کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ (/Thread-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D9%88-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%9F) |
RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - iman7 - 02-04-2016 (02-04-2016, 05:05 PM)univers_m نوشته: ممنون از پاسختون. تو i20 اسم استاد نمی اد. نامه پذیرش رو گاهی میبینن گاهی هم نه، ضمنا ممکنه مدیر گروه هم بگه نامه از استادت بگیر یا تو نامه از استادت اسم ببره. بنابراین تصمیم با خودتونه که بخواید کدوم سناریو رو پیش ببرید. یعنی استاد رو بگید یا مدارک رو طوری نشون بدید که اسم استاد نیاد. من تصورم این بود که استاد مورد نظر شما فقط به خودتون جواب داده و جایی اسمی ازش برده نشده و کسی نمیدونه. اگر قراره نامه پذیرش رو ارائه بدید بهتره ریسرچ پلن دقیق و با جزئیات ازش بکیرید که توش جمله ایشون به اطلاعات حساس دسترسی نداره هم ذکر شده باشه. RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - mj.sarfi - 07-04-2016 من یه اشتباهی کردم پذیرش داشتم و دیر اکسپت کردم. الان دوبی و ایروان و آنکارا پره. سایت سفارت آمریکا در باکو نوشته از ایران کسیو قبول نمیکنه. برم عشق آباد؟ نوشته اشکالی نداره اتباع خارجی هم بیان. اگه موردی داره لطفا بگید RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - Torkan - 07-04-2016 (07-04-2016, 12:03 PM)mj.sarfi نوشته: من یه اشتباهی کردم پذیرش داشتم و دیر اکسپت کردم. الان دوبی و ایروان و آنکارا پره. درود بلی اگر فکر میکنید کلیرنستون طولانی میشه برید ولی در مورد اینکه سفارت مناسبی هست یا نه من نظری نمیدم. البته باز هم ممکنه انکارا دبی اینا وقت باز کنه ولی خوب همه چی باز رو هوا میشه. نحوه وقت گرفتن عشق اباد رو هم ببینید در فروم. بااحترام، ترکان RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - mj.sarfi - 07-04-2016 یه سوال دیگه: فاند منو قراره خود دپارتمان بده یعنی استاد ندارم. بهم گفتن I-20 هفته بعد حاضر میشه. دیدم به بقیه توصیه کردید که یه نامه بدن بهشون که قرار نیس روی مسائل حساس کار بکنند. میشه یه نمونه از متن این چنین نامه ای رو اگه دارید به من بدید تا به Graduate coordniator دپارتمان مربوطه بدم؟ RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - saraahmadi14 - 07-04-2016 سلام دوستان.... خواهش میکنم کمک کنید به راهنماییتون نیاز دارم. من و همسرم از دانشگاهی در آمریکا برای مقطع دکترای رشته برنامه ریزی تحصیلی یعنی یک رشته بی خطر پذیرش گرفتیم. به طور غیر رسمی استاد به ما گفته که فاند اوکی ولی سیاست دانشگاه اینه که خیلی دیر اعلامش کنه. با نامه آی 20 که توش حرفی از فاند نبود البته با نامه بانکی هفته قبل سفارت آمریکا توی ارمنستان رفتیم. با وجودی که ما دو تا اف 1 بودیم در سفارت پرسیدن زن و شوهرین و ما گفتیم آره. یک شماره دادن و باهم توی کابین مصاحبه رفتیم. افسر خوش برخورد بود و چیزی نپرسید فقط گفت شش سال از پس هزینه بر نمیایین و ریجکت کرد. مهر ریجکت نزد و گفت دوباره وقت بگیرید. واقعا گیج شدیم نمیدونیم الان بریم دوبی، ترکیه، قبرس، ترکمنستان... هر کی یک چیز میگه. جدا جدا بریم بهتره؟ با یک بار ریجکت شدن کجا بریم خوبه و کی بریم؟ از دانشگاهم درخواست کردیم زودتر جواب رسمی فاند رو بدن با آی 20 جدید که معلوم نیست قبول کنن. پس شاید با همین شرایط بریم دوباره. آیا جدا از نامه بانک سند و این چیزا هم ببریم؟ واقعا استرس داریم و به مشورتتون نیاز داریم. خیلی ممنون. RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - Babak - 08-04-2016 (07-04-2016, 01:00 PM)saraahmadi14 نوشته: سلام دوستان.... نظر من رو بخواهید رفتار سفارتها اون قدر قابل پیش بینی و ثابت نیست. سفارتی که یک سال بهتر ویزا داده، لزوما سال بعد هم رفتار مشابهی نداره. در عین حال، تقریبا رفتار سفارت در مورد نداشتن فاند کم و بیش مشخص بوده و همیشه احتمال رد شدن ویزا برای افرادی که فاند نداشتن بالاتر بوده. اگر بتونید دانشگاه یا استاد رو قانع کنید که فاند رو در I-20 براتون وارد کنند خیلی بهتره. در مورد سفارت، صرفا نظر شخصی من اینه که شاید آنکارا یا دوبی برای بار دوم بعد از ریجکت شدن بهتر باشه. این دو سفارت به نوعی سفارتهای اصلی برای ایرانیها محسوب میشن و حدس من اینه که اختیار یا اعتماد به نفس بیشتری در گرفتن تصمیمی خلاف تصمیم قبلی که سفارت دیگه گرفته دارند. در مورد جدا جدا اقدام کردن نظر خاصی ندارم. نمیدونم واقعا بهتر باشه یا خیر. از طرفی شاید حساسیت رو کمتر کنه و از طرفی شاید آفیسر بپرسه که همسرتون کجاست و یک مقدار شکبرانگیز بشه. براتون آرزوی موفقیت در مرحله بعدی دارم و امیدوارم که بتونید این بار ویزا بگیرید. ضمنا ازتون ممنونم که نتایج ویزاتون رو در قسمت نتایج ویزا وارد کردید. RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - amirhf - 10-04-2016 سلام به همگی پیشاپیش ممنونم بابت راهنماییهاتون
از بین پستها متوجه شدم که بدون فاند ارمنستان رفتن خیلی توصیه نمیشه، حالا بین دبی و آنکارا نظرتون چیه؟ راستی من هیچ استادیم ندارم که بخوادبرام نامه ای بنویسه، هرچند صنایع رشته حساسی نیست. برای رفتن به سفارت هم عجله دارم چون میخوام 1 ماه قبل از شروع ترم برم آمریکا ممنون میشم من رو راهنمایی کنید RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - Torkan - 10-04-2016 (10-04-2016, 08:30 PM)amirhf نوشته: سلام به همگی درود یه شرطی که گذاشتید میگید عجله دارید برای رفتن. خوب الان خیلی سفارتها جا ندارن. در فروم قسمتی هست که در مورد مزایا و معایب سفارتهای گوناگون بحث شده هر چند تقریبا ادم رو گیج میکنه. ارمنستان ردتون میکنه نرید@ دانشگاهتون تا چه حد معتبره؟! یه اشتباه بزرگ! اصلا فرم تمکن مالی رو به نام خودتون نزنید حتما به نام پدر و مادرتون باشه. چون دانشجویی میرید. بازم توصیه میکنم آنکارا برید هر چند میتونید دبی هم برید تا اگر رد بشید شانستون واسه آنکارا باقی بمونه. بااحترام، ترکان RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - amirhf - 10-04-2016 ممنونم خیلی بی اعتبار نیست دانشگاه معروفیه، و اینکه نزدیک شهر بزرگی مثل شیکاگو هست. Northern Illinois University راستی یه سوال دیگه، من میتونم 2تا فرم دی اس 160 پر کنم برای دبی و آنکارا و هرکدوم که بهم وقت داد از فرم مرتبطش استفاده کنم؟ راستش دیگه گیج شدم و میخوام هرکدوم زودتر وقت داشت برم و بسپارم به خدا ممنونم RE: کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟ - zahmat - 11-04-2016 سلام اگر لطف کنید و من رو راهنمایی کنید ممنون میشم -پذیرش مستر عمران،فول فاند از دانشگاه رنک 170-200 امریکا -معافیت سربازی -معدل پایین دانشگاه سراسری تو تهران -سابقه دو بار سفر به اورپا -برادرم دانشجو در امریکاست و تازگی ها از طریق همسرش گرین کارت گرفته -از دبی و قبرس 3و4 سال پیش برای ویزای توریستی ریجکت شدم -دو سال پیش از فرانکفورت ویزای توریستی درجا گرفتم و یک سفر 3 ماهه به امریکا داشتم -انکارا رو دوست دارم بزارم برای اخر سر پیشنهادتون دبی هست یا ارمنستان و یا ... با تشکر از راهنماییتون |