![]() |
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +---- موضوع: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه (/Thread-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87) |
RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - Torkan - 05-03-2014 (05-03-2014, 10:38 PM)'sarbaz-sefr' نوشته: دوستان من لیسانسم رو آزاد بودم ارشدم رو سراسری مشهد(ورودی 92) کسی میتونه بگه حدودا چه قدر خرج آزاد سازی مدرکم چقدر میشه؟ دوست عزیز واسه ازادسازی مدرک دانشگاه ازاد که پولی نمیدین. واسه ازاد کردن مدرک ارشد هم بستگی به رشته داره. نمیدونم هزینه ازاد کردن مدارک سال 1392 وزارت علوم داده بیرون یا نه هنوز ولی واسه هر ترم تقریبا میتونین 1.5 تا 2 میلیون در نظر بگیرین! اگه دقیقش رو پیدا کردم میذارم لینکش رو. مثلا واسه سال 90 اینجا هست. در ضمن روشهای دیگری مثل عدم کاریابی هم موجوده که بدون پول میشه ازاد کرد که بحثش جداست و ضوابط خاصی داره. گفتم اطلاع داشته باشین. بااحترام [برش] وام هاي دانشجويي - deadxxxqueen - 10-03-2014 لطفا در مورد وام هاي دانشجويي توضيح بديد كه مثلا چه تاثير منفي يا مثبتي (!) تو گرفتن پذيرش داره؟ چون من شنيدم كه اين وام ها تو پذيرش دردسر ساز خواهد شد! لطفا شبهاتي كه تو اين مورد وجود داره برطرف كنيد در ضمن دانشجويان روزانه و شبانه چه فرقي دارن تو گرفتن پذيرش و حتي گرفتن مدرك؟ هر دو بايد هزينه اي پرداخت كنن؟ و غيره! RE: وام هاي دانشجويي - ekin - 10-03-2014 (10-03-2014, 03:54 PM)'deadxxxqueen' نوشته: لطفا در مورد وام هاي دانشجويي توضيح بديد كه مثلا چه تاثير منفي يا مثبتي (!) تو گرفتن پذيرش داره؟ وام های دانشجویی که در دوران دانشجویی گرفته اید را بایستی به صورت قسطی (که در موقع تصفیه حساب دفترچه قسط را با تعداد اقساط و مقدار بدهی به شما می دهند) پرداخت کنید. اگر می خواهید مدرک خود را از دانشگاه خود بگیرید بایستی قسط ها را یکجا پرداخت کنید. بعد از پرداخت بدهی اقساط (یکجا یا قسطی) نوبت به گرفتن یا خرید مدرک (دانشنامه) می رسد. برای گرفتن دانشنامه یا همان مدرک تحصیلی اگر دانشجوی شبانه باشید که کار شما آسان است زیرا که شما چونکه به صورت شبانه خوانده اید و هزینه تحصیلی را در حین تحصیل پرداخته اید دیگر آن مدرک به شرط اتمام خدمت سربازی در اختیار شماست. اما اگر روزانه باشید بایستی علاوه بر خدمت سربازی شرط تعهد به خدمت را هم به جا بیاورید که این هم 2 راه داره یا اگر بیکار هستید بایستی گواهی بیکاری از اداره کار (استان خود) بیاورید و یا اگر شاغل هستید بایستی گواهی اشتغال به کار در شرکت خصوصی یا دولتی داشته باشید. در کل برای پذیرش گرفتن دانشجوی روزانه و یا شبانه بودن هیچ اهمیتی ندارد. RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - deadxxxqueen - 11-03-2014 (10-03-2014, 04:54 PM)'ekin' نوشته: من پسر نيستو برم سربازي! و دانشجوي روزانه هستم. يعني براي خريدن مدرك دانشجوهاي شبانه پول نميدن؟
RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - mahnaz103 - 11-03-2014 (11-03-2014, 03:18 PM)'deadxxxqueen' نوشته: سلام
دوست عزیز همون شهریه ای که دانشجویان شبانه میریزن باعث میشه نهایتا موقع فارغ التحصیلی علاوه برمدرک موقت بعد مدتی دانشنامه رو هم بتونن بگیرن و دیگه دنگ وفنگ آزاد سازی مدرک که روزانه ها دارن رو نخواهند داشت! روزانه ها یا باید پول مورد نظر رو در پایان فارغ التحصیلی پرداخت کنند تا مدرکشون آزاد بشه یا از طریق عدم کاریابی اقدام کنند و مدرک رو آزاد کنند. مثلا من لیسانس روزانه بودم و با عدم کاریابی آزاد کردم و ارشد شبانه بودم و دیگه نیازی به آزاد سازی ندارم چون شهریه ریختم و باید کامل تسویه کنم بدهی ام رو بعد مدرک موقت و بعدش مدرک اصل (دانشنامه) رو بهم بدن امیدوارم کامل متوجه شده باشید ![]() RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - deadxxxqueen - 11-03-2014 (11-03-2014, 04:21 PM)'mahnaz103' نوشته: پس در واقع روزانه و شبانه هزينه شون يكي درمياد ديگه؟ (اصلا منصفانه نيس[img]images/smilies/biggrin.gif[/img])
تنها فرقشون اينه كه شبانه ها حين تحصيل در واقع دارن پول ميدن. رشته به رشته فرق داره اين هزينه؟ RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - sedaghat2014 - 11-03-2014 من که هم لیسانس ازاد بودم هم ارشد ایا هزینه ایباید برای مدرکم بدم؟ RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - pama - 11-03-2014 (11-03-2014, 05:27 PM)'sedaghat2014' نوشته: من که هم لیسانس ازاد بودم هم ارشد ایا هزینه ایباید برای مدرکم بدم؟ سلام.
همونطور که در پستهای قبلی این تاپیک هم اشاره شده، دانشجویان دانشگاه آزاد برای گرفتن مدرکشون (در صورت نداشتن بدهی به صندوق رفاه و حسابداری دانشگاه) نیازی به پرداخت هزینه ی جداگانه ندارند. RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - mahnaz103 - 11-03-2014 (11-03-2014, 04:36 PM)'deadxxxqueen' نوشته:من دقیقا نمیدونم هزینه یکی در میاد یا نه! ضمنا این روزانه ها خودشون میخوان مدرکشون آزاد بشه وگرنه کسی مجبورشون نکرده که!! تازه فقط کسایی که میخوان برن خارج از کشور معمولا مدرک رو آزاد میکنند وگرنه با مدرک موقتی که به روزانه یا شبانه میدن هم میشه ادامه تحصیل داد ایران و برا کار هم که همین موقت رو میخوان نه دانشنامه رو.... برای اطلاع از جزئیات به شما پیشنهاد میکنم که تمام پست های تاپیک های مربوطه را کامل بخونید بعد اگر سوالی پیش اومد که بعید میدونم جای سوالی بمونه ، سوال بپرسید دوست عزیز .اینطوری راحت تر به جواب میرسید چون خیلی از سوالهای مشابه با شما قبلا مفصل تر پاسخ داده شده موفق باشید RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - butterfly - 11-03-2014 دوست عزیز، تفاوت دوره روزانه با سایر دوره ها اعم از شبانه، غیرانتفاعی، پیام نور، مجازی و آزاد اینه که دوره روزانه کاملا به صورت رایگان هست و دانشجو ملزم به پرداخت شهریه برای یادگیری دروس نداره. از اونجایی که دانشجوی روزانه از یه سری مزایا به صورت رایگان استفاده کرده متعهد میشه که پس از پایان تحصیلات در ازای این خدمات رایگان به کشورش خدمت کنه یعنی باید به مدت میزان تعهدش در ایران کار کنه. به همین علت پس از اتمام تحصیلات به فارغ التحصیل دوره روزانه به جای دانشنامه، گواهینامه موقت پایان تحصیلات داده میشه تا با اون کار پیدا کنه. این گواهینامه موقت تاجایی که من می دونم اعتبارش موقتیه (فکر کنم 8 سال مطمئن نیستم) و دارنده اون نمی تونه به عنوان یه مدرک دائمی ازش استفاده کنه. همین طور این گواهینامه موقت فاقد ارزش برای ترجمست. پس یه فارغ التحصیل دوره روزانه بالاخره باید یه روزی اصل مدرکش که همون دانشنامه و همین طور ریزنمرات اصلی هست دریافت کنه. دریافت دانشنامه منوط به تعهد خدمت و تسویه وام های دانشجوییست که فرد در طی دوران تحصیل گرفته. اما تعهد خدمت رو میشه به دو طریق 1- پرداخت پول و خریدن و 2- اقدام برای پیدا کردن کار و ارائه مدرکی دال بر نبودن کار برای فارغ التحصیل هم لغو کرد. اما در موردهزینه، مبلغ لازم برای خرید دانشنامه طی همین دوسه سال اخیر برای ورودی های جدید به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافت و ورودی های سال های قبل تر هزینه خیلی کمی برای خرید مدرک متحمل میشدند. بنابراین از دهه 90 برای دانشجویی که می خواد بعد از اتمام تحصیلات مدرکش ُبخره عملا دوره های روزانه و شبانه فرقی نداره چون همون مبلغ خرید مدرک روزانه رو می تونه به عنوان شهریه دوره شبانه بپردازه. برای اطلاع از میزان هزینه برای رشته ها و ورودی های سال های مختلف می تونید به وبسایت وزارت علوم مراجعه کنید. (11-03-2014, 04:36 PM)'deadxxxqueen' نوشته: (11-03-2014, 07:03 PM)'mahnaz103' نوشته: من دقیقا نمیدونم هزینه یکی در میاد یا نه! ضمنا این روزانه ها خودشون میخوان مدرکشون آزاد بشه وگرنه کسی مجبورشون نکرده که!! تازه فقط کسایی که میخوان برن خارج از کشور معمولا مدرک رو آزاد میکنند وگرنه با مدرک موقتی که به روزانه یا شبانه میدن هم میشه ادامه تحصیل داد ایران و برا کار هم که همین موقت رو میخوان نه دانشنامه رو.... |