آکادمیا کافه
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 17-01-2015

(14-01-2015, 09:15 PM)'ujalan' نوشته: با سلام.
من دانشجوی فوق لیسانس عمران خاک و پی هستم.
لیسانس دانشگاه تبریز- مهندسی عمران(آب) معدل 14.66
فوق لیسانس دانشگاه تبریز- مهندسی عمران (خاک و پی) معدل 15.90
مقاله : 1 عدد کنفرانس ملی(پذیرش به صورت شفاهی)
 1 عدد کنفرانس بین المللی
مقاله ISI هم حداقل 1 عدد  تو یه ژورنال معتبر با ایمپکت بالا(در حال انجام است)
نمره تافل هم میشه گفت با چند ماه وقت گذاشتن برسم به حدود 80-85.
GRE ندارم و آشنا هم نیستم تا بگم حدودی چند میشه.
موضوع تز ارشدم یک موضوع بین رشته ای هست. هم زمین شناسی هم ژئومورفولوژی و هم عمران ژئوتکنیک و گاها متخصصین GIS در این زمینه کار کرده و مقاله دارن.
دوست داشتم ببینم برای یک دانشگاه خوب (رنکینگ زیر 500-600)تو هر جا که می خواد باشه، برای دکتری چقدر شانس دارم. اگر یک دانشگاه فوق العاده(رنک زیر -150-200) باشه در دوره ارشد هم میتونم دوباره تحصیل کنم.
گرفتن فاند بسیاربسیار مهم هست . و اساسا بر همه ی عوامل دیگه مقدم هست. (ترجیحا به غیر از آمریکا و کانادا، ترکیه در اولویت هست)

چون شما شانست برای سایر کشورهای اروپایی مناسب بود به این دلیل به این تاپیک منتقلش کردم. ببین در کل رزومه خوبی داری اما معدلت در هر دو مقطع پایینه. برای کشورهای اسپانیا و ایتالیا میتونی اقدام کنی. برای ترکیه باید حتماً ازمون GRE رو بدی و نمره کوانتش رو گزارش کنی. بالای 165. به نظرم برای اکثر دانشگاهای اروپا از جمله هلند و المان هم اقدام کن. البته اگر نمره زبان بالایی هم بگری شاید رزومه شما رو بیشتر تقویت کنه.

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - m.ahmadi.kntu - 18-01-2015

سلام دوستان. بنده تازه در این تالار عضو شدم و از نظرات همه استفاده کردم. خواستم اگر امکانش هست بنده رو راهنمایی کنید.
دانشگاه کارشناسی : دانشگاه غیر انتفاعی زنجان
معدل کارشناسی : 17.69
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی: مهندسی فناوری اطلاعات
دانشگاه کارشناسی ارشد : دانشگاه صنعتی خواجه نصیر (سال 1388 فارغ التحصیل شدم)
معدل کارشناسی ارشد : 17.23
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد : مهندسی فناوری اطلاعات گرایش تجارت الکترونیک
تعداد مقالات : 4 مقاله کنفرانس بین المللی و Accept یک مقاله IEEE در چین (که البته ثبت نام نکردم)، یک مقاله در زمینه مدیریت دانش در صنعت نفت در مجله تخصصی مربوط به نفت (گستره انرژی)، 1 مقاله کنفرانس ملی.
تعداد توصیه نامه: ---
سابقه کار: حدود 2 سال به عنوان مدیر فناوری اطلاعات و یک سال کارشناس فناوری اطلاعات (شبکه و نرم افزار) در یک شرکت خصوصی و از 2.5 سال پیش تا کنون به عنوان کارشناس مدیریت دانش و مستندسازی تجربیات شرکت ملی نفت (کارمند رسمی نفت)
مدرس دانشگاه پیام نور و دانشگاه ازاد هم هستم
سابقه دریافت بورس : ----
تالیف و یا ترجمه کتاب : -----
نمره زبان انگلیسی: امتحان آیلتس یا تافل ندادم. (ولی در صورتی که امتحان بدم هم لطفا راهنمایی کنید)
دانشگاه ها و رشته هایی که می خواهید ببینید شانستون براشون چقدر هست(مثال :دانشگاه فنی وین و رشته علوم کامپیوتر - دانشگاه وین و رشته علوم کامپیوتر): یکی از دانشگاه های خوب و در حوزه فناوری اطلاعات و کسب و کار و تجارت الکترونیک. با توجه به اینکه شناختی از دانشگاه های اونجا ندارم ممنون میشم تو این زمینه شما یا توجه به رزومه من کمکم کنید.
اسکلارشیپ : در صورت امکان بله. ممنون میشم اگر شرایط مختلفش رو برای بنده بفرمایید.
زمینه مورد علاقه: در زمینه تجارت الکترونیک، فناوری اطلاعات، کسب و کار و مدیریت دانش
کشورش هم ترجیحاً میخوام اروپا باشه. میخوام مرخصی بدون حقوق بگیرم.بتونم به همراه خانواده اقامت بگیرم و رفت و امد به ایران داشته باشم.
تشکر فراوان

چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - lpbta - 18-01-2015

سلام
شب همگی خوب و خوش
من تازه عضو این سایت شدم و خیلی خوشحالم از اینکه این سایت عالی رو پیدا کردم. ممنون میشم کمکم کنید.
من لیسانس زیست دریا دارم با معدل 14/84 از دانشگاه دولتی گنبد کاووس در دوره روزانه و خرداد 93 فارغ التحصیل شدم.
میخوام در مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم تغذیه رو ادامه بدم.
دنبال یک دانشگاه خوب هستم در اروپا که زبان تحصیل حتما انگلیسی باشه و هزینه تحصیل هم رایگان باشه.
لطفا راهنماییم کنید.
و اینکه میتونم بورسیه بگیرم ؟  یا وام ؟ یا کار پاره وقت ؟
میخوام هزینه تحصیل و زندگی طوری باشه که خودم بتونم از پسش بربیام یا کمک دانشگاه باشه.
مدرک زبان ندارم ولی زبان انگلیسیم بد نیست و قصد شرکت در آزمون آیلتس رو دارم.
7 ماه شاغلم و سابقه بیمه هم دارم.
مقاله و کتاب هم ندارم. 
بیتا

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Emir - 18-01-2015

(18-01-2015, 10:08 PM)'lpbta' نوشته: سلام
شب همگی خوب و خوش
من تازه عضو این سایت شدم و خیلی خوشحالم از اینکه این سایت عالی رو پیدا کردم. ممنون میشم کمکم کنید.
من لیسانس زیست دریا دارم با معدل 14/84 از دانشگاه دولتی گنبد کاووس در دوره روزانه و خرداد 93 فارغ التحصیل شدم.
میخوام در مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم تغذیه رو ادامه بدم.
دنبال یک دانشگاه خوب هستم در اروپا که زبان تحصیل حتما انگلیسی باشه و هزینه تحصیل هم رایگان باشه.
لطفا راهنماییم کنید.
و اینکه میتونم بورسیه بگیرم ؟  یا وام ؟ یا کار پاره وقت ؟
میخوام هزینه تحصیل و زندگی طوری باشه که خودم بتونم از پسش بربیام یا کمک دانشگاه باشه.
مدرک زبان ندارم ولی زبان انگلیسیم بد نیست و قصد شرکت در آزمون آیلتس رو دارم.
7 ماه شاغلم و سابقه بیمه هم دارم.
مقاله و کتاب هم ندارم. 
بیتا

سلام 
ضمن خوش امدگویی اکادمیا کافه 
دانشگاه های تحصیل رایگان در اروپا شامل کشور های المان - اتریش - فنلاند و بعضا نروژ هستند.
شما در وحله اول باید حتما مدرک زبان انگلیسی تافل یا ایلتس داشته باشین پس این مورد اجباریه 
یا اینکه اگه مدرک زبان المانی سطح b2 دارین میتونین به المان هم فکر کنین .
اتریش را باید دانشجوی ارشد سراسری در همان رشته باشین تا بتونین بخونین .
در مورد رشته زیشت شناسی زیاد اطلاع ندارم ولی در کل با مدرک ایلتس 6.5 شانستون واسه فنلاند خوبه - ویزای فنلاند هم راحت تره و ریجکتی کم داره .
در مورد هزینه های زندگی توصیه میکنم سال اول را به فکر کار دانشجویی و کسب درامد نباشین چون تقریبا 1 سال طول میکشه تا با محیط اشنا بشین .
در مورد کار هم کار های خدماتی و نطافتی بیشتر میتونین گیر بیارین .

بورس هم در مقطع ارشد تقریبا شانستون صفر هستش مگه اینکه برین اونجا و یکی 2 ترم بخونین بعد واسه بورسهای کوتاه مدت اپلای کنین.
امیدوارم اطلاعاتم مفید واقع بشه .
با تشکر

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - lpbta - 18-01-2015

بسیار متشکرم از پاسختون دوست عزیز
من هم فقط فنلاند رو پیدا کردم که هم تحصیل رایگان باشه هم به زبان انگلیسی
مدرک زبان هم حتما طی چند ماه آینده اقدام میکنم.
رشته زیست نمیخوام بخونم واسه ارشد
میخوام تغییر رشته بدم و علوم تغذیه که جزو رشته های علوم پزشکی هست رو بخونم.
به نظر شما میتونم تو رشته تغذیه فاند بگیرم از جایی که بورسیه هم بشم؟ میدونم خیلی فانتزی این سوال چون کسایی که ارشد تغذیه دارن مقاله دارن حتما، یا حتی کسانی که رشته لیسانس تغذیه خوندن بازم تو اولویت هستن.

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Emir - 18-01-2015

(18-01-2015, 11:23 PM)'lpbta' نوشته: بسیار متشکرم از پاسختون دوست عزیز
من هم فقط فنلاند رو پیدا کردم که هم تحصیل رایگان باشه هم به زبان انگلیسی
مدرک زبان هم حتما طی چند ماه آینده اقدام میکنم.
رشته زیست نمیخوام بخونم واسه ارشد
میخوام تغییر رشته بدم و علوم تغذیه که جزو رشته های علوم پزشکی هست رو بخونم.
به نظر شما میتونم تو رشته تغذیه فاند بگیرم از جایی که بورسیه هم بشم؟ میدونم خیلی فانتزی این سوال چون کسایی که ارشد تغذیه دارن مقاله دارن حتما، یا حتی کسانی که رشته لیسانس تغذیه خوندن بازم تو اولویت هستن.

دوست عزیز 
اصلا فاند واسه ارشد خیلی سخته که پیدا بشه .
حتا شما اگه مقاله هم داشته باشین باز هم فاند تو ارشد خیلی سخته . بیشتر فاند ها تو مقطع دکتری هستش .
این از ماهیت ارشد هست که فاند واسش سخت پیدا میشه .
با تشکر 

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - lpbta - 19-01-2015

ممنونم میدونم
فاند برای دکتری رو من گفتم
برای Phd تغذیه

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - ujalan - 22-01-2015

(17-01-2015, 06:38 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
چون شما شانست برای سایر کشورهای اروپایی مناسب بود به این دلیل به این تاپیک منتقلش کردم. ببین در کل رزومه خوبی داری اما معدلت در هر دو مقطع پایینه. برای کشورهای اسپانیا و ایتالیا میتونی اقدام کنی. برای ترکیه باید حتماً ازمون GRE رو بدی و نمره کوانتش رو گزارش کنی. بالای 165. به نظرم برای اکثر دانشگاهای اروپا از جمله هلند و المان هم اقدام کن. البته اگر نمره زبان بالایی هم بگری شاید رزومه شما رو بیشتر تقویت کنه.

با سلام و سپاس مجدد.
از پاسختون تشکر میکنم. اتفاقا دانشگاه دلف جزو دانشگاه های مطرح و مورد پسند من هستش که تو هلند هست. فقط اگه میشه با روند کلی و این که باید از کجا و دقیقا چطوری شروع کنم(پیدا کردن استاد و برقراری ارتباط(مخصوصا اگه یه سری نمونه هم باشه تا ببینیم) و...) راهنمایی بفرمایید بسیار ممنون خواهم بود. (آیا تو همین سایت یا سایتهای مشابه چنین آشنایی هایی و مطالبی اومده؟ )
بازهم از سایت مفیدتون بسیار سپاسگذارم.

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 23-01-2015

(22-01-2015, 08:00 PM)'ujalan' نوشته:
با سلام و سپاس مجدد.
از پاسختون تشکر میکنم. اتفاقا دانشگاه دلف جزو دانشگاه های مطرح و مورد پسند من هستش که تو هلند هست. فقط اگه میشه با روند کلی و این که باید از کجا و دقیقا چطوری شروع کنم(پیدا کردن استاد و برقراری ارتباط(مخصوصا اگه یه سری نمونه هم باشه تا ببینیم) و...) راهنمایی بفرمایید بسیار ممنون خواهم بود. (آیا تو همین سایت یا سایتهای مشابه چنین آشنایی هایی و مطالبی اومده؟ )
بازهم از سایت مفیدتون بسیار سپاسگذارم.

خواهش میکنم.
بله بطور مفصل در همین سایت بحث شده است برای پیدا کردن موقعیت دکتری با بورس در اروپا بیشتر باید دنبال استاد در زمینه کاری خودت و موقعیت خالی که دانشگاه ها اعلام می کنند بگردید. در اینجا مبحث دوره دکتری هلند بحث شده و اینجا هم دوره دکتری المان به دقت مطالعه کنید دستتون میاد.

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - faeze23 - 01-02-2015

سلام دوستان
من لیسانس مهندسی فضای سبز از دانشگاه غیرانتفاعی مشهد هستم معدلم 16.59 و ایلتسم شرکت کردم و تا دوهفته دیگه کارنامه ام میاد
رکامندیشین از اساتید تا سه تا میتونم بگیرم که خیلی خوب برام مینویسن
یک کتاب تالیف کردم که بخاطر اون پروژه پژوهشی از طرف شهردار مشهد تشویق شدم و ...
دو تا ترجمه کتاب دارم
یک مقاله isi  در حال ترجمه! 
رزومه پژوهشیم خوبه چندتا پروژه مرتبط با رشته ام کار کردم که نتایجش تو کتاب سال شهرداری مشهد چاپ شده و کلا روحیه پژوهشی دارم و چندتا تقدیرنامه از شهردار و معاونینش بپاس فعالیتهام!!
گواهی شرکت در همایش و مسایقه و .. برای تو رزومه هم دارم سابقه کار اجرایی و برگزاری همایش هم دارم
با زبان فرانسه اشنایی دارم و انگلیسی مسلط
ترجیحا دنبال دانشگاهی با تحصیل رایگان یا بورس و فاند در اروپا هستم برای ارشد معماری منظر
ممنون میشم راهنمایی کنید.