معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: رشتههای تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +--- انجمن: علوم پزشکی و زیستی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C) +--- موضوع: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی (/Thread-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%88%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C) |
RE: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - Karim - 21-12-2012 البته جای دیگری هم اینو گفتم ولی بهرحال بنا براهمیت موضوع خوشبختانه یا متاسفانه! این روزها رشته های بین رشته ای خیلی مد شده است وعلوم پزشکی هم از این مد عقب نمانده و رشته biomedicine در دوره دکتری در خیلی از دانشکده های پزشکی و حتی غیر پزشکی امریکا راه اندازی شده که در کوروکلوم آموزشیش تقریبا همه موضوعات علوم پایه پزشکی و در مواردی علوم بالینی رو پوشش می دهد. RE: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - ttannaz - 08-05-2013 سلام من رشته ام ریاضی هستش و بین رشته ای کار کردم . در زمینه biomathematics در دانشگاه تربیت مدرس. بیشتر کارهام در دو زمینه graphical and numerical representation of DNA sequences و DNA sequencing هستش. که از هر موضوع دو مقاله دارم جمعا میشه 4 تا. شما کدوم دانشگاه ها و دانشکده ها رو در آمریکا یا کانادا برای دکترا به من پیشنهاد میکنید؟ RE: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - zahya - 29-05-2013 با سلام به دوستان عزیز من فوق شیمی دارم و میخواهم در رشته Pharmacutical Engeneering که ظاهرا در ایران رشته جدیدی هست ارشد دیگری بخونم که راحتتر وبهتر برای دکترا خارج از کشور اقدام کنم. چون وقتی کارهای اساتید دانشگاههای آمریکا یا کانادا رو میخونم، خیلی هاشون کارهای بین رشته ای انجام میدند. سوال اولم:مثل اینکه این رشته در ایران دکترا نداره! در دانشگاههای آمریکا یا کانادا چطور؟ میشه اگر لینکی دارید دراختیارم بگذارید؟ سوال دومم:تحصیل رشته دکترای داروسازی در آمریکا یا کانادا چطوریه؟ آیا من میتونم از این رشته به دکترای داروسازی (رشته مورد علاقه ام) برسم یا باید دوباره کنکور سراسری-علوم تجربی بدم؟[img]images/smilies/huh.gif[/img] مرسی از اینهمه دقت و توجهتان RE: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - فرید - 29-05-2013 (29-05-2013, 10:30 AM)'zahya' نوشته: با سلام به دوستان عزیز برای رشته pharmaceutical engineering مقطع دکتری وجود داره در مورد سوال دوم هم من نمی دونم چرا اینقدر علاقه خاصی به این رشته دارید که حتی حاضرید دوباره کنکور بدید. کنکور مجدد دادن فکر نکنم کار درستی باشه چون با افزایش سن انگیزه و توان افراد کمتر میشه و این رشته خیلی سختی برای قبولی هست. با همین مدرک شیمی می تونید همونطور که توی این تاپیک اشاره شده توی فیلدهای که خیلی شبیه به دکترای داروسازی هست کار کنید.
RE: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - zahya - 29-05-2013 با سلام. علت:اینکه من قصد دارم دوباره یه فوق لیسانس دیگه بخونم اینکه من میخواهم مقاله های جدید مرتبط با رشته ام کار کنم پروژه فوقم ترمودینامیکی بود (رشته ام شیمی-فیزیک بود) و من تا الان که تو دانشگاههای کانادا سرچ کردم، کسی تو این زمینه ها کار نمیکنه(پروژه ام قدیمی شده) و ضمنا استادم هم مقاله ام رو فرستاده اما هنوز accept نشده (یعنی کشک...). تازه استادها بیشتر دوست دارند کسی رو بردارند که توی زمینه کاریشون کار کرده باشه و تمایلی به دیگرزمینه های تحقیقاتی نشون نمیدهند. سوال: آیا راهی وجود داره که من بتونم مقاله های به روز کار کنم که بتونم برای دکترا کانادا پذیرش بگیرم؟؟ چقدر هزینه داره؟؟ (ضمنا این توضیح رو بدم که چون چند سالی از فارغ التحصیلی ام میگذره، استادهای دانشگاه خودمون با من کار نمیکنند.) توروبخدا یه راه خوبی جلوی پایم بذارید.احساس میکنم عمرم تلف شد. خیلی ممنونم به خاطر پاسخی که میدهید.. RE: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - Robinhood - 11-06-2013 سلام دوستان گرامی عذر می خوام دانشگاه MIT یک دوره ی brain and cognitive science داره می خواستم ببینم شرایطشون چی هست؟؟؟ کسی تا حالا اونجا اپلای کرده؟ چقدر باید قوی باشی برای پذیرش؟ فانشدن چقدر هست؟ از چه رشته هایی بیشتر اکسپت می کنن؟؟ بازار کارش بعد از فارغ التحصیلی چطوریه؟ باید اونجا بمونیم یا بر گردیم؟؟ پیشاپیش از ج.ابتون متشکر و ممنون. RE: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - ice - 11-06-2013 (11-06-2013, 12:46 PM)'Robinhood' نوشته: سلام دوستان گرامی درود دوست عزیز به آکادمیا خوش آمدید. من جواب همه سوالاتتون رو نمی دونم و حتما دوستان راهنمایی بیشتری را خواهند کرد. ولی با توجه به درصدهای آزمون های مورد نظر باید بگم باید قوی باشید. فاند در حد محدودی وجود داره که هزینه تحصیل رو می پوشونه. رشته انقدر براشون مهم نیست که پایه قوی در علوم و ریاضی مهم هستند. این لینک و این یکی رو جهت اطلاعات دقیقتر بخونید. RE: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - شيما - 30-12-2013 با سلام. ميشه در مورد رشته ويروس شناسي تو دانشگاههاي آلمان صحبت كنيد. يعني با ليسانس زيست ميشه شروعش كرد، به چه مرحله اي ميشه رسوندش. اصلا ي همچين رشته اي انگار نيست؟!!!! RE: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - ice - 30-12-2013 (30-12-2013, 02:24 PM)'شيما' نوشته: با سلام. ميشه در مورد رشته ويروس شناسي تو دانشگاههاي آلمان صحبت كنيد. يعني با ليسانس زيست ميشه شروعش كرد، به چه مرحله اي ميشه رسوندش. اصلا ي همچين رشته اي انگار نيست؟!!!! اگر براي دكترا منظورتون هست معمولا كارشناسي ارشد بايد داشته باشيد و تا دوره post doctoral مي تونيد ادامه بديد. مي تونيد به صورت molecular virology پيدا كنيد و نياز به مدرك ارشد در گرايش هايي مثل زيست مولكولي، بيوشيمي يا گرايش هاي مشابه داره. يكي از جاهايي كه مي تونيد براي اطلاعات كامل تر ببينيد Helmholtz هست. مركز تحقيقات بيماري هاي عفوني و سرطان اين موسسه در سال هاي قبل دانشجو پذيرفتن. اين لينك مركز تحقيقات سرطان آلمان نيز زيرگروه همين محل هست. كار عمده اين مراكز روي ويروس هايي مثل هرپس هستند كه مي توانند تومرزا باشند. ويروس شناسي گياهي هم هست كه اين لينك يكي از اساتيد اين گرايش هست. با يافتن مقالات مواردي كه دوست داريد روشون كار كنيد مي تونيد آدرس نويسندگان (همون اساتيد احتمالي) رو پيدا كرده و دانشگاه هاي داراي تحقيقات مورد علاقتون رو پيدا كنيد. RE: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - Rudabeh - 19-01-2014 سلام. من الان دارم ارشد سلولی مولکولی می خونم. با این رشته می تونم تو داروسازی ادامه تحصیل بدم؟ بهترین رشته برای ادامه تحصیل چیه به نظرتون. در ضمن من گرین کارد دارم به ویزا نیاز ندارم |