آکادمیا کافه
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت پزشکی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C)
+---- موضوع: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌ (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D8%A7%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C%E2%80%8C)

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - mrko - 26-03-2017

سلام.

من7ماه خدمتم ونهایتا6-7ماه دیگه خدمتم تمومه.چندوقتی دردپاوکمردارم.MRIگرفتم دکترگفت خشکی مهره کمر وبیرون زدگی مهره 4و5.تنگی کانال نخاعی هم دارم.دیسک هیدریشن هم همینطور.دکترگفت دیسک شدیده.برای کمیسیون هم نامه دارم.بنظرتون معاف دائم میشم یامعاف ازرزم؟باتوجه به اینکه چیزی نمونده به اخرخدمتم احتمال داره معاف دائم کنن حتی اگه خودم بگم نمیخوام معاف دائم بشم؟

چقدرطول میکشه تامعافیت صادربشه؟من مدارک فقط MRIدارم.ایااین کافیه برای کمیسیون پزشکی وپیگیری معافیت یااینکه اول بایدبافیزیوتراپی وقرص درمان کنم واگرخوب نشدمعافیت صادرمیکنن؟

ممنون میشم اگه تموم سوالاموجواب بدین

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - kiant - 28-03-2017

(26-03-2017, 09:24 PM)mrko نوشته: سلام.

من7ماه خدمتم ونهایتا6-7ماه دیگه خدمتم تمومه.چندوقتی دردپاوکمردارم.MRIگرفتم دکترگفت خشکی مهره کمر وبیرون زدگی مهره 4و5.تنگی کانال نخاعی هم دارم.دیسک هیدریشن هم همینطور.دکترگفت دیسک شدیده.برای کمیسیون هم نامه دارم.بنظرتون معاف دائم میشم یامعاف ازرزم؟باتوجه به اینکه چیزی نمونده به اخرخدمتم احتمال داره معاف دائم کنن حتی اگه خودم بگم نمیخوام معاف دائم بشم؟

چقدرطول میکشه تامعافیت صادربشه؟من مدارک فقط MRIدارم.ایااین کافیه برای کمیسیون پزشکی وپیگیری معافیت یااینکه اول بایدبافیزیوتراپی وقرص درمان کنم واگرخوب نشدمعافیت صادرمیکنن؟

ممنون میشم اگه تموم سوالاموجواب بدین

اگه شما در طول انجام خدمت سربازی دچار عارضه شدیدی شدی، نه فقط برای سلامت خودت، بلکه وظیفه داری اعلام کنی و اگر نتیجه شد که شما معاف بشی، یعنی نظام وظیفه مسولیت اینکه شما در خدمت بمونی و شاید آسیب ببینی رو نمیپذیره. لطفی در حق شما نمیکنن. شما هم بهتر هست روندشو دنبال کنی و اگه بهت معافیت دائم دادن، ازش استفاده کنی. تگران کارت پایان خدمت نباش که روش معافیت داره. ترس اینکه استخدام شی در آینده ترس درستی نیست. 

اگر ارگانی استخدامی داشت، تست پزشکی برای همه هست. اگه به شما ندن یعنی تواناییشو نداشتی. دوباره همون بحث پذیرش مسئولیتی که فردی با شرایط شما ممکنه در حین کار آسیب جدی ببینه.

شما معاف بشی یا نشی، دیسک کمرت با برچسب روی کارت خدمت تغییری نمیکنه.

قسمت بالا جواب مستقیمی به سوال شما نبود. اینجا سعی میکنم تا جایی که اطلاع دارم مستقیما به سوالت جواب بدم.

خشکی مهره دی‌هیدراسیون، بیرون زدگی (Bulging) و تنگی کانال نخاع همگی باعث معافیت از رزم میشه. دیسک شدید معنا دار نیست. بیرون زدگی شدید یا پارگی اگه داشته باشید فرق میکنه. در نهایت شما میتونید خواستتون رو به پزشکی شرایط شما رو بررسی میکنه اعلام کنید، اگر امکانش باشه میتونه پیشنهادش رو با در نظر گرفتن خواست شما بنویسه.

بله، MRI تنها کفایت میکنه مگر اینکه پزشک درخواست آزمایش دیگه ای بده که معمولا همون MRI بسنده میکنن چرا که بهترین ابزار تشخیص هست. تصویر MRI همراه خودتون داشته باشید.

در مورد زمانش نمیتونم نظری بدم. اما اگر شرایط شما وخیم باشه پزشک نظام وظیفه براتون استراجت مطلق مینویسه که شما در حین پیگیری کارهاتون در خدمت نباشید.

گزارش MRI تون رو بزارید تا بهتر بشه نظر داد.

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - ar1ian - 31-03-2017

سلام دوستان عیدتون مبارک
چند روز پیش رفته بودم بیمارستان برای معاینه پدرم دکتر قلب به بابام میگه چیزیت نیست [عکس: 04.gif][عکس: 02.gif][عکس: 02.gif] بابام ماه دیگه باید بره قلبش رو عمل کنه بعد طرف میگه چیزیت نیست
کلاً امروز هرکس اومده بود به همه میگفت چیزیت نیست آخر یه یارو باهاش دعواش شد گفت من عمل رو باز قلب کردم میگی چیزیت نیست ؟ بابام قسم میخورد میگفت دستگاه اکوش سالم نبود همش قطع و وصل میشد اصلاً اکو نکردن
دفعه قبل (حدود 2 سال پیش) برای معافیت رفتم گفتن قلب بابام 50% از کار افتادگی داره به 55% معافیت میدیم بعد الان میگه سالمی [عکس: 28.gif]
برای دیابت هم اقدام کردیم بابام قندش همیشه بالا 300 هستش و حتی رفته بیمارستان که انسولینی بشه ... به نظرتون احتمال معافیت وجود داره ؟
دوستان من میخوام بابت این پروندم اعتراض بزنم و شکایت کنم میشه دقیق بفرمایید چیکار کنم ؟ میدان سپاه تهران سازمان نظام وظیفه هست اما اونجا که کسی رو راه نمیدن من چی کار کنم ؟ میشه دقیق راهنمایی کنید ؟ با تشکر

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - Mohammad97 - 31-03-2017

سلام . من دیسک کمر دارم به نظر شما معاف دائم میشم یا معاف از رزم؟
جواب mri:
The examination is performed using multiple thin slices on different plane and pulse sequences which reveals:
Normal size and signal intensity of all visualized vertebral bodies.
Left paracentral disc protrusion associated with mild canal and significant ipsilateral neuroforaminal stenosis is seen at the L5-S1 level.
All discs are at least partially hydrated except for the above mentioned level.
Visualized cord and conus medullaris are normal.
Normal lordosis of lumbar spine is straightened.
Paraspinal structures including the muscles show normal signal and no mass lesion detected.

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - ar1ian - 31-03-2017

(31-03-2017, 02:50 PM)Mohammad97 نوشته: سلام . من دیسک کمر دارم به نظر شما معاف دائم میشم یا معاف از رزم؟
جواب mri:
The examination is performed using multiple thin slices on different plane and pulse sequences which reveals:
Left paracentral disc protrusion associated with mild canal and significant ipsilateral neuroforaminal stenosis is seen at the L5-S1 level.
Normal lordosis  of lumbar spine is straightened.
Paraspinal structures including the muscles show normal signal and no mass lesion detected.

سلام
جوابتون نرماله

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - kiant - 31-03-2017

(31-03-2017, 02:50 PM)Mohammad97 نوشته: سلام . من دیسک کمر دارم به نظر شما معاف دائم میشم یا معاف از رزم؟
جواب mri:
Normal lordosis  of lumbar spine is straightened.

در بهترین حالت معافیت از رزم داره.

نرمال نیست نوشته دیسک L5 بیرون زدگی داره

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - danrah - 31-03-2017

سلام دوستان
من سالهاست که با مشکل روده دست و پنجه نرم می کنم. یک بار رفتم کلونوسکوپی و بعد از نمونه گیری، آزمایش پاتولوژی برای من نوشت microscopic colitis . آیا از نظر نظام وظیفه این جزو التهابات دستگاه گوارش محسوب میشه و آیا به نظر شما شانس معافیت دارم و اقدام کنم؟

ممنون

درچه صورت معاف دائم داره؟

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - danrah - 31-03-2017

(31-03-2017, 07:19 PM)Mohammad97 نوشته: درچه صورت معاف دائم داره؟

متن قانون اینه:

بند 22- كليه بيماريهاي التهابي دستگاه گوارش (IBD) به ثبوت رسيده مانند كرون ، كوليت اولسرو و  (با تأييد پاتولوژي) : معاف دائم