تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- انجمن: مهاجرت به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- موضوع: تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا (/Thread-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AC%D8%B9%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) |
RE: تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا - gemba - 19-09-2017 تجربه من با دکتر آرشانوش پورمند بود. بنده به اتفاق همسر و فرزندم مطالب هر دو انجمن رو مطالعه کردم و با توجه به مطالبی که نوشته بودند متاسفانه و متاسفانه به خانم دکتر پورمند مراجعه کردم. به هیچ عنوان ایشون رو توصیه نمی کنم. جالبه .......اول از همه که ما سعادت نداشتیم توسط ایشون ویزیت بشیم. بعد از 5 ساعت رانندگی خسته و کوفته از شهرستان ، صبح ساعت 8 و نیم رسیدیم مطب ایشون تا خانم منشی تشریف بیا رند ساعت 9 و مدارک رو اسکن کنند و فرمهای مربوطه پر بشن شد ساعت 10 صبح منتظر خانم دکتر بودیم که دیدیم در مطب باز شد ویه آقا تشریف آوردند داخل و با خانم منشی سلام و علیک کردند و رفتند تو اتاق ویزیت!!!! خانم من برگشت رو به من پرسید مگه آرشانوش اسم مرد هست ؟ گفتم همه جا تو نت دوستانی که رفتند پیش ایشون نوشتند خانم دکتر مهربان و خوش برخورد هستند و.... رفتم از منشی پرسیدم خانم دکتر کی تشریف میارن که با کمال تعجب گفتند خانم دکتر مسافرت هستند و آقای دکتر فرخی به جای ایشون معاینه می کنند. بهشون گفتم خانم اگر قرار بود ما رو آقای فرخی ویزیت کنن خوب از خودشون وقت می گرفتیم و این همه راه تا جردن نمی اومدیم و شما وظیفه داشتید به ما اطلاع بدبد این موضوع رو. که ایشون گفتند که فرق نمیکنه و باید پزشک سفارت باشه . ماهم جون از شهرستان رفته بودیم و با بچه کوچیک مسافرت مجدد برای ما سخت بود ناچار شدیم بریم ویزیت بشیم که اونجا هم دیدیم خانم دکتر یه سری برگه رو سفید مهر و امضا کرده و گذاشته مطب که دکتر فرخی ریپورت معاینه رو روش بنویسند که این کار خلاف آشکار هست. آقای دکتر فرخی هم که با چنان دقتی دنبال بیماری خاصی تو ما می گشتند که انگار ما چیری رو ازشون پنهان می کنیم. خوب معلومه دلخور بودند که از خودش نوبت نگرفتیم. خلاصه کنم علاوه بر آزمایشات روتین که دوستان اشاره کردند آزمایش کامل cbc خون برای من و خانمو سونوگرافی تیرویید رو برای خانم نوشت. که فقط بخاطر سونو از ساعت 11 صبح تا 4 عصر تو بیمارستان پارس تهران معطل بودیم. بعد از اون همه گرفتاری خانم منشی زحمت کشیدند رسید مدیکال رو برامون ایمیل کردند و برای این که محبت رو در حق ما کامل کنند کشور صادر کننده ویزا رو توی فرم من زدند اندونزی ؟؟؟؟!!!!!!! الان دوباره تماس گرفتم میگم خانم مگه شما پزشک معتمد کشور اندونزی هم هستید؟ آخه این 300 دلاری که گرفتید حداقل حلالش کنید همین کار تکمیل فرم هم نمیتونید درست انجام بدید؟ من که میدونم شما فقط نقش اپراتور رو برای پزشکان اداره مهاجرت دارید و تصمیم نهایی رو اونها می گیرند. میگه ما ایمیل اصلاحی براشون میزنیم و توضیح میدیم که اشتباه شده ولی این فرم مدیکال رو نمیتونیم عوض کنیم. خیلی راحت... این هم از شانس مدیکال ما اگه به کانادا نرسیدیم میریم اندونزی حلال کنید. RE: تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا - مهمان - 27-09-2017 سلام وقت بخير من در ارديبهشت به اقاي دكتر ابراهيمي راد مراجعه كردم و همه كارها ازمايشات و عكس سينه و معاينه خودشان در يك مراجعه انجام پذيرفت ولي بعلت فشار خون من را بِه دكتر محسني جم متخصص داخلي قلب إرجاع دادند كه ايشا دستور هولتر و اكو دادند كه اين پرويز تا أخذ نتيجه يك هفته طول كشيد و بعد از ٣روز نتايج را براي من و مركز مديكال در ٢٥ارديبهشت ٩٦ايميل كردند. تاكنون از بررسي نتيجه مديكال در پاريس پاسخي دريافت نكرده ام نميدانم ايا ساير دوستاني كه در اين محدوده زماني نتايج مديكال را ارسال كرده اند پاسخي دريافت كرده اند يا خير؟ سعيدaminisaeed@yahoo.com RE: تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا - AitUniversity - 10-01-2018 من برای آزمایش مدیکال از لینک زیر http://www.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx آدررس شهر محل زندگیم رو با اسامی پزشکان مورد اعتماد پیدا کردم - به همشون زنگ زدم و قیمت پرسیدم و اینکه چه زمانی تایم میدند. من برای blood test، urine test و ... 160 دلار کانادا دادم کلا 10 دقیقه طول نکشید و خیلی همه چیز عالی بود، پس از اون دکتر یه برگه بهتون میده باید ببرید برای X-ray Chest، برای اون هم 55 دلار دادم و اون هم از قبل تایم گرفته بودم و شاید 5 دقیقه شد. همراه داشتن پاسپورت خیلی مهم بود، برگه ای که پزشک بهتون میده رو هم باید همراهتون باشه برای تست اشعه. در نهایت همون برگه رو باید اسکنش رو در سایت اپلود کنید - مرکزی که اشعه رو انجام میده جواب رو برای پزشک میفرسته و اون هم در پروفایلتون اپلود میکنه RE: تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا - rezasalar - 12-01-2018 بنام خدا سلام. از اونجایی که من برای انجام آزمایشات مدیکال ، از تجربیات دوستان در این بخش بهره مند شدم، لذا وظیفه دانستم که تجربیاتم را برای ادای دین خود به این سایت ادا کنم. بنده و خانومم برای روز پنجشنبه 21 دی ماه 1396 از دکتر ابراهیمی راد از بیمارستان دی وقت داشتیم. برعکس مطلبی که از یکی از دوستان در این سایت مطالعه کرده بودم که ایشان عصبی و جدی هستند، اصلا اینگونه نبود. عکس ایشون رو در تلگرامش دیدم و احساسم از این چهره، خوب بود. ضمن اینکه در تلگرام تمام سئوالات و ابهامات را دقیق پاسخ می دهد. در تلگرام سایز عکس رو پرسیده بودم که فرمودند عکس نیازی نیست و فقط پاسپورت، برگه مدیکات و کپی پاسپورت را همراه داشته باشیم. ساعت 11:45 ظهر بیمارستان بودیم و در اولین برخوردم بازهم حس خوبی از ایشون داشتم. در شروع کار برگه هایی به فارسی بهمون داد و خواست مطالعه و امضا کنیم. چیزی خاصی در اون نبود و تنها نکته ای که ممکن بود کمی دچار شک شوید این است که : برای معاینه لازم است تمام لباس ها به غیر از لباس زیر را درآوریم. خانم ها یک ملحفه رو انداز خواهند داشت ضمن اینکه در زمان انجام معاینات بدنی خانم ها، یک پرستار خانم نیز در اتاق حضور خواهد داشت و در پایین فرمی که متعلق به خانم ها می باشد ، بخشی برای امضا تعبیه شده تا خانم تحت معاینه ، حضور پرستار خانم، در زمان معاینه بدنی خود را، گواهی کند. سپس برگه های مدیکال رو گرفت و استعلامات خودش رو انجام داد و بعد یک فرم جدید از سایت CIC که انحصارا برای هر شخص، همراه با اسم و مشخصات پرونده (هر نفر یک فرم)، برای ما آورد و خواست هرکس فرم مربوط به خودش را امضا کند. همچنین یک سری فرم های خام داد و دقیق توضیح داد که چه قسمت هایی تکمیل و محل امضا هارو مشخص کرد. در ابتدای ورود به اتاق معاینه، با موبایلش عکس گرفت و شروع کرد از سابقه بیماری و جراحی و ... سولاتی پرسیدن. از جمله سابقه عمل جراحی ، مشکلات ژنتیکی، بیماری های صعب العلاج و سابقه بستری شدن در بیمارستان ، دارو های ممتد و ... بعد به اتاق معاینه رفتم، تست بینایی، معاینه مردمک چشم ، فشار خون ، قفسه سینه، پشت و کتف ، شکم ، گردن، گودی های روی شانه، کشاله ران را انجام دادن. سپس عکس قفسه سینه و آزمایش خون و ادرار شامل ایدز و سفلیس و یه چیز دیگه (فراموش کردم) رو برامون نوشت و از اونجایی که می خواستم از بیمه تکمیلی استفاده کنم ازش خواستم تا در دفترچه بیمه هم برایم آزمایشات و عکس قفسه را بنویسد. سپس توضیح داد که تا پس فردا، اگر به شما تلفن نزدم، یعنی همه چیز ok است و مشکلی وجود ندارد و همچنین یک ایمیل از نتیجه آزمایشات ارسال خواهد کرد. هزینه دکتر نفری 110 دلار و هر دلار معادل هر 4430 تومان، به صورت ریالی دریافت شد. هزینه آزمایش و عکس نیز فکر میکنم حدود نفری 180 هزار تومان دریافت شد. در پایان براش توضیح دادم که از ایشان متنی در اینترنت خوانده بودم که شخصی جدی و تندخو است. ولی آنچه تجربه کردم چیزی به غیر از این بود. خندید و تشکر کرد. خلاصه مطلب شما خواننده عزیز نیز به رسم ادای قرض خود به هر منبعی که از آن استفاده می کنیم، صحیح است ، تجربیاتتان را متقابل برای استفاده آینده گان انتشار دهید تا این موضوع در همه جا و همه چیز فراگیر شود. ممنون RE: تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا - مهمان - 13-07-2018 سلام دوستان مادر من برای کارهای مدیکالشون پیش دکتر راهواریان رفتن. به خاطر دیدن کمی خون در ادرار ایشون رو دوبار دیگه هم فرستادن ازمایش و یک سونوگرافی از کلیه با اینکه همش اوکی بود یه ازمایش خون کراتین هم خواستن که صد در صد مطمعن بشن کلیه هیچ مشکلی نداره. مدارک پزشکی عملی که پنج سال پیش انجام داده بودن رو هم خواستن. با اینکه مادر من پنج سال پیش هم مدیکال رو پاس کرده بودن. خواستم بگم من اصلا توصیه نمیکنم پیش ایشون برید گویا اصلا مثل خیلی از پزشکان عواملی مثل استرس یا کم یا زیاد خوردن آب برا آزمایش و ... رو در نظر نمیگیرن و اینقدر میفرستن ازمایش تا همه چی عالی باشه. RE: تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا - مهمان - 28-12-2018 سلام وقت همه دوستان بخير بالاخره بعد از ١٠ماه نامه مديكال ما اومد و تاريخ ٢٤دسامبر كه ميشه ٣ديماه ٩٧ با توجه به تحقيقات و تجربياتي كه دوستان تو كامنتا گذاشته بودندبنده دكتر فرخي رو انتخاب كردم روز يكم ديماه با شماره دفتر كه تماس گرفتم براي دو شنبه ٣ديماه ساعت ٤ بعدازظهر وقت دادندبا همسر و دخترم به آدرس جنب بيمارستان آپادانا تو خيابان قرني بود رفتيم ساعت ٤ كه رسيديم يه طبقه كلينيك بود كه رفتيم قسمت پذيرش روي گشاده ماروپذيرش كردندخلوت بود و به اتاق دكتر راهنمايي كردند و آقاي دكتر بعد از احوال پرسي با خنده اول شروع به معاينه من كرد و بعد از پرسيدن سوابق بيماري و عمل معاينه از قفسه سينه و شكم و بينايي سنجي را انجام داد كلا ده دقه بيشتر نشد سپس همين معاينات و سوالات رو از همسرم پرسيد ودر حين معاينه با دختر كوچلوي ما هم شوخي ميكرد و بعد دختر ٥ سالمون هم طبق روال معاينه قفسه سينه و قلب و شكم و بينايي سنجي رو انجام داد و همون سوال سابقه بيماري و عمل رو از ما در مورد دخترم پرسيد بعدش گفتند براي ازمايش خون خودم وهمسرم به اتاق نمونه گيريكه بغل اتاق دكتر بود رفتيم و سپس براي آزمايش ادار سه نفر در انجام شد كلا اين پروسه نيم ساعت طول نكشيد چون من سابقه فشار داشتم يه نامه براي دريافت نظر متخصص قلب دادند كه همونجا براي فرداش از طريق تلفن ساعت ٥ وقت گرفتم بعد از اتمام همه اين كارا دو تا نامه عكس قفسه سينه براي بيمارستان پارس براي خودم و همسرم دادند و ما بلافاصله باگرفتن تاكسي به بيمارستان پارس رفتيم حدود ساعت ٥ رسيديم بيمارستان پارس اونجا هم دو تا عكس كلا ١٥دقه انجام شد و گفتند خودشون جواب رو برا دكتر ارسال ميكنند و ساعت حدود ٥:١٥ از بيمارستان پارس به سمت خونه رفتيم و فرداي اون روزم با نامه معرفي متخصص قلب ساعت ٥ رفتم و بعد از يه اكو و نوار قلب دكتر متخصص قلب اعلام كرد مشكلي نيست و گفت نامه رو خودش براي دكتر فرخي ارسال ميكنه هم دكتر و هم كاركنان كلينيك خيلي با احترام برخورد كردند و كلينيك بسيار تميز و خلوت بود و مزيتش انجام ازمايش ادرار و خون در همونجا بود من خودم به شخصه دكتر فرخي و كلينيكشون رو به همه دوستان معرفي ميكنم و ايشون حتي رو خط تلفن دفترشون در دسترس بودن و من چند بار كه سوال داشتم خودشون با حوصله جواب دادند و اين خيلي براي من ارزش داشت اميدوارم از اين قسمت هم مانند مراحل قبلي سپري شه و پي ار تون زودتر صادر شه موفق باشيد RE: تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا - مهمان - 28-12-2018 هزينه ويزيت بزرگسال١١٠ دلار كانادا و خردسال ٧٥ دلار هزينه آزمايش حدودا ١٩٠٠٠٠ تومان شد براي سه نفر و هزينه عكس قفسه سينه هر بزرگسال ٩٠٠٠٠ تومان بيمارستان پارس اين هزينه هايي بود كه در كلينيك دكتر فرخي و بينارستان پارسانجام شد RE: تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا - فرهاد.ل - 24-06-2019 سلام امروز به اتفاق خانوادم جهت مدیکال چک کانادا رفتیم خدمت دکتر راهوریان. فقط بگم که یک تجربه فوق العاده بود. از دست ندید... RE: تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا - مهمان - 29-07-2019 27 جولای 2019 مورخ دو روز پیش من بهمراه خانواده ام کلا پنج نفر رفتیم مطب دکتر محمود واحد شیراز. عالی بود هم خود آقای دکتر هم منشی. تمام کارها رو منظم انجام شد نفری یک میلیون هزینه ویزیت، صد تومان هزینه عکس سینه در بیمارستان MRI و فقط منو همسرم آزمایش خون در آزمایشگاه جاوید انجام دادیم 129 هزار تومان. نمونه ادرار از همه ما حتی بچه ها که زیر پانزده سال هستن توی مطب چک کردن. من تجربه مدیکال قبلیم پیش خانم دکتر پورمند در تهران بودش که ایشون خیلی خوش اخلاق ولی منشیشون خیلی بد بودن و خیلی گرونتر هزینه ویزیتشون بود نفری 110 دلار آمریکا. کلا من از مدیکال این دوره خیلی خیلی بیشتر راضی بودم و امروز هم ایمیل تکمیل مدیکال به ما رسید. امیدوارم هر کسی تصمیم جدی به رفتن داره هرچه زودتر بتونه بره از جمله خودمون?? RE: تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا - مهمان - 16-02-2020 برای آیندگان، امروز ۱۶ فوریه ۲۰۲۰ و قیمت دلار ۱۳۵۵۰۰ ریال معادل سیزدههزار و پانصد و پنجاه تومان است! من تجربه تماس تلفنی با آقای دکتر ایرج ناظم رو داشتم، به علت اینکه مشکل کلیوی دارم، میخاستم ببینم راهی هست یا نه که ایشون فرمودن اول پیوند، بعدش اقدام. و من فعلا مشغول دیالیز هستم تا بدنم آماده پیوند شه (و البته فرد دهندهای موجود شه) خلاصه دوستان گلم، اگه تونستین برین که نوش جونتون، یه نون بخورین یکی بدین در راه خدا، اگرم سالمین و هنوز اقدام نکردین، ازین نعمت خدادادی استفاده کنین و حتما در اولین فرصت ازین کشور زیبا فرار کنین |