![]() |
محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- موضوع: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه (/Thread-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B3-%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D9%87) |
RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - Babak - 04-07-2013 دانشگاههای ۱ تا ۲۰ امتیاز نزدیک به ۱۰۰ میخواد نه دانشگاههای ۱ تا ۱۰۰. با امتیاز ۹۱ شما شانس خوبی دارید که از دانشگاههای ۲۰ تا ۵۰ پذیرش بگیرید. with backlog به معنی درس افتاده است و without backlog هم به این معنی که هیچ درس رو نیافتاده باشید. ضمنا توجه داشته باشید که این فایل داره تلاش میکنه تا تخمینی از شانس پذیرش شما رو بهتون بده. به عبارت دیگه خیلی دقیق نیست و طبیعتا هیچ تضمینی در صحت نتایجی که پیشبینی میکنه وجود نداره. اگر با این دید ازش استفاده کنید مفید خواهد بود و یک شانس تقریبی به شما خواهد داد. RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - ویولا - 05-07-2013 (04-07-2013, 03:14 PM)'Babak' نوشته: دانشگاههای ۱ تا ۲۰ امتیاز نزدیک به ۱۰۰ میخواد نه دانشگاههای ۱ تا ۱۰۰. با امتیاز ۹۱ شما شانس خوبی دارید که از دانشگاههای ۲۰ تا ۵۰ پذیرش بگیرید. ممنون از راهنماییتون
ولی من منظورم این بود که توی اون فایل ماکسیموم پوینتی که میشه بدست آورد ( که با جمع زدن کل ماکسیموم پوینت هر قسمت بطور کلی بدست میاد) 91 هس ولی نوشته که برای دانشگاههای 1-10 به نزدیکه 100 نیاز هس و مشکل اینجاس که وقتی ماکسیموم بطور کلی 91 هس چه جوری میشه به نزدیکه 100 رسید؟! موارد دیگه هم خارج از اون مقاله برای امتیاز کسب کردن وجود داره ینی؟ بازم ممنون از راهنماییتون RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - فرید - 05-07-2013 (05-07-2013, 02:49 PM)'ویولا' نوشته: اگر ماکزیمم هر قسمت جمع کنید مجموع میشه 100.
RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - آرش69 - 03-03-2014 سلام ب دوستان عزيز مسأله اي ك هس اينه ك اين فرم براي مستر هستش و قاعدتا ي سري پارامترا توش دخيل نيس،مثل معدل ارشد و فراگير بودن زمينه تحقيقاتي(ب روز بودن منظورمه) همينطور تو اينجا براي مقالات بين المللي امتياز خوبي قايل شده اما وقتي ميخاي براي دكترا اقدام كني بايد با كسايي رقابت كني ك اكثرا مقاله isi دارن،همينطور معدل دبيرستان توش دخيله،برام سوال بوجود اومد ك آيا براي دكترا معدل دبيرستان اهميت داره؟!! در ضمن ي سوال جدي ك هس اينه ك با توجه ب اين قضيه ك اكثر دانشگاها براي مستر فاند نميدن آيا اين مساله باعث نميشه محاسبات بطور كلي بهم بريزه؟(باتوجه ب همون مساله ك اين فرم براي مستره) والا من انتظارم از خودم كم بود اين فايلو خوندم ب كمتر از MIT راضي نيستم!!!(MIT ك شوخيه اما جدن فكر نميكردم تو رنج دانشگاهاي خوب بتونم اقدام كنم) RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - Torkan - 03-03-2014 کلا این محاسبات دقت کنید به اسم تاپیک "" احتمال گرفتن پذیرش""" که احتمال هست نه قطعیت.به پاراگراف دوم این پست جناب BABAK هم توجه کنین. مثلا ممکنه یکی با امتیاز بالا از دانشگاه خوبی پذیرش نگیره ولی یکی با امتیاز پایین از همون دانشگاه پذیرش بگیره. چرا؟ چون ممکنه اون دانشگاه بیشتر روی gre زوم کرده و مثلا فردی با 6 isi و 310 رو ارجح نمیدونه بر فردی با 2 isi با جی ار ای 325 مثلا. و یا بالعکسش هم میتونه اتفاق بیفته. در واقع میشه از دانشگاههای خوب پذیرش گرفت فقط باید با برنامه حرکت کرد. کلا نمیشه زیاد دل بست به این امتیاز دهی ها چون سیاست ها فرق داره ولی خوب دید خوبی میده بهتون. ببینید دوستانی بودن که حتی از لیسانس مستقیم دکترا هم پذیرش گرفتن بدون داشتن isi حتی فاند هم داشتن و این چیز جدیدی نیست. پس لزومی نداره با افراد isi دار رقابت بشه! ولی واسه دانشگاههای خوب ایالات متحده بله حق با شماست. معدل دبیرستان هم اصلا تاثیری نداره تو پذیرش راستش. نمیگم یه استثنا داشته باشیم وگرنه خیر اصلا کار به این موارد نمیکشه. در نهایت این رو بهتون بگم شما هنوز رزومتون ناقص هستش و بعدا میشه قطعی تر نظر داد راجع بهش ولی این رو از من به یادگار داشته باشین که به gre به اندازه مقاله اهمیت بدید! این نظر من بود. بااحترام RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - sanazph - 03-04-2014 سلام خسته نباشید یکسری سوال داشتم که خوشحال میشوم اگر شما به سوالات بنده پاسخ بدهید . بنده لاتاری سال 2014 را برنده شدم و این موضوع را از خرداد سال قبل متوجه شدم و به احتمال 90% مصاحبه بنده در خرداد 93 صورت میگیرد. سوال بنده از شما بابت این است که من دانشجوی داروسازی بین الملل هستم و 2 سال را گذرانده ام و تا تیر ماه من پنج ترم را گذراندم و به تازگی کمربند مشکی کاراته را گرفتم.ایا مدرک بین الملل من برای رشته داروسازی مورد قبول است که من بتوانم کار کنم پس از اتمام درس؟و اگر نیست ایا میتوانم در یکی از دانشگاه های امریکا ادامه تحصیل دهم منظورم ادامه همین دو سال نیم که قبل علوم پایه است ( ایا برایم حساب می اورند؟)یا باید از نو شروع به تحصیل در این رشته کنم؟ و ایا داشتن گرین کارت امریکا تخفیفی در شهریه من در دانشگاه را شامل میگردد؟ و ایا با این مدرک کاراته قادر به دریافت بورسیه ورزشی و یا حداقل قادر به دریافت شغلی از سمت دانشگاه برای کمک به بنده میشوم؟و این موضوع را پرسیدم اینجا از بخش لاتاری امریکا ولی بازم برای اطمینان ایا هزینه دانشگاه من به عنوان permanent resident کمتر میشود؟ چون من از یک دانشگاه در ایالت یوتا پرسیدم گفتند باید حداقل یازده سال در یوتا زندگی کرده باشم تا هزینه دانشگاه را مثل یک citizen بدهم (لیست هزینه دانشگاه رشته ی داروسازی برای شهروند و دانشجوی خارجی فرق داشت تقریبا دو برابر بود) مرسی. RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - reza_1st - 03-04-2014 (03-04-2014, 03:46 PM)'sanazph' نوشته: سلام خسته نباشید یکسری سوال داشتم که خوشحال میشوم اگر شما به سوالات بنده پاسخ بدهید . بنده لاتاری سال 2014 را برنده شدم و این موضوع را از خرداد سال قبل متوجه شدم و به احتمال 90% مصاحبه بنده در خرداد 93 صورت میگیرد. سوال بنده از شما بابت این است که من دانشجوی داروسازی بین الملل هستم و 2 سال را گذرانده ام و تا تیر ماه من پنج ترم را گذراندم و به تازگی کمربند مشکی کاراته را گرفتم.ایا مدرک بین الملل من برای رشته داروسازی مورد قبول است که من بتوانم کار کنم پس از اتمام درس؟و اگر نیست ایا میتوانم در یکی از دانشگاه های امریکا ادامه تحصیل دهم منظورم ادامه همین دو سال نیم که قبل علوم پایه است ( ایا برایم حساب می اورند؟)یا باید از نو شروع به تحصیل در این رشته کنم؟ و ایا داشتن گرین کارت امریکا تخفیفی در شهریه من در دانشگاه را شامل میگردد؟ و ایا با این مدرک کاراته قادر به دریافت بورسیه ورزشی و یا حداقل قادر به دریافت شغلی از سمت دانشگاه برای کمک به بنده میشوم؟و این موضوع را پرسیدم اینجا از بخش لاتاری امریکا ولی بازم برای اطمینان ایا هزینه دانشگاه من به عنوان permanent resident کمتر میشود؟ چون من از یک دانشگاه در ایالت یوتا پرسیدم گفتند باید حداقل یازده سال در یوتا زندگی کرده باشم تا هزینه دانشگاه را مثل یک citizen بدهم (لیست هزینه دانشگاه رشته ی داروسازی برای شهروند و دانشجوی خارجی فرق داشت تقریبا دو برابر بود) مرسی. مدرک داروسازیتون رو اگه گرفته باشین قابل قبول هست، ولی قابل قبول بودن با اینکه به راحتی کار بدن بهتون دو موضوع متفاوته و کار پیدا کردن با مدرک ایران راحت نیست. در مورد ادامه تحصیل هم زیاد روی انتقال واحدهایی که گذروندین تو ایران حساب نکنید، هرچند که غیر ممکن نیست، ولی بیشتر دانشگاهها قبول نمیکنند و احتمالش زیاد نیست. در مورد تخفیف هم قوانین ایالتهای مختلف میتونه متفاوت باشه، ولی رایجش که من تو چند ایالت دیدم اینه که شما با مدرک اقامت دائمی که خواهید داشت، بعد از یک سال زندگی تو یه ایالت، از سال دوم شهریه داخل ایالتی میپردازین که همونطور که خودتون گفتین نزدیک به نصف یا در مواردی یک سوم شهریه خارج از ایالت هست. ولی اگر سال اول بخواین شروع کنید به درس خوندن با ایالتتون رو عوض کرده باشین در فاصله یک سال قبل از شروع تحصیل، باید شهریه سال اول رو به عنوان دانشجوی خارج از ایالت بدین، و از سال دوم برمیگرده به قیمت داخل ایالت، حالا اون دانشگاه یوتا که گفته 11 سال یکم عجیبه ولی غیر ممکن نیست، گاهی قوانین یه ایالت خیلی متفاوته. مدرک کارته میتونه مفید باشه در گرفتن کار یا حتی بورسیه(که کارت اقامت دائم هم دارین) ولی من اطلاعت جزئی راجع بهش ندارم، شاید دوستان بتونن کمک کنن.
موفق باشین RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - nox - 09-07-2014 سلام... میخوام بدونم برای گرفتن پذیرش با نمرهٔ ۷۹ تافل و ۲۹۶ جیآرای بهتره من واسه چه دانشگاهایی اپلای کنم...؟؟ البته با شرایط رزومه تحصیلی و کاری متوسط رو به بالا... می خوام چند تا دانشگاه رو واسه ترم بهار تست کنم.. و اگر نشد مجددا امتحان زبان بدم. اگه ممکنه راهنمایی کنید. رشته تحصیلیم مهندسی کامپیوتر RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - saaaaam - 09-07-2014 (09-07-2014, 01:03 PM)'nox' نوشته: سلام... میخوام بدونم برای گرفتن پذیرش با نمرهٔ ۷۹ تافل و ۲۹۶ جیآرای بهتره من واسه چه دانشگاهایی اپلای کنم...؟؟ البته با شرایط رزومه تحصیلی و کاری متوسط رو به بالا... سلام دوست عزیز
متاسفانه نمره زبان شما از حداقل نمره 80 که کف نمره زبان برای دانشگاه های امریکا هست کمتر می باشد. اگر معدل چشمگیر داشتید و یا چند مقاله ای اس ای با ایمپکت بالا ممکن بود نمره زبان شما را ویوو کنند ولی بنظر من در حال حاضر باید برای ازمون مجدد برنامه ریزی کنید بنظر من همه تلاشت را روی 90 به بالا بگذار که بتونی دانشگاه های بهتری اپلای کنید شاد و با اراده باشید RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا براساس نمرات و سابقه - nox - 09-07-2014 (09-07-2014, 01:12 PM)'saaaaam' نوشته: ممنون از پاسختون.. من برای مستر میخواستم اقدام کنم.. و از یه سری دوستان شنیدم که برای مستر و بدون فاند میشه با این نمره... اما در هر صورت فک میکنم امتحان مجدد بهتره..
|