آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - swallow - 17-08-2012

با سلام

من لیسانس ادبیات انگلیسی از دانشگاه علامه طباطبایی دارم با معدل حدود 17. نمره ایلتس 8.5 دارم ، یک کتاب در زمینه مکالمه انگلیسی نوشته ام، و تا چند وقت دیگر مدرک زبان اسپانیایی ام را هم می گیرم،در حال حاضر در حال نوشتن مقاله هستم تا چاپ بشه و برای GRE بالای 1300 دارم می خونم ، با توجه به رشته ام و قصدم برای گرفتن پذیرش برای دکتری ( بدون گرفتن فوق لیسانس)، آیا امکان گرفتن پذیرش و بورس تحصیلی وجود دارد ؟
ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Shahrouz - 17-08-2012

درود

دوستان عزیز روز بخیر. من در حال حاضر دکترای داخل می خونم.ولی واقعا تحت فشار هستم (چون اگر بخوام دکترا برم کل شهریور و مهر و آبان رو باید پای دستگاه و آزمایش باشم!!!). یعنی بعید می دونم که بتونم هم اپلای کنم و هم دکترا(سال دوم هستم) رو ادامه بدم. با توجه به وقتی که روی جی ار ای گذاشتم بیشتر از 1100-1150 (ورژن قدیم) نمی تونم بگیرم. ولی تا ژانویه تعداد مقالات من به حدود 10 مقاله isi ( فعلا 5 چاپ شده و یکی اکسپت شده یکی هم مینور ریوایز خورده و 5 تای دیگه سابمیت-7 مقاله از 12 مقاله سابمیت و چاپ شده اسم اول هستم - ایمپکت فکتور عمده اونها در رشته من از رنج نسبتا خوب تا عالی (حدود 2.5 تا 6) هست) و 16 کنفرانس بین المللی معتبر هست.
ضمن اینکه یک book chapterتوسط من در یک انسایکلوپدیای انتشارات معروف Crc هم تا اون زمان چاپ می شه و یا لااقل اکسپت می شه ( چون به صورت invite شده هستم) .

ریکامندیشن عالی مشکل ندارم. ضعف من همون طور که چند بار گفنم معدل کارشناسی 13.5 هست ولی ارشد معدلم 17 هست. کارشناسی امیرکبیر و ارشد تهران هردو مهندسی پلیمر. داور دو ژورنال isi معروف (ایمپکت فکتورهای 3 و حدود 5 ) هم هستم. دبیر یک المیپاد نانوبایو کشوری بودم. دو کارگاه تخصصی نانوپزشکی هم برگزار کردم. 3 ترم تدریس دانشگاه آزاد وسراسری هم داشتم. 5 سال هم سابقه کار پژوهشی مراکز معتبری مثل پاستور و.. دارم. آیلتس هم 6.5 ( رایتینگ و اسپیکینگ هر دو 7)

من رنک دانشگاه اصلا برام مهم نیست ( بین 100 تا 400 هم خوبه ). مهم رفتن از ایرانه البته با فاند. به هر قیمتی. برای جی ار ای خوندن و ارتقا نمره خودم از 1070 فعلی به 1150 باید انصراف بدم از دکترا. چقدر شانس برای فاند در هر رنکی در آمریکا دارم برای فاند که این کارو کنم؟

( البته الان منتظر جواب اسکالرشیپ سیدنی و ملبورن و موناش هم هستم و یک قولهایی هم از موناش گرفتم که فاند رو برام سکیور کنه ولی تجربه نشون داده رو قول حساب باز نکنم. پس به آمریکا هم نگاه می کنم.)

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Babak - 17-08-2012

(17-08-2012, 02:06 AM)swallow نوشته: با سلام

من لیسانس ادبیات انگلیسی از دانشگاه علامه طباطبایی دارم با معدل حدود 17. نمره ایلتس 8.5 دارم ، یک کتاب در زمینه مکالمه انگلیسی نوشته ام، و تا چند وقت دیگر مدرک زبان اسپانیایی ام را هم می گیرم،در حال حاضر در حال نوشتن مقاله هستم تا چاپ بشه و برای GRE بالای 1300 دارم می خونم ، با توجه به رشته ام و قصدم برای گرفتن پذیرش برای دکتری ( بدون گرفتن فوق لیسانس)، آیا امکان گرفتن پذیرش و بورس تحصیلی وجود دارد ؟
ممنون
اطلاعات من در مورد رشته شما زیاد نیست، اما به طور کلی شرایط تحصیلی و نمرات شما عالیه، تنها مشکلی که هست اینه که تا اونجا که من اطلاع دارم گرفتن فاند برای رشته‌های ادبیات کار چندان ساده‌ای نیست. بیشتر فاندها در این زمینه به صورت TA هست و اون هم ظاهرا خیلی رقابتیه، ولی با توجه به نمرات خوب شما شاید بتونید فاند بگیرید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Babak - 17-08-2012

(17-08-2012, 07:41 AM)Shahrouz نوشته: درود

دوستان عزیز روز بخیر. من در حال حاضر دکترای داخل می خونم.ولی واقعا تحت فشار هستم (چون اگر بخوام دکترا برم کل شهریور و مهر و آبان رو باید پای دستگاه و آزمایش باشم!!!). یعنی بعید می دونم که بتونم هم اپلای کنم و هم دکترا(سال دوم هستم) رو ادامه بدم. با توجه به وقتی که روی جی ار ای گذاشتم بیشتر از 1100-1150 (ورژن قدیم) نمی تونم بگیرم. ولی تا ژانویه تعداد مقالات من به حدود 10 مقاله isi ( فعلا 5 چاپ شده و یکی اکسپت شده یکی هم مینور ریوایز خورده و 5 تای دیگه سابمیت-7 مقاله از 12 مقاله سابمیت و چاپ شده اسم اول هستم - ایمپکت فکتور عمده اونها در رشته من از رنج نسبتا خوب تا عالی (حدود 2.5 تا 6) هست) و 16 کنفرانس بین المللی معتبر هست.
ضمن اینکه یک book chapterتوسط من در یک انسایکلوپدیای انتشارات معروف Crc هم تا اون زمان چاپ می شه و یا لااقل اکسپت می شه ( چون به صورت invite شده هستم) .

ریکامندیشن عالی مشکل ندارم. ضعف من همون طور که چند بار گفنم معدل کارشناسی 13.5 هست ولی ارشد معدلم 17 هست. کارشناسی امیرکبیر و ارشد تهران هردو مهندسی پلیمر. داور دو ژورنال isi معروف (ایمپکت فکتورهای 3 و حدود 5 ) هم هستم. دبیر یک المیپاد نانوبایو کشوری بودم. دو کارگاه تخصصی نانوپزشکی هم برگزار کردم. 3 ترم تدریس دانشگاه آزاد وسراسری هم داشتم. 5 سال هم سابقه کار پژوهشی مراکز معتبری مثل پاستور و.. دارم. آیلتس هم 6.5 ( رایتینگ و اسپیکینگ هر دو 7)

من رنک دانشگاه اصلا برام مهم نیست ( بین 100 تا 400 هم خوبه ). مهم رفتن از ایرانه البته با فاند. به هر قیمتی. برای جی ار ای خوندن و ارتقا نمره خودم از 1070 فعلی به 1150 باید انصراف بدم از دکترا. چقدر شانس برای فاند در هر رنکی در آمریکا دارم برای فاند که این کارو کنم؟

( البته الان منتظر جواب اسکالرشیپ سیدنی و ملبورن و موناش هم هستم و یک قولهایی هم از موناش گرفتم که فاند رو برام سکیور کنه ولی تجربه نشون داده رو قول حساب باز نکنم. پس به آمریکا هم نگاه می کنم.)
شهروز جان
مشکل اینجاست که اگر چه شانس پذیرش با بهتر شدن رنک دانشگاه کمتر می‌شه، اما از اون طرف احتمال گرفتن فاند از دانشگاه‌های خوب بیشتره، چون این دانشگاه‌ها معمولا فاند تحقیقاتی بیشتری جذب می‌کنند. در نتیجه اگر چه به نظر من شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های رنک بین ۱۰۰ تا ۴۰۰ رو دارید، ولی احتمال گرفتن فاند از این دانشگاه‌ها، به خصوص در بدو ورود، خیلی زیاد نیست.
در تاپیک‌های دیگه قبلا بحثش شده بود. به نظر من ترکیب نمره نه چندان جالب GRE و معدل پایین کارشناسی شما نقطه ضعف بزرگی در فایل شما ایجاد کرده و با توجه به این که معدل کارشناسی رو دیگه کاری نمی‌شه کرد، من اگر جای شما بودم سعی می‌کردم که نمره GRE ام رو بالا ببرم. می‌دونم که لغت حفظ کردن برای verbal کار ساده‌ای نیست و گاهی کار بیهوده‌ای به نظر میاد، اما به نظر من گرفتن نمره بهتر GRE اون قدرها که شما فکر می‌کنید هم کار مشکلی نیست و احتیاج به انصراف از دکترای فعلی نداره. من اگر جای شما باشم، یک مقدار از وقتی که روی مقالات می‌ذارید رو به GRE تخصیص می‌دادم تا بتونم ظرف چند ماه خودم رو برای امتحان آماده کنم.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Shahrouz - 17-08-2012

سلام
مرسی بابک جان. تو همین حدود 1150 کافی هست؟ چون بیشتر رو خیلی بعید می دونم. من مقاله ها رو کنار گذاشتم اینها چیزهایی که قبلا سابمیت شدند. ولی دکترا باید هر روز پیش استاد گرامی باشم.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Karim - 17-08-2012

(17-08-2012, 02:45 PM)Shahrouz نوشته: سلام
مرسی بابک جان. تو همین حدود 1150 کافی هست؟ چون بیشتر رو خیلی بعید می دونم. من مقاله ها رو کنار گذاشتم اینها چیزهایی که قبلا سابمیت شدند. ولی دکترا باید هر روز پیش استاد گرامی باشم.
شهروز جان

با توجه با اینکه خودت گفتی به هر قیمتی که شده میخای از ایران بری و تصمیمت رو گرفتی چرا ایران رو انصراف نمیدی؟
آخه واقعا نمیشه هم دکتری داخل خوند، همو رو مقاله کار کرد، هم واسه جی آریی امتحان داد ، هم دنبال استاد بود،و هزار تا کار ریز درشت دیگه که وقتی کنار هم بذاری کلی وقت از آدم میگیره.. واقعا نمیشه با یک دست چند تا هندونه برداشت. باتوجه به شرایط فعلی شما بنظرم خوندن دکتری داخل جز فشار مضاعف جسمی و روحی بعید می دونم سود خاصی واست داشته باشه یاد گرفتن. نمی دونم رشته شما امتحان جامع هم داشته باشه یا نه ولی بهرحال یه مدت دیگه باید خودتو واسه آزمون جامع آماده کنی!!!!!!!

بنظرم جام زهر رو بنوش!!!! و دکتری داخل رو انصراف یده. این بچه ها که می بینی الان ارشد تموم کردند و افتادن دنبال خارج همه این پتانسیل رو دارند که ایران دکتری قبول شوند ولی چون هدفشون خارج بوده تمام انرژی و تمرکزشون رو گذاشتند روی خارج. در واقع همه یه جورایی جام زهر رو سر کشیدند وقید همه چیز رو در ایران زدند، کار، ادامه تحصیل ، خانواده و... همه هم یک نقطه ضعف یا بیشتر توی سی ویشون دارند، یکی معدل ، یکی زبان، یکی مقاله و.. و به تدریج نقاط ضعف رو حل می کنند یا کر ده اند .

شاد باشی

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Pejman - 17-08-2012

شهروز جان خیلی از دانشگاه های متوسط آمریکا یه مینیمم نانوشته برای GRE دارن که اون 1100 هست. من فکر می کنم با GRE بالای 1100 نسبت به قبل شانست بالاتر بره. ولی نمره حدود 1150 یه نمره معمولی هست. بدون تماس با استادا شاید باز هم خیلی شانست زیاد نشه. توصیه من اینه که یا سعی کن خیلی بخونی و بالای 1200 بیاری، یا اگر در حد 1150 می خوای بگیری، روی تماس با استادا بیشتر کار کن. من خودم راه حل اول رو پیشنهاد می کنم. ایشالا که امسال فول فاند پذیرش بگیری.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Behnoush - 18-08-2012

شهروز
منم مثل پژمان نظرم اینه که اگه واقعا تصمیمت برای رفتن جدیه برای GRE خیلی وقت بذار. شما الان دیگه خیلی مقاله های خوب دارین و یکی دوتا بیشتر شاید خیلی به چشم نیاد ولی یه نمره GRE خوب خیلی میتونه تاثیر گذار باشه . و حتما هم سعی کن استاد پیدا کنی . ارتباط قبلی با استاد خیلی تاثیر داره توی پذیرش و سعی کن چندتا گزینه ی محکم در این مورد پیدا کنی .
در مورد این که از دکترای داخل انصراف بدی یا نه این واقعا تصمیمی هست که خودت باید بهش برسی Smile موفق باشی

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 18-08-2012

شهروز جان
من هم با نظر پژمان و بهنوش موافقم. سعی کن GRE رو بالای ۱۲۰۰ بشی. البته ۱۱۵۰ هم باز بد نیست، ولی نمره معمولی‌ای محسوب می‌شه.
ضمن این که اگر از الان همش به خودت تلقین کنی که نمی‌تونی نمره خوب بیاری به احتمال خیلی زیاد نخواهی تونست. من نمی‌دونم چرا این قدر منفی به این موضوع نگاه می‌کنی. شما با این سابقه تحصیلی و این موفقیت‌هایی که کسب کردی، قطعا خیلی بالاتر از ۱۲۰۰ هم می‌تونی بیاری. فقط باید یک مقدار وقت بذاری و با حوصله پییگیری کنی.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Shahrouz - 18-08-2012

درود

بهنوش و بابک عزیز ممنونم

در مورد انصراف، باید این طرف قضیه یک امیدی باشه برای پذیرش . وگرنه ریسک بزرگیه. خواستم این امید رو ارزیابی کنم.

بابک جان، خیلی شاید مرتبط نباشه اینجا. ولی 3 ماه کافیه؟ و با بالای 1200 شانس نسبتا خوبی خواهم داشت؟