![]() |
سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7) |
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - ani_ rs - 15-04-2016 با سلام خدمت دوستان من با معدل کارشناسی 14.64 و ارشد 18.75 رشته مهندسی کامپیوتر نرم افزار هر دو دانشگاه آزاد. در حال کار کردن روی مقاله ISI هستم کلاس زبان دارم میرم اگه بتونم آیلتس 7 بگیرم و با توجه به معدل پایین کارشناسیم آیا شانسی برای فاند گرفتن تو رشته بیو انفورماتیک دارم؟ اگه دارم رو کجا ها می تونم حساب کنم؟ چون می دونم که خیلی ها از رشته کامپیوتر به رشته بیو انفورماتیک میرن. لطفا اگه اطلاعاتی در زمینه فاند گرفتن تو این رشته دارین راهنماییم کنین. در مورد شانس گرفتن فاند تو رشته نرم افزار چی؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - مهمان - 22-04-2016 با سلام من می خوام امسال پاییز برای پذیرش در دانشگاه های آمریکا اقدام کنم و چند سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید ![]() 1. من مدرک کارشناسیمو از دانشگاه تهران و مدرک کارشناسی ارشد رو از دانشگاه اقتصاد شریف گرفتم ولی متاسفانه معدل خوبی ندارم معدل کلم در هر دو وانشگاه در حدود 15.7 هست، سوالم اینه که چقدر معدل در گرفتن پذیرش موثره؟ و آیا من می تونم با نمره ی بالای تافل و GRE معدلم رو جبران کنم؟ 2. در مورد گرفتن ریکام از استادهاست، کلا چه تعداد ریکام لازمه؟ و آیا باید از استادایی ریکام بگیریم که باهاشون درس داشتیم؟ 3. من الویتم دانشگاه های آمریکا است، برای چه تعداد دانشگاه اپلای کنم خوبه؟ 4. وقتی همه ی مدارکم آماده شد با دانشگاه ها و استادا ارتباط برقرار کنم یا از الان شروع کنم به قولی براشون میل بزنم؟ 5. من هیچ مقاله ای ندارم ولی چند همکاری پژوهشی با استادای دانشگاه شریف داشتم ، می تونه اثر مثبت بزاره؟ 6. به نظر شما باید GRE را همزمان با TOFLE خوند یا بعد از دادن امتحان تافل شروع به خواندن GRE کرد؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - automotive - 22-04-2016 (22-04-2016, 06:59 PM)مهمان نوشته: با سلام سلام بر شما مهمان گرامی، 1. معدل یکی از فاکتورهای پذیرش هستش و همانطور که مطلع هستید، نیازمندیهای پذیرش دارای یک میزان حداقل هستند (که در هر رشتهی تصحیلی و در هر دانشگاه متفاوت است و در وب سایت دانشکده بر حسب رشته مربوطه اعداد و ارقام آن مشخص شده است)، این بدین معنا است که شما باید نمراتی حداقل برابر یا بالاتر از این میزان حداقل داشته باشید تا پروندهی شما در آن دانشگاه مورد بررسی قرار بگیرد، در ارتباط با معدل، بعضی از دانشگاهها نمره ی 3 از 4, که 15 از 20 میشود (البته برای تبدیل ریز نمرات و معدل خود از تبدیل معدل از مقیاس 20 به 4 استفاده کنید و تقسیم معدل به 5 کار اشتباهی است)، را حداقل معدل مورد قبول برای ثبتنام در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا، درنظر گرفتهاند، برخی هم حداقلی اعلام نکردهاند. حال آنکه با کسب حداقل نمرات شما وارد عرصهی رقابت میشوید و آن زمان است که هرچه قدر نمرات شما بالاتر باشد، در رقابت با دیگر افرادی که همزمان در همان دانشگاه برای همان رشته درخواست میدهتد، احتمال دریافت پذیرش را بالاتر میبرید. برای ایالات متحده میتوان با GRE بالا و مقاله، معدل پایین را جبران کرد اما برای کانادا معدل بسیار مهم است. 2. در Admission Requirement تعداد Recommendation نوشته شده است، بله، تا آنجایی که اطلاع دارم بهتر است با اساتیدی باشد که با آن ها درس داشتهاید، اگر اشتباه میکنم دوستان عزیز لطفا اصلاح کنند. 3. بهتر هستش قبل از پذیرش با اساتید دانشگاهها ارتباط برقرار کنید، هرچند در ایالات متحده اساتید، حرف آخر را برای پذیرش نمیزنند. هرچه تعداد ثبتنامها بیشتر باشد، احتمال دریافت پذیرش بیشتر است، اما با توجه به هزینههای بسیار زیاد ثبتنام برای دانشگاههای ایالات متحده، لطفا رزومهی خود را واقع بینانه بنگرید و برای دانشگاههایی که بیشترین تطابق را با آنها دارید ثبت نام کنید، متغاضیان معمولا چند دانشگاه را انتخاب میکنند، تعدادی دانشگاه بسیار خوب، تعدادی دانشگاه خوب و تعدادی دانشگاه مورد قبول و از رتبهی پایینتر برای احتیاط. برای دریافت راهنمایی بیشتر، پس از دریافت نمرات GRE و TOEFL میتوانید رزومه ی خود را در شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا ارسال کنید تا دوستان مجرب شما را راهنمایی کنند. 4. اساتید با مشاهدهی رزومهی شما، به فکر انتخاب شما میافتند، پس در حال حاضر که نمرات TOEFL و GRE را در اختیار ندارید، جواب درستی دریافت نخواهید کرد و بهتر است چند ماه قبل از تاریخ Deadline به اساتید مورد نظر ایمیل بفرستید. در حال حاضر میتوانید دانشگاهها را براساس معیارهای خود مرتب کنید و لیستی از آنها تهیه کنید تا در زمان ارسال ایمیل ها، راحت باشید (البته مطالعه برای امتحانات زبان در اولویت اول قرار دارد). 5. رزومهی مکتوب مورد نظر است، همکار پژوهشی کسی است که حداقل نامش در مقاله (ولو نفر ششم!) ثبت شده باشد، هرچند معمولا نام همکار نفر دوم است. 6. این سوال بسیار کلی است، TOEFL تواناییهای زبانی شما را میسنجد اما GRE توانایی هوش و ریاضیات و استدلال شما را مورد سنجش قرار میدهد، منابع آنها به جز چند مورد کوچک، کاملا جدا هستند، برای مشاهدهی نحوهی مطالعه و راهنمایی در ارتباط با منابع TOEFL به مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT و برای GRE به GRE General و GRE Subject مراجعه کنید. (من اطلاع ندارم که برای رشتهی شما باید GRE General را امتحان بدهید یا GRE Subject) با احترام. پینوشت: مهمان گرامی، برای دانلود منابع مطالعاتی باید در فروم عضو شوید. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - مهمان - 23-04-2016 دو ستان عزیز سلام. من امسال از 7 تا دانشگاه امریکا ریجکت شدم و میخوام سال بعد با رزومه بهتر دوباره اقدام کنم. برای دکترای ریاضی اقدام کرده بودم. چند تا سوال دارم. اگه کسی تجربه ای داره لطفا کمک کنه. 1. من امسال اول به استادا میل میزدم و اگه جوابمو میدادن اپلای میکردم یعنی بدون دریافت جواب اپلای نکردم. البته بعضی از استادا جوابای خوب میدادن و بعضی ها فقط تشویق به اپلای میکردن که من همرو به فال نیک میگرفتم. حالا سوالم اینه: تحت شرایطه گرفتن چه جوابی از استاد باید اپلای کرد؟؟ اینطور که پیداست استادا به خیلیا جواب میدن. 2. آیا میتونم به اون استادایی که امسال میل زده بودم دوباره میل بزنم و بگم همچنان مایل به کار با شما هستم یا دیگه این کارو نکنم؟؟؟(البته منظورم به اون استادایی که خوب جواب دادن)
3. من اسم استادارو تو SOP میاوردم. البته بعضی هاشون خودشون میگفتن که این کارو بکن. به نظرتون وارد کردن اسم استاد در SOP کار درستیه؟؟
ممنون دوستان.
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Matinking - 23-04-2016 (23-04-2016, 10:10 AM)مهمان نوشته: دو ستان عزیز سلام. سلام 1- تفسیر اینکه یک "جواب خوب" واقعا چقدر در راستای تایید واقعی استاد هست، خودش جزو هنرهای حین این فرآیند هست! معمولا اساتید راغب سعی می کنند شما رو به program بیشتر جذب کنند (تا همچنان شما رو علاقه من حفظ کنند)، در مورد تحقیقات آتی به صورت جزئی بحث می کنند... در مورد fund با انرژی صحبت می کنند و شک و شبهه در حرفاشون کم هست... اساسا در مورد دروس قابل اخذ و ارائه اونها با شما وارد بحث میشن و سعی در برنامه ریزی (ولو تقریبی) دارند و موارد مشابه... نکته ای که باید همیشه در ذهن داشته باشید این هست که حتی با وجود این نشانه ها هم هیچ چیز قطعی نیست... چون استاد در مورد برخورد با applicant که به مراتب بهتر از قبلی هست، بعید هست به اولی پایبند بمونه... مثل applicant ی که با استاد به نتیجه میرسه و بهش admission میدن و نهایتا offer بهتر رو accept می کنه و از دید استاد می زنه زیر همه چیز... این قانون apply هست و یه چیز دو طرفه هست... باید با admission های مختلف این تبعات رو در سمت خودتون minimum کنید... 2- بله... منتها اگر دوباره بهتون همون جواب امیدوار کننده رو دادن، به سطحی از شناخت از اون استاد رسیدید که این جواب هم مثل مورد امسال جدی نبوده یا نه؟! بدون این دید، مجددا به فضای احتمال با عمق زیاد وارد میشید... در حالت کلی تماس مجدد با استاد موردی نداره... مگر استادی که قبلا بهش گفتید بله، و نهایتا offerش رو رد کردید... 3- در کل کار مثبت و بعضی جا ها ضروری هست... در بعضی application ها وقتی اسم استادی رو در SoP میارید application شما حتما برای اون ارسال میشه درحالیکه اگر این کار رو نکنید دپارتمان فرض می کنه که اصلا potential supervisor ی پیدا نکردید! در حالت مثبت تر هم ممکنه application شما بین خیل application های دیگه گم بشه و اصلا به چشم استاد نیاد... این این حالت آوردن اسم استاد در SoP نقش یک key word اساسی رو برای استاد ایفا خواهد کرد تا applicant هایی رو شناسایی کنه که قبلا باهاشون هماهنگ کرده بوده... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - مهمان - 23-04-2016 ممنون دوست عزیز در ادامه جواب سوال 1: خوب این شناختی که می فرمایید اصلا با یک بار ایمیل زدن به استاد بدست نمیاد. باید چند بار بهش میل بزنیم و ارزیابیش کنیم درسته؟؟ تا ببینیم چقدر راغب به پذیرش ما هست. حالا به نظرتون چه چیز هایی بپرسیم یا چه حرف هایی بزنیم برای برطرف شدن این شک و شبهه؟؟ در ادامه جواب سوال 2: ایمیلی که میخوام برای بار دوم به همون استاد بزنم چجوری باشه بهتره؟؟ چون دیگه لازم نیست که مثل ایمیل اول به معرفی خودمون و چیزای دیگه مربوط باشه. مثلا بگم من قبلا بهتون میل زدم و ریجکت شدم و حالا مایلم دوباره اقدام کنم؟؟؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Matinking - 23-04-2016 (23-04-2016, 11:57 AM)مهمان نوشته: ممنون دوست عزیز سلام 1- منظور من هم با یکبار ایمیل زدن نبود... به هر حال شما potentially در تماس با استاد ممکنه تا 3 یا 4 تا correspondence هم با اون داشته باشید... به علاوه نباید انتظار داشته باشید برای یک تفسیر rough از دید استاد یه عمر باهاش معاشرت کنید! علائم معمول رغبت استاد رو بالاتر عرض کردم که خیلی هاشون passive هستند (یعنی بدون action خاصی از طرف شما خودشون رو نشون میدن)... یه سری هم active هستند... مثلا وقتی از فلام مقاله استاد ازش سوال می پرسید، اگر راغب باشه جواب coherent ی بهتون خواهد داد تا به نوعی convinced بشید... در غیر اینصورت جواب ها معمولا خیلی کوتاه و اصلاحا FYI هستن... 2- چیزی با همین مضامین... به علاوه demonstrate مجدد خودتون "به همراه bold کردن accomplishment های جدید"... مثلا اگر در بازه پارسال تا حال مقالات جدیدی کار کردید، internship مرتبطی رو گذروندید یا به professional job خاصی مشغول بودید، اونها رو هم اضافه کنید... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - محمد مهدی - 24-04-2016 ممنون دوست عزیز ولی این جواب قطعی نشد که بالاخره اسم استاد رو تو SOP بیاریم یا نه؟؟؟ یا مثلا به خود استاد بگیم که اقا اسمتو بیارم تو SOP؟؟؟ با تشکر RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Matinking - 24-04-2016 (24-04-2016, 08:39 AM)محمد مهدی نوشته: ممنون دوست عزیز سلام وقتی برای کاری چندین مزیت ذکر میشه به نظر شما "قطعیت" در انجام اون (برای بهره وری از اون مزایا) بدیهی نخواهد بود؟! ![]() اسم اساتیدی که با اونها هماهنگ کردید یا به field تحقیقاتی شون علاقه دارید رو در SoP بیارید... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - مهمان - 27-04-2016 سلام. من فارغ تحصیل رشته ریاضی مالی هستم مدرک تافل و جی ار ای هم دارم یک مقاله Isi دارم معدل کارشناسی 16.04 ارشد 18.5 ميخواستم اپلای بگیرم از دانشگاه های سنگاپور. ولی نمیدونم رشته ریاضی مالی را،دارند یا ندارن. لطفا راهنمای کنید! با تشکر. |