![]() |
روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- انجمن: روادید ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- موضوع: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا (/Thread-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Shihan - 10-07-2016 (10-07-2016, 01:29 AM)s_1983 نوشته: آقا یه سوال برام پیش اومده اینه که وقتی اونایی که مدارکمو چک کردنو تحویل گرفتن بعد آقای پالوچی هم چک کردو مصاحبه کرد اصلا به نمره زبانم که پایین بود گیر نداد بعد که بش گفتم نمرم پایینه گفت مهم نیس و عیبی نداره.حالا آقای پالوچی همون موقع تصمیمشو میگیره واسه ویزا دادن یا دوباره بررسی می کنن چون شاید همون لحظه گفته عیبی نداره بعد فرداییش حال نباشه بگه عیب داره.کلا بازم بررسی میکنن همه مدارکو یا همون موقع که چک کردن تصمیمشو میگیره؟بعضیا میگن دوباره کل پرونده ها بررسی میشه بعضیا هم میگن همون موقع تصمیمشونو میگیرنو بررسی نمیکنن دوباره.کسی مطمئن هست راجب این موضوع؟ قبلاً روی نمره و داشتنش گیر بودن اما اگر ایشون بعنوان نماینده ایرانی سفارت میگن مشکل نیست پس حتماً ایرادی نداره. RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - s_1983 - 10-07-2016 بعنی موقع مصاحبه تصمیمشو میگیره ویزا بده یا نه؟ یا بازم بررسی میکنن کل پرونده هارو بعد تصمیم میگیرن؟ RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Shihan - 10-07-2016 (10-07-2016, 03:00 PM)s_1983 نوشته: بعنی موقع مصاحبه تصمیمشو میگیره ویزا بده یا نه؟ خیر. سیستم ویزای دانشجویی عملاً کمیته محوره نه اون افسری که مصاحبه میکنه. ضمناً بیشتر برمیگرده به مدارک دقیق و منظم شما. RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - DanialV - 13-07-2016 سلام دوستان من دانشجوی ترم 7 دانشگاه سجاد مشهد (غیر انتفاعی) یه سوال داشتم امسال میخوام برای ایتالیا اقدام کنم خوب من چون ترم 8 فارغ میشم مدرک اصلی لیسانسم به ددلاین سفارت برای ویزا نمیرسه میخواستم بدونم چیکار کنم امسال کلا اپلای نکنم یا راهی هست که بتونم مدارکم برسونم به سفارت چون مدرک اصلی دانشنامه میگن حداقل 3 الی 6 ماه طول میکشه لطفا کمک کنید خیلی گیر کردم تو این موضوع RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Shihan - 13-07-2016 (13-07-2016, 03:24 PM)DanialV نوشته: سلام دوستان من دانشجوی ترم 7 دانشگاه سجاد مشهد (غیر انتفاعی) یه سوال داشتم امسال میخوام برای ایتالیا اقدام کنم خوب من چون ترم 8 فارغ میشم مدرک اصلی لیسانسم به ددلاین سفارت برای ویزا نمیرسه میخواستم بدونم چیکار کنم امسال کلا اپلای نکنم یا راهی هست که بتونم مدارکم برسونم به سفارت چون مدرک اصلی دانشنامه میگن حداقل 3 الی 6 ماه طول میکشه لطفا کمک کنید خیلی گیر کردم تو این موضوع ببین تو چند پست بالاتر یه دوستی گفتن با نداشتن نمره زبان هم مشکلی نداره، هر چند من خیلی اطمبنان به کارهای سفارت ایتالیا ندارم هر سال قانونی رو ور میدارن و هی تغییر میدن. اما در کل نداشتن مدرک زبان یعنی بخشی از مسیر ویزا مشکل داره. برای سفارت هم فقط اصل مدارک مهمه. RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - DanialV - 14-07-2016 مرسی از پاسختون ولی بحث من روی مدرک زبان نبود من همه مدارکم کامل میشه تا ددلاین سفارت فقط مدرک اصلی کارشناسی چون ترم 8 فارغ میشم حداقل 2 الی 3 ماه طول میکشه و به ددلاین نمیرسه سوالم اینه کسایی که ترم 8 فارغ تحصیل میشن چیجوری برای ایتالیا اقدام میکنن که برای ترم پاییز ایتالیا باشن ؟ RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - s_1983 - 14-07-2016 دوست عزیز ترم 8 شما هر زمانی باشه شما اگه برای ترم دوم دانشگاه ایتالیا بخواین اقدام کنین فکنم شروع شده ولی اگه واسه ترم اولش بخواین اقدام کنین باید صبر کنین چند ماه دیگه.ولی از ترم دوم رفتن اگه بخواین بورس دولتی بگیرین براتون مشکل ایجاد میشه اگه مشکل نیس بورس واستون پس اقدام کنین از الان. در مورد مدرکتون زمانی که فارق التحصیل میشین اگه خدمتو تموم کرده باشین که چند ماهی طول میکشه مدرکتونو بتون میدن اگه سربازی نرفتین به شما گواهی قابل ترجمه میدن.گواهی موقت معمولی قابل ترجمه نیس.دانشگاه بگین گواهی فارق التحصیلی قابل ترجمه میخوام خودشون میدونن اگه سوادشو داشته باشن. برای سفارت باید واسه اینکه پرونده دانشجوییتون تشکیل بشه مدارکتون کامل باشه.واسه کامل بودن باید تائیدیه های دادگستری و خارجه داشته باشن.واسه تائیدیه ها باید دارالترجمه مورد تائید سفارت ترجمه کنه.واسه ترجمه باید مدارکتونو مورد تائید آموزش و پرورش و سازمان دانشگاتون تائید کنن.واسه این تائیدیه ها هم یکم بدو بدو داره ولی چیزی نیس درست شدنیه. من همین قدر میدونستم اگه سوال دیگه ای دارین بچه ها کمکتون میکنن. موفق باشین RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - DanialV - 14-07-2016 مرسی از پاسخ کاملتون من برای ترم اول میخواستم شروع کنم یعنی همون چند ماه دیگه کا باز شد ولی دودل بودم سر این قضیه ویزا دیگه با این حرف شما دلم قرص شد و امسال مدارکم میفرستم مرسی واقعا برای کمکتون RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - s_1983 - 14-07-2016 دوستان من یه اشتباهی کردم راجب مدارکم که میخوام بتون بگم تا دوستانی که واسه ترمهای بعد ایتالیا میخوان اقدام کنن این اشتباهو نکنن.اول اینکه مترجمان مورد تائید وقتی مدارکو میگیرن یک ماه تا یک ماهو نیم دیگه ترجمه رو بتون تحویل میدن که اگه زودتر بدن پول بیشتر میگیرن ولی تضمینی نیس بازم.پس سعی کنین 2ماه قبل وقتتون مدارکو جمعو جور کنینو بدین ترجمه.بعد اینکه جواب ویزا تو ماهی میاد که واسه خوابگاه میخواین ثبت نام کنین و واسه اون باید مداک بورس تهیه کنین و بازم ترجمه و زمان زیادش و ثبتنام خوابگاه که حتما قبل جواب ویزا زمانش هست.این درسته که سازمان ویزا و بورس ربطی بهم ندارن ولی سفارت باید مدارکو تائید کنه و از جایی که هرسال یه قانون دارن پس بهتره مرارک بورستونم با مدارک ویزا ترجمه کنین و قبل وقت ویزاتون ببرین واسه تائیده های سفارت.اینطوری تو پروسه ویزاتون خللی وارد نمیشه.بعد میرین واسه کارای ویزا.بهرحال خرجو باید انجام بدین ولی بهتره زودتر انجام بدین که استرس نگیرین.در مورد مدرک زبان سفارت b2 میخواد یعنی 5.5 به بالا و ربطی به دانشگاه نداره و از مدارک ویزاس که ضروریه و پرونده تشکیل نمیشه اگه نباشه.چونه زدن هم قبول نمیکنن.من کارای بورسمو خودم دارم انجام میدم هرچند جای سوال هم دارم ولی سعیمو میکنم.شما هم به این موسسات واسه بورس پول ندید که کار خاصی نمیکنن.مدارکتونو کامل ببرید بازم میگم.تائیدی تحصیلی ها هم همینطور.راجب مالی هم گردش 3ماهه به اندازه سالهایی که قراره درس بخونین و هر سال7500 یورو.منظور گردش مالیتون آخرش موجودیش برسه به اون مقداری که لازمه.موفق باشین RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - s_1983 - 14-07-2016 منظورم تو نوشته ی بالا از جمله ی (قبل وقت ویزا مدترکتون رو ببرید واسه تائیدیه های سفارت واسه بورس) در اصل قبل از وقت مصاحبه واسه ویزا هست.موفق باشید |