سوالات و اشکالات شما در خصوص زبان آلمانی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: زبانهای خارجی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C) +---- انجمن: آلمانی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C) +---- موضوع: سوالات و اشکالات شما در خصوص زبان آلمانی (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C) |
RE: سوالات و اشکالات شما در خصوص زبان آلمانی - nasim1234 - 28-12-2015 (27-12-2015, 11:00 PM)Razi131322 نوشته: راستش من میخوام به غیر از انگلیسی یک زبان دیگه رو یاد بگیرم. برای آلمانی به این خاطر سوال کردم که طبق شنیده های من با انگلیسی یک ریشه هستن و گفتم شاید از این نظر راحتتر بشه یاد گرفت(با توجه به انگلیسی نسبتاً خوبم). حالا اگه اینقدر سخت هست و من هم نمی خوام این 6 ماه تلف بشه برم یه سر به فروم فرانسه بزنم شاید اونجا یه فرجی حاصل شد اگر احیاناً نظری هم داشتید در این مورد خوشحال میشم بشنوم. من یه مدت فرانسه خوندم با کلاس رفتن ولی به نظرم اسپانیایی خیلی راحت تر و روان تره. خود آموز دارم اسپانیایی یاد میگیرم و مشکلی ندارم. ضمنا در آمریکا (اگر هدفتون آمریکا باشه) کاربرد داره تا حدی. RE: سوالات و اشکالات شما در خصوص زبان آلمانی - amantedespañol - 29-12-2015 (28-12-2015, 03:53 AM)nasim1234 نوشته: من یه مدت فرانسه خوندم با کلاس رفتن ولی به نظرم اسپانیایی خیلی راحت تر و روان تره. برای یادگیری زبان های جنوب اروپا: رومانیایی، ایتالیایی، فرانسه، اسپانیایی و پرتغالی؛ بهتره که از اسپانیایی شروع کنید و به فرانسه ختم کنید. یا لااقل اول اسپانیایی و بعد فرانسه. برای افرادی که قصد مهاجرت به آمریکا هم دارند که بعد از انگلیسی دومین زبانه. RE: سوالات و اشکالات شما در خصوص زبان آلمانی - mona - 29-12-2015 (29-12-2015, 01:49 AM)amantedespañol نوشته: برای یادگیری زبان های جنوب اروپا: رومانیایی، ایتالیایی، فرانسه، اسپانیایی و پرتغالی؛ بهتره که از اسپانیایی شروع کنید و به فرانسه ختم کنید. یا لااقل اول اسپانیایی و بعد فرانسه. برای افرادی که قصد مهاجرت به آمریکا هم دارند که بعد از انگلیسی دومین زبانه. من نیز نظر نسیم عزیز و کاربر محترم amantedespañol را تایید میکنم و نکته مهم این است که شما با یادگیری زبان اسپانیایی دیگر مشکلی با گرامر زبان فرانسه نخواهید داشت ، بنابراین زبان فرانسه را به عنوان زبان چهارم ، به سرعت یاد خواهید گرفت . گرامر زبان های مبتنی بر لاتین بسیار به یکدیگر نزدیک هستند و اسپانیایی نزدیک ترین زبان به زبان لاتین است ( در بین زبان های بین المللی) . زبان آلمانی را اگر بعد از این دو زبان یاد بگیرید بهتر است ، به این دلیل که با یادگیری اسپانیایی ذهن شما آماده یادگیری گرامرهای سخت و پیچیده زبان آلمانی میشود و آنگاه زبان آلمانی را زودتر و بهتر یاد میگیرید . و حتی شاید بتوانید زبان فرانسه و آلمانی را موازی بخوانید البته بعد از یادگیری اسپانیایی. موفق باشید RE: سوالات و اشکالات شما در خصوص زبان آلمانی - Razi131322 - 29-12-2015 (28-12-2015, 03:53 AM)nasim1234 نوشته: من یه مدت فرانسه خوندم با کلاس رفتن ولی به نظرم اسپانیایی خیلی راحت تر و روان تره. (29-12-2015, 01:49 AM)amantedespañol نوشته: برای یادگیری زبان های جنوب اروپا: رومانیایی، ایتالیایی، فرانسه، اسپانیایی و پرتغالی؛ بهتره که از اسپانیایی شروع کنید و به فرانسه ختم کنید. یا لااقل اول اسپانیایی و بعد فرانسه. برای افرادی که قصد مهاجرت به آمریکا هم دارند که بعد از انگلیسی دومین زبانه. (29-12-2015, 12:06 PM)mona نوشته: من نیز نظر نسیم عزیز و کاربر محترم amantedespañol را تایید میکنم و نکته مهم این است که شما با یادگیری زبان اسپانیایی دیگر مشکلی با گرامر زبان فرانسه نخواهید داشت ، بنابراین زبان فرانسه را به عنوان زبان چهارم ، به سرعت یاد خواهید گرفت . گرامر زبان های مبتنی بر لاتین بسیار به یکدیگر نزدیک هستند و اسپانیایی نزدیک ترین زبان به زبان لاتین است ( در بین زبان های بین المللی) . یعنی نظر دوستان بر این هست که ابتدا اسپانیایی رو یاد بگیرم بعد برم سراغ فرانسه یا آلمانی؟ نمیدونم چه مقدار زمان برای یادگیری اسپانیایی لازمه؟ یا اینکه اصلاً تا چه حدی باید اسپانیایی بخونم که بعداً برای فرانسوی آماده بشم؟ چون آلمانی و انگلیسی هم ریشه جرمنیک دارن به این خاطر گفتم که شاید یادگیریش راحتتر باشه ولی ظاهراً آلمانی از تظر گرامر کوچکترین شباهتی به انگلیسی نداره. امکانات یادگیری اسپانایی تو ایران چطور هست؟ RE: سوالات و اشکالات شما در خصوص زبان آلمانی - sepinaz - 29-12-2015 (29-12-2015, 05:12 PM)Razi131322 نوشته: یعنی نظر دوستان بر این هست که ابتدا اسپانیایی رو یاد بگیرم بعد برم سراغ فرانسه یا آلمانی؟ نمیدونم چه مقدار زمان برای یادگیری اسپانیایی لازمه؟ یا اینکه اصلاً تا چه حدی باید اسپانیایی بخونم که بعداً برای فرانسوی آماده بشم؟ چون آلمانی و انگلیسی هم ریشه جرمنیک دارن به این خاطر گفتم که شاید یادگیریش راحتتر باشه ولی ظاهراً آلمانی از تظر گرامر کوچکترین شباهتی به انگلیسی نداره. امکانات یادگیری اسپانایی تو ایران چطور هست؟ اصلا شما هدفت از یادگیری زبان دوم چیه؟ اگر از لحاظ تعداد سخنوران و سفر به کشورهای مختلف آمریکایی بخواید حساب کنید اسپانیایی به صرفه تره (در صورت مهاجرت به آمریکا بیشتر توصیه میشه) http://www.vistawide.com/languages/top_30_languages.htm اگر قصد مهاجرت به کانادا رو دارید و با توجه به شرایط ایالت کبک فرانسه ارجحیت داره اگر رشته ی خاصی که دارید میخونید با زبان آلمانی بیشتر در ارتباطه (مثل خود من ) و یا قصد مهاجرت به اروپا را دارید آلمانی ارجحیت داره اگه کلا دوست دارید چندین زبان بلد باشید اولویت با چیزی که دوستان میگن یعنی اسپانیایی ----> فرانسه -----> آلمانی این چند تا مطلب رو هم تو سایت دانشکده زبان های دانشگاه تهران بخونید در مورد اینکه هرکدوم از این زبان ها چه کاربردی دارند؟ http://s3.utlc.ir/s-4/3/%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%20%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C
http://s3.utlc.ir/s-2/3/%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%20%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87 http://s3.utlc.ir/s-4/3/%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%20%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C RE: سوالات و اشکالات شما در خصوص زبان آلمانی - mona - 29-12-2015 (29-12-2015, 05:12 PM)Razi131322 نوشته: یعنی نظر دوستان بر این هست که ابتدا اسپانیایی رو یاد بگیرم بعد برم سراغ فرانسه یا آلمانی؟ نمیدونم چه مقدار زمان برای یادگیری اسپانیایی لازمه؟ یا اینکه اصلاً تا چه حدی باید اسپانیایی بخونم که بعداً برای فرانسوی آماده بشم؟ چون آلمانی و انگلیسی هم ریشه جرمنیک دارن به این خاطر گفتم که شاید یادگیریش راحتتر باشه ولی ظاهراً آلمانی از تظر گرامر کوچکترین شباهتی به انگلیسی نداره. امکانات یادگیری اسپانایی تو ایران چطور هست؟ همانطور که کاربر محترم sepinaz نیز یادآوری کردند ، هدف از یادگیری زبان حرف اول را میزند اگر فقط هدفتان یادگیری زبان سوم است با توجه به نظرات مطرح شده ابتدا بهتر است اسپانیایی یاد بگیرید . برای موسسات آن نیز میتوانید به قسمت زیر از فروم مراجعه نمایید چون این قسمت مربوط به زبان آلمانی است : http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D9%85%D9%88%D8%B3%D8%B3%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D8%AF-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C اما در کل برای اینکه جواب سوال خود را گرفته باشید ، موسسات زیادی در تهران برای آموزش این زبان وجود دارد ، وسایل کمک آموزشی هم کم نیست . مدرک مناسب هم وجود دارد . اواخر سطح B1 یا ترجیحا اواسط سطح B2 سطحی مناسب است که اگر به این سطح برسید میتوانید یادگیری موازی فرانسه یا آلمانی را نیز شروع کنید. به هر حال یادگیری زبان ، زمان بر است اما شما حساب کنید که هر سطح ، به طور متوسط ، حدود 5 ترم وقت ببرد . ( اگر بخواهید در موسسه یاد بگیرید) موفق باشید [برش] ادرس های موسسات زبان آلمانی - مهمان - 02-01-2016 من تو اکااف خوندم و چند نکته مهم رو میگم: یک: زبان المانی برای ::صحبت کردن:: بسیار سخته ، چون یک مبتدی باید برای گفتن منظورش حدود 10 ثانیه فکر کنه و جمله رو تو ذهنش آماده کنه! کسایی که از موسسه های دیگه میان اینجا معمولا سر کلاسامون ساکت تر از بقیه هستن. پس برای این زبان ، خودآموزی یا معلم خصوصی یا موسسه های زبان بجز گوته و اوکااف رو بشخصه قبول ندارم. دو: لهجه لهجه استاندارد آلمانی (هوخ دویچ) تو رسانه ها و دانشگاها های اتریش و آلمان صحبت میشه ، هر موسسه ای تو آلمان و اتریش هم این با این لهجه درس میدن ، اصلا کتاب های آموزش زبان آلمانی بر اساس این لهجه درست شدن. زبان آموز باید با لهجه های سوییسی و اتریشی هم آشنا باشه ، چون که تو آزمون هر لهجه ای میاد. خلاصه اینکه خیالتون ، لهجه هوخ دویچ درس میدن تو اوکااف. سه: کتاب کتاب ما هم تا آخر ب1 داف کمپکت و بعدش تو ب2 کتاب بسیار سخت زیشر درس داده میشه. داف نسبت به منشن سخت تره و خوبیش اینه که از نظر فرهنگی هم با آلمان و تا حدودی با اتریش و سوییس و انواع نامه نگاری و... هم آشنا میکنه و لهجه های مختلف هم تو کتاب وجود داره (نه این که لهجه ی غالب باشه ها). و چون خودش سخته وقتی به زیشر رسیدید فکر میکنم فشار کمتری به ادم وارد شه. معلم: بسیار بسیار بسیار ، فاکتور مهمیه ، تو این موسسه اکثرا تو آلمان یا اتریش بدنیا اومدن و سابقه کار خوبی دارن ، بازم باید تحقیق کنید که کدوم معلم بهتره و با اونا بردارید. RE: سوالات و اشکالات شما در خصوص زبان آلمانی - amirfriendship - 19-02-2016 من زبان انگلیسی در سطح B2 بلدم(آیلتس 6.5).به نظرتون از بعد عید می تونم آلمانی و تا سپتامبر(شهریور) به سطح B1 برسونم؟یادگیری آلمانی تداخلی با دانش انگلیسیم نداره؟دانشگاههایی که می خوام برم به زبان انگلیسی ولی آلمانی هم تو شهر نیازه. با کلاس شروع کنم بهتره؟گوته که تا 2 ماه بعد پر...کجا را در تهران پشنهاد می کنید؟تو خصوصی بگین ممنون میشم. متاسفانه گوته تا 2 ماه بعد جای خالی نداره.من هم فرصتم کمه RE: سوالات و اشکالات شما در خصوص زبان آلمانی - nader - 19-02-2016 (19-02-2016, 06:48 PM)amirfriendship نوشته: من زبان انگلیسی در سطح B2 بلدم(آیلتس 6.5).به نظرتون از بعد عید می تونم آلمانی و تا سپتامبر(شهریور) به سطح B1 برسونم؟یادگیری آلمانی تداخلی با دانش انگلیسیم نداره؟دانشگاههایی که می خوام برم به زبان انگلیسی ولی آلمانی هم تو شهر نیازه. درود ۶ ماهه فشرده میشه تا b1 خوند هر دو زبان ریشه لاتین دارن و کمک میکنه زودتر یاد بگیری آلمانی رو حتما با کلاس شروع کن و با معلم خوب کلاس های زیادی هستن اما کجا و با کی مهمه موفق باشید RE: سوالات و اشکالات شما در خصوص زبان آلمانی - amirfriendship - 14-04-2016 دوستان به نظرتون این دی وی دی های تدریس زبان آلمانی برای یادگیری مفید؟یعنی یک نفر می تونه به روش سلف استادی با این دی وی دی ها آلمانی یاد بگیره؟ |