چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - juventusir - 12-07-2014 سلام به دوستان عزیز من می خوام تحصیلم رو در رشته توسعه پایدار ( sustainable development ) ادامه بدم معدل کارشناسی ارشدم 18.80 هست دو تا مقاله isi دارم و 10 تا بین المللی زبان هم ایلتس 6 دارم سه تا معرفی نامه قوی دارم می تونید با توجه به این شرایط بنده رو راهنمایی کنید ممنون از وقتی که می گذارید RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - saaaaam - 12-07-2014 (12-07-2014, 12:48 AM)'juventusir' نوشته: سلام به دوستان عزیز سلام دوست خوبم
رشته شما از جمله رشته هایی هست که اشخاص بسیار کمی در ان ادامه تحصیل داده اند تا بحال من هم فقط توانستم چند دانشگاه که رشته شما را ارائه می دهد پیدا کنم: 1- ایرلند: UCD Urban Institute Ireland رشته PhD Programme in Sustainable Development 2- هلند: دانشگاه Maastricht University رشته PhD Sustainability Science, Policy and Practice (SSPP) 3- اسکاتلند: دانشگاه The University of St Andrews رشته Sustainable Development 4- بلژیک: مرکز تحقیقاتی The Institute for European StudiesThe Institute for European Studies 5- انگلستان: دانشگاه University of Surrey مرکز The Centre for Environmental Strategy (CES) اینها مواردی بودند که من پیدا کردم. بنظر من از نظر معدل فوق لیسانس و رزومه تحقیقاتی شرایط مناسبی دارید اگر معدل لیسانس شما هم به همین خوبی باشد شانس خوبی خواهید داشت البته بنظر امریکا و کانادا گزینه هایی بسیاری در رابطه با رشته شما وجود دارد پیشنهاد می کنم با بخش شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا فروم و بخش شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D نیز مشاوره داشته باشید. شاد و سربلند باشید RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Omid.madani - 12-07-2014 سلام من دانشجوى حسابدارى هستم معدل كاردانيم در دانشكده فنى تبريز١٨/٣٠ معدل كارشناسيم در غيرانتفاعى دانشوران تبريز ١٧/٥٤ معدل ارشدم در آزاد تبريز ١٦/١٠ با اينكه دانشگاه هايى كه من اونجا درس خوندم ،معروف نيستن ولى در شمال غرب ايران از بهترين هاى حسابدارى هستن زبان انگليسى در حدhigh intermediate كانون زبان ايران خوندم مقاله هم ندارم ٢تا از استادم در انگليس دكترى شون گرفتن كه ميتونن واسم توصيه نامه رو رديف كنن البته اونا هيئت علمى آزاد تبريز بودن و هزينه هاشون رو دانشگاه آزاد تقبل كرده بود نميدونم اطلاعاتى كه دادم كافى بوده باشه يا نه ولى دوس دارم فاند هم داشته باشه در ضمن سربازى ام نرفته ام (به نظر شما من از كجا بصورت جدى شروع كنم،منظورم اين كه اول كاراى زبانم انجام بدم يا اينكه برم دنبال مقاله؟،راسيتش وضعيت داخل ايرانم به نحوى هست كه بيشتر احساس سردر گمى ميكنم،با اينكه به رشته ام علاقه دارم ولى بعضى وقتها حس نااميدى بهم دست ميده) Yours truly Omid.m RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - saaaaam - 12-07-2014 (12-07-2014, 01:52 PM)'Omid.madani' نوشته: سلام سلام بر شما دوست عزیز و هم رشته ای[img]images/smilies/wink.gif[/img] نکته بسیار مهم برای گرفتن بورس داشتن ایده ای نو در یکی از موضوعات روز حسابداری هست که در ان رابطه پروپوزال بنویسید و نظر استادی را جلب کنید. این موضوع به حرف ساده هست ولی باید بسیار جدی بگیرید و وقت بگذارید .دوست خوبم شما معدل خوبی داری ولی دانشگاه متوسطی تحصیل کردی بنظر من شما باید در درجه اول برنامه ریزی فشرده برای جی ار ای با نمره بالای 320 و تافل بالای 90 داشته باشی چون رشته های حسابداری و مدیریت بورس شدن بسیار رقابتی هست و فشرده دوست خوبم برای بورس گرفتن حالا چه بصورت پوزیشن های اعلام شده در دانشگاه ها چه بورسهای خود دانشگاه یا دولتهای خارجی شما باید توانایی پژوهشی خودت را از طریق حداقل 2 مقاله در مجلات معتبر حسابداری لزوما ای اس ای نه! نشان دهید! فهرست زیر شامل مجلات معتبر در سال 2013 هست: Journals in the 2013 release of JCr - Thomson Reuters دوست خوبم از بین دانشگاه های اروپا: 1- دانشگاه های اولو - التو در کشور فنلاند 2- دانشگاه های میدلکس و اسکس انگلستان 3- دانشگاه استکهلم در سوید 4- دانشگاه های کپنهاگ - مدرسه بازرگانی کپنهاگ در دانمارک 5- و در استرالیا دانشگاه های کرتین - مک کوری - گریفیث و یو تی اس را برای شما مناسب می بینم البته بسیار دانشگاه هست ولی تجربه من این دانشگاه ها احتمال فاند گرفتن برای شما بیشتر هست 6- دوست خوبم بعد از گرفتن جی ار ای انشاله هدف اصلی را امریکا و کانادا قرار بده بنظر من بیشترین شانس را در این دو کشور داری. پیشنهاد می کنم با بخش شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا فروم و بخش شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D نیز مشاوره داشته باشید. پیشنهاد می کنم مقالات جدید در حسابداری را از سایت sciencedirect ملاحظه و مطالعه نمایید و دو مقاله ای که عرض کردم را در ان زمینه ها کار کنید . RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - kianoosh777 - 11-08-2014 سلام من دانشجوی دکتری فیزیک هستم که قصد انصراف دارم. فوق لیسانس را از دانشگاه صنعتی اصفهان گرفتم که معدلم پایین هست (15.75)، اما مقاله داخلی دارم و یک ISI در انتظار چاپ که برای گرایش من خوب محسوب میشه. به نظرتون برای اروپا اقدام کنم (سوئد، نروژ یا آلمان)، چقدر شانس دارم؟ با توجه به اینکه قوانین تغییر کرده در مورد سربازی، آیا با انصراف دادن بعدش اجازه خروج از کشور بهم می دن؟ ممنون RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - soilman - 11-08-2014 معدل ارشد شما زیاد پائین هم نیست.لیسانستون هم اگه حول و حوش همین باشه شانس خوبی دارید در صورتیکه نمره ی زبانتون بالا باشه.داخلی زیاد حساب نمیشه ولی خوب اگه مقالتون در مجله ای معتبر چاپ شده باشه می تونه وزنه ی خوبی برای پرونده ی تون باشه در هر سه به خصوص دو کشور اسکاندیناوی باید پوزیشن باز بشه و شما اپلای کنید.خوب معمولا هر دو هم نمره ی زبان رو میخان پس در این فرصت که دارید دانشگاه ها رو میگردید و اساتید مرتبط رو نگاه می کنید و ارتباط باهاشون رو شروع می کنید زبانتون رو هم تقویت کنید تا آزمونشو رو با توجه به زمان بندی تون هر چه زودتر بدهید (11-08-2014, 01:07 AM)'kianoosh777' نوشته: سلام [برش] پذیرش در مقطع PhD در سوئد - tintila - 11-08-2014 سلام...خسته نباشید....من لیسانس سخت افزار کامپیوترم بامعدل 14.07 و دانشجو ترم3 ارشد معماری با معدل 19.33... هر دو دانشگاه ازاد. دارم مقاله مینویسم وبرای امتحان زبان زبانم خوبه... امیدی به گرفتن دکترا در رشته معماری هست؟ با توجه به متفاوت بودن لیسانسم؟؟؟ شما کدوم کشور رو پیشنهاد میکنید که این قضیه براشون اهمیت کمتری داشته باشه؟؟ مرسی اگه جواب بدید[img]images/smilies/smile.gif[/img] RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - kianoosh777 - 11-08-2014 (11-08-2014, 02:43 PM)'soilman' نوشته: معدل ارشد شما زیاد پائین هم نیست.لیسانستون هم اگه حول و حوش همین باشه شانس خوبی دارید در صورتیکه نمره ی زبانتون بالا باشه.داخلی زیاد حساب نمیشه ولی خوب اگه مقالتون در مجله ای معتبر چاپ شده باشه می تونه وزنه ی خوبی برای پرونده ی تون باشه ممنون از پاسختون
دانشگاه های سوئد را دارم می گردم که البته هنوز پوزیشن نداشتن برای گرایش من جی آر ای سابجکت اگه بدم تو رزومه تاثیر داره برای اسکاندیناوی؟ به نظر شما ای میل زدن به اساتید را الان شروع کنم بدون اینکه ویکنسی از دپارتمان فیزیک تو سایت باشه؟ و یه سوال دیگه اینکه به غیر از این کشورها چه جاهایی را پیشنهاد می کنین؟ بسیار ممنونم RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئد - ForeverBlue - 11-08-2014 درود بر شما هرچند معدل فوق لیسانس شما بسیار عالیه اما متاسفانه تغییر فیلد تحصیلی - بویژه تا این حد متفاوت - تاثیر منفی فراوانی داره و باید یک توجیه بسیار خوب برای اینکار داشته باشید. بویژه که معدل لیسانس تون هم چندان بالا نیست. اگر در دانشگاه های با رتبه بالای 1000 جستجو کنید احتمال موفقیت دارید RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - hesam1393 - 11-08-2014 سلام 1-لیسانس برق-قدرت دانشگاه جندی شاپور دزفول -معدل 15.10 2-ارشد کامپیوتر نرم افزار-صنعتی شریف-معدل 17.34 3-تافل ibt 106 4- gre q:170 v :160 w:4 5-مقاله یه دونه isi فقط فاند و اقامت مهمه برام و رنکش اصلا ! پ ن : دوتا درس افتادم و یه ترم مشروطی در لیسانس |