خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: کارت اعتباری و امور ارزی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%DB%8C) +--- موضوع: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی (/Thread-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B1%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B1%D8%AE-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2%DB%8C) |
RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - M0TRIX - 24-10-2013 سلام. من از این قضیه نه ناراحتم نه خوشحال. چون اگه نتونم fund بگیرم حجتی با دلار 1000 تومن هم نمیتونم برم انجا شهریه بدم. به نظر من اینا خواستن بیان جلوی خروج مخ ها رو از کشور بگیرن که به نظر من کلا اشتباه کردن. RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - Torkan - 24-10-2013 (24-10-2013, 07:53 PM)'M0TRIX' نوشته: سلام. دقیقا دوست عزیز
البته کمبود ارز هم به جا هستش بعضی دوستان به عنوان دلیل ارایه میکنن ولی اگه تو بحث های کلان وارد بشیم خواهیم دید بله کاملا یک طرف طناب به اون تکیه گاهی که شما میگید وصله هر چند این تکیه گاه شون زیاد محکم نیست RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - Simon2007 - 24-10-2013 البته در حال حاضر تفاوت دولتي و آزاد حدود 510 تومنه كه شايد خيلي نمود پيدا نكنه ولي اين نرخ آزاد بره به سمت 3900 كه حدوداي فصل اپلاي پارسال اتفاق افتاد ممكنه كه خيلي تغيير فاحشي در اهداف افراد ايجاد كنه. به هر حال از كسي كه خودش در خارج كشور تحصيل كرده اينگونه تصميم گيري ها عجولانه و غير منطقيه. شادزي RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - butterfly - 29-10-2013 دوستان عریز برای اعتراض به بخشنامه جدید گروهی از دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از ایران پتیشنی برای اعتراض تنظیم کرده اند. شما هم اگر دوست داشتید این نامه را امضا کنید. http://www.petitionbuzz.com/petitions/nesha RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - m.ost - 25-12-2013 همونطور که میدونین به تازگی برای دادن ارز دانشجویی از دانشجو یک تعهد نامه میخوان. در این تعهد نامه شما تعهد میدید که حداکثر تا 6 ماه بعد از پایان درستون برگردید به کشور و به اندازه زمانی که از ارز دانشجویی استفاده میکردید در کشور بمونید. قبلا در تعهد نامه نوشته شده بود که باید به اندازه اون مدت که ارز گرفتین خدمت کنید ولی حالا در تعهد نامه روش رو خط زدن و نوشتن فقط باید در کشور بمونید! سه نوع تعهد هم وجود داره. ملکی، مالی و کارمندی. تعهد ملکی که باید سند خونه بذارین. تعهد مالی که باید پول بذارین و تعهد کارمندی که باید ضمانت شما رو بکنن. حالا این ضمانت کارمندی رو من پرسیدم درست که توضیح نداد خانومی که اونجا کار میکرد، ولی قبلا 4 تا بوده الان مثل اینکه میگن پدر و مادر هم میشه باشه. من ازشون سوال کردم که اگر برنگردیم چی؟ گفتن که باید تفاوت نرخ ارز بانک مرکزی در اون تاریخی که گرفتین و نرخ روز رو بدین. مثلا اگر الان 2400 تومن میخرین ارز رو و اون زمان که درستون تموم شده ارز شده 2600 شما این 200 تومن تفاوت رو ضرب میکنین در مبلغی که گرفتین و میدید به اونا. در تعهد نامه فقط نوشته خسارت گرفته میشه و این توضیح رو خودشون شفاهی دادن به من. RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - Leopold - 25-12-2013 دانشجویی که ارز گرفته و مجبوره که بیاد ایران، معلومه بیکار که نمی تونه تو خونه بشینه مجبوره تو ایران کار کنه که همون خدمت حساب میشه RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - Torkan - 25-12-2013 (25-12-2013, 01:55 PM)'m.ost' نوشته: همونطور که میدونین به تازگی برای دادن ارز دانشجویی از دانشجو یک تعهد نامه میخوان. در این تعهد نامه شما تعهد میدید که حداکثر تا 6 ماه بعد از پایان درستون برگردید به کشور و به اندازه زمانی که از ارز دانشجویی استفاده میکردید در کشور بمونید. قبلا در تعهد نامه نوشته شده بود که باید به اندازه اون مدت که ارز گرفتین خدمت کنید ولی حالا در تعهد نامه روش رو خط زدن و نوشتن فقط باید در کشور بمونید! یعنی اگه اون مابه التفاوت رو بدیم حتی اگه برنگردیم وثیقه رو ازاد میتونیم بکنیم دیگه درسته؟! وگرنه وثیقه و یا ضمانت نامه مثلا 30 میلیونی سر جاش باقی میمونه اگه برنگردیم و به اصطلاح خدمت نکنیم و ما به التفاوت رو ندیم؟!
پس دادن مابه التفاوت یعنی ازاد کردن ضمانت نامه و وثیقه؟ خودمونیم اگه مثلا دلار شد 2000 تومن که تو این مملکت اینم ممکنه اون وقت اونا باید اون مابه التفاوت 600 تومنی رو زمانی که ارز به قسمت 2600 گرفتیم به ما برگردونن تا ما وثیقه رو آزاد کنیم و بدون اینکه برگردیم به کشور RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - m.ost - 25-12-2013 بله این چیزی هست که گفتن. البته خیلی ها تعهد کارمندی میدن. چون پدر و مادر هم میتونن این تعهد رو بدن و ظاهرا یک نفرشون رو هم قبول میکنن. یکی از دوستانم گفت که توی روزنامه خونده دلار قرار تک نرخی بشه و ظاهرا فعلا روی نرخ 2600 توافق دارن (هیچ چیزی هنوز تصویب نشده فقط بحثش هست.) RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - spt - 15-01-2014 نمیدونم اینجا اطلاع رسانی شده یا نه! من که خودم تازه فهمیدم... این قانونِ جدیدِ ارز دانشجویی که تعهد خدمت رو هم در خودش داره ، در همین زمینه ی تعهد خدمت ، عطف به ما سبق شده!! ینی این که افرادی که قبل از این قانون (مثلا دو سال قبل) ارز گرفتن باید به خاطرش توی کشور خدمت کنن، قانونشم یک ماه به ازای هر هزار دلار هست، ینی 6 هزار دلار مساوی با شش ماه خدمته.... اگه شما بخاید مدرکتون رو ارزشیابی کنید ، بعد از کمیسیون و غیره بهتون مدرک موقت میدن که ببرید اداره کار و اون قضایا... و بعد از پایانِ تعهدتون بهتون اجازه میدن که دانشنامه ی معادل بگیرید... نکته ی خنده دار و البته گریه دار اینه که در اون زمانی که یه سری ارز میگرفتن به هیچ وجه خبر نداشتن که قراره همچین قانونی وضع بشه و بهشون خدمت تعلق بگیره... انگار الان یه قانون وضع کنن که هرکی برای تحصیل خارج رفته ازین به بعد خدمتش به جای 21 ماه میشه 48 ماه و عطف به ما سبق!! ینی قبلی ها هم که چن سال پیش رفتن باید 48 ماه خدمت کنن... یا اینکه افرادی که ازین به بعد توی خیابون راه برن باید 1000 تومن حق خیابون راه رفتن بدن و عطف به ما سبق!! من دیگه حرفی ندارم... RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - reza_1st - 15-01-2014 در غیر معقول بودن و مسخره بودن این قضیه عطف به ماسبق قانون جدید که شکی نیست. ولی بنظر من خیلی هم مشکل حادی نیست. اگر کسی تصمیم به برگشتن و زندگی کردن در ایران نداشته باشه که خب کارش به این سیستم و تایید مدرک و ... اینا هم نمیافته. تایید مدرک و دانشنامه معادل فقط زمانی لازمه که شما بخواین برگردین ایران و ایران کار کنید، که خب، کار میکنید و تعهد هم اونوقت دیگه خودبهخود انجام میشه. هرچند باز میگم غیر منطقیه، ولی مشکل بزرگی نیست بنظرم، جز در حالتهای خاص. البته ظاهراً خیلی هم سفت و سخت اجرا نمیشه قانون، یعنی ضمانتنامه ملکی که بیشتر جاها هنوز لازم نیست و همون فرم اینکه تعهد میدیم که میایم بعداً ضمانت نامه میدیم رو فقط باید امضا کرد. و حتی چند روز پیش پدر یکی از دوستان نامه رو رفته بوده و گرفته بوده حتی بدون اینکه بگن بیا و همون فرم رو هم امضا کن. امضا کردن فرم هم خب چیز قطعی راجع بهش نمیشه گفت و هرکسی خودش باید تصمیم بگیره، ولی بنظر من تا زمانی که کار به تعهد کارمندی یا ضمانت ملکی نرسیده، این فرم چندان ضمانت اجرایی نداره و خیلی خطری نداره امضا کردنش. |