![]() |
نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) |
RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - bahar456 - 08-04-2016 سلام ببخشید 2 سوال داشتم: 1-وقتی9 ایمیل به استاد زدیم و الان میخوایم یه ایمیل دیگه بهش بزنیم (Reply)، اولشDear professor بزاریم؟Hello یا I hope this email find you well وجهه بدی دارند یا خوبن و شاید incidentally نشون از مهارتهای ارتباطیمون خوبمونه؟ Best Regards چطور؟ اون هیشکدومو استفاده نمیکنه و فقط آخر ایمیلش Cheers میزاره. 2- استاد تا حد زیادی میخوادم بخاطر این ایمیلش: .We have one opening now. Your background looks interesting, and I highly encourage you to make an online application.
نگران و خستم، موقعیت خوب دیگه ندارم و میخوام این استادو بچسبم. ایمیل زیر بعد 45 روز خوب هست؟ (اون گفته بود نتایج application ها تا 15آپریل داده میشه)I read fully your PhD thesis and I really enjoyed it. It gave me some ideas for my future research. Even though I know you have a busy schedule, if it is possible for you to devote a little time, consequently, I will ask my questions about your thesis. I am still waiting to get the final result of my application. I do not know whether you have any information of my application or not.
ممممممنووووووووووووووووووووووووون بسیار
RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - Matinking - 08-04-2016 (08-04-2016, 11:16 AM)bahar456 نوشته: سلام ببخشید 2 سوال داشتم: سلام 1- اینقدر سخت گیری لازم نیست! استاد به content ایمیل شما توجه خواهد کرد... خیلی ساده می تونید از Hello professor: استفاده کنید... 2- داشتن چند تا سوال از تز استاد نمی تونه اون رو قانع کنه که براتون یک جلسه interview ترتیب بده... ممکن هست ازتون بخواد به واسطه همین ایمیل سوالاتتون رو بپرسید... به هر حال ایمیلتون بد نیست... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - soft - 21-04-2016 سلام دوستان من میخواهم برای یک دانشگاهی اپلای کنم دانشگاه گفته ابتدا باید استادی پیدا کنید و ببینید میپذیرن تا عضو گروهشون بشی و سپس اپلای کنید و در سایت دانشگاه گفته شده در متن ایمیل ارسالیتون باید این نکات رو بگنجانید: Please send the following information to the professor and ask whether he could accept you.
Dear Prof
I obtained my bachelor degree in Mechanical Engineering.I am really interested in doing research on vibration and control problems.I am applying for autumn semester 2016 as a self-financed student.I really appreciate it if you can let me know about any possible opportunities to join your research group and pursue my studies under your supervision.I also attached my Resume.
Thank you in advance for your time and consideration .I am looking forward to hearing from you.
Sincerely,
دوستان من برای مستر میخواهم اقدام کنم و تحقیقات و مقاله خاصی ندارم که ذکر کنم بنابراین دستم بسته است.اما رفتم و سیلابس درس هایی رو که این استاد توی مستر همین رشته ای که میخواهم اقدام کنم ارائه میده رو خوندم و تقریبا به تمام مطالبش تسلط پیدا کردم حالا به نظر شما این رو توی متن ایمیلی که میخواهم بفرستم ذکر کنم؟؟پیشاپیش از نظرات سازنده و کمک کنندتان صمیمانه ممنونم. تشکر فراوان RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - iman7 - 22-04-2016 سلام. شما می خوای با پول خودت بری ولی دانشگاه گفته حتما باید استاد داشته باشی؟ این شرط معمولا برای دانشجویی که فاند بخواد مطرحه. مطمئنی؟ RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - soft - 22-04-2016 (22-04-2016, 10:37 AM)iman7 نوشته: سلام. شما می خوای با پول خودت بری ولی دانشگاه گفته حتما باید استاد داشته باشی؟ این شرط معمولا برای دانشجویی که فاند بخواد مطرحه. مطمئنی؟ سلام. بله دانشگاه گفته باید ابتدا با یک استاد مکاتبه کنید و نظر یک استاد رو جلب کنید.حالا چه کمک مالی بخواهید و چه نخواهید. ![]() RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - iman7 - 22-04-2016 (22-04-2016, 04:26 PM)soft نوشته: سلام. بله دانشگاه گفته باید ابتدا با یک استاد مکاتبه کنید و نظر یک استاد رو جلب کنید.حالا چه کمک مالی بخواهید و چه نخواهید. عجیبه. در هر صورت متن ایمیلتون کافیه. فقط موضوعات مورد علاقه رو کمی ریز تر vibration and control بزنید. از روی همون اینترست ها و سیلابس درسی specific تر ذکر کنید. RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - bahar456 - 25-04-2016 سلاممم graduate coordinator دانشکده در ج سوال من در مورد اپلیکشنم این رو گفته: Yes, and I can informally report that your chances of admission are looking very good. You should be receiving a formal follow-up in the next week or so.
اون استادی که منو تشویق به اپلای کرده (با25 تاایمیل بینمون که اخریش روز اپلای بوده) بعد از دو بار ایمیل زدن ج نمیده. اما توی ایمیل گفته:
We have funding available. If you are given admission, you will be funded.
به نظرتون استاده منظورش چه فاندی بوده؟؟ من دیگه روم نشده بود ازش بپرسم چون قبلش بهش گفته بودم فاند میخوام و اون جمله آبی رنگ رو بهم گفته بود. استاده الان ج نمیده (تنها چند روز از اپلای من میگذره). بسیار ممنون میشم اگه یه چمله بنویسن که من از graduate coordinator بپرسم در مورد فاندهای ممکن. فک نمیکنم کار درستی باشه بگم که استاد فلانی منو تشویق به اپلای کرده و ... RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - bahar456 - 26-04-2016 (25-04-2016, 11:41 PM)bahar456 نوشته: سلامممسلام آقا استاده ج داد. و گفت که من حق ندارم که تصمیم کمیته رو زودتراز موعد بهت بگم. حالا میخوام اگه بشه کارام سریعتر پیگیری بشه و تکلیفم مشخص بشه. به نظرتون بده دوباره (یه دفه ازش پرسیده بودم و جواب بالا رو داده بود) از استاده بپرسم که فاند چجوریه چه فاندی قراره به من داده بشه و اینا. RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - iman7 - 26-04-2016 (26-04-2016, 05:21 PM)bahar456 نوشته: سلام آقا استاده ج داد. و گفت که من حق ندارم که تصمیم کمیته رو زودتراز موعد بهت بگم. حالا میخوام اگه بشه کارام سریعتر پیگیری بشه و تکلیفم مشخص بشه. به نظرتون بده دوباره (یه دفه ازش پرسیده بودم و جواب بالا رو داده بود) از استاده بپرسم که فاند چجوریه چه فاندی قراره به من داده بشه و اینا. نوع فاند براتون چه فرقی می کنه؟ به نظرم خیلی هم پیگیر شدن ممکنه اثر منفی بگذاره. RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - bahar456 - 26-04-2016 (26-04-2016, 06:28 PM)iman7 نوشته: نوع فاند براتون چه فرقی می کنه؟ ممنو از جوابتون. یه دلیلشم اینه میخوام سریعتر وارد بحث فاند بشم تا کارام زودتر انجام بشه و مثلا افر رو سریعتر بفرسته و ...(چون من بلا تکلیفم. اگه تا حدی وصعیتم اینجا مشخص بشه. میتونم از بقیه دانشگاها و اساتید و کارهای مربوطشون تا حد خیلی زیاد صرف نظر کنم. مخصوصا اینکه خیلی خسته شده) ممنون میشم باز نظرتونو در این مورد بدونین |