![]() |
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D8%A8%D8%B1-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF) |
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Andre - 26-12-2014 (26-12-2014, 02:56 AM)'saro khan' نوشته: سلام خسته نباشید فکر نمیکنم مشکلی باشه. مدرکتون رو وزارت علوم تأیید می کنه و بیشتر دانشگاههای خارجی غیر از یکی دو تا دانشگاه برتر در مورد بقیه شناختی ندارن. شما همیشه به شواهد و مدارک استناد کنید و نه حرف مردم، تنها عاملی که می تونه رو پذیرشتون تأثیر بذاره همان معدل است که دیگه نمیشه کم و زیادش کرد. به نظر من اگر در دوره ارشد با انگیزه و پشتکار کار کنید می تونید از دانشگاههای معتبر در رده دکتری به همراه کمک هزینه پذیرش بگیرید.
شرایط شما کاملاً قابل درکه. میخواین چند سال وقت بگذارین و از نتیجه میترسین. خوب این رو هم بگم در این راه سختی های زیادی در راهه، امیدوارم که انگیزه کافی داشته باشین که از هر مشکلی بگذیرین. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - saaaaam - 26-12-2014 (26-12-2014, 02:56 AM)'saro khan' نوشته: سلام خسته نباشید ضمن عرض ادب و تشکر از اندره عزیز بابت توضیحات کامل و مفیدشون
من این نکته را عرض کنم که مقالات یا مقاله شما اگر مطلب جدیدی را در زمینه رشته تحصیلی شما ارایه بدهد و در مجله ای معتبر و شناخته شده بتوانید چاپ کنید بسیار تاثیر مثبت برای بورس شدن شما دارد و بنظر من بجای چندین مقاله بقول معروف یک مقاله ولی پدر و مادر دار کار کنید که همه توجهات را به کار شما جلب کند و نکته بعدی بودند کسانی که با نمرات بالا در ازمون های زبان نظیر تافل و جی ار ای از دانشگاه های بسیار خوب امریکا و کانادا بورس کامل شدند و همانطور که می دانید این ازمون ها خصوصا جی ار ای تاثیر بسیاری برای گرفتن بورس تحصیلی در مقطع دکتری می گذارند بطوری که بسیاری از دانشگاه ها این عامل را بسیار جدی و اساسی در نظر می گیرند من هم طی سالهای اخیر موارد بسیاری را دیدم که در رشته های مهندسی حتی با معدلهای بسیار کمتر از شما ولی با نمره جی ار ای بالا بورسهای بسیار خوبی از دانشگاه های معتبر گرفتند بنظر من این گزینه را در کنار ازمون دکتری داخل مد نظر داشته باشید RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - saro khan - 26-12-2014 واقعا ممنون از جواباتون به نظرتون حدودا معدل و نمرات زبانم چقدی باشه که امیدوار باشم همون حدوداشو بگین راستی در دانشگاهای رنکینگ های پایین هم فاند میدن یا فقط مخصوص دانشگاهای بالاست RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Mehran28 - 27-12-2014 (26-12-2014, 09:43 PM)'saro khan' نوشته: واقعا ممنون از جواباتون به نظرتون حدودا معدل و نمرات زبانم چقدی باشه که امیدوار باشم[align=right]برای لیسانس معدل 16 به بالا خوبه ولی 15 به بالا هم قابل قبوله برای مقطع فوق لیسانس هم معدل بالا 17 خوبه ولی بالای 16 هم قابل قبول هست. بعضا دیده شده از این معدل پایین تر هم موفق به گرفتن پذیرش شدن! بعضی عوامل مثبت میتونه نقش معدل پایین رو کم رنگ کنه تا حدودی. ولی به صورت قانونی اکثر دانشگاهای متوسط به بالا شرک داشتن 75% از سقف معدل رو شرکت لازم برای اقدام پذیرش می دونند. یعنی اگه شما معدلت زیر 15 از 20 باشه می تونند رد کنند شما رو فقط به همین 1 دلیل! برای زبان هم نمره 100 به بالای تافل نمرات خیلی خوبی هستن ولی اکثر دانشگاها نمرات 80 به بالا رو شرط می گذارند، البته دانشگاهای خوب اروپایی نمره 90 به بالا رو قبول می کنند مثل Tu Delft یا دانشگاه آمستردام هلند. برای ایلتس هم نمره بالای 7 نمره خوبیه اکثر دانشگاهای اروپایی حداقل 6.5 و 7 رو از شما می خواند. برای امتحان GRE هم نمره 320 یا 310 به بالا نمرات خوبی هستند.[ درباره فاند هم بگم که اکثر دانشگاها فاند دارند مخصوصا برای رشته های فنی مثل رشته شما و رابطه زیادی با رنک دانشگاه نداره ولی بعضی از دانشگاها فاند بیشتری دارند و به قول معروف در دادن فاند هم دست و دل بازند که برای مطلع شدن ازاین موارد می تونید به سایت دانشگاها مراجعه کنید./align] [برش] تفاوت فاند و بورسیه و اسکالرشیپ و فلوشیپ و ... - m.r 1992 - 29-12-2014 سلام در چه صورت میتونیم فول فاند بگیریم و دوم اینکه اگه فاند به ما ندن ما اونجا به مشکل مالی نمیخوریم؟ مننون RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - Pedram paladin - 03-01-2015 با عرض سلام امیدوارم اوقات به کام دوستان عزیز باشد. یکی دوستان دانشجوی ارشد هست در دانشگاه دورتموند آلمان گرایش ساخت و تولید، راستش مدتی هست که به نانو مکانیک علاقه مند شده و چندتا مقاله هم باهم در این زمینه دادیم. می خواهد پروژه ارشد را در زمینه نانو انتخاب کند. با توجه به این که گرایش ارشدش ساخت بوده و در ارتباط با نانو مکانیک نبوده، آیا برای دکتری شانس دارد که از جای خوبی پذیرش بگیرد؟ RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - gene - 05-01-2015 با سلام .من فوق لیسانس زیست شناسی گرایش ژنتیک از دانشگاه ازاد تهران دارم. معدلم 16.98 است . 5سال سابقه کار در ازمایشگاه مرکز تحقیقات دارم که نتیجه ان حدود 4 مقاله در ژورنالهای بین المللی و 1 مقاله داخلی است. در حال اماده شدن برای ازمون زبان هستم.به دنبال گرفتن فول فاند از یک دانشگاه خارجی برای دکترا هستم. کدام کشورها و چه دانشگاههایی را توصیه میکنید؟ با تشکر RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - ehsan99999 - 08-01-2015 دوستان آیا برای کسی که بخواد برای ارشد بره امریکا یا کانادا آیا معدل کاردانی هم جزوه فاکتورهای تاثیر گذاره؟ من کاردانیم رو یک رشته ای بودم که ابدا بهش علاقه نداشتم و متاسفانه با معدل بسیار پایین 13/78 قبول شدم . ولی برای کارشناسی که تغییر رشته دادم رشته مورد علاقه ام بود و در نتیجه معدلم الان نزدیک 19 هستش .و حتی در زمینه همین رشته یک اختراع هم دارم که مراحل ثبتش داره طی میشه به نظر شما آیا معدل کاردانی من میتونه فاکتور منفی در رزومه ام باشه؟ [برش] سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - giga - 13-01-2015 سلام برای گرفتن فاند از اروپا یا آمریکا برای دکترا حتما باید نمره تافل و جی ار ای بالا داشته باشیم. اگه مقاله و معدل و دانشگاه خوب باشه احتمال گرفتن فاند (حتی از اروپا) با نمره تافل نه چندان خوب و جی ار ای 303 ( کوانت 164 وربال 139 رایتینگ 2) هست؟ با تشکر RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - saaaaam - 13-01-2015 (13-01-2015, 02:00 PM)'giga' نوشته: سلام برای گرفتن فاند از اروپا یا آمریکا برای دکترا حتما باید نمره تافل و جی ار ای بالا داشته باشیم. اگه مقاله و معدل و دانشگاه خوب باشه احتمال گرفتن فاند (حتی از اروپا) با نمره تافل نه چندان خوب و جی ار ای 303 ( کوانت 164 وربال 139 رایتینگ 2) هست؟ با تشکر سلام
در موارد خاص من دیدم برحی از دانشگاه های امریکا نمره جی ار ای را ویو کردن ولی طرف رزومه انچنانی داشته در مورد اروپا جی ار ای بسته به رشته الزامی نیست و در مورد نمره زبان موارد کمی دیدم که بدون نمره زبان بورس شدند |