آکادمیا کافه
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت پزشکی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C)
+---- موضوع: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌ (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D8%A7%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C%E2%80%8C)

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 04-09-2017

(04-09-2017, 12:42 PM)Elesaar نوشته: سلام دست عزیز
بله شما معاف هستید و بهتره که برید دنبال معافیتتون
خیر توی کارت معافیتتون فقط بند و ماده ذکر میشه.
در مسئله کار چون معلولیت شما پنهان نیست و مربوط به دست است برای بعضی از کار ها به مشکل بر می خورید توجه داشته باشید که کارت پایان خدمت و یا معافیت برای شما تفاوتی در زمینه کار ایجاد نمی کنه
خیر کسی که معافیت پزشکی میگیره معلول جسمی و روحی محسوب نمیشه مگر اینکه معلویت خاصی داشته باشه یا مشکل روحی و روانی

تشکر و اینکه میخاسم بدونم یعنی چی به مشکل میخورم و اینکه تفاوتی در زمینه کار نمی کند یعنی چی؟

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - automotive - 04-09-2017

(04-09-2017, 12:42 PM)AliT1993 نوشته: دوباره سلام
@AliT1993
سلام
از اعضا شورای عالی پزشکی بی اطلاع هستم، نظر شورای عالی پزشکی نظر قطعی است و قانونا نمی‌توان به نظر این شورا اعتراض کرد.

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - AliT1993 - 05-09-2017

(04-09-2017, 07:27 PM)automotive نوشته: @AliT1993
سلام
از اعضا شورای عالی پزشکی بی اطلاع هستم، نظر شورای عالی پزشکی نظر قطعی است و قانونا نمی‌توان به نظر این شورا اعتراض کرد.

یعنی اصلا اطلاع ندارین که چیکار میکنن اونجا یا اصلا کجا برگزار میشه یا چرا تشکیل میشه ؟

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - automotive - 05-09-2017

(05-09-2017, 01:36 AM)AliT1993 نوشته: یعنی اصلا اطلاع ندارین که چیکار میکنن اونجا یا اصلا کجا برگزار میشه یا چرا تشکیل میشه ؟

دلیل تشکلی عدم تشخیص و یا عدم توان تصمیم گیری شورای پزشکی و یا اعتراض فرد مشمول بر رای شورا است، کاری که انجام می‌دهند تشخیص این موضوع است که شما بالاخره معاف می‌شوید یا خیر.

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 05-09-2017

سلام خسته نباشید.تورو خدا یکی زودتر زودتر راهنماییم کنه.ممنون.من هفته بعد عمل باز دیسک دارم.از نوع دیسککتومی و لامینکتومی .بعد پزشکی که میخواد عملم کنه میگه هم قبل عمل معافی و هم بعد عمل.از اون طرف من دانشخوی ترم 6 مقطع لیسانسم.خواستم بدونم قبل عمل برای معافیت داِئم به پلیس +10درخواست بدم یا بعد اینکه عمل کردم ؟؟؟؟اخه میترسم بعد عمل بگن چون عمل لامینکتومی کردی و چون معافیت تحصیلی داری نمیتونی تا تمام شدن مقطع لیسانس اقدام کنی و باید درست تموم شه بعد اقدام کنی .

(05-09-2017, 03:20 PM)مهمان نوشته: سلام خسته نباشید.تورو خدا یکی زودتر زودتر راهنماییم کنه.ممنون.من هفته بعد عمل باز دیسک دارم.از نوع دیسککتومی و لامینکتومی .بعد پزشکی که میخواد عملم کنه میگه هم قبل عمل معافی و هم بعد عمل.از اون طرف من دانشخوی ترم 6 مقطع لیسانسم.خواستم بدونم قبل عمل برای معافیت داِئم به پلیس +10درخواست بدم یا بعد اینکه عمل کردم ؟؟؟؟اخه میترسم بعد عمل بگن چون عمل لامینکتومی کردی و چون معافیت تحصیلی داری نمیتونی تا تمام شدن مقطع لیسانس اقدام کنی و باید درست تموم شه بعد اقدام کنی .

سلام

بند 4:
لامينکتومي با عمل جراحي همراه با سوابق مستند کلينيکي و پارا کلينيکي : معاف دائم

تبصره: ديسکتومي به روش ليزر که براي برجستگي(Bul ging) خفيف ديسک انجام شده است : معاف از خدمات رزمي
منبع: بخش ششم: بيماري هاي جراحي مغز واعصاب

طبق این قانون شما معاف خواهید شد. اطلاع ندارم که برای این بیماری در حین تحصیل می‌توان اقدام کرد یا خیر. برای اطلاع بیشتر از دفاتر پلیس +10 سوال کنید.

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - امیرحسین33 - 05-09-2017

مرسی از پاسخگویی سریعتون،،،الان زنگ زدم قسمت مشاوره نظام وظیفه اونا گفتن اول باید پلیس +10 درخواست بدی و ثبت بشه بعد برو بیمارستان بستری شو و عمل کن،در غیر این صورت بعد عمل نمیتونی تا پایان تحصیلت اقدام کنی،،الان من گواهی اشتغال به تحصیل دارم و فردا صبح اگه برم پلیس +10 تمام کارام فردا انجام میشه ؟از واکسیانسیون و معاینه اولیه و ...،و حتما باید واکسن و اینچیزام الان بزنم؟ کلا اگه راهنماییم کنیین خیلی ممنون میشم که دقیقا فردا باید چیکارا کنم و کلا چه قد زمان میبره و کی ثبت میشه و اینا،چون یکشنبه عمل دارم و باید فردا تمام کارام انجام شه و بعد اینکه درخواست دادم و از اونطرف چقدر طول میکشه که کاراهه بعدیو انجام بدم چون احتمالا بعد عملمم تا دو هفته استراحت مطلقم و جایی نمیتونم برم،،خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین

(05-09-2017, 05:37 PM)امیرحسین33 نوشته: مرسی از پاسخگویی سریعتون،،،الان زنگ زدم قسمت مشاوره نظام وظیفه اونا گفتن اول باید پلیس +10 درخواست بدی و ثبت بشه بعد برو بیمارستان بستری شو و عمل کن،در غیر این صورت بعد عمل نمیتونی تا پایان تحصیلت اقدام کنی،،الان من گواهی اشتغال به تحصیل دارم و فردا صبح اگه برم پلیس +10 تمام کارام فردا انجام میشه ؟از واکسیانسیون و معاینه اولیه و ...،و حتما باید واکسن و اینچیزام الان بزنم؟ کلا اگه راهنماییم کنیین خیلی ممنون میشم که دقیقا فردا باید چیکارا کنم و کلا چه قد زمان میبره و کی ثبت میشه و اینا،چون یکشنبه عمل دارم و باید فردا تمام کارام انجام شه و بعد اینکه درخواست دادم و از اونطرف چقدر طول میکشه که کاراهه بعدیو انجام بدم چون احتمالا بعد عملمم تا دو هفته استراحت مطلقم و جایی نمیتونم برم،،خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین

خیر به این سرعت انجام نمیشود.
واکسن‌های سربازی جزو واکسن‌هایی است که قانونا باید آن‌ها را دریافت کنید و هیچ راه گریزی نیست. واکسن‌ها را بعد از معاینه باید به مراکز مشخصی مراجعه کنید و آن‌ها را دریافت کنید.
اصل مهم در مورد شما مکتوب بودن و مطلع بودن سازمان وظیفه عمومی از روند کارها و پرونده پزشکی شما است و شما نگران نباشید، به هر حال کارهای اداری روال کاغذ بازی خود را باید طی کنند و تنها راه چاره صبر کردن است.
امیدوارم عمل خوبی داشته باشید و سلامتی خود را بازیابید.

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - امیرحسین33 - 05-09-2017

(05-09-2017, 06:20 PM)automotive نوشته: خیر به این سرعت انجام نمیشود.
واکسن‌های سربازی جزو واکسن‌هایی است که قانونا باید آن‌ها را دریافت کنید و هیچ راه گریزی نیست. واکسن‌ها را بعد از معاینه باید به مراکز مشخصی مراجعه کنید و آن‌ها را دریافت کنید.
اصل مهم در مورد شما مکتوب بودن و مطلع بودن سازمان وظیفه عمومی از روند کارها و پرونده پزشکی شما است و شما نگران نباشید، به هر حال کارهای اداری روال کاغذ بازی خود را باید طی کنند و تنها راه چاره صبر کردن است.
امیدوارم عمل خوبی داشته باشید و سلامتی خود را بازیابید.

مرسی واقعا ممنونم،،ایکاش میشد فردا حداقل یک جوری دفترچه ام تو پلیس +10 ثبت میشد ،،بازم لطف کردین و کلی ممنونم

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 10-09-2017

سلام من واسه معافیت پزشکی اقدام کردم بنده قبلا فتخ داشتم عمل کردم ولی مجددا عود کرده که پزک اولیه تو فرمی که بود واسم بند مشخص کرده میخواستم بدونم یعنی معافی بنده حتمی شده؟ممنون میشم کسی اطلاع داره راهنمایی کنه.