خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: کارت اعتباری و امور ارزی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%DB%8C) +--- موضوع: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی (/Thread-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B1%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B1%D8%AE-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2%DB%8C) |
RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - m.ost - 24-02-2014 سلام ظاهرا برای این ترم اون تعهد محضری برداشته شده. مادر من که رفته بودن سوال کنن فقط یک ورقه دادن دستشون که امضا کنن، محضری هم لازم نیست بشه. بعدش هم گفتن که اگر بخواد بیاد ایران بعد از اتمام تحصیل باید هر مقدار ارز که گرفته تفاوتش رو بده. یعنی مثلا اگه به قیمت 2500 ارز رو بگیریم الان چهار سال بعد بریم ایران قیمت بانک مرکزی باشه 2600 هرچقدر گرفتیم در 100 ضرب کنیم بدیم بهشون که مدرک رو ارزیابی کنن. که اونم اگه نخواین ارزیابی شه نمیدین RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - Torkan - 24-02-2014 (24-02-2014, 09:30 PM)'m.ost' نوشته: سلام ممنون از اطلاع رسانیتون
سوال مهم: میشه لطف کنین بگین این اتفاق تو شهر تهران بوده یا شهر دیگه ای؟ چون پدر دوست من رفته بود ماه پیس گفته بودن باید تعهد و وثیقه و ... و ..بدی همون قانون عجیب جدید...!! ثانیا بانکش کدوم بوده تجارت یا سامان؟ ورقه میدونین جزییاتش چی بوده؟ و در نهایت اینکه ممکنه بگین مقدار دلاری رو که دریافت کردن (مثلا امریکا باشین میگن 7500 تا + 5000 تا رو کامل دادن) در نهایت پس فقط کسی که بخواد مدرکش ارزیابی بشه و قیمت دلار بانک مرکزی هر چقدر از قیمتی که ارز گرفتیم بالاتر بره همون رو ضرب در مقدار دلاری که دادن بهمون میکنیم و میدیم بره؟! البته اگه اینطور باشه اونوقت مثلا دلار بانک مرکزی بشه 2400 اون وقت اونا بدهکار میشن دیگه؟ بااحترام RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - m.ost - 25-02-2014 تهران، بانک نبوده. مادرم از وزارت علوم سوال کردن. چون نامه اونجاست. اول نامه رو میگیرین بعد میرین بانک. ظاهرا جدیدا اینطور شده. یک ورقه هست که توش نوشته شما بعد از اتمام تحصیلات باید برین ایران و جایی که وزارت علوم میگه خدمت کنین. ولی دیگه محضری نیست. خانومی هم که اونجا بوده به مادرم گفته که اگر بخوان ایران هم نمونن همون تفاوت رو بدن کافیه. در هر صورت فک نکنم به خاطر این ورق کاغذ بخوان کسی رو ممنوع الخروج کنن یا به دردسر خاصی بیوفته. دلار پایین که نمیاد احتمال خیلی زیاد ولی بیاد هم مطمئنا اونا به شما چیزی پس نخواهند داد RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - Torkan - 27-02-2014 [font]اطلاعیه بسیار مهم اسفند ماه سال ۱۳۹۲[/font] قابل توجه دانشجويان متقاضي صدور معرفي نامه تاييديه تحصيلي براي نيمسال اول ۱۳۹۳ بر اساس مجموعه مقررات ارزی بانک مرکزی شماره ۶۰/۱۰۰۷ مورخ ۹۱/۴/۸ جهت اخذ ارز دانشجویی : با عنايت به هماهنگي صورت گرفته از سوي بانك مركزي و در جهت رفاه حال شما خانواده هاي محترم و برطرف نمودن بخشي از مشكلات جابجايي و انتقال ارز دانشجويان به خارج از كشور، سازمان امور دانشجويان تصميم گرفته است تا در قالب خدمتي جديد همگام با نظام بانكي كشور نسبت به حواله مستقيم ارز مورد نياز دانشجويان خارج از كشور، به حساب دانشگاه محل تحصيل اقدام نمايد، لذا از دانشجويان و خانواده هاي محترم آنها كه [font]تمايل [/font]به استفاده از اين خدمت جديد دارند، تقاضا مي شود ضمن مراجعه به سامانه نشا و ارسال درخواست خود، تصوير برگه شهريه (كه به تاييد نمايندگي جمهوري اسلامي ايران در كشور محل تحصيل رسيده است) و شماره حساب و آدرس دانشگاه محل تحصيل خود و همچنين موارد Banker, IBAN, Swift را در محل پيش بيني شده وارد نمايند. منبع: nesha.msrt.gov.ir واریز مستقیم پول به دانشگاه محل تحصیل؟!! پ.ن: ابن نکته رو هم عرض کنم که این همه های و هوی درباره گرفتن تعهد محضری و وثیقه برای دادن ارز همش کشک بود. واسه ترم بهار 2014 دانشجوها بدون هیچ گونه وثیقه ای پول رو گرفتن. ظاهرا هدفشون از این کار کم کردن متقاضی ها بود که صد البته تا حدی موفق بوده. مثلا پدر دوست من دیگه واسه ترم جدید نرفت واسه ارز گرفتن ولی همین امروز بهش میگم جریان رو! بااحترام RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - saaaaam - 27-02-2014 سلام دوستان ببخشید یک سوال 1-اگر دانشگاه بدون شهریه پذیرش بگیریم می تونیم برای هزینه زندگی ارز دانشجویی بگیریم؟ 2- اگر دانشجوی مستر دوم باشیم چی؟ منظور این است که ایرادی نمی گیرند که یک مستر داریم ؟ RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - reza_1st - 27-02-2014 (27-02-2014, 03:53 PM)'saaaaam' نوشته: سلام اگر دانشگاه بدون شهریه هم باشین، میتونین 6000 دلار هزینه زندگی رو بگیرین و مشکلی از این لحاظ ندارین.
در مورد مستر دوم هم در حالت کلی که مشکلی نیست، من خودم مستر دومم و مشکلی نداره، البته من مستر اولم ایران بوده، نمیدونم اگه یه مستر دیگه خارج از ایران گرفته باشین و برای اون ارز گرفته باشین، آیا دوباره تایید میکنن نامه ارز رو یا نه، ولی به هر حال اگر برای مستر اولتون ارز نگرفتین، حالا داخل یا خارج از ایران، مشکلی نباید باشه. RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - Torkan - 12-04-2014 لطفا دوستانی که تجربش رو داشتن و یا مطمین هستن جواب بدن: برای گرفتن ارز دانشجویی واسه ترم اولی ها حتما باید گواهی اشتغال به تحصیل رو داشته باشیم؟ افرادی که ویزاشون رو گرفتن ولی هنوز وارد خاک ایالات متحده نشدن حداقل میتونن هزینه زندگی و در شرایط ایده آل بخشی از هزینه ثبت نام رو بگیرن؟ یا توجه به این جمله :گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و گواهی پذیرش قطعی برای دانش پذیران (اصل) یا فرم I-20""" منظور از گواهی پذیرش قطعی همون نامه پذیرش همراه i-20 هستش؟ با توجه به این جمله اصولا باید بدن دیگه اگر ویزا رو گرفته باشیم؟ قضیه وثیقه هم که منتفی هستش فعلا! بااحترام RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - reza_1st - 12-04-2014 (12-04-2014, 06:03 PM)'Charming' نوشته: لطفا دوستانی که تجربش رو داشتن و یا مطمین هستن جواب بدن: قبل از رفتن میشه گرفت، البته فقط هزینه زندگی رو (اون 6000تای مشهور)، شما باید با ویزا و I20 و بقیه مدارک شناسایی که سایت نشا میخواد، تو سایت ثبت نام کنین، به یه طریقی ارز رو میدن، ولی قوانینشون هر روز عوض میشه، الان نمیدونم دقیقاً چطوره، یه زمانی بی دردسر 6 هزارتا رو میدادن، بعداً شما که میرفتین و ثبت نام میکردین تو دانشگاه، سر فرصت گواهی اشتغال به تحصیل رو میفرستادین. دوستان گاهی اینکار رو نکردن، نتیجه این شد که یه مدت بانکها میگفتن باید یه مقداری پول گرو بذارین، حدودد 30 درصد، مثلاً اگه برای 6000 دلار، باید 15 میلیون میریختین به حساب، میگفتن 20 میلیون یا گاهی 18 میلیون بریزین به حساب، 6000 دلار ارز رو میدادن، ولی اون حدود 5 میلیون پول اضافی رو نگه میداشتن تا شما برین و ثبت نام کنید و نامه اشتغال به تحصیل رو بفرسیتن، اون زمان پس میدادن. پارسال یه مدت اینطور شده بود که اصلاً وزارت علوم فقط برای یک ماه نامه میداد، یعنی فقط هزار دلار، میگفت فعلاً با این 1000 دلار برین و ثبت نام کنین و اشتغال به تحصیل رو بفرستین تا 5000 تای بقیه رو بدیم. البته امسال انگار نامه 6000 تایی داده بود وزارت علوم همون اول باز. خلاصه هر روز یه داستان جدید دارن، حالا نشا ثبت نام کنین ببینی چی میشه، و البته من تا حالا ندیدم بشه جز هزینه زندگی، دلار شهریه رو هم گرفت قبل از رفتن.
در مورد هزینه زندگی و شهریه هم قضیه اینه که برای تابستون هم میدن هزینه زندگی رو، یعنی به ازای هر ماه 1000 دلار میدن، تو دو یا سه نوبت، مثلاً 2 تا 6000تا، ارز شهریه هم 2 تا 7500تا که البته به راحتی و سرراستی 6000 تای هزینه زندگی نیست و گاهی من دیدم باوجود اینکه مثلاً مقدار شهریه 8000دلار بوده، با 5000تاش بیشتر موافقت نکردن. برای هزینه زندگی مشکلی نیست که کی میرین، ولی برای ارز شهریه، مخصوصاً آمریکا که تو I20 همهچی به وضوح نوشته شده اگر فاند داشته باشین، نمیشه گرفت، لااقل به این راحتیا.. موفق باشین RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - Torkan - 14-04-2014 خیلی ممنون رضا جان یه سوال دیگه: من یکبار ثبت نام کردم و تکمیل شد و شماره پرونده هم گرفتم. الان با نام کاربری و گذرواژه وارد سایت اصلی نشا میشم و مینویسه که شما میتوانید از خدمات سایت نشا استفاده کنید. اونجا سه تا گزینه هستش که یکیش مدیریت درخواستها هستش و داخل اون یه گزینه به نام "" ثبت درخواست نامه معرفي به بانک براي دريافت ارز دانشجويي """ میخوام ببینم باید دوباره این قسمت رو پرکنیم و دوباره فایل ها رو آپلود کنیم و یا نه باید منتظر بمونیم و همون شماره پرونده ای که داریم خودشون اطلاع خواهند داد؟ چیکار باید بکنیم؟ در کل فرم درخواست نامه بانکی باید بعد ثبت نام در سایت پر بشه یا فقط ثبت نام کافیه؟!! جوابش رو خودم پیدا کردم الان گفتم بذارم دوستان استفاده کنن...باز اگر موردی راجع به سوالم بود و دوستان اطلاعات بهتری داشتن ممنون میشم توضیح بدن:بااحترام RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - Torkan - 19-04-2014 این رو میگذارم حداقل واسه ایندگان و کسانی که قبل رفتن میخوان پیگیر ارز باشن بتونن با استناد به این قوانین برن ارزشون رو بگیرن. (هرچند خودشون به قوانینی که با دست خودشون نوشتن پایبند نیستن ولی من باز فردا دقیقتر میپرسم میگم بهتون) با توجه به این لینک و سوال 11 اصولا باید قبل رفتن ما بتونیم حتی بدون دریافت نامه بانکی هم اقدام به گرفتن ارز دانشجویی حداقل ارز زندگی بکنیم. این دو عکس رو هم از کتاب قوانین ارزی بانک مرکزی گرفتم میذارم براتون.( امیدوارم اینم مثل قضیه ارز مسافرتی نباشه که اصلا حرفی از محدودیت خاصی نزدن بعد که میری بانک ملت( تازه سایتش هم محدودیتی نذاشته!!) میبینی نوشته ارز به دانشجوها نمیدیم. به فلانی نمیدیم. به افرادی که ابروشون کجه نمیدیم!. به زمینی ها نمیدیم ... و ... بااحترام |