![]() |
وقفه تحصیلی و تاثیر آن بر گرفتن پذیرش - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: وقفه تحصیلی و تاثیر آن بر گرفتن پذیرش (/Thread-%D9%88%D9%82%D9%81%D9%87-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D8%A2%D9%86-%D8%A8%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) |
RE: وقفه تحصیلی و تاثیر آن بر گرفتن پذیرش - مهمان - 29-09-2018 سلام کارشناسی رشته مترجمی زبان انگلیسی هستم ۱۱ سال گپ تحصیلی دارم اما تو این مدت در رشته خودم مشغول به کار بودم و مجوز آموزشگاه زبان دارم آیا میتونم در آلمان تحصیل کنم؟ ممنونم RE: وقفه تحصیلی و تاثیر آن بر گرفتن پذیرش - مهمان - 03-12-2018 سلام من يك سال بيم مدرك كارداني و كارشناسيم وقفه افتاده و مشمولم خواستم ببينم ميتونم ادامه بدم يا خير RE: وقفه تحصیلی و تاثیر آن بر گرفتن پذیرش - saaaaam - 03-12-2018 (29-09-2018, 09:15 AM) نوشته: سلام سلام بستگی داره چه کشوری قصد اپلای دارید و چه سنی دارید مثلا المان سن بالای حدود ۳۵ برای فوق لیسانس ممکن هست ویزا به شما ندهند ولی مثلا ایتالیا و فنلاند سن مشکل ساز نیست RE: وقفه تحصیلی و تاثیر آن بر گرفتن پذیرش - spaghetti - 31-01-2019 سلام خدمت دوستان من دچار بیماری صعب العلاج هستم. سال 81 با سختی توانستم کاردانی نرم افزار با معدل بسیار پایین از یک دانشگاه غیر انتفاعی بگیرم. اما چون به برنامه نویسی علاقه داشتم، دوباره کنکور دادم و باز با سختی سال 87 در فراگیر پیام نور قبول شدم و سال 94 لیسانس گرفتم. البته باز هم با معدل پایین. امسال دوباره میخواهم برای ارشد کنکور بخوانم. سوالم اینجاست که با این گپ تحصیلی و این معدل بسیار پایین آیا امکان گرفتن فاند یا حتی ویزا را برای دکترا دارم ؟ در ضمن من الان 40 سال دارم ![]() RE: وقفه تحصیلی و تاثیر آن بر گرفتن پذیرش - butterfly - 02-02-2019 (31-01-2019, 03:30 AM)spaghetti نوشته: سلام خدمت دوستان سلام، دقیقا قید نکردید که معدل هاتون چنده. اما در مورد پذیرش، شانستون خیلی به عملکرد تحصیلی تون در دوره ارشد بستگی داره. کار پژوهشی خوب و نمرات خوب و گرفتن توصیه نامه های خوب می تونه این ضعف رو جبران کنه. فکر نمی کنم سن برای دانشگاه ها ملاک باشه برای پذیرش دادن، خود خارجی ها هم گاهی بعد از 10-15 سال وقفه شروع به ادامه تحصیل می کنند ( من یک نمونه رو در دپارتمان دانشگاه محل تحصیلم سراغ دارم دقیقا بعد از 15 سال از گرفتن مدرک لیسانس، فوق لیسانس رو شروع کرد و امسال هم از تز دکتراش دفاع کرد) اما سن و وقفه تحصیلی متاسفانه عامل تاثیر گذاری برای گرفتن ویزا هست. هرچند به این معنا نیست که باید مایوس شد و کاری نکرد. نکته آخر اینکه اگر هدفتون ار ادامه تحصیل در خارج از ایران، مهاجرت هست می تونید از برنامه مهاجرتی کانادا هم اقدام کنید. ( اکسپرس اینتری) RE: وقفه تحصیلی و تاثیر آن بر گرفتن پذیرش - مهمان - 02-02-2019 (02-02-2019, 05:34 AM)butterfly نوشته: سلام، سلام، با توجه به بیماری صعب العلاجشون و معاینات زشکی مرسوم کانادا برای مهاجرت شانسی وجود داره؟ آیا همه ی دانشگاه های تاپ کانادا روی معدل حساسند؟ RE: وقفه تحصیلی و تاثیر آن بر گرفتن پذیرش - automotive - 07-02-2019 (02-02-2019, 10:33 AM) نوشته: سلام، با توجه به بیماری صعب العلاجشون و معاینات زشکی مرسوم کانادا برای مهاجرت شانسی وجود داره؟ سلام برای سوال اول اطلاعی ندارم و از وکلای مهاجرتی یا وب سایت رسمی اکسپرس اینتری برای ایالت مورد نظرتون بررسی کنید. بله دانشگاه های کانادا بر روی معدل حساس هستند. RE: وقفه تحصیلی و تاثیر آن بر گرفتن پذیرش - شاداب شاپوری - 12-05-2019 سلام خسته نباشید من سال ۹۰ مدرک لیسانس فیزیک از دانشگاه فردوسی مشهد گرفتم، بعد سال ۹۳ تغییر رشته دادم و مدیریت صنعتی دانشگاه تربیت مدرس تهران قبول شدم و سال ۹۵ هم ازونجا فارغالتحصیل شدم، الان باتوجه به تغییر رشته م و این گپ تحصیلی میتونم برای جایی اقدام کنم؟ فقط یکی به من گفت که فقط میتونم با مدرک لیسانسم برای فوق لیسانس اقدام کنم، چون رشته ی فوقم متفاوت شده و به درد نمیخوره، میشه راهنمایی بفرمایید، ممنونم RE: وقفه تحصیلی و تاثیر آن بر گرفتن پذیرش - nasfar - 13-05-2019 دوستان سلام ممنون میشم منو راهنمایی کنید. من سال 84 مدرک پیش دانشگاهی گرفتم از سال 85 مشغول به کار شدم تا سال 94 و درسمو ادامه ندادم الان میخوام برای لیسانس از کانادا پذیرش بگیرم. رشته مد نظرم با کارم مرتبط هست. به نظرتون میتونم این گپ رو با سابقه کارم پر کنم؟ و اینکه این توصیه نامه که میخوان من چجوری میتونم بگیرم با توجه به اینکه دبیرستانم کلا بسته شده معلما هم که فسیل شدن. لطفا کمک کنید من واقعا موندم چکار کنم RE: وقفه تحصیلی و تاثیر آن بر گرفتن پذیرش - مهمان - 26-07-2019 سلام.من سال ۹۶فوق لیسانس مهندسی شیمی فارغ شدم و تا الان که مرداد۹۸میشه ۲سال و نیم سابقه کار رو سکوی نفتی فلات قاره رو دارم.ایا این گپ تحصیلی دو و نیم ساله رو بگم که تو شرکت نفت کار میکردم؟مشاغل حساسه؟ |