آکادمیا کافه
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت پزشکی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C)
+---- موضوع: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌ (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D8%A7%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C%E2%80%8C)

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - automotive - 28-11-2016

(24-11-2016, 02:23 PM)مهمان نوشته: سلام من تومور خوشخیم استخوانی دارم قطر تومور از قطر استخوان بیشتره اگه فعالیت کنم درد شدیدی میگیره فقط مسکن آروم میکنه با آسپرین دکترا همه میگن نیاز به جراحی هست کمیسیون پزشکی رفتم دکترا هم قبول دارند ۵جلسه هم رفتم جلسه آخر گفتن برو جراحی کن بیا ۶ماه معافیت میدیم اگه عمل رضایت بخش بود معاف از رزم اگه نبود معاف دائم من قبول نکردم برج ۱۰باید برم سربازی بنظرتون میشه اونجا پیگیر معافیت بشم؟؟ تومور ۳۰mm دنده ۴از داخل بدن
بنظرتون ارزش داره میشه معافیت گرفت؟؟؟
سلام بر شما مهمان گرامی،
هموطن گرامی، اول به فکر سلامت خود باشید، چیزی که در سربازی منتظر شما است، دلسوزی یک معلم مهربان نیست، اگر به شما دستور فعالیت شدید جسمی بدهند و شما سرپیچی کنید یا اعلام کنید که از شدت درد دیگر نمی‌توانید آن فعالیت را انجام یا ادامه دهید، شما را توبیخ خواهند کرد، گوش آن‌ها از این حرف‌ها پر است.
هیچ چیز نباید سلامتی شما را به خطر بیاندازد. (و البته میزان دردی که می‌کشید)
بله در حین سربازی هم می‌توان قانونا پیگیر معافیت بود. فقط یک نکنه ی مهم، اگر دو سال "زمان" برای شما اهمیت زیادی ندارد، باید اعلام کنم که سختی جسمانی سربازی فقط در دوران آموزشی است و بعد از آن یک کار روتین را انجام میدهید.
دفترچه معافیت را تهیه کنید، اگر این نوع بیماری را با عدد و رقم قیاس می‌کنند پس حتما در دفترچه معافی این اعداد و ارقام ذکر شده و م‌یتواند با توجه به این اعداد و ارقام استناد کرد و نه به حرف من یا یک دکتر.
به قانون می‌توانید اعتماد کنید و هرچه عدد و رقم نوشته شده قانون است، اما اگر بیماری شما به صورت دلبخواهی است (همانند زاویه‌ی کف پا برای معافی که کاملا سلیقه‌ای است)، دیگر هیچ استنادی در کار نیست و فقط نظر دکتر و کمیته پزشکی هستش که شرط هستش و هیچ قانونی هم از شما دفاع نمی‌کند، هرچند قانونا اگر معاف نشدید حق اعتراض به نظر کمیته را دارید، فقط هدر رفت زمانی را در نظر بگیرید.
با احترام
 پی نوشت: تا آنجا که من اطلاع دارم، شما باید اول معافی بگیرید، بعد عمل کنید، اگر اول عمل کنید که دیگر به چه چیز معافی بدهند؟ (هرچند این جمله از شنیده‌ها است و شاید صحیح نباشد.)

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 29-11-2016

سلام . من رباط صلیبی و مینیسک زانوی راستم رو که پارگی داشت عمل کردم ، ایا میتونم معافیت دایم بگیرم؟ لطفا راهنمایی کنید ، من متاهل و یه دختر 5 ساله دارم و کارت پایان خدمت خیلی خیلی احتیاج دارم و پول خرید هم ندارم .

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - bromir007 - 30-11-2016

سلام
من معافیت برای لک مرکزی قرنیه چشم اقدام کردم پیش دوتا متخصص فرستادنم یکیشون فقط شماره چشممو نوشت اون یکی واسم لک مرکزی قرنیه نوشت که شرط معافیت با این بیماری که مساحت لک بیش از3میلیمتر مربع هست رو تو نامه قید کرد کمیسون شهرستان منو معاف کرد ولی بعدا رییس حوزه بهم گفت باید بری شورای عالی پزشکی استان. الان سوالم اینه شورای عالی چه جور جاییه؟ دکترشان عمومیند یا متخصص؟نظر اون دوتا متخصص رو در نظر میگیرند یانه؟چطوری معاینه میکنند؟چه فرقی با کمیسیون عادی داره؟کلا احتمال اینکه بهم معاف ندن بر اساس تجربه قبلی ها چقدره؟یه چیزی هم بگم واقعا این بیماری رو دارم وهیچ تقلبی نکردم
خیلی ممنون میشم جوابمو واضح بدین

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - nader - 30-11-2016

(30-11-2016, 04:52 PM)bromir007 نوشته: سلام
من معافیت برای لک مرکزی قرنیه چشم اقدام کردم پیش دوتا متخصص فرستادنم یکیشون فقط شماره چشممو نوشت اون یکی واسم لک مرکزی قرنیه نوشت که شرط معافیت با این بیماری که مساحت لک بیش از3میلیمتر مربع هست رو  تو نامه قید کرد کمیسون شهرستان منو معاف کرد ولی بعدا رییس حوزه بهم گفت باید بری شورای عالی پزشکی استان. الان سوالم اینه شورای عالی چه جور جاییه؟ دکترشان عمومیند یا متخصص؟نظر اون دوتا متخصص رو در نظر میگیرند یانه؟چطوری معاینه میکنند؟چه فرقی با کمیسیون عادی داره؟کلا احتمال اینکه بهم معاف ندن بر اساس تجربه قبلی ها چقدره؟یه چیزی هم بگم واقعا این بیماری رو دارم وهیچ تقلبی نکردم
خیلی ممنون میشم جوابمو واضح بدین

درود بر شما
به دلیل اختلافی که بین ۲ پزشک در تایید بیماری شما بوده شما به شورای عالی فرستاده میشین

اونجا همه متخصص هستند
دوباره شما رو معاینه میکنند تا تایید کنن که شما این مورد رو داشته باشید

نسبت به کمسیون عادی که همه عمومی اند دقیق تره
نظر نهایی رو اونجا میدن
در مورد معافی باید حتما اون ها هم تایید کنن مورد رو دارین
اما نظر من اینه که احتمالا معاف میشی
چونکه اون دکتری که پیشش رفتی برای معاینه و فقط نمره چشم رو نوشته اون بیماری شما رو شاید بررسی نکرده و به گمان اینکه برای ضعیفی چشم میخواستی اقدام کنی این رو نوشته اما حتما داشتی این مورد رو که پزشک دیگه  هم تایید کرده
اگه هر دو تایی میکردن الان پروندت تو مرحله نهایی بود

موفق باشید

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 01-12-2016

سلام دوستان.رباط صلیبی acl پای راستم پاره شده.و رباط پای چپم را هم قبلا پاره شده بود عمل کردم.و صافی کف پا هم دارم.آیا معاف میشوم یا نه؟

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 02-12-2016

سلام من دیسک کمر و تنگی کانال نخاعی دارم می خواستم بدونم باید عمل کنم که معاف شم یا بدون عمل هم می تونم معاف شم جواب MRA Bulginf ofL3/L4 and L5/S1 intervertebral disk Extrusion ofdisk with flaval hypertrophy and narrowing of spinal canal at the level ofL4/L5

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - bromir007 - 03-12-2016

سلام
ببخشید سوال زیادی میپرسم از استرسه معافیته
تو کمیسیون پزشکی شهرستان سه تا پزشک عمومی بودن که پروندمو باز کردند دو تا نامه متخصص هارو نگاه کردند یکی واسم معافیت نوشته اون یکی اصلا یه چیز دیگه نوشته بود بعدا یکی از دکترای عمومی یه معاینه در حد30 ثانیه کرد و بیماریمو تایید کردند کلا کمیسیون پزشکی نظرش بر معافیت بود ولی رییس حوزه منو فرستاد شورای عاای پزشکی استان
الان سوالم اینه وقتی برم شورای عالی بازم پروندمو باز میکنند نظرات دکنرای متخصصو مطالعه میکنند؟ و براساس ان رای میدند؟ یا اصلا بهش توجهی ندارند؟
خیلی ممنون میشم تجربیات و معلوماتتان را با ما سهیم بشین

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - nader - 03-12-2016

(03-12-2016, 12:44 AM)bromir007 نوشته: سلام
ببخشید سوال زیادی میپرسم از استرسه معافیته
تو کمیسیون پزشکی شهرستان سه تا پزشک عمومی بودن که پروندمو باز کردند دو تا نامه متخصص هارو نگاه کردند یکی واسم معافیت نوشته اون یکی اصلا یه چیز دیگه نوشته بود بعدا یکی از دکترای عمومی یه معاینه در حد30 ثانیه کرد و بیماریمو تایید کردند  کلا کمیسیون پزشکی نظرش بر معافیت بود ولی رییس حوزه منو فرستاد شورای عاای پزشکی استان
الان سوالم اینه وقتی برم شورای عالی بازم پروندمو باز میکنند نظرات دکنرای متخصصو مطالعه میکنند؟ و براساس ان رای میدند؟ یا اصلا بهش توجهی ندارند؟
خیلی ممنون میشم تجربیات و معلوماتتان را با ما سهیم بشین

درود
دوست گرامی قبلا هم این مورد ها توضیح داده شده به طور صریح اگر وقت بذارید و همه صفحات رو بخونید

در مورد شورای عالی اینجوریه که دوباره معاینه میشین شما و پزشکای متخصص در اون شورا هستن
چون الان ۲ نظر متفاوت بوده شما رو فرستادن چرا که اگر شما رو معاف میکردن تو بازدید پرونده تو مرکز استان باز فراخپان میشدید شما
دلیلش همینه فقط

موفق باشید

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - INFERNAL.PRINCE - 04-12-2016

سلام
وقتتون بخیر، میدونم جواب سوالم احتمالا قبلا داده شده ولی واقعا توانایی خوندن 261 صفحه ندارم.
یکی از دوستان 2 تا بیماری قابل پیگیری برای معافیت داشته، ولی به راهنمایی نادرست من فقط واسه یکیش اقدام کرده.
پزشک رد کرده اون بیماری رو و توی کمیسیون رد شده، از سمتی هم برای اعتراض بهش اشتباه گفتن حداقل 10 روز دیگه بیا، الان بعد 10 روز رفته اعتراضش ظاهرا به دلیل گذشتن وقت ثبت نمیشه، اوضاع نابسامانی شده و فقط من خودمو مقصر میدونم

1. الان کاری برای اعتراض میتونه بکنه؟
2. در حال حاضر برای اون یکی بیماریش میتونه درخواست بده؟
3. به نظر شما کدومش رو بهتره انجام بده اگر حق انتخاب داره؟
4.اگر به شورای عالی بره دیگه نمیتونه با بیماری دیگه ش قبل خدمت اقدام کنه؟؟؟

در ضمن در حال حاضر دانشجو هستش
 باید سریعا گندی که زدم رو درست کنم ، ممنون میشم اگر جواب رو میدونید بهم بگید ، هر لحظه چک میکنم فروم رو، خیلییی ممنون

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 05-12-2016

سلام
دوستان براي مطلع شدن از داشتن شرايط معافيت قلب، براي بار اول در بيمارستان قلب تهران اكو شدم كه نتيجه lvef، ٥٠٪‏ بود كه توي شرايط معافيت گفته زير ٥٠، با توصيه دكتر قلب، توي بيمارستان وليعصر ناجا هم اكو شدم كه ef، ٦٠٪‏ بود، مي خواستم اگر اطلاع داريد بنده رو راهنمايي كنيد كه علت اين تغيير درصد چي مي تونه باشه،و ضمنا احتمال كاهش ef در اكو بيمارستان معرفي شده از طرف كميسيون پزشكي هست ؟