![]() |
پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- انجمن: تحصیل در ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- موضوع: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - baran - 11-01-2014 مرسی یعنی زمان دادن نمره زبان را دانشگاه اعلام می کند قبل از گرفتن ویزا ؟ من یک شرکت تماس گرفتم گفتند بعد از پذیرش 1000 یورو برای گرفتن فاند جدا می گیرند؟!!!! اصلا ارزش دارد شرکتی اقدام کنم با توجه به اینکه فاند را می خواهم ؟؟؟؟ وشرمنده برای اینهمه سوال آیا دکترا برای ایتالیا مصاحبه اینترنی برای پروپوزال هم دارد؟ RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - spt - 15-01-2014 (11-01-2014, 05:58 PM)'baran' نوشته: مرسی یعنی زمان دادن نمره زبان را دانشگاه اعلام می کند قبل از گرفتن ویزا ؟ من یک شرکت تماس گرفتم گفتند بعد از پذیرش 1000 یورو برای گرفتن فاند جدا می گیرند؟!!!! اصلا ارزش دارد شرکتی اقدام کنم با توجه به اینکه فاند را می خواهم ؟؟؟؟ وشرمنده برای اینهمه سوال آیا دکترا برای ایتالیا مصاحبه اینترنی برای پروپوزال هم دارد؟ بله نمره ی زبان رو دانشگاه بهتون اعلام میکنه و نیاز دارید بهش برای گرفتن پذیرش یا فاند...
مسلما نمیارزه که پول بدید براتون فاند بگیرن چون خودتون به راحتی میتونید این کار رو انجام بدید اما خب یه سری هم پول میدن و به نتیجه میرسن... سوالاتتون خیلی کلی هست... اینا بیشتر بستگی به استادتون و دانشگاهتون داره... بعضی استادا کلا با تلفن و صحبت کردن راحت ترن و دوس دارن پروپوزال رو با مشورت باهاشون آماده کنی ولی بعضی ها دقیقا برعکس کلا میخان پروپوزال آماده باشه و مکتوب براشون بفرستی و اگه خاستن بگیرن... کلا اکثرِ دکترا ها یه مصاحبه دیگه داره اما بازم عرض میکنم که نمیشه کلی گفت... موفق باشید ![]() [برش] سوالات پیرامون زمان مناسب برای apply با توجه به deadline - مهسااا - 18-02-2014 سلام دوست عزيز، من الان دانشجوي ارشد معماري هستم ميخوام اگه بتونم يه پذيرش خوب واسه دكتري در ايتاليا بگيرم ميخوام از الان با چند تا استاد اونجا كه ممكنه منو بپذيرن مشورت كنم كه تز ارشدمو حول يه محوري كار كنم كه به دردشون بخوره و يه امتياز مثبت بعدا واسم محسوب شه. ميشه لطفا راهنماييم كنين؟ ممنون ؛) RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - spt - 25-02-2014 (18-02-2014, 09:22 PM)'مهسااا' نوشته: سلام دوست عزيز، من الان دانشجوي ارشد معماري هستم ميخوام اگه بتونم يه پذيرش خوب واسه دكتري در ايتاليا بگيرم سلام و خوش اومدید
![]() ایده ی خیلی خوبیه و اون هایی که این کار رو کردن معمولا خیلی به نفعشون بوده... اما واقعا نمیدونم شما چه جور راهنمایی میخاید؟!! از توی سایتِ دانشگاه ها استاد های یه رشته رو پیدا کنید و از روی سی وی اشون یا مشخصاتشون یا مقاله هاشون یا پیج اینترنتیشون استادی که به موضوع مشترک با شما علاقه منده رو پیدا کنید و ایمیلش رو بردارید.... یه ایمیل براش بنویسید که شما میخاید روی فلان موضوع کار کنید با فلان گرایش (موضوع رو به طورِ خاص مشخص نکنید بلکه حوزه ی کلیش رو مشخص کنید براش) و ازش بپرسید به نظرش چی خوبه و کلا نظرش چیه... این خیلی امتیازی محسوب نمیشه براتون به طورِ مستقیم اما خب منتهی میشه به یه موضوع خوب که اون براتون امتیاز خواهد بود... موفق باشید ![]() RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - VKH - 01-04-2014 سلام با تشکر از دوستان خیرخواه و راهنما من کارشناسی عمران از آزاد شهرکرد با معدل 12.1 و ارشد عمران از تهران جنوب با معدل 14.63 بدون مقاله و مدرک لول3 مدرسه ایتالیایی (مثلا میشه b1) بدون ذکر ارشد در رزومه برای ارشد تورین اقدام کردم. چند تا سوال 1. احتمال قبولی در ارشد تورین چقدر هست؟ 2. امکان پذیرش در مقطع PhD در تورین (بدون فاند) وجود داره؟ 3. اگه من با ویزای ارشد برم ایتالیا و بعد اونجا اقدام کنم برای PhD مشکلی بوجود نمیاد؟ ممنون از حوصله شما RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - ARNAVAZ - 01-04-2014 درود سال نوی شما مبارک 1: بستگی به رزومه، سوابق کاری و پروژه های اجرایی تون داره که از چه سطح کیفی برخوردار هستن معدلتون کمی پایین هستش که میتونید با سابقه اجرایی و... که ذکر کردم معدلو تا حدود زیادی پوشش بدین 2: بله 3: معمولا با پذیرش دکتری میرن و بعد به مستر تغییر میدن حالا باز شما میتونید وقتی تشریف بردین ایتالیا برای ترم بعد اپلای کنید برای دکتری >> از استاداتون (تورین) هم میتونید مشاوره بگیرین برای تسریع شدن کاراتون پیروز باشید (01-04-2014, 12:14 AM)'VKH' نوشته: سلام RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - VKH - 01-04-2014 خیلی ممنونم که جواب دادید خوشبختانه cv و sop خوبی آماده کردم متوجه نشدم چرا باید با ویزای PhD رفت و ارشد ادامه داد؟ لطفا توضیح بدید ممنون به نظر شما با گرفتن PhD برای یک PhD دیگه با فاند خوب اقدام کرد یا با ارشد ایران و ارشد تورین؟ دوباره تشکر فراوان RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - Asgharyan - 24-04-2014 سلام ممنون ميشم جواب بديد ايتاليا نسبت به كشورهاي ديگه كمتر بورس ميده؟ منظورم تعداد دانشجوهاس و مقايسه ام با اسپانياس دوستاني كه در ايتاليا دارم ميگن با توجه به اينكه ارشد را در ايتاليا خواندن احتمال پذيرش دكترا خيلي كمه ... به سوال ديگه كسايي كه ميلان درس ميخوانن ارشد.. ايا استاد ها كمك ميكنن برا نوشتن مقاله موضوع ،...؟ RE: پذیرش در مقطع PhD در ایتالیا - spt - 26-04-2014 (24-04-2014, 11:06 PM)'Asgharyan' نوشته: سلام سلام
بورس و هرگونه کمک هزینه برای تحصیل اصولا خیلی به اقتصاد و وضعیتِ اون کشور بستگی داره و از اونجایی که ایتالیا خیلی وضع اقتصادش خوب نیست و کلی مشکلات دیگه داره بورس خیلی نداره.... والا من میلان درس نمیخونم اما احتمال زیاد بله کمک میکنن.... چون اگه شما مقاله بنویسید اسم اون ها هم خواهد بود که همین دلیل کاملی هست که کمک کنن... موفق باشید ![]() [برش] رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - nsvahid - 01-05-2014 سلام دوستان خوب. من واسه دکترا عمران قصد دارم برای ایتالیا اقذام کنم اگه ممکنه راهنمایی کنید واسه کدوم دانشگاه شانس دارم . الیته من شدیدا دنبال بورس هستم. لیسانس عمران از داشگاه محقق اردبیلی معدل17.44 فوق لیسانس عمران-راه و ترابری از امیرکبیر معدل 17.59 گواهی شاگرد اولی در دو مقطع. فعلا مدرک زبان ندارم. اما تا 2 ماه دیگه آیلتس 6 میتونم حساب باز کنم. مقله داخلی دارم و یک سابمیت شده isi با ضریب فاکتور زیر 1. 10سال سابقه کار مرتبط همراه با ریکامندیشن خوب.لطفا راهنمایی کنید واسه پذیرش با بورس با شرایط من کجا امکان پذیره. واسه بقیه آیا شانسی هست یا نه؟ |