سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7) |
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - fjamali - 05-04-2016 ترجیحا امریکا و آلمان سطح زبانم خوبه 2سال پیش کلاس زبان میرفتم تا کتابهای passage رفتم و بقیه رو هم خودم خوندم. متاسفانه جی آرای ندادم! دارم خودم رو براش آماده میکنم. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - iman7 - 05-04-2016 (05-04-2016, 09:04 PM)fjamali نوشته: ترجیحا امریکا و آلمان با یه gre حدودا 315 شانس خوبی برای top50 امریکا دارید. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - مهمان - 09-04-2016 سلام دوستان عزیز.من فارغ التحصیل دکتری حرفه ای در رشته دامپزشکی هستم. قصد دارم برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری(تخصص) از بورسیه ی یک دانشگاه معتبر در دنیا استفاده کنم. شنیدم کشور هلند خیلی راحتتر بورسیه در اختیار دانشجو ها میزاره. با توجه به رشته ی من کسی میتونه در مورد دریافت بورسیه بهم کمک کنه ؟ در ضمن من در ازمون دکتری کشور خودمون رتبه دو رقمی آوردم ک گفتم شاید به تسهیل در دریافت بورسیه کمک کنه. این امتیاز محسوب میشه ؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - احسان قربانی - 09-04-2016 سلام دوستان.من فارغ التحصیل دکتری حرفه ای در رشته دامپزشکی از دانشگاه آزاد هستم. قصد دارم برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری(تخصص) از بورسیه ی یک دانشگاه معتبر در دنیا استفاده کنم. شنیدم کشور هلند خیلی راحتتر بورسیه در اختیار دانشجو ها میزاره. با توجه به رشته ی من کسی میتونه در مورد دریافت بورسیه بهم کمک کنه ؟ شنیدم رشته های مرتبط با علوم پزشکی رو مدرک معادل با لیسانس میزنن.درسته این ؟ در ضمن من در ازمون دکتری کشور خودمون رتبه دو رقمی آوردم ک گفتم شاید به تسهیل در دریافت بورسیه کمک کنه. این امتیاز محسوب میشه ؟ پ.خ. ویرایش حذف نقلقول RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - مهمان - 12-04-2016 سلام، سوالی داشتم در رابطه با آزمون آیلتس که در واقع نمیدونم سوالم به این بخش مربوط میشه یا نه، ممنون میشم کمکم کنید 1- چه زمانی باید واسه ثبت نام آیلتس اقدام کنیم؟ ( من طبق برنامه ریزی ای که کردم تا حدود 8 ماه دیگه به حد مورد نیاز در زبان میرسم، الان در حال آموزش هستم) 2- نحوه ثبت نام آیلتس چطوره؟ 3- آیا تهران آزمون بدیم بهتره؟ یا تهران با شهرستان فرقی نداره ممنون از توجهتون RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - butterfly - 12-04-2016 (12-04-2016, 12:02 PM)مهمان نوشته: سلام، سوالی داشتم در رابطه با آزمون آیلتس که در واقع نمیدونم سوالم به این بخش مربوط میشه یا نه، ممنون میشم کمکم کنید سلام، برای پاسخ سوال هاتون به لینک های زیر مراجعه کنید: http://www.academiacafe.com/wiki/doku.php?id=ielts http://www.academiacafe.com/pf/Forum-IELTS و در صورتی که جواب سوال هاتون نگرفتید در مرتبط ترین تاپیک سوالتون بپرسید. سوالتون در تاپیک نامرتبط پرسیده شده و ظرف چند روز آینده به تاپیک مناسب منتقل خواهد شد. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - giga - 13-04-2016 سلام من اپلای کردم برای دانشگاه اتاوای کانادا به نظر شما با این شرایط شانسی برای فول فاند دارم؟ - معدل پیش دانشگاهی : 18/56 - لیسانس : دانشگاه تهران. معدل : 13/21 - فوق لیسانس دانشگاه علم وصنعت معدل: 16/82 - 5 تا مقاله خارجی . یک ژورنال چاپ شده و سه تا ژورنال سابمیت شده. و یک کنفرانس خارجی چاپ شده. - Reviewer یک ژورنال ای اس ای خارجی بودم - سه تا رکامندیشن دارم - نمره تافل 80 - رتبه کنکور لیسانس :168 رشته مهندسی برق کنترل RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Agirl - 13-04-2016 دوستان من سلام آقای @Shihan سلام من این سوالا رو نمیدونستم کجا بذارم. تاپیک امانو گشتم و دیدم مناسب نیست که تو بخش دکتراش بذارم چون این سوالات یه ذره واژه این مثل اون یکی پستم. پس اینجامیذارم. اگه جاش مناسب نیست لطفا انتقالش بدین (لطفا دیلیتش نکنین ) لطفا منو درباره المان راهنمایی کنین (مصاحبه نزدیکه من نمیدونم چیکار کنم دوستان)، برای مقطع دکترا. 1. این 75% ای که درج میشه تو آگهی نشونه چیه؟ (مثلا نوشته پی اچ دی پوزیشنی با این عنوان موجود است، بعد اخرش داخل پرانتز این 75% رو گذاشته) یعنی 75% فاند؟ 2. این 75% میزانش چقدر میشه تو سیستم دانشگاهی المان (به یورو)؟ 3. مالیات ازش کسر بشه چقدر میشه؟ (چقدر میمونه برای من) 4. یه سوال هم دارم، Half-fund مقدارش میشه 1170 یورو درسته؟ بعد این چقدر بوده که مالیات ازش کم شده شده این مقدار؟ (مقدرا اصلی چقدر بوده؟) 5. وقتی شما 75% فاند هستی، یعنی 75% وقتی که یه فول فاند میذاره برای کارش "توی دانشگاه" رو شما موظفی توی دانشگاه باشی درسته؟ یا ربطی نداره؟ این مقدار وقت میشه چند ساعت؟ 30 ساعت؟ (میدونم که دانشجوها بیشتر میمونن میخوام قانونشو بدونم) یا این 75% فقط به پول مربوط میشه (به حقوقت) و ربطی به ساعت کاریت نداره؟ خیلی ممنونم دوستان میدونم که سوالام زیاده و طولانی. و جواب دادن بهش واقعا حوصله میخواد. پیشاپیش هم تشکر میکنم بابت وقت و لطفتون RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Shihan - 14-04-2016 (13-04-2016, 09:09 PM)Agirl نوشته: دوستان من سلام 1- بله. منظور فاندش کلیه فاکتور های متقاضی رو پوشش نمیده. مثلاً هزینه بیمه+ خرید بلیط و کتب 2- اطلاعی ندارم! 3- این مدار براساس کسر از مالیات مقدارش تبدیل شده به این عدد. 4- خیر! فاند اصلی براساس کسر مالیات برای متقاضی دکتری در المان حدوداً 1200-1300 یورو در ماهه. مقدار half-fund جایی ندیدم! 5- خیر ربطی به ساعات کاری و شغلهای خارج از این مقدار نداره. شما عملاً میتونی اینکارو کنی به شرطی که وقت داشته باشی ، چون بسیار سیستم دانشگاهی المان متقاضی رو مجبور به مطالعه زیاد میکنه طوری که وقت ازاد کم پیدا میشه. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - afrooz.a - 15-04-2016 (12-04-2016, 06:26 PM)butterfly نوشته: سلام،با سلام من سوالم رو به همون بخش فرستادم اما پاسخی دریافت نشد |