آکادمیا کافه
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)

RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - mohammadbehnam1 - 20-08-2014

(20-08-2014, 08:52 AM)'Mr-Voltage' نوشته:
دروود بر شما.
بله همینطوره. ممکنه فاند تعلق بگیره و ممکنه تعلق نگیره که هزینه هاش بر عهده خودت خواهد بود.
بله شغل محسوب میشه اما در فرایند اقامت لحاظ نمیشه. اما اگر بخواهید بورس بگیرید و مالیات بدهید میشه که حساب بشه. برای اینکه شانس گرفتن بورس رو افزایش بدی دنبال استاد بگردی.

درود بر شما.
جالبه که اینو میشنوم.
یعنی به همه ی دانشجوهای phd حقوق نمیدن؟
چندتا از بچه های ایرانی مقیم آلمان که تحصیل میکنند اونجا میگفتند که به همه دانشجوهای phd چیزی بین 1500 تا 2000 یورو در ماه حقوق میدن. یعنی که یا کسی رو اصلا نمیگیرن به عنوان دانشجوی phd یا اگه بگیرن همرا با حقوق هست. پس اینطور نیست یعنی؟

RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - Shihan - 20-08-2014

(20-08-2014, 12:06 PM)'mohammadbehnam1' نوشته:
درود بر شما.
جالبه که اینو میشنوم.
یعنی به همه ی دانشجوهای phd حقوق نمیدن؟
چندتا از بچه های ایرانی مقیم آلمان که تحصیل میکنند اونجا میگفتند که به همه دانشجوهای phd چیزی بین 1500 تا 2000 یورو در ماه حقوق میدن. یعنی که یا کسی رو اصلا نمیگیرن به عنوان دانشجوی phd یا اگه بگیرن همرا با حقوق هست. پس اینطور نیست یعنی؟

دوست عزیز.
شما اولاً باید ببینی دوستان شما چه رزومه ای داشتن و چه فعالیت پژوهشی در کارنامه داشتند که بورس شدن. من خودم عرض کردم المان برای هر کسی با هر رزومه ای نمیاد دکتری را با بورس بده !!!!
شما اگر رزومه قوی داشته باشی و با استاد یا از طریق موقعیت خالی دانشگاه اقدام کنی و فرصت فراهم شد میتونی اقدام کنی و بورس هم بشی. در غیر این صورت میتونی از هزینه شخصی استفاده کنی و تحصیل کنی.

RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - mohammadbehnam1 - 21-08-2014

(20-08-2014, 09:50 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
دوست عزیز.
شما اولاً باید ببینی دوستان شما چه رزومه ای داشتن و چه فعالیت پژوهشی در کارنامه داشتند که بورس شدن. من خودم عرض کردم المان برای هر کسی با هر رزومه ای نمیاد دکتری را با بورس بده !!!!
شما اگر رزومه قوی داشته باشی و با استاد یا از طریق موقعیت خالی دانشگاه اقدام کنی و فرصت فراهم شد میتونی اقدام کنی و بورس هم بشی. در غیر این صورت میتونی از هزینه شخصی استفاده کنی و تحصیل کنی.

والا من شنیدم سخت میدن اما اگه بدن همراه با حقوقه حتما.
حالا من دو تا سوال دارم.
اول اینکه اگر بخوای با هزینه شخصی دکتری بخونی تو آلمان پذیرش رو راحت میدن؟ مثله همون پذیرش مستر یا سخت تر یا راحت تر؟
دوم اینکه واسه گرفتن فاند یا همون بورس دکتری معدل مقطع کارشناسی چقدر اهمیت داره در آلمان؟ من معدل کارشناسیم 14.40 هست البته درسای تخصصی دو سال آخرم خوبه، درسای پایه دو سال اول معدلم رو پایین کشیدن چون توی دو سال اول زیاد اهمیت نمیدادم. البته بعدشم چون نمیدونستم معدل مهمه واسه نمره گرفتن تلاش نمیکردم فقط با علاقه میخوندم درسای اختصاصیمو.
ممنونم.

RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - Shihan - 21-08-2014

(21-08-2014, 10:59 PM)'mohammadbehnam1' نوشته:
والا من شنیدم سخت میدن اما اگه بدن همراه با حقوقه حتما.
حالا من دو تا سوال دارم.
اول اینکه اگر بخوای با هزینه شخصی دکتری بخونی تو آلمان پذیرش رو راحت میدن؟ مثله همون پذیرش مستر یا سخت تر یا راحت تر؟
دوم اینکه واسه گرفتن فاند یا همون بورس دکتری معدل مقطع کارشناسی چقدر اهمیت داره در آلمان؟ من معدل کارشناسیم 14.40 هست البته درسای تخصصی دو سال آخرم خوبه، درسای پایه دو سال اول معدلم رو پایین کشیدن چون توی دو سال اول زیاد اهمیت نمیدادم. البته بعدشم چون نمیدونستم معدل مهمه واسه نمره گرفتن تلاش نمیکردم فقط با علاقه میخوندم درسای اختصاصیمو.
ممنونم.

مسلماً سخته. چه با رزومه خوب و چه متوسط.
به هر حال برای گرفتن پذیرش دکتری (بدون فاند) شرایط کلی دانشگاه رو داشته باشی مشکلی نیست.

RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - tirisolo - 18-09-2014

سلام مرسی که کمک میکنید...
من لیسانس و ارشد رو مکانیک شریف خوندم . معدل لیسانس 18.5 معدل ارشد 19 تا اینجا. یکی از مقاله های ISI ام چاپ شده اونیکی هم در دست چاپ شدنه.توی 2 تا پروژه برای شرکت های معتبر هم کار کردم. آلمانی رو از قبل میخوندم الان مدرک B2 رو دارم ولی اینگلیسی هنوز امتحان ندادم.میخواستم برای دانشگاه TU Munchen اقدام کنم.
1-به نظرتون چقد شانس دارم که فاند بالای 2000 یورو بهم بدن (چجوری میتونم این رو ازشون بخوام؟)
2-برای دکترا حتمن لازم هست مدرک اینگلیسی هم ارائه بشه یا چون مدرک آلمانیم قابل قبوله ممکنه به توافق برسیم؟
3-اشکالی داره با چنتا استاد تو فیلد های مختلفهمزمان مکاتبه کنم؟مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون

RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - Shihan - 18-09-2014

(18-09-2014, 02:46 PM)'tirisolo' نوشته: سلام مرسی که کمک میکنید...
من لیسانس و ارشد رو مکانیک شریف خوندم . معدل لیسانس 18.5 معدل ارشد 19 تا اینجا. یکی از مقاله های ISI ام چاپ شده اونیکی هم در دست چاپ شدنه.توی 2 تا پروژه برای شرکت های معتبر هم کار کردم. آلمانی رو از قبل میخوندم الان مدرک B2 رو دارم ولی اینگلیسی هنوز امتحان ندادم.میخواستم برای دانشگاه TU Munchen اقدام کنم.
1-به نظرتون چقد شانس دارم که فاند بالای 2000 یورو بهم بدن (چجوری میتونم این رو ازشون بخوام؟)
2-برای دکترا حتمن لازم هست مدرک اینگلیسی هم ارائه بشه یا چون مدرک آلمانیم قابل قبوله ممکنه به توافق برسیم؟
3-اشکالی داره با چنتا استاد تو فیلد های مختلفهمزمان مکاتبه کنم؟مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون

سلام بر شمااولا که ضمن خوش آمد گویی به شما به سایت آکادمیا کافهشما شانست بسیار خوب، البته با داشتن این مدرک زبان آلمانی‌ هنوز هم شانست بالاتر میاره، اما اگر بخوای می‌تونی با داشتن نمره بالای زبان انگلیسی‌ واسه جاهای دیگه هم اپلی‌ کنی . در کّل سوالاتت رو اینطور پاسخ میدم.۱- شانس گرفتن ۲۰۰۰ یورو در ماه یکم سخته شاید با استاد به توافق برسی‌ اگر بتونی‌ تو گرایش خودت پیداش کنی۲- شما با داشتن مدرک زبان آلمانی‌ کارت جلو میره اما من توصیه می‌کنم اگر واسه کشورای دیگه اقدام کنی زبان انگلیسی‌ هم ارائه کنی‌ بهتره، ضمن اینکه خوندن منابع به آلمانی‌ یکم سخته.۳- اشکالی‌ که نداره اما حد عقل بذار تو یه دپارتمان نباشه و یه چند روز در میان فاصله بذاری بین تماست.

RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - tirisolo - 19-09-2014

(18-09-2014, 07:50 PM)'Mr-Voltage' نوشته: سلام بر شما اولا که ضمن خوش آمد گویی به شما به سایت آکادمیا کافه شما شانست بسیار خوب، البته با داشتن این مدرک زبان آلمانی‌ هنوز هم شانست بالاتر میاره، اما اگر بخوای می‌تونی با داشتن نمره بالای زبان انگلیسی‌ واسه جاهای دیگه هم اپلی‌ کنی . در کّل سوالاتت رو اینطور پاسخ میدم.۱- شانس گرفتن ۲۰۰۰ یورو در ماه یکم سخته شاید با استاد به توافق برسی‌ اگر بتونی‌ تو گرایش خودت پیداش کنی۲- شما با داشتن مدرک زبان آلمانی‌ کارت جلو میره اما من توصیه می‌کنم اگر واسه کشورای دیگه اقدام کنی زبان انگلیسی‌ هم ارائه کنی‌ بهتره، ضمن اینکه خوندن منابع به آلمانی‌ یکم سخته.۳- اشکالی‌ که نداره اما حد عقل بذار تو یه دپارتمان نباشه و یه چند روز در میان فاصله بذاری بین تماست.

ممنون از راهنماییتون...راستش به خاطر علاقه ای که به آلمان دارم ترجیحم اینه که برای آلمان اقدام کنم به خاطر همینم به زبان آلمانیم بیشتر بها دادم.شرایط مالی برام مهمه تا حدی چون اگه بتونم مقداری پول ذخیره کنم پشتوانه خوبی میشه برای بعد از اتمام تحصیلم.ولی  با شرایط دانشگاه های آلمان زیاد آشنا نیستم تو این زمینه.مثلا شنیدم مونیخ دانشگاه سختگیر تریه از آخن.در کل نمیدونم کجا شرایط بهتری خواهم داشت.اگر اطلاعات یا پیشنهادی دارید ممنون میشم اگه مطرح کنید. 

RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - virologist - 21-09-2014

سلام،من دانشجوی سال اخر کارشناسی ارشد ویروس شناسی از دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم،میخواستم برای دکترا برم المان ،اما هنوز دانشگاهی مرتبط با این رشته پیدا نکردم،لطفا کمکم کنید??

RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - Shihan - 21-09-2014

(19-09-2014, 01:39 PM)'tirisolo' نوشته:
ممنون از راهنماییتون...راستش به خاطر علاقه ای که به آلمان دارم ترجیحم اینه که برای آلمان اقدام کنم به خاطر همینم به زبان آلمانیم بیشتر بها دادم.شرایط مالی برام مهمه تا حدی چون اگه بتونم مقداری پول ذخیره کنم پشتوانه خوبی میشه برای بعد از اتمام تحصیلم.ولی  با شرایط دانشگاه های آلمان زیاد آشنا نیستم تو این زمینه.مثلا شنیدم مونیخ دانشگاه سختگیر تریه از آخن.در کل نمیدونم کجا شرایط بهتری خواهم داشت.اگر اطلاعات یا پیشنهادی دارید ممنون میشم اگه مطرح کنید. 

ببین اینکه کدوم دانشگاه سختگیره مهم نیست این مهمه که کدوم دانشگاه و دپارتمان در رشته شما خوب کار میکنه و مجهزه!!
مطمئناً اخن از صنعتی مونیخ در مکانیک سر تره. 

RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - Shihan - 21-09-2014

(21-09-2014, 04:10 PM)'virologist' نوشته: سلام،من دانشجوی سال اخر کارشناسی ارشد ویروس شناسی از دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم،میخواستم برای دکترا برم المان ،اما هنوز دانشگاهی مرتبط با این رشته پیدا نکردم،لطفا کمکم کنید??

دروود.
رشته شما کلاً به المانی فقط ارائه میشه. من تنها تونستم دانشگاههای پزشکی هانوفر و موسسه ماکس پلانک و دانشگاه برن و براتون پیدا کنم.