آکادمیا کافه
مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: مهاجرت به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%84)
+----- موضوع: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D9%87-%D9%81%D9%82%D8%B7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-FSW-2014)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - amirhossein828 - 04-03-2015

سلام و درود
دوستان من 4 سال و دو ماه سابقه کار ادعا کردم و به امتیاز همش نیاز دارم.از این 4 سال 2.2 ماه اول رو در یک کارخونه کار کردم که همه اش بیمه داره.2 سال بقیه اش در یک شرکت دیگه که فقط 3 ماه اولشو بیمه دارم.اولن اینکه اگه بیمه بخوان چیکار میشه کرد.اصلن راهی داره؟(اولش قراردادها رو هم فرستادم)استرس زیادی گرفتم.کل برنامه هام رفته رو هوا.
اگه بخوان بیمه رو بفرستم بنظرتون اصلن اون 3 ماه بیمه رو هم نگم چطوره؟نگن اگه 3 ماه بیمه کرده چرا بقیه اشو بیمه نکرده.
البته من سابقه ام کلن بعد تحصیل بوده.مربوط به رشته ام هم هست.ولی باز خب امکان زیادی داره بخوان

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - shubizkumbuli - 04-03-2015

(04-03-2015, 11:46 PM)'amirhossein828' نوشته: سلام و درود
دوستان من 4 سال و دو ماه سابقه کار ادعا کردم و به امتیاز همش نیاز دارم.از این 4 سال 2.2 ماه اول رو در یک کارخونه کار کردم که همه اش بیمه داره.2 سال بقیه اش در یک شرکت دیگه که فقط 3 ماه اولشو بیمه دارم.اولن اینکه اگه بیمه بخوان چیکار میشه کرد.اصلن راهی داره؟(اولش قراردادها رو هم فرستادم)استرس زیادی گرفتم.کل برنامه هام رفته رو هوا.
اگه بخوان بیمه رو بفرستم بنظرتون اصلن اون 3 ماه بیمه رو هم نگم چطوره؟نگن اگه 3 ماه بیمه کرده چرا بقیه اشو بیمه نکرده.
البته من سابقه ام کلن بعد تحصیل بوده.مربوط به رشته ام هم هست.ولی باز خب امکان زیادی داره بخوان

بالاتر راجع به مالیات حرف زدیم. اون رو پیگیری کردید؟

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - el_kiani2 - 05-03-2015

دوستان چون که داشتن بیمه جزء الزامات نبود و در چک لیست و یا توضیحات داخل سایتcic هیچ صحبتی در موردش نشده بود . بنظرتون کمکی میکنه اگه صادقانه بگیم که ییمه نداریم و باتوجه به توضیحات چک لیست و خود سایت نمیدو نستیم جزء الزامات هست و ممکن هست بعدا خواسته بشه و بهشون بگیم که میتونیم برای اثبات اینکه سابقه کار داریم فقط قراردادهامون و فیش حقوقی ها و نامه ی تاسیس شرکت و مثلا پرینت از سایتهای دولتی که نام شرکتی که توش کار میکردیم به صورت رسمی با فعالیت هاش قید شده بفرستیم ؟

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - shubizkumbuli - 05-03-2015

(05-03-2015, 05:45 PM)'el_kiani2' نوشته: دوستان چون که داشتن بیمه جزء الزامات نبود و در چک لیست و یا توضیحات داخل سایتcic هیچ صحبتی در موردش نشده بود . بنظرتون کمکی میکنه اگه صادقانه بگیم که ییمه نداریم و باتوجه به توضیحات چک لیست و خود سایت نمیدو نستیم جزء الزامات هست و ممکن هست بعدا خواسته بشه و بهشون بگیم که میتونیم برای اثبات اینکه سابقه کار داریم فقط قراردادهامون و فیش حقوقی ها و نامه ی تاسیس شرکت و مثلا پرینت از سایتهای دولتی که نام شرکتی که توش کار میکردیم به صورت رسمی با فعالیت هاش قید شده بفرستیم ؟

در مورد ورشو و آنکارا که میدونم نمیشه ولی در مورد پاریس معلوم نیست. خیلی به هر حال به آفیسر پرونده ربط داره.

به نظرم اگر بیمه ندارید که چاره ای ندارید جز این کار. احتمالش هست اگر مدارک معتبر و دقیقی بدید قبول کنند.

اون بحث ریز پرداخت های مالیاتی هم خوبه.

به نظر من ریز حساب بانکی که واریز حقوق رو هم نشون بده کمک می کنه.

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - helenkh - 05-03-2015

سلام دوستان عزیز
اگر توی فرمها مدارک شش سال سابقه کار ارائه شده باشه ولی فقط برای یک سال و نیمش بیمه داشته باشیم و به امتیاز یکسال سابقه کار نیاز داشته باشیم فکر می کنید باید برای اون چند سال دیگه هم چیزی ارائه کرد؟

(04-03-2015, 01:48 AM)'el_kiani2' نوشته: رفتم اداره بیمه شکایت کردم 1 سری فرم پر کردم و واسم پرونده تشکیل دادن بعد دادخواست فرستادن واسه ی کارفرما .و 1 جلسه ترتیب دادن. بار اول کارفرما نیومد و باز دادخواست را تکرار کردن بار دوم این دفعه کارفرما اومد و قبول کرد که من 4 سال اول اونجا کار میکردم و برام بیمه رد نمیشد. بعد قرار شد 1 بازرس بفرستن محل کارم اسناد را بررسی کنه و ادعای منو بررسی کنه و بعد حکم صادر بشه و میزان پولی که کارفرما باید پرداخت کنه بابت اون 4 سال به اداره بیمه برای اصلاحیه روی سابقه بیمه مشخص میشه.من دیگه بازرس را نبردم و منصرف شدم ، اما بهم گفت هزینش را با بیمه ی امسال حساب میکنن و حدود 18 تومن میشه واسه این 4 سال ... خودشون توی اداره کار نظر دادن که اگه ادعای من درست باشه و رای به نفعم صادر بشه و طی 1 نامه حکم اداره کار ابلاغ میشه که من میتونم اون نامه را ترجمه کنم و به عنوان سابقه ی بیمه همه جا اراءه بدم ولی میتونم بدون اینکه پولی پرداخت بشه از همون رای صادره به عنوان 1 مدرک استفاده کنم و بعدش خودم با کارفرما به توافق برسم و از شکایتم صرفه نظر کنم که به هرحال برای کارفرما بد نشه و جریمه بهشون نخوره

سلام. شما زمان تشکیل هیات تشخیص مدارکی دال بر اشتغال مثل قرارداد و فیش و... ارائه دادید؟ بازرس رو من تاحالا نشنیده بودم بفرستن. اگه خود کارفرماتون قبول کرد که شاغل بودید دیگه بازرس فقط اتلاف وقت میشه که. بعد ببخشید مبلغ بیمه رو بر اساس حداقل حقوق حسایب نکردن نه؟ چون برای من خیلی کمتر شده.

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - el_kiani2 - 05-03-2015

من مدارکی نبردم اما دقیقا یادمه اداره کار بهم گفت اینکه کارفرما قبول کنه 1 چیزه و اینکه ما قبول کنیم که شما توی این شرکت بودید 1چیز دیگست یعنی ممکنه ما قبول نکنیم.نمیدونم من 4سال پاره وقت بودم توی این شرکت از سال 85 اما گفت بیمه به حداقل حقوق کارگر در سال 93 محاسبه میشه نمیدونم چطوری حساب کرد که گفت حدوده 18 تومن
(05-03-2015, 08:36 PM)helenkh نوشته:
سلام. شما زمان تشکیل هیات تشخیص مدارکی دال بر اشتغال مثل قرارداد و فیش و... ارائه دادید؟ بازرس رو من تاحالا نشنیده بودم بفرستن. اگه خود کارفرماتون قبول کرد که شاغل بودید دیگه بازرس فقط اتلاف وقت میشه که. بعد ببخشید مبلغ بیمه رو بر اساس حداقل حقوق حسایب نکردن نه؟ چون برای من خیلی کمتر شده.

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - shubizkumbuli - 05-03-2015

(05-03-2015, 08:32 PM)'helenkh' نوشته: سلام دوستان عزیز
اگر توی فرمها مدارک شش سال سابقه کار ارائه شده باشه ولی فقط برای یک سال و نیمش بیمه داشته باشیم و به امتیاز یکسال سابقه کار نیاز داشته باشیم فکر می کنید باید برای اون چند سال دیگه هم چیزی ارائه کرد؟

بعله
دیده شده که اگر بخوان گیر یه پیچ بدن در بدترین حالت سابقه کار رو فقط قسمت بیمه دارش رو حساب می کنند. یعنی اگر 6 سال اعلام کنید و 1.5 سال بیمه داشته باشید فرض می کنند همون 1.5 سال رو داشتید و 4.5 سال رو نداشتید. البته ممکنه در نهایت 1.5 سال رو هم چک کنند ببینند که پیوسته بوده یا نه. چون تو شروط سابقه کار یکیش اینه که باید یک سال سابقه کار پیوسته باشه.

(05-03-2015, 08:49 PM)'shubizkumbuli' نوشته:
بعله
دیده شده که اگر بخوان گیر یه پیچ بدن در بدترین حالت سابقه کار رو فقط قسمت بیمه دارش رو حساب می کنند. یعنی اگر 6 سال اعلام کنید و 1.5 سال بیمه داشته باشید فرض می کنند همون 1.5 سال رو داشتید و 4.5 سال رو نداشتید. البته ممکنه در نهایت 1.5 سال رو هم چک کنند ببینند که پیوسته بوده یا نه. چون تو شروط سابقه کار یکیش اینه که باید یک سال سابقه کار پیوسته باشه.

خب من اصلا برای گرفتن امتیاز کامل به بقیه سابقه کار نیاز ندارم و فقط یکسال نیاز دارم. حالا پس چی؟

RE: مسائل مرتبط با بیمه فقط برای FSW 2014 - shubizkumbuli - 06-03-2015

(05-03-2015, 09:45 PM)'helenkh' نوشته:
خب من اصلا برای گرفتن امتیاز کامل به بقیه سابقه کار نیاز ندارم و فقط یکسال نیاز دارم. حالا پس چی؟

خب شما در صورتی که بیمه اتون این شرایط رو داشته باشه 100% مشکل نمیخورید:

1. تو NOC اعلام شده باشه.
2. تو اون یک سال و نیم حداقل 1 سالش بیمه پیوسته رد شده باشه

اگر این دو مورد رو داشته باشید مشکلی نمیخورید