مشکلات استفاده از ویرایشگر سایت - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: راهنما و قوانین استفاده از انجمن (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86) +--- موضوع: مشکلات استفاده از ویرایشگر سایت (/Thread-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA) |
RE: پیشنهادها برای بهینه سازی فروم - Babak - 15-07-2013 (15-07-2013, 04:37 AM)'ForeverBlue' نوشته: درود بر بابک عزیز ۱. این باگی که گفتید که ظاهرا باگ گوگل کروم هست، نه ادیتور. به طور کلی حتی اگر اشکالی در کد وبسایت نباید باعث هنگ کردن مرورگر بشه و اگر بشه اشکال از سمت مرورگره.
۲. پیش نویس رو به چه صورت ذخیره کرده بودید؟ آیا روی کلید «ذخیره به عنوان پیشنویس» کلیک کرده بودید یا روی کلید «پیش نمایش»؟ این دو با هم خیلی متفاوتند. «ذخیره به عنوان پیش نویس» نوشته شما رو در سرور ذخیره میکنه و بسته شدن مرورگر و غیره نمیتونه باعث از بین رفتن نوشته شما بشه. RE: مشکلات استفاده از ویرایشگر سایت - ForeverBlue - 15-07-2013 (15-07-2013, 09:41 AM)'Babak' نوشته: 1- با استفاده از همین گوگل کروم در ادیتورهای دیگر هم کار کرده ام و چنین مشکلی نبوده است. ظاهرا این ترکیب کلیدها Ctrl + left/right باعث میشه اسکریپت ادیتور توی لوپ بیفته یا چیزی شبیه به این رخ بده. من سایر مرورگرها رو هم تست میکنم و خبر میدم
2- خیر، ذخیره به عنوان پیش نویس را انتخاب کردم. مرسی RE: مشکلات استفاده از ویرایشگر سایت - Babak - 16-07-2013 من با گوگل کروم در Windows و Mac OS X آزمایش کردم و چنین مشکلی رو نمیبینم. با IE در Windows هم چنین مشکلی رو ندیدم. حدس من تا اینجا اینه که شاید مشکلی در سیستم شما وجود داره که باعث بروز این مشکل میشه. در مورد ذخیره پیش نویس هم من یک نوشته رو به عنوان پیش نویس ذخیره کردم و بعد پیش نویس رو ویرایش کردم و در زمان ویرایش مرورگر رو بستم. چندین بار آزمایش کردم و همون طور که انتظار میرفت پیش نویس بدون تغییر باقی میمونه و حذف نمیشه. واقعا نمیدونم چرا برای شما چنین اتفاقی افتاده. RE: مشکلات استفاده از ویرایشگر سایت - ForeverBlue - 19-07-2013 (16-07-2013, 10:55 AM)'Babak' نوشته: من با گوگل کروم در Windows و Mac OS X آزمایش کردم و چنین مشکلی رو نمیبینم. با IE در Windows هم چنین مشکلی رو ندیدم. حدس من تا اینجا اینه که شاید مشکلی در سیستم شما وجود داره که باعث بروز این مشکل میشه. مرسی از بابت بررسی که کردین
تصور من اینه که مشکل بیشتر از رفتار کروم در سیستم منه ( که البته معمولا عادت به هایبرنیت دارم و ...) چون خود من با فایرفاکس و ... هیچ مشکلی در فروم ندارم. مشکل پریدن پیش نویس هم در زمان هنگ کردن ادیتور رخ میداد که آن هم مسلما بیشتر یک باگ کروم و local است. ممنون [img]images/smilies/smile.gif[/img] RE: مشکلات استفاده از ویرایشگر سایت - saaaaam - 01-08-2014 سلام بابک جان من هر کاری می کنم نمی تونم جدول را که در ورد درست کردم اینجا پیست کنم میشه راهنمایی کنید؟ ممنونم RE: مشکلات استفاده از ویرایشگر سایت - Babak - 02-08-2014 درود جدولی که در ورد درست کردید رو به شکل متن نمیتونید اینجا پیست کنید. تنها راهش این هست که عکسش رو اینجا بگذارید. RE: مشکلات استفاده از ویرایشگر سایت - automotive - 28-01-2016 با سلام، فکر میکنم از اندک کاربرانی باشم که ارسال انگلیسی دارم. گزینهی Align right/left صحیح کار نمیکند!! اگر من یک کلمه بنویسم و بعد نقطه قرار دهدم، در صورتی که چپ چین باشد، نقطف به چپ میرود!! باید به راست بیاید نه چپ! این مشکل زمانی حل میشود که به نوشتن ادامه دهد و بعد این نقطه به جای خود باز میگردد، دلیل اینکه Quote هایی که مینویسم بدون نقطه پایان است همین موضوه هستش، ویرایشگر در حالت کپی و پیست متن انگلیسی هم گاهی این چپ چین و راست چین را درست تغییر نمیدهد، بلکه فونت را هم نمیتوان تعویض کرد و باید متن را دوباره نوشت یا یک حرف از کل متن را تغییر داد بعد از تغییر آن یک حرف، بقیه را select کرد و تغییر داد. این هم مشکل دوم که بسیار آزار دهنده هستش، ویرایشگر ویکی خیلی خوب هستش کاش ویرایشگر سایت هم از آن تبعیت میکرد. من با تمام مرورگرها امتحان کردم و همین مشکل پابرجا بود. گفتم شاید بد نباشد این مشکلات را بگویم. با احترام automotive RE: مشکلات استفاده از ویرایشگر سایت - Babak - 29-01-2016 @automotive مشکلی که شما اشاره کردید، در واقع به تغییر جهت نوشتن از حالت «راست به چپ» به حالت «چپ به راست» برمیگرده، نه صرفا به چپچین یا راستچین کردن متن. متاسفانه اغلب ویرایشگرهای wysiwyg تحت وب که امکان ویرایش پیشرفته متن رو میدهند و شما در اونها میتونید فرمت متن در حال ویرایش رو همزمان ببینید (مثل ویرایشگر فعلی فروم) با مخلوط کردن جهت نوشتن مشکل دارند و درست کار نمیکنند. در ویرایشگر فعلی، اصلا قابلیت عوض کردن جهت نوشتن وجود نداره و شما فقط چپچین و راستچین کردن متن رو میتونید تغییر بدید. مشکلاتی که اشاره کردید هم به همین مساله مربوط میشه. اگر پستهای قبلی رو نگاه کنید، ما در یک مقطعی امکان تغییر جهت نوشتن رو هم فعال کردیم، ولی مشکلات زیادی ایجاد کرده بود که حتی متنهای عادی که جهت نوشته رو هم تغییر نمیداد تحت تاثیر قرار میداد. به همین خاطر، این امکان رو غیرفعال کردیم. |