![]() |
اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا (/Thread-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - Babak - 10-10-2016 (09-10-2016, 11:33 PM)مهمان نوشته: سلام..... من گرین کارتم رو سال 2014 گرفتم تا الان هم یه مرتبه به آمریکا رفتم و برگشتم ولی از سفر اخرم تا الان یک سال و نیم میگذره میخاستم بپرسم اگه الان سفر کنم به آمریکا گرین کارتم ضبط میشه و برام مشکل ساز میشه... ممنونم شما نباید بیشتر از یک سال خارج از امریکا باشید و اگر قصد خروج بیش از یک سال داشته باشید، باید قبل از خروج از امریکا اجازه ورود دوباره بگیرید. در عین حال، افراد زیادی هستند که گرین کارت دارند و مدت بیشتر از یک سال در خارج از امریکا بودهاند و بعدا موقع ورود براشون مشکلی ایجاد نشده. موارد معدودی هم بوده که موقع ورود براشون مشکل پیش اومده. در نتیجه رفتار مرز ورودی امریکا همیشه یکسان نیست. سختگیری در فرودگاههای شرقی امریکا مثل نیویورک به نظر بیشتر از مرزهای خلوتتر به نظر میرسه. من معمولا سختگیری کمتری در فرودگاههای کالیفورنیا دیدم. شاید اگر قصد ورود دارید بهتر باشه که از کالیفورنیا وارد بشید. RE: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - Naderbidariyan7 - 16-12-2016 با عرض سلام. من ۳ سال پیش با ویزای نامزدی وارد خاک آمریکا شدم. ازدواج کردم با همسرم. و اشتباه پر کردن فرمها باعث شد که من یک سال طول بکشه تا گرین کارت دو ساله بگیرم. مادرم مریض بود و تا گرین کارت گرفتم به ایران برگشتم. ولی همسرم گفت که دیگه به امریکا نیا و خودمم میخوام بیام ایران. یکسال باهم دعوا داشتیم حتی من همه گزارش ها رو به اداره مهاجرت دادم. و اول سال ۹۵ دوباره برگشتم آمریکا. و مامور اداره مهاجرت به من گفت برو پی زندگیت این خانم قصد ادامه زندگی رو نداره. و گفت فکر کن لاتاری برنده شدی. من چون عاشق زنم بودم افسردگی گرفتم و دوباره برگشتم به ایران ایشون هم به ایران اومده بود آشتی کردیم و داریم زندگی میکنیم. ولی من به ایشان میگم اینجا کار نیست. من برگردم آمریکا. ولی ایشان میگوید که من برنمیگردم تو برو و گرین کارت ۱۰ سالتم بگیر. خلاصه تازه فهمیدم که عشقم الکی بوده و مامور اداره مهاجرت راست میگفته. سوال من از شما اینه من میتونم گرین کارت ۱۰ ساله بگیرم؟ ممنون از وقتی که گذاشتید سپاس . RE: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - M1KE - 29-01-2017 با توجه به فرمان های اجرایی که اخیرا داده شده این احتمال وجود داره که سخت گیری ها در مورد ابطال گرین کارت هایی که بیش از حد خارج از آمریکا بودن بیشتر بشه و اگر مثلا قبلا فردی که دو سه هفته در سال با گرین کارت به آمریکا سر می زد براش در موارد زیاد مشکلی پیش نمیامد الان انتظار میره با این فرامین شروط مربوط به حفظ وضعیت اقامت دائم با سخت گیری بیشتری بررسی بشه. در مجموع توصیه میشه اگر با گرین کارت در آمریکا هستین تا قبل از روشن شدن جزییات قانونی این تصمیم از خارج شدن غیر ضرور تا حد امکان خودداری کنید و اگر مدت زیادی خارج بودین و احتمال ابطال وجود داره زودتر برگردین تا مشمول شرایط سخت گیرانه نشین. RE: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - مهمان - 07-03-2017 دلسوز بنده درسال ٢٠١٥ وارد امريكا از فرودگاه ميامى شدم كه انجا گريين كارت بنده راگرفتن و در پاسپورت ايرانى بنده يه ويزا ٦ ماه دادن كه من كمتر از زمان ٦ ماه از امريكا حدود ٥ ماه خارج شدم وبه ايران باز گذشتم اين و رو هم بگم كه آخرين بار بنده سال ٢٠١٣ از امريكا خارج شده بودم و ٢ سال بدليل ازدواج و باردارى زودهنگام تا ٢٠١٥ طول كشيد اين بود كل داستان RE: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - M1KE - 08-03-2017 متاسفانه وقتی وقفه خیلی زیاد باشه و قبل از خروج برای پاس سفید هم اقدام نکرده باشید ریسک ابطال گرین کارت وجود داره. به خصوص الان که یه مقدار شرایط برای ایرانی ها به طور خاص سخت تر هم شده. RE: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - مهمان - 25-03-2017 سلام من ظریف هستم از کشور افغانستان. من در مارچ سال 2016 امریکا رفتم بعد از یک ماه گرین کارت و سوشیال کارت رو به دست آوردم و مدت دو ماه آمریکا بودم ولی بخاطر بعضی مشکلات که در افغانستان داشتم پس دوباره افغانستان برگشتم چون پدرم مریض بود و بخاطر تداوی رفتم و حالا تقریبا 10 ماه و 20 روز میشه که از آمریکا دور هستم آیا دوباره میشه که پس برگردم آمریکا ؟؟ RE: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - M1KE - 25-03-2017 هر چند مدت خروجتون زیاد بوده ولی افراد زیادی بودن که با وقفه های بیشتر هم رفتن و براشون مشکلی پیش نیومده. به هر حال اگر اقامت در آمریکا براتون مهمه می بایست به نظرم شانستون رو امتحان کنید. RE: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - ahmadpashaei - 26-03-2017 (25-03-2017, 08:33 AM)مهمان نوشته: سلام من ظریف هستم از کشور افغانستان. سلام. دارندگان گرین کارت میتونن تا مامزیمم یکسال(مثلا حدود 11.5 ماه) خارج از آمریکا باشن. در اینصوزت سابقه حضور قبلیشون پاک میشه و برای سیتیزن شیپی گرفتن محاسبه نمیشه. اگر بخواید سوابقتون در آمریکا پاک نشه باید قبل رسیدن به شش ماه برگردین آمریکا. ضمنا خودتون برای قانع کردن افسر CBP در مرزبانی هوایی آماده کنید البته اصلا سخت و عجیب نیست. راستش رو بگین گه چرا اونجا برگشتین. آخه دارنده گرین کارت باید طبق قانون آمریکا رو محل اصلی و اول زندگیش قرار بده و نباید ازش به عنوان ویزای multiple توریستی استفاده بکنه.در ضمن با توجه به شرایط فعلی هیچ فرمی رو ندانسته امضا نکنید. RE: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - مهمان - 27-03-2017 ممنونم از جوابتون. من فعلآ تنها اسنادی که در دسترس دارم نسخه های پدرم است که براشون نشون بدم تا قانع بشند و حرفمو باور کنند. به نظر شما آیا همین نسخه ها برای قانع کردن آنها کفایت میکنه و یا کدام اسناد دیگری لازم دارم برای این کار؟؟ ممنونم از توجه شما.. RE: اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا - M1KE - 27-03-2017 شما در حال حاضر به نظرم می بایست در اولین فرصت بلیت تهیه کنید که خروجتون دیگه بیشتر از یک سال نشه. بعد در بازه قبل از سفر هر نوع مدارکی که نشون بده در آمریکا کسب و کاری چیزی دارین و مدارک پزشکی پدر که نشون بده ایشون مریضی قابل توجهی داشتن رو جمع آوری کنید با خودتون ببرین ایشالا که موردی پیش نمیاد. |