آکادمیا کافه
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D9%81%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - mehdi adeli - 09-10-2012

سلام دوستان نظریم بدید ؟

Hello Mehdi,

I dont know much about your university – what is its ranking in your country?

Pls send me the following:

GRE and TOEFL scores

background/project experience in use of software (C, C++, etc)

copy of all your transcripts

thanks,

دوستان دانشگاه های غیر انتفاعی که رنک ندارند ، من چی جوابشم بدم ؟

من هنوزم نمره gre رو هم ندارم چی کار کنم ؟

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - MaMi - 09-10-2012

Dear Mohammad
Thanks for the equity. You may go ahead and apply for admission but I don't have assists ship to support you. If you can support yourself, then I could help you to get admission
Best wishes

خوب دوستان عزیز، پس از تشکر از استاد بابت پاسخگویی، بگم که من فقط فاند میخوام و بپرسم ممکن است، که فاند بهت تعلق بگیره برای امسال یا نه؟ یا فقط تشکر؟ جالب این است که در سایت دپارتمان نوشته، ما به تمام دانشجویان Ph.D فاند خواهیم داد! Undecided

پ.ن: جالب است تا حالا استادهایی جواب دادند که اصلا فکر نمیکردم جوابم رو بدهند! Big Grin

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - blur - 09-10-2012

(09-10-2012, 03:08 PM)mehdi adeli نوشته: سلام دوستان نظریم بدید ؟

Hello Mehdi,

GRE and TOEFL scores

thanks,

من پیشنهاد میکنم واقعیتو بگین که وزارت علوم (که تنها مرجعه تو ایران برا این کار)، رنک نکرده (فکر کنم بشه unranked) تافل رو بفرستین و بگین GRE در فلان تاریخ امتحان میدین....نمیدونم شاید بشه توضیح داد که وزارت علوم تنها دانشگاهای دولتی رو رتبه بندی میکنه...

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Karim - 09-10-2012

Hello Mehdi,

GRE and TOEFL scores

thanks,

سلام
بنظرم شمایک متن با مضمون زیر واسشون بفرستید
که دانشگاه شما جزو دانشگاههای معتبرو موردتاییید وزارت علوم ایران هست و اینکه بگویید که من اطلاعی از رتبه بندی دانشگاهها درداخل ایران ندارم.
و بگویید که بزودی جی آری هم میدهید.

موفق باشی

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - MaMi - 09-10-2012

یعنی این استاد رو اصلا فکرش رو نمیکردم جوابم رو بده...!!

در ایمیل اولی که زد نمره TOEFL و GRE رو پرسید که من نمره TOEFL رو بهش گفتم و در مورد GRE هم گفتم که امتحان ندادم (20 اکتبر)

در ایمیل دوم و سومش (با فاصله چند دقیقه بود البته) باز هم در مورد نمره GRE سوال کرده؛

Mohammad
Your TOEFL scores are OK however competition for funding is very strong therefore
there are no guarantees. Can you give me few ideas of dissertation topics you would like to work on? We have to see first if we could work together. When would you like to start your program. Please enter your TOEFL and GRE scores into this document, add your name to the file name and send it back to me. Also list few potential research topics (that is nothing permanent, juts a discussion). Thank you

به نظر شما این یک ایمیل کاملا معمولی است یا امیدوار کننده؟ من در مورد موضوعی که قراره کار کنم هنوز خیلی جدی فکر نکرده بودم (یعنی وقتش نشده بود و گذاشته بودم حدود چند هفته دیگه در موردش فکر کنم! Undecided) الان به نظر شما، ازش وقت بخوام ایرادی نداره؟

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - amirhossein.gh - 10-10-2012

(09-10-2012, 11:57 PM)MaMi نوشته: یعنی این استاد رو اصلا فکرش رو نمیکردم جوابم رو بده...!!

در ایمیل اولی که زد نمره TOEFL و GRE رو پرسید که من نمره TOEFL رو بهش گفتم و در مورد GRE هم گفتم که امتحان ندادم (20 اکتبر)

در ایمیل دوم و سومش (با فاصله چند دقیقه بود البته) باز هم در مورد نمره GRE سوال کرده؛

Mohammad
Your TOEFL scores are OK however competition for funding is very strong therefore
there are no guarantees. Can you give me few ideas of dissertation topics you would like to work on? We have to see first if we could work together. When would you like to start your program. Please enter your TOEFL and GRE scores into this document, add your name to the file name and send it back to me. Also list few potential research topics (that is nothing permanent, juts a discussion). Thank you

به نظر شما این یک ایمیل کاملا معمولی است یا امیدوار کننده؟ من در مورد موضوعی که قراره کار کنم هنوز خیلی جدی فکر نکرده بودم (یعنی وقتش نشده بود و گذاشته بودم حدود چند هفته دیگه در موردش فکر کنم! Undecided) الان به نظر شما، ازش وقت بخوام ایرادی نداره؟
این بنده خدا میخاد یک لیست از همه دانشجوهاش دربیاره بعدش برترها رو انتخاب کنه
پس میشه گفت فعلا چیزی نمیگه . ولی ارزش پیگیری داره شاید تو بهترین دانشجوش بودی
به نظر من بفرست هرچه سریعتر هر چی میخاد . زیاد معطل نکنی بهتره

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Babak - 10-10-2012

(09-10-2012, 07:01 PM)MaMi نوشته: Dear Mohammad

Thanks for the equity. You may go ahead and apply for admission but I don't have assists ship to support you. If you can support yourself, then I could help you to get admission

Best wishes

خوب دوستان عزیز، پس از تشکر از استاد بابت پاسخگویی، بگم که من فقط فاند میخوام و بپرسم ممکن است، که فاند بهت تعلق بگیره برای امسال یا نه؟ یا فقط تشکر؟ جالب این است که در سایت دپارتمان نوشته، ما به تمام دانشجویان Ph.D فاند خواهیم داد! Undecided

پ.ن: جالب است تا حالا استادهایی جواب دادند که اصلا فکر نمیکردم جوابم رو بدهند! Big Grin

ایشون از اول گفته که فاند نمی‌تونه بده. در جوابش می‌تونید تشکر کنید و بگید که حتما به فاند احتیاج دارید و متاسفانه بدون فاند نمی‌تونید برید.
بعضی از دپارتمان‌ها این قانون رو دارند که به دانشجوی PhD حتما باید فاند داده بشه. در نتیجه یا شما پذیرش با فاند می‌گیری یا اصلا پذیرش نمی‌گیری. در چنین حالتی معمولا تعداد پذیرش‌ها کمتره و گرفتنش سخت‌تر. به همین خاطر خوبه که با استادها هماهنگ کنید و ببینید که احتمال گرفتن فاند شما چقدر هست و در صورتی که احتمالش خیلی کمه یا جواب چندان مناسبی نگرفتید، شاید بهتر باشه که به فکر دانشگاه‌های دیگه باشید.

(09-10-2012, 11:57 PM)MaMi نوشته: یعنی این استاد رو اصلا فکرش رو نمیکردم جوابم رو بده...!!

Mohammad

ایمیل معمولی نیست و امیدوار کننده است. کلا وقتی استادها با شما پیگیری می‌کنند نشونه خوبی هست، هر چند که در این مورد خاص در ابتدای کار هست و هنوز جواب مثبتی به شما نداده، ولی حداقل از رزومه و شرایط فعلی شما تا حدی خوشش اومده.
به نظرم بهش جواب بدید و نمره‌هایی که خواسته رو بفرستید و بگید که گرایش و محدوده کلی زمینه تحقیقاتی رو می‌دونید ولی در مورد تاپیک تز هنوز خیلی مطمئن نیستید، ولی ظرف یکی دو هفته آینده تاپیک‌ها رو براش خواهید فرستاد. فقط ایمیل رو طوری ننویسید که طرف احساس کنه شما اصلا نمی‌دونید در چه زمینه‌ای می‌خواهید کار کنید، بلکه فقط بگید که در مورد تاپیک دقیق تز فکر نکردید.

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Babak - 10-10-2012

Hello Mehdi,

GRE and TOEFL scores

thanks,

دوستان راهنمایی‌های خوبی کردند. من هم نظرشون رو تایید می‌کنم. بهتره که برای GRE بگید که کی قراره امتحان بدید.
در مورد رنک دانشگاه، ما در ایران فکر نمی‌کنم که رتبه‌بندی رسمی از دانشگاه‌ها داشته باشیم، داریم؟ اگر واقعا نداریم بهتره که بگید there is no official ranking of univerisities in Iran و بعد همون طور که کریم اشاره کرده بود بگید که دانشگاه جزو دانشگاه‌های مورد تایید وزارت علوم هست: it is one of the accredited universities by the Iranian ministry of science, research and technology.

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - mhz_ir - 13-10-2012

دوستان به نظرتون جواب بدم یا فقط اپلای کنم؟

Thank you for your interest in our program. … has a strong research
group in control systems and we would be pleased to evaluate your
application into the program. Unfortunately it is too early now to know
whether there will be funding available to you as a Research or
Teaching Assistant working under my or my colleagues’ supervision. If
you wish to apply, we will certainly evaluate you along with the other
candidates in the upcoming months as we start to have a better idea what
funding would be available.

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - amirhossein.gh - 13-10-2012

(13-10-2012, 01:00 AM)mhz_ir نوشته: دوستان به نظرتون جواب بدم یا فقط اپلای کنم؟

Thank you for your interest in our program. … has a strong research
group in control systems and we would be pleased to evaluate your
application into the program. Unfortunately it is too early now to know
whether there will be funding available to you as a Research or
Teaching Assistant working under my or my colleagues’ supervision. If
you wish to apply, we will certainly evaluate you along with the other
candidates in the upcoming months as we start to have a better idea what
funding would be available.
داره میگه الان فاندشون مشخص نیست و در چند ماه آینده که مشخص شد بهترین اپلیکنت ها ( که ممکنه شما جزشون باش یا نه) رو فاند میدن بهشون
به نظر من جواب قوی نیست و اگه یه روز پول اضافه آوردین میتونین اپلای کنین
در ضمن اگه نمیخاین الان اپلای کنین چند ماه دیگه ایمیل بزنین و درباره فاندشون بپرسین