آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 01-09-2012

(31-08-2012, 09:18 PM)farha نوشته: دوستان سلام:با کارشناسی برق-قدرت ازازاد ساوه با معدل 14.70 وفوق شریف18.10 بدون احتساب پایان نامه و 1 isi وتافل 105 و1200GRE میتونم از یه دانشگاه رنک زیر80 امریکا برایPhd فول فاند بگیرم؟با تشکر
درود
به نظر من شانستون خوبه با این شرایط
با استادها تماس برقرار کنید و نظرشون رو بخواین (البته بعضی در دانشگاهها فاند بیشتر دست دپارتمانه ولی حداقل نظرشون رو میگن استادها)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - sahar0064 - 16-09-2012

با سلام
من دانشجوی ترم آخر رشته کامپیوتر از هند هستم با percentage حدود 60% و میخوام برای کارشناسی ارشد در امریکا اقدام کنم به نظرتون چه جوری میتونم فاند بگیرم و آیا چون من به زبان انگلیسی درس خوندم نیازی به تافل یا GRE هست؟و اصلا رتبه دانشگاه برام مهم نیست فقط فاند گرفتن برام اهمیت داره.ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 16-09-2012

معدل شما پایینه و این یک مقدار کار رو مشکل می‌کنه. ضمن این که دانشگاه شما در هند هم مهمه. بیشتر دانشگاه‌های خوب هند در امریکا شناخته شده‌اند و اگر از دانشگاه‌های خوب هند فارغ‌التحصیل می‌شید شانس‌تون بالاتر خواهد رفت. همون طور که در همین موضوع هم گفته شده برای امریکا GRE خیلی مهمه و بدون مشخص بودن نمره GRE نمی‌شه شانس کسی رو تخمین زد. برای شما به خصوص چون معدل بالایی ندارید اهمیت GRE خیلی بیشتر هم خواهد شد.
در مورد این که نیاز به TOEFL و GRE دارید یا خیر باید بگم که به GRE قطعا نیاز دارید. این امتحان برای خود امریکایی هم لازمه. تا اونجا که اطلاع دارم به TOEFL هم نیاز دارید. اغلب بچه‌های هندی که من در امریکا می‌شناسم با حالی که تقریبا کل تحصیلات‌شون رو به انگلیسی گذروندن باز هم TOEFL امتحان داده‌اند و در نتیجه فکر می‌کنم شما هم باید TOEFL امتحان بدید، ولی باز سایت دانشگاه‌ها رو چک کنید تا مطمئن بشید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - u8702257 - 20-09-2012

سلام.من دانشجوي ليسانس مکانيک-سيالات دانشگاه امام حسين(ع) هستم.معدلم 17/07 و يه مقاله ISI.نمره زبان IBT TOEFL 100.
شانس پذيرش با فاند از کدوم دانشگاه ها رو براي ارشد یا دکتری مستقیم رو دارم.(اگر جواب مثبته از چه دانشگاهی مثلا؟) پيشاپيش از راهنماييتون بسيار متشکرم.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Pejman - 20-09-2012

(20-09-2012, 12:35 PM)u8702257 نوشته: سلام.من دانشجوي ليسانس مکانيک-سيالات دانشگاه امام حسين(ع) هستم.معدلم 17/07 و يه مقاله ISI.نمره زبان IBT TOEFL 100.
شانس پذيرش با فاند از کدوم دانشگاه ها رو براي ارشد یا دکتری مستقیم رو دارم.(اگر جواب مثبته از چه دانشگاهی مثلا؟) پيشاپيش از راهنماييتون بسيار متشکرم.
سلام دوست عزیز، شما شرایط خوبی دارید. البته همونطور که می دونید برای آمریکا نمره GRE هم خیلی مهمه، که بستگی زیادی به اون داره. ولی با فرض GRE بالا (مثلاً بالای 1250 در سیستم قدیم) فکر کنم شانس فاند برای دانشگاه های رده 30 به بالا (در آمریکا) رو داشته باشید. اگر برای دکترای مستقیم اپلای کنید شانس تون برای فاند گرفتن بیشتر خواهد شد. البته باید ببینید دانشگاه مقصد این امکان رو داره یا نه... ارتباط با استادا و ایمیل زدن به اونها هم، شانس تون رو برای فاند گرفتن خیلی زیاد می کنه، پس رو ارتباط با اساتید خوب وقت بذارید.

البته یه نکته ای رو بگم، با توجه به دانشگاهی که درش درس خوندید و شرایط خاصی که اونجا داره، احتمالش هست برای ویزا به مشکل بر بخورید. این رو فقط می گم که در جریان باشید، وگرنه ممکن هم هست هیچ اتفاقی نیفته، ولی احتمالش رو مد نظر قرار بدید. به هر حال رزومه خوبی دارید و به همین دلیلی که گفتم بهتره خودتون رو محدود به آمریکا نکنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - applykar - 24-09-2012

(16-09-2012, 04:56 PM)sahar0064 نوشته: با سلام
من دانشجوی ترم آخر رشته کامپیوتر از هند هستم با percentage حدود 60% و میخوام برای کارشناسی ارشد در امریکا اقدام کنم به نظرتون چه جوری میتونم فاند بگیرم و آیا چون من به زبان انگلیسی درس خوندم نیازی به تافل یا GRE هست؟و اصلا رتبه دانشگاه برام مهم نیست فقط فاند گرفتن برام اهمیت داره.ممنون
دوست من اولویت گرفتن فاند معدل و دانشگاه اولیت هست. اما کار نشد نداره تلاشت رو بکن و یک توصیه از من پذیرش برای دکتری شانستو برای گرفتن فاند در آمریکا بیشتر میکنه

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - almualim - 26-09-2012

سلام
من امسال تو یه دانشگاه غیر انتفاعی قبول شدم""خداییش از لحاظ علمی سطحش بالاست چون همه علاقه دارند"" میخواستم بدونم میشه با تلاش زیاد""چون میدونم باید چیکار کرد"" واسه تاپ 10 امریکا اپلای گرفت؟
یا اسم غیرانتفاعی یا ناشناس بودن دانشگاه مانع این مهم میشه؟
یا به نظرتون باید ارشد یه جای بهتر قبول بشم و سپس اقدام کنم؟
نگران gre نباشید چون از همین ترم 1 میخوام اقدام کنم واسه اماده سازی

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - shahrzad - 26-09-2012

سلام من رشته ی مهندسی پزشکی خوندم و معدلم 17.5 شده اما برای کارشناسی ارشد می خوام مدریت mba بخونم ایا شانس گرفتن فول فاند با داشتن نمره ی عالی تو ازمون gmat دارم؟(ilts 7.5 شدم)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 27-09-2012

(26-09-2012, 11:01 PM)almualim نوشته: سلام
من امسال تو یه دانشگاه غیر انتفاعی قبول شدم""خداییش از لحاظ علمی سطحش بالاست چون همه علاقه دارند"" میخواستم بدونم میشه با تلاش زیاد""چون میدونم باید چیکار کرد"" واسه تاپ 10 امریکا اپلای گرفت؟
یا اسم غیرانتفاعی یا ناشناس بودن دانشگاه مانع این مهم میشه؟
یا به نظرتون باید ارشد یه جای بهتر قبول بشم و سپس اقدام کنم؟
نگران gre نباشید چون از همین ترم 1 میخوام اقدام کنم واسه اماده سازی
سلام
قبول شدن در دانشگاه‌های top 10 امریکا معجزه نیست، ولی خیلی سخته و وقتی شما از دانشگاه مطرحی فارغ‌التحصیل نشده باشید سخت‌تر هم می‌شه. احتمالا با معدل و نمره GRE عالی و داشتن مقاله در ژورنال‌های خیلی معتبر بتونید در top 10 قبول بشید، ولی رسیدن به همه این‌ها خیلی مشکله و شاید از قبول شدن در شریف هم مشکل‌تر باشه. به همین خاطر، به نظرم واقع‌بینانه‌تر اینه که ارشد رو در یک دانشگاه خیلی خوب مثل شریف، تهران، ... بگیرید و مقاله هم بدید تا شانس‌تون بالا بره.
در نهایت این رو هم باید بگم که دانشگاه‌های ۱ تا ۵۰ امریکا واقعا دانشگاه‌های خوبی هستند و گروه‌های تحقیقاتی نسبتا متعددی در این دانشگاه‌ها می‌تونید پیدا کنید که جزو بهترین‌های دنیا هستند. به همین خاطر توصیه کلی من به همه بچه‌ها، حتی اون‌هایی که از بهترین دانشگاه‌های ایران با بهترین معدل فارغ‌التحصیل می‌شن اینه که گزینه‌های خودشون رو تنها محدود به Top 10 نکنند و حتما چند تا دانشگاه با رنک پایین‌تر هم اقدام کنند.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 27-09-2012

(26-09-2012, 11:42 PM)shahrzad نوشته: سلام من رشته ی مهندسی پزشکی خوندم و معدلم 17.5 شده اما برای کارشناسی ارشد می خوام مدریت mba بخونم ایا شانس گرفتن فول فاند با داشتن نمره ی عالی تو ازمون gmat دارم؟(ilts 7.5 شدم)
راستش اطلاعات من در مورد MBA خیلی زیاد نیست، ولی تا اونجا که شنیدم برای MBA بسیار می‌شه فاند گرفت و اغلب کسانی که MBA می‌خونند خودشون یا شرکتی که براش کار می‌کنند هزینه‌اش رو می‌پردازه.