![]() |
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA (/Thread-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-RA) |
مکاتبه با اساتید - faeze23 - 15-09-2014 سلام در مورد مکاتبه با اساتید کمک میخواستم من یک استاد پیدا کردم که زمینه تحقیقاتیش The generativity of the garden metaphor spurred further curiosity regarding the relationship between humanity and landscape and Notions of the garden ground the inquiry, providing a physical site for growth, a place for the imagination, and a locus for reflection on the awakening that knowledge brings into being. هست و استاد دیگری با زمینه تحقیقاتی Philosophy, ethics and aesthetics in relation to landscape architecture; و من یک تحقیق در زمینه مفاهیم باغ ایرانی با الهام از مینیاتور و کاشیکاری ها و قالی بافی داشتم که رویگرد فلسفه و هنر داره یک تحقیق دیگر در مورد پارامترها و روش های ارزیابی پارک های شهری داشتم با رویکرد طراحی و ارزیابی و پایداری که احساس میکنم با این زمینه های استادان دیگر که زمینه تحقیقاتی شون موارد زیر هست همخوانی دارد urban parks و - 1 design pedagogy and urban design- 2 3- spatial forms of expression for landscape architecture that fall between the everyday and the adventurous. How is it really possible to design nature? When nature is at its most beautiful, is it curved or straight? Is there a contradiction between the regulated and the unregulated, and why do we even use the term “gardens”? 4- lanscape sustainable analysis 5-site assessment and planin نظرتون رو میخواستم بدونم که اگر احساسم درسته با این اساتید وارد مکاتبه بشم لطفا راهنمایی کنید ممنون RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - ساراطلاچی - 16-09-2014 با سلام من دانشجوی سال اخر مهندسی شیمی دانشگاه دولتی گیلان هستم.الان دقیقا 1 سال از درسم مونده و میخام برای ارشد برای دانشگاه البرتای کانادا اقدام کنم (فقط همین 1 دانشگاه رو میتونم چون خانواده ام اونجا هستن) معدلم 16.5 هست هنوز برای زبان اقدام نکردم. مقاله هم که عملا از پروره کارشناسی در نمیاد. به گفته یکی از دوستان باید از الان شروع به مکاتبه با اسا تید کنم البته نمیدونم الان وقتش هست یا نه؟ با توجه به این که هم درسم تموم نشده و هم برای زبان اقدام نکردم. اگر وقت مکاتبه هست اصلا چی بنویسم ؟ ممنونم اگه راهنماییم کنید. RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - M1KE - 16-09-2014 با توجه به اینکه معدل کارشناسی تون خوبه به هر حال ملزومات اولیه این دانشگاه رو از نظر معدل برآورده می کنید. منتهی پذیرش گرفتن از این دانشگاه یک مقدار سخت هست و بهتره گزینه های دیگه ای رو هم در آلبرتا در نظر بگیرید برای نمونه دانشگاه کلگری هم خیلی خوبه و همین طور چند دانشگاه دیگه. البته دانشگاه آلبرتا در شهر ادمونتون هست و دانشگاه کلگری در شهر کلگری و باید ببینید تا چه حد نزدیکی و دوری از فامیل تون براتون مقدور هست. در کل برای افزایش شانس پذیرش بهتر هست در آیلتس یا تافل نمره ای در حدود 7 یا 100 بیارین و همین طور دست کم یک مقاله داشته باشین که بتونید بهش استناد کنید که قابلیت انجام کار پژوهشی رو دارین. البته گزینه هزینه شخصی هم وجود داره که می تونید بدونید اینکه با استاد خاصی کار کنید خودتون به صورت مستقل Master of Engineering بخونید. (16-09-2014, 01:27 AM)'ساراطلاچی' نوشته: با سلام من دانشجوی سال اخر مهندسی شیمی دانشگاه دولتی گیلان هستم.الان دقیقا 1 سال از درسم مونده و میخام برای ارشد برای دانشگاه البرتای کانادا اقدام کنم (فقط همین 1 دانشگاه رو میتونم چون خانواده ام اونجا هستن) RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - ahmadpashaei - 16-09-2014 (16-09-2014, 01:27 AM)'ساراطلاچی' نوشته: با سلام من دانشجوی سال اخر مهندسی شیمی دانشگاه دولتی گیلان هستم.الان دقیقا 1 سال از درسم مونده و میخام برای ارشد برای دانشگاه البرتای کانادا اقدام کنم (فقط همین 1 دانشگاه رو میتونم چون خانواده ام اونجا هستن) سلام.
هدف شما فقط رفتن هست که اینقدر خودتون رو محدود کردین؟! اگر اینطوره باید بگم پذیرش گرفتن اونم فول فاند برای ارشد دانشگاه هایی در این سطح بسیار سخته و باید گزینه محتمل شما هزینه شخصیتون باشه که شاید برای شهریه و سایر هزینه های تحصیلی(فرضا با خانواده باشین و هزینه ای برای زندگی ندین) به سالی 100 میلیون برسه. در مورد ارتباط با استاد هم شما هنوز لیسانسم ندارید و اصلا حتی موضوع پایان نامه شمام مشخص نیست که بخواهید مکاتبه ای بکنید! دانشگاه و معدلتون خوبه پس نا امید نباشید و بهتره از الان با موضوعات تحقیقاتی به روز با کمک استادا و دانشجوهای ارشد سال دومی و دانشجوهای دکترای دانشگاهتون آشنا بشید تا ترم 8 برای موضوع پایان نامه سردرگم نباشید. اینجوری اگر به استاد بگید مقاله می خواید میتونه راهنماییتون کنه البته اگر شما استاد خوب و اهل تحقیق رو انتخاب کنید. اگر نگران تنهایی هستین که اینجوری خودتون رو محدود به یک دانشگاه کردین بهتره نگران نباشید خلاصه همه جا آدم بعد از مدت کوتاهی دوست پیدا می کنه و جا می افته. محدودیت در این حد ممکنه شما رو در ایران ماندگار کنه. RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - acronia - 19-09-2014 سلام من کل شهریور ماه منتظر بودم تا مقالم تو یه ژورنال چاپ بشه و بعد شروع کنم به تماس با استادان اما مثل اینکه حداقل تا سه ماه دیگه جوابش نمیاد. به نظرتون آیا ایمیل بزنم و بگم مقاله فقط سابمیت شده یا منتظر چاپش بمونم و بعد ایمیل بزنم؟ ممنونم دوستان RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - blur - 19-09-2014 (19-09-2014, 08:42 PM)'acronia' نوشته: سلام شما می تونید میل زدن رو شروع کنید و تو CV تون بنویسید که چنین مقاله ای سابمیت کردین. چون واقعیت اینه که بیشتر ژورنال ها اغلب چندان خوش قول هم نیستن و ممکنه خیلی معطلتون کنه. RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - faeze23 - 20-09-2014 دوستان سلام من یک متن تهیه کردم برای ارسال به استادان لطفا یک بررسی کنید اگر ایراد نگارشی نداره ارسال کنم ضمنا رزومه باید اتچ بشه یا اپلود کنم لینک بزارم؟ کدوم بهتره. ممنون Dear professor X Y, I am writing to express my desire for being admitted at University of XX for continuing my studies as a master Student in fall 2015. It would be an honor for me if I can follow my studies under your supervision. I graduated in summer 2014 in Landscape Architecture at Binaloud University of Mashhad, Iran . As research experience, I have conducted undergraduate researches on Persian gardens and determining qualitative and quantitative parameters of assessing urban parks with supervising some of my Professors. The overall aim of our group researches is to determine urban parks weakness and strengths and promote functionality and viability of them for visitors. I would like to continue a path of research on spatial forms of landscape and functionality. I am especially interested in your previous work on XX it really fascinated me as I am really interested in this subject and one of my university projects followed similar aim and I tried to make my garden alive even at nights when people normally avoid visiting parks. Reading about your research interests and projects from the web, I found out that the areas of your research fit my interests. I sincerely appreciate your attention in advance and look forward for your kind response. Regards Phone__ Email____ RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - soilman - 20-09-2014 رزومه رو بله بهتره اتچ کنید (20-09-2014, 09:17 AM)'faeze23' نوشته: دوستان سلام RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - soheilred - 21-09-2014 سلام به دوستان خوبم.بنده به استادی ایمیل زدم و ایشون جواب دادن که: Dear Soheil It's great that you are interested in joining my research group. There seems to be a nice match between our research interests. I will most likely take on new students next year. However, you need to apply through the official departmental process. You can find more information at http://www...Good luck, XXX بعد بنده به ایشون ایمیل زدم که: Dear professor XXXI appreciate your kind response and attention. Is it OK if I bring your name in my SOP as the professor that I want to work with?Moreover, I was wondering if you could support my application in your departmental review.Sincerely yours,Soheil و بعد ایشون فرمودند که: Yes, you should certainly bring up my name. می خواستم بدونم به نظرتون در ادامه چطور ازش بپرسم که به صورت قطعی آیا من رو می خواد و اینکه آیا بهم فاند می ده؟ RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - soilman - 21-09-2014 بله یوروپس از فرمت های شناخته شده است و می تونید تو قالب پی دی اف برای استاد بفرستید در مورد سوابق کاری و غیره بله هر گونه مهارت نرم افزاری و زبان ها رو بهتره که بنویسید (20-09-2014, 02:24 PM)'faeze23' نوشته: ممنون از تصحیحات تون.راجع به رزومه |