آکادمیا کافه
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - m.ost - 23-08-2012

(23-08-2012, 07:08 PM)سارا خانی نوشته: سلام.
من درحال حاضر دانشجوی ترم 5 رشته ی میکروبیولوژی، دانشگاه آزاد گرگان هستم. برای کارشناسی ارشد تصمیم دارم هماتولوژی بخونم و تلاشم بر این هست که دانشگاه تهران قبول شم.
برای گرفتن مدرک دکترا از یکی از دانشگاه های خارج از کشور چند ماهی هست که دارم تحقیق میکنم. در آخر به این نتیجه رسیدم که نروژ گزینه ی خوبی برای من هست. رشته ای که میخوام بخونم هنوز دقیقا" مشخص نیست. ولی به احتمال زیاد یکی از رشته های زیست یا پزشکیه.
این برنامه حداقل مال 5 سال دیگه ست. ولی میخوام از حالا اقدام کنم برای درست کردن یه رزومه ی عالی.

اینطور که معلومه علاوه بر داشتم معدل خوب و فارغ التحصیلی از دانشگاه های معتبر، داشتن مقاله و کتب تالیف شده و کنفرانس خیلی تو پذیرش تاثیر داره. (درمورد مدرک زبان؛ درحال حاضر دارم کلاس میرم و تا 4 سال دیگه تموم میشه و میتونم مدرک زبان مو بگیرم)
میخواستم در این مورد راهنماییم کنید. از کجا باید شروع کنم؟ چطور میتونم یه مقاله ی عالی بنویسم و چطور باید ثبتش کنم؟ به طور کلی چطور میتونم رزومه مو سنگین کنم؟

سلام دوست عزیز
خیلی خوبه که از حالا برنامه ریزی داشته باشین. برای گرفتن پذیرش همونطور که گفتین فاکتورهای مختلفی دخیل هستن. شما معدلتون رو نگفتین ولی بهترین کار اینه که در فرصتی که دارین معدلتون رو بالا ببرین. اینکه گفتین مدرک زبان رو میگیرین منظورتون اینه که گواهی پایان دوره زبان رو میگیرین؟ برای پذیرش گرفتن و درس خوندن به زبان انگلیسی باید مدرک آزمون تافل/آیلتس بگیرین که برای سنجش سطح زبان هستن. برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنین به انجمن آزمون ها
برای گرفتن پذیرش در مقطع دکترا داشتن مقاله خیلی تاثیر مثبت داره. معمولا در دوره کارشناسی افراد مقاله ندارن و بیشتر در دوران کارشناسی ارشد هست که با کمک استاد راهنما و بر اساس پایان نامشون مقاله میدن. البته هستن افرادی که خودشون مقاله مینویسن که خوب سخت تره. برای نوشتن مقاله هم باید به دنبال موضوعات جدید در رشتتون باشین، برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به انجمن مقاله به خصوص تاپیک نوشتن اولین مقاله
به طور کلی عواملی که برای گرفتن پذیرش از یک دانشگاه خوب موثرن معدل بالا، داشتن مقاله، نمره بالا در آزمون های تافل/آیلتس، اگر برای دانشگاه های آمریکا هم میخواید اقدام کنید نمره بالا در آزمون GRE هستند.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - aseman - 09-09-2012

سلام

من برق الکترونیک دانشگاه علم و صنعت با معدل 14/47 و در حال حاضر ارشد
مخابرات فردوسی می خونم با معدل 17/70 یک سال و نیم از درسم مونده به
نظرتون برای چه کشورهایی واسه دکترا پذیرش بگیرم بهتره؟زبانم متوسط

ونمیدونم کلاسای تافل برم یا ایلز؟

لطفا کمکم کنید

ممنون

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - m.ost - 09-09-2012

سلام دوست عزیز
در حال حاضر اکثر دانشگاه های جهان هر دو نوع امتحان رو قبول دارن، ولی خوب قبلا این بحث بوده که برای آمریکا تافل بهتره و برای استرالیا آیلتس. شما تاپیک انتخاب بین تافل و آیلتس رو مطالعه کنید، اطلاعات خوبی میده بهتون. در هرصورت این دو نوع امتحان سیستم متفاوتی دارن و بد نیست یک نمونه از هرکدوم حل کنید تا ببینین که با کدوم راحتترین. انجمن های تافل و آیلتس رو هم مطالعه کنید تا در مورد منابع، ارسال کارنامه و ... آگاهی بیشتری پیدا کنید.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - lidoma - 09-09-2012

سلام دوستان در حال حاضر دارم برای تافل میخونم و قصد دارم تا 4ماه آینده امتحان بدم آیا الان میتونم با اساتید مکاتبه کنم و برای کدوم فصل میتونم اقدام کنم آیا اساتید نمره تافل از من نمیخان ؟ممنون

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Babak - 10-09-2012

در مورد نحوه تماس با استادها و بهترین زمان این کار انجمن جداگانه‌ای وجود داره که بسیاری از سوالات شما رو پاسخ خواهد داد. برای اطلاعات بیشتر لطفا به این انجمن و برای بهترین زمان مکاتبه به این موضوع مراجعه کنید و باز اگر سوالی بود در همون قسمت بپرسید.

[جداشده] با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه می‌کنید؟ - lidoma - 13-09-2012

یعنی چون الان نمره gre ندارم نمیتونم برای دانشگاه آمریکا اپلای کنم؟یا به استادا ایمیل بزنم؟ به فرض اگه استاد از من gre خواست چی باید بگم؟

RE: [جداشده] با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه می‌کنید؟ - m.ost - 13-09-2012

(13-09-2012, 01:21 AM)lidoma نوشته: یعنی چون الان نمره gre ندارم نمیتونم برای دانشگاه آمریکا اپلای کنم؟یا به استادا ایمیل بزنم؟ به فرض اگه استاد از من gre خواست چی باید بگم؟
اولین قدم برای گرفتن پذیرش جستجو هست دوست عزیز. شما اگر سایت دانشگاه های آمریکا رو چک کنید یکی از مواردی که از شما برای گرفتن پذیرش درخواست میکنن داشتن نمره GRE هست. برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر انجمن GRE و تاپیک سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE رو مطالعه کنید.
وقتی که شما داری برای یک دانشگاه اپلای میکنی معمولا در قسمتی از سایت مثل Graduate Studies یا Admission Requirement میتونین شرایط لازم برای اپلای رو پیدا کنین. معمولا مدارکی که لازم هست:ترجمه رسمی ریز نمرات، نمرات آزمون تافل/آیلتس، توصیه نامه، نمره آزمون GRE برای دانشگاه های آمریکا و احیانا برخی دانشگاه های کانادا و اروپا (به همراه یک سری مدارک دیگه مثل رزومه،توصیه نامه و SOP که ممکنه یا آنلاین باشه یا دستی. برای اطلاعات بیشتر انجمن مدارک مورد نیاز را مطالعه کنید.)
حالا ممکنه یک دانشگاه یک سری مدرک اضافه هم بخواد یا اصلا بگن مدارک رو در سایت آپلود کنین و نیازی به فرستادن مدارک نیست. شما باید سایت دانشگاه مورد نظرتون رو دقیق بخونین ببینین چی خواسته. اگر مدارک رو ناقص بفرستین برای دانشگاه پذیرش شما اصلا بررسی نمیشه.
در مورد تماس با اساتید میتونین به این انجمن مراجعه کنید. خیلی از اساتید وقتی باهاشون مکاتبه میکنین نمره آزمون تافل/آیلتس و GRE رو نمیخوان از شما. نمره این آزمون برای اپلای کردن لازمه. یعنی بر فرض اگر شما از یک استاد جواب گرفتین و خواستین برای یک دانشگاه آمریکایی اپلای کنین باید نمره GRE رو بفرستین. بدون این نمره اپلیکیشن شما بررسی نمیشه. پس اگر نمیخواین این امتحان رو بدین به دنبال دانشگاه هایی باشین که این نمره رو نمیخوان مثلا دانشگاه های کانادا.
برای مثال این لینک مربوط به دانشگاه Connecticut هست. بعد از این جمله "The following information is normally required before an application can be considered:"مدارک لازم رو نوشته که "scores on the Graduate Record Examination " یا همون GRE هم همینطور که ملاحظه میکنین برای درخواست پذیرش دادن لازمه.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - lidoma - 13-09-2012

lممنون از راهنماییتون به نظر شما چقد برای gre باید وقت بذارم من به apply fall 2012 نمیرسم و مجبورم برای 2013آماده شم تا اون موقع وقت کافی هست ؟

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - m.ost - 13-09-2012

(13-09-2012, 06:44 PM)lidoma نوشته: lممنون از راهنماییتون به نظر شما چقد برای gre باید وقت بذارم من به apply fall 2012 نمیرسم و مجبورم برای 2013آماده شم تا اون موقع وقت کافی هست ؟
دوست عزیز الان ما تو Fall 2012 هستیم! شما اگر میخواستین برای فال 2012 اقدام کنین باید پاییز سال 2011 اقدام میکردین یعنی یک سال قبل. برای دانشگاه های آمریکا و کانادا بدین صورت هست. مسلما شما در حال حاضر باید برای فال 2013 اقدام کنین. حتی برای Spring 2013 هم الان یک کم دیره چون این ترم در اکثر دانشگاه معمولا از ژانویه شروع میشه و ددلاین خیلی از دانشگاه ها گذشته.
شما باید ددلاین دانشگاه هایی که میخواین برین چک کنین، اکثر ددلاین ها به خصوص برای گرفتن فاند در آمریکا و کانادا اواسط ژانویه هست. اگر تا موقع میتونین مدارکتون رو آماده کنین بله میتونین اقدام کنین برای فال 2013.
(برای بیشتر شدن اطلاعاتتون تاپیک های مختلف همین انجمن راهنمای گرفتن پذیرش رو حتما مطالعه کنید.)

[جداشده] گرفتن اقامت دائم امریکا بعد از اتمام تحصیلات - javati - 28-12-2012

سلام
من کارشناس ارشد مهندسی شیمی گرایش گاز از دانشگاه نفتم و سابقه کار مرتبط در صنعت نفت رو هم دارم

چندتا سوال از دوستا داشتم
تو سانفرانسیسکو یا لوس آنجلس رشته تحصیلی دکترا مرتبط با من هستش؟
مدت تحصیل برای دکترا جقدر طول میکشه، 3 یا 4؟
آیا بعد از تموم شدنش، امکان کار تو صنعت نفت وجود داره؟