آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-Ph-D)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - soheil.s - 13-07-2013

]با سلام و عرض خسته نباشید
من در حال حاضر دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی عمران در دانشگاه سراسری سمنان هستم و با معدل 16.5 تا پایان نیمسال ششم ( در حال حاضر سال آخری هستم ) نفر اول دانشگاهم هستم و در دانشگاه خودم هم تا به حال TA چندین درس مختلف بودم ولی زبانم خیلی زیاد قوی نیست و به همین دلیل در حال کلاس رفتن و گرفتن مدرک زبانم هستم و می خواهم برای مقطع دکترا پذیرش بگیرم ( اگه امکانش باشه ارشد )
میخواستم بدونم کلا باید چه کارهایی انجام بدم و شانسی دارم ؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - pama - 13-07-2013

(13-07-2013, 10:59 PM)'soheil.s' نوشته: ]با سلام و عرض خسته نباشید
من در حال حاضر دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی عمران در دانشگاه سراسری سمنان هستم و با معدل 16.5 تا پایان نیمسال ششم ( در حال حاضر سال آخری هستم ) نفر اول دانشگاهم هستم و در دانشگاه خودم هم تا به حال TA چندین درس مختلف بودم ولی زبانم خیلی زیاد قوی نیست و به همین دلیل در حال کلاس رفتن و گرفتن مدرک زبانم هستم و می خواهم برای مقطع دکترا پذیرش بگیرم ( اگه امکانش باشه ارشد )
میخواستم بدونم کلا باید چه کارهایی انجام بدم و شانسی دارم ؟

سلام دوست من، خوش اومدین به فروم.
با اجازه دوستان و اساتید بزرگوار سایت باید خدمتتون عرض کنم که اطلاعاتی که شما از رزومه آکادمیکتون گذاشتید اطلاعات کاملی نیست که بشه با توجه به اون دوستان برای شانس پذیرش شما نظر بدن، اما برای اینکه بخواین اپلای کنین حالا چه مستر چه دکترا، احتیاجه که حتما زبانتون رو قوی کنید و نمره خوبی تو یکی از آزمون های تافل یا آیلتس بیارید تا بتونید مینیمم دانشگاه ها رو از لحاظ وضعیت انگلیسیتون برآورده کنید، بعد از اون اگر تو برنامتون دانشگاه های آمریکا هم وجود دارند باید خودتون رو برای آزمون GRE هم آماده کنید...
سوای زبان نکته مهمی که وجود داره این فرصتی هست که الان پیش روی شماست و به هیچ عنوان تکرار نمیشه، اون هم بالا نگه داشتن معدل لیسانستون هست که یک آیتم بسیار مهم، چه برای پذیرش مستر و چه برای دکتراست، فرصتی که هرگز تکرا نمیشه و اگه از دستش بدید دیگه جبرانش نه غیر ممکن، اما بسیار سخته، البته جای تبریک داره که شما تونستید جزو افراد معدل برتر تو دانشگاهتون باشید، اما باز هم تلاش کنید، بیش از پیش تلاش کنید تا معدلتون رو تا جایی که ممکنه بالاتر بکشید که واقعا یک پوئن مثبت میشه واسه رزومتون.
پس معدلتون رو در حد بالا حفظ کنید و زبان بخونید، با برنامه و سیستماتیک.
پ.ن: نکته آخر اینکه سعی کنید با حوصله و سر وقت تاپیک های مفید فروم رو بخونید تا بتونید به جواب سوالاتی که در ذهن دارید برسید.

موفق باشید دوست من.[img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]

[برش] شرط معدل - mahdina - 15-07-2013

دوستان،  ممنون میشم اگه بتونین کمک کنین
شرایط تحصیلی و کاری من به این صورته:

1- کارشناسی : دانشگاه فردوسی مشهد + مهندسی آب + 12.72
2- کارشناسی ارشد: دانشگاه فردوسی مشهد + مهندسی عمران آب + 14.32
3-مدرک زبان : میتونم بین 6.5 تا 7 رو بگیرم
5- مقالات: مقاله داخلی کنفرانسی + یک مقاله علمی پژوهشی داخلی + یک مقاله ISI
6-سابقه کار: سه سال سابقه کار به عنوان مدیر پروژه های طراحی در شرکت مهندسی مشاور رتبه یک کشوری (تاسیسات آب و فاضلاب)
+ انجام تحقیقات مشترک میدانی با شرکت های آب و فاضلاب و دریافت مدارک مبنی بر انجام بسیار خوب کار تحقیقاتی
7- دانشگاه مورد نظر: دانشگاه همراه با فاند

8- سایر موارد : دو رکاماندیشن از (استاد) و (دانشیار)
رکاماندیشن از شرکت مهندسین مشاور رتبه یک کشوری مبنی بر   مدیریت و طراحی های پروژه ها (مرتبط به رشته تحصیلی)
سابقه یک سال تدریس دروس تخصصی مهندسی عمران آب (هیدرولیک و سازه های آبی) برای مقطع کارشناسی
کسب نمره 19 در پایان نامه دوره کارشناسی ارشد و 19.5 در سمینار کارشناسی ارشد
مسلط به نرم افزارهای مختلف تخصصی در رشته مهندسی عمران آب

ممنون میشم اگه بتونین راهنمایی بفرمایین.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Pejman - 15-07-2013

(15-07-2013, 08:51 AM)'mahdina' نوشته: دوستان،  ممنون میشم اگه بتونین کمک کنین
شرایط تحصیلی و کاری من به این صورته:
1- کارشناسی : دانشگاه فردوسی مشهد + مهندسی آب + 12.72
2- کارشناسی ارشد: دانشگاه فردوسی مشهد + مهندسی عمران آب + 14.32
3-مدرک زبان : میتونم بین 6.5 تا 7 رو بگیرم
5- مقالات: مقاله داخلی کنفرانسی + یک مقاله علمی پژوهشی داخلی + یک مقاله ISI
6-سابقه کار: سه سال سابقه کار به عنوان مدیر پروژه های طراحی در شرکت مهندسی مشاور رتبه یک کشوری (تاسیسات آب و فاضلاب)
+ انجام تحقیقات مشترک میدانی با شرکت های آب و فاضلاب و دریافت مدارک مبنی بر انجام بسیار خوب کار تحقیقاتی
7- دانشگاه مورد نظر: دانشگاه همراه با فاند
8- سایر موارد : دو رکاماندیشن از (استاد) و (دانشیار)
رکاماندیشن از شرکت مهندسین مشاور رتبه یک کشوری مبنی بر   مدیریت و طراحی های پروژه ها (مرتبط به رشته تحصیلی)
سابقه یک سال تدریس دروس تخصصی مهندسی عمران آب (هیدرولیک و سازه های آبی) برای مقطع کارشناسی
کسب نمره 19 در پایان نامه دوره کارشناسی ارشد و 19.5 در سمینار کارشناسی ارشد
مسلط به نرم افزارهای مختلف تخصصی در رشته مهندسی عمران آب
ممنون میشم اگه بتونین راهنمایی بفرمایین.

سلام دوست عزیز. با توجه به وضعیت معدل های شما، متاسفانه من فکر نمیکنم کانادا گزینه خوبی براتون باشه و با درصد بالایی احتمال می دم شما نتونید برای مقطع دکترا از کانادا پذیرش بگیرید. مگر اینکه دانشگاهی خیلی ناشناخته باشه که من ندونم. شما از نظر کاری و تحقیقاتی شرایط خیلی خوبی دارید. من توصیه می کنم به کشورهای اروپایی و به شرط داشتن GRE بالا به آمریکا فکر کنید. موفق باشید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - pepsinardiola - 22-07-2013

سلام. من دانشجوی لیسانس کامپیوتر سخت افزار دانشگاه شریفم. معدلم تا ترم 4 17.4 هست. دارم تحقیق می کنم برای اپلای. ممنون میشم در این راستا کمکم کنید. به نظرتون اگه نمرات خوب (قابل قبولی) در آزمون های زبان بیارم، شانسی برای پذیرش دکترا مستقیم تو دانشگاه های کانادا با فاند خوب دارم یا این که ارشد رو تو ایران بگذرونم و مقاله بدم و بعد برم؟ نکته بسیار مهم فانده. چون شرایطی ندارم که خودم اونجا خرج کنم. اگه می دونید نمیگیرم صریح بگید لطفاً. الان در مرحله تحقیقم و باید اطلاعاتم درست باشه. پیشاپیش از راهنماییتون ممنون.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - psycho - 24-07-2013

سلام خسته نباشيد
معدل كارشناسي بنده 17.54 در رشته روانشناسي باليني از دانشگاه بهشتي و ارشد روانشناسي باليني با معدل 18.13 از دانشگاه تهران هستم كه بهمن 91 فارغ التحصيل شدم در جريان هستم كه توي گرايش باليني پذيرش سخته, به نظرتون تو كانادا چه دانشگاه و تحت چه شرايطي ميشه پذيرش گرفت.
نموه تافلم 80 و 650 از 800 gre دارم
سه تا مقاله كنفرانسي دارم كه توي سايت sciencedirect موجود است مقاله پايان نامم هم هنوز مونده است.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Shihan - 24-07-2013

(24-07-2013, 08:06 PM)'psycho' نوشته: سلام خسته نباشيد
معدل كارشناسي بنده 17.54 در رشته روانشناسي باليني از دانشگاه بهشتي و ارشد روانشناسي باليني با معدل 18.13 از دانشگاه تهران هستم كه بهمن 91 فارغ التحصيل شدم در جريان هستم كه توي گرايش باليني پذيرش سخته, به نظرتون تو كانادا چه دانشگاه و تحت چه شرايطي ميشه پذيرش گرفت.
نموه تافلم 80 و 650 از 800 gre دارم
سه تا مقاله كنفرانسي دارم كه توي سايت sciencedirect موجود است مقاله پايان نامم هم هنوز مونده است.

ضمن خوش امدگویی بهش ما فرهیخته عزیز.
باید اشاره کنم که شانس شما برای دانشگاههای کانادا خوب ارزیابی میشه (ارزیابی اولیه) اما چون رشته شما جزو علوم انسانی است و برای دانشگاههای خوب 10 تای اول نیاز به نمره بالاتری در زبان دارید شاید بهتره بالای 90 مناسب باشه. به نظرم اگر رشته شما محدود و کمه بهتره بصورت موازی در کنارش برای رشته / گرایشهای نزدیک به رشته خودتان اقدام کنید، ضمناً باید اول سایت دانشگاهها رو خوب بگردید و ببینید کدوم شرایطش به شما میخوره و بعد شروع به مکاتبه با اساتید کنید پس در درجه اول باید به زبان بپردازید فقط سرچ کردن نیس. واسه رزومه نوشتن،SOP،ایمیل به اساتید واسه فاند،ایمیل به ad. office واسه پیگیری اپلای نکاتی است که باید در نظر بگیری در کل شانس خوبی دارید.

[برش] شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - محدثه94 - 26-07-2013

با سلام
من دانشجوی سال اول دکتری پیوسته بیوتکنولوژی دانشگاه تهرانم
معدل کلی لیسانسم میدونم که بالای 17 میاد

از نظر زبان سطحم خوبه ولی هنوز اقدامی برای امتحانای تافل و .... نداشتم
میخواستم بدونم امکان گرفتن فاند تو دانشگاه های کانادا و کمک هزینه تحصیلی برام هست؟
و با رشته ای که دارم چه کشور و دانشگاهی برام مناسبه
با تشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - aquila - 28-07-2013

سلام دوستان 

ممنون میشم راهنماییم کنید و نظر بدید شانس من برای  گرفتن  فاند از دانشگاه های کانادا چقدره 

معدل کارشناسی 17 و کارشناسی ارشد  9 از 10 
دانشگاه و رشته: کارشناسی رشته بیولوژی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران و ارشد رشته فیزولوژی در University of Barcelona در اسپانیا
نمره زبان: IELTS 6.5 
تعداد مقالات: یک مقاله بین المللی به عنوان coauthor
مقطع پذیرش:دکتری

متشکر 

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Shihan - 28-07-2013

(28-07-2013, 02:33 PM)'aquila' نوشته: سلام دوستان 
ممنون میشم راهنماییم کنید و نظر بدید شانس من برای  گرفتن  فاند از دانشگاه های کانادا چقدره 
معدل کارشناسی 17 و کارشناسی ارشد  9 از 10 
دانشگاه و رشته: کارشناسی رشته بیولوژی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران و ارشد رشته فیزولوژی در University of Barcelona در اسپانیا
نمره زبان: IELTS 6.5 
تعداد مقالات: یک مقاله بین المللی به عنوان coauthor
مقطع پذیرش:دکتری
متشکر 

دوست عزیز ضمن خوشا امدگویی به شما
با دبگم شانس شما خیلی چشمگیر و بالاست، باید در کانادا بدنبال استاد بگردی و در زمینه تحقیقاتی خودت باهاشون مکاتبه کنید میتونی از study plan خودت و Resume براشون ارسال کنی تا بتونید در گروهشون کار کنی و در این صورت با تایید استاد از فاند هم برخوردار خواهی بود. در کل شانست بالاست