونند به جای اینکه از مسیر سفارت اقدام کنند درخواست adjustment of status بدن. برای گروه های خانوادگی مثل شما فقط در صورتی می تونند این درخواست را بدن که پرونده شون کارنت شده باشه یا به عبارت دیگه نوبت ویزا برای اونها موجود باشه که در مورد گروه F4 این در حال حاضر 14 سال طول میکشه. به بیان دیگه اگر الان فردی با گروه F4 در آمریکا باشه و پرونده اش مربوط به اکتبر 2007 به قبل باشه میتونه درخواست adjustment of status بده که در عمل خیلی نادر هست. نمیشه همون ابتدای کار تا پرونده خانوادگی باز کردین چنین درخواستی بدین چون نوبت ویزا نشده و هنوز مجاز به اقدام برای گرین کارت نیستین.
خیلی ممنون از پاسختون..پس راهی وجود ندارکه که من بتونم از امریکا خارج شم؟ یعنی تا وقتی گرین کارت بگیرم باید همینجا بمونم؟ لاتاری چطور؟ من الان میتونم لاتاری ثبت نام کنم؟ واسه ویزام اینجا مشکلی پیش نمیاد؟

RE: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - Babak - 21-10-2021

(21-10-2021, 01:57 AM)Kamyab22 نوشته: خیلی ممنون از پاسختون..پس راهی وجود ندارکه که من بتونم از امریکا خارج شم؟ یعنی تا وقتی گرین کارت بگیرم باید همینجا بمونم؟ لاتاری چطور؟ من الان میتونم لاتاری ثبت نام کنم؟ واسه ویزام اینجا مشکلی پیش نمیاد؟

شما اگر پس از تحصیل در آمریکا کار پیدا کنید و از طریق کار اقدام کنید، سریع‌تر گرین‌کارت خواهید گرفت تا از طریق خواهرتون. گرین کارت خواهر و برادر در حال حاضر حدود ۱۴ سال طول می‌کشه.
شما می‌تونید در لاتری شرکت کنید. مشکلی برای ویزاتون وقتی در آمریکا هستید پیش نخواهد اومد.

RE: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - Kamyab22 - 29-10-2021

(21-10-2021, 09:46 AM)Babak نوشته: شما اگر پس از تحصیل در آمریکا کار پیدا کنید و از طریق کار اقدام کنید، سریع‌تر گرین‌کارت خواهید گرفت تا از طریق خواهرتون. گرین کارت خواهر و برادر در حال حاضر حدود ۱۴ سال طول می‌کشه.
شما می‌تونید در لاتری شرکت کنید. مشکلی برای ویزاتون وقتی در آمریکا هستید پیش نخواهد اومد.

خیلی ممنون...اگه تو لاتاری ثبت نام کنم و برنده نشم و بعد ها بخوام از طریق NIW یا ویزای کار گرین کارت بگیرم،مشکلی واسم پیش نمیاد؟الان ویزای F1 دارم

RE: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - M1KE - 30-10-2021

اگر قبول نشین در عمل پرونده ای تشکیل ندادین و تاثیر خاصی روی بقیه پرونده ها نداره. یعنی اگر بپرسند آیا پرونده مهاجرتی داشتین یا خیر، پاسختون منفی خواهد بود. مگر اینکه مستقیما ازتون بپرسن که لاتاری شرکت کرده بودین یا خیر که اون هم به ندرت در مصاحبه ویزاهای غیرمهاجرتی هست و شما از اون مرحله رد شدین.

RE: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - Babak - 03-11-2021

(29-10-2021, 09:30 AM)Kamyab22 نوشته: خیلی ممنون...اگه تو لاتاری ثبت نام کنم و برنده نشم و بعد ها بخوام از طریق NIW یا ویزای کار گرین کارت بگیرم،مشکلی واسم پیش نمیاد؟الان ویزای F1 دارم

همون طور که مایک هم توضیح داده، خیر مشکلی پیش نمی‌آید. قضیه شرکت در لاتری گاهی برای ویزاهای غیرمهاجرتی (اگر بپرسند) ممکنه مشکل ایجاد بکنه، برای این که شما در مورد ویزاهای غیرمهاجرتی باید نشون بدید که قصد مهاجرت و زندگی در آمریکا ندارید، ولی شرکت در لاتری نشون می‌ده که چنین قصدی دارید. در نتیجه می‌تونه کمی مشکل‌ساز بشه، ولی اون رو هم کمتر پیش میاد که بپرسند. در مورد گرفتن گرین کارت اما اصلن مشکلی نداره، برای این که گرین کارت خودش قصد مهاجرته و در همون راستاست.

RE: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - Kamyab22 - 07-11-2021

(03-11-2021, 07:04 AM)Babak نوشته: همون طور که مایک هم توضیح داده، خیر مشکلی پیش نمی‌آید. قضیه شرکت در لاتری گاهی برای ویزاهای غیرمهاجرتی (اگر بپرسند) ممکنه مشکل ایجاد بکنه، برای این که شما در مورد ویزاهای غیرمهاجرتی باید نشون بدید که قصد مهاجرت و زندگی در آمریکا ندارید، ولی شرکت در لاتری نشون می‌ده که چنین قصدی دارید. در نتیجه می‌تونه کمی مشکل‌ساز بشه، ولی اون رو هم کمتر پیش میاد که بپرسند. در مورد گرفتن گرین کارت اما اصلن مشکلی نداره، برای این که گرین کارت خودش قصد مهاجرته و در همون راستاست.

خیلی خیلی ممنون...دو تا سوال دیگه هم داشتم
یکی اینکه اگه خواهرم بخواد الان واسم اقدام کنه،خودش میتونه فرم i130 رو فایل کنه یا باید حتما وکیل اینکارو کنه؟ چون وکیل ۱۰۰۰ دلار حداقل پول میگیره..
و اینکه من لاتاری رو ثبت نام کردم اگه الان خواهرم پرونده تشکیل بده و احیانا لاتاری برنده بشم مشکلی پیش نمیاد؟ چون شنیدم کسایی که لاتاری میبرن ولی پرونده مهاجرتی خانوادگی دارن، بهشون گرین کارت نمیدن و میگن صبر کن از طریق همون کیس خانوادگیت برو.نمیدونم چقدر درسته...

RE: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - M1KE - 08-11-2021

- بله، وکیل اختیاری هست.
- خیر چنین چیزی در قوانین مهاجرتی وجود نداره. البته ممکنه برای افرادی که در گروه های وابستگان درجه یک مثل همسر و فرزند هستند (به اصطلاح Immediate Relative) در عمل زمان بررسی به یک اندازه یا زودتر باشه چون برای این گروه ها نوبت ویزا همیشه فراهم هست و فقط گرفتن فرستادن مدارک و وقت سفارت و بررسی پرونده هست که یک تا دو سالی زمانی میبره و به همین دلیل منطقی هست که همون پرونده رو ادامه بدین چون لاتاری هم کار اصلی که میکنه یک وقت خارج از نوبت برای ویزا به فرد برنده میده که برای این گروه از افراد از ابتدا موجود هست پس اگر فردی مثلا برای همسر یا فرزندش پرونده ای تشکیل داده عملا از کسی که تازه در لاتاری برنده شده وضعیتش جلوتر هست. ولی برای گروه هایی که خانوادگی (family based) اقدام کردند اینها نوبت ویزاشون بسته به گزوه موردنظرشون چند سال بعد در ویزا بولتن اعلام میشه و برای این گروه ها اگر لاتاری برنده بشن می تونند از نوبت ویزایی که لاتاری بهشون میده استفاده کنند و مثلا مثل شما که از طریق برادر-خواهر اقدام کردین 14 سال انتظار نکشن. حتی در خود این گروه ها هم اگر شرایط متقاضی یا اسپانسر عوض بشه (مثلا متقاضی متاهل بشه یا اسپانسر شهروند بشه) ممکنه نوع گروه مهاجرتی تغییر کنه که نوبت ویزا هم بر اون اساس تغییر می کنه. (در این تاپیک این گروه ها مشخص شدن. اونهایی که می بینید با IR شروع شدن اینها نوبت ویزاشون از همون ابتدا فراهم هست به همین دلیل اون 1 تا 2 سال انتظار فقط به دلیل وقت سفارت و بررسی پرونده است و ممکنه حتی کوتاهتر باشه ولی اونهایی که با F شروع میشن همونطور که می بینید نوبت ویزاشون طولانی و دقیقش در ویزا بولتن اعلام میشه).

RE: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - mvmahsa - 27-06-2022

سلام ببخشید من برادرم امسال برای خویشاوندی ممن وخانواده ام رو ثبت نام کرد
این مدت زمان که الان میگید ۱۴ سال طول میکشه احتمال داره کمتر بشه مثلا ۱۱ سال
ممنون میشم برای سن دخترم میخوام‌بدونم الان ۸ سالشه