آکادمیا کافه
کارآموزی یا همان internship چیست؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای تحصیلی بعد از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: کارآموزی یا همان internship چیست؟ (/Thread-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%86-internship-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F)

صفحات 1 2 3 4 5

RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - mhz_ir - 04-06-2013

سایت اکثر پوزیشن های اینترنشیپ مینویسه  internships are unpaid positions

پس چطوریه میگید حقوق میدن.یعنی حتما باید یکی(مثل استاد) معرفیت کنه؟اگه خودت اقدام کنی حقوق نداره؟

RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - soilman - 04-06-2013

اکثرا همانطوری که گفتید به صورت بی حقوق هست و این چیز عجیبی نیست...البته رشته به رشته هم فرق می کنه....ولی پوزیشن هایی هم هستند که حقوق و مکان سکونت رو فراهم می کنند، صورت سوم هم این هست که موسسه یا شخص دیگری /third party هزینه ها رو پوشش میده...مسلما هم معرفی نامه استاد موثر خواهد بود...گرچه بعضا خود شرکت ها یا اون موسسه یا استاد معرفی نامه می خواهند

(04-06-2013, 12:04 AM)'mhz_ir' نوشته: سایت اکثر پوزیشن های اینترنشیپ مینویسه  internships are unpaid positions
پس چطوریه میگید حقوق میدن.یعنی حتما باید یکی(مثل استاد) معرفیت کنه؟اگه خودت اقدام کنی حقوق نداره؟

RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - Babak - 04-06-2013

(04-06-2013, 12:04 AM)'mhz_ir' نوشته: سایت اکثر پوزیشن های اینترنشیپ مینویسه  internships are unpaid positions

این‌ موقعیت‌ها در کدوم کشوره و برای چه مقطع تحصیلی؟
برای مقاطع تحصیلی بالای لیسانس (Graduate Level) و در امریکا که اینترنشیپ اغلب با حقوقه. 

RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - mhz_ir - 05-06-2013

(04-06-2013, 10:28 AM)'Babak' نوشته:
این‌ موقعیت‌ها در کدوم کشوره و برای چه مقطع تحصیلی؟
برای مقاطع تحصیلی بالای لیسانس (Graduate Level) و در امریکا که اینترنشیپ اغلب با حقوقه. 

راستش بیخیال اون شدم.نمیدونم کدوم سایت بود.یکی دیگه پیدا کردم لینکشم میزارم.این چظوریه؟حقوق میدن؟

RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - soilman - 05-06-2013

Position No Longer Available

در ضمن توضیحات پائین رو بخونید نوشته unpaid - در ضمن 2 اکثرا پوزیشن های مربوط به سازمان های خیرخواهانه انسانی حیوانی گیاهی و .... به صورت داوطلبانه هست....

در ضمن مسائل ویزا و اینها رو هم در نظر بگیرید که حتی برای دانشجویان ایرانی که داخل اروپا هستند و ویزای شینگن دارند اساتید یا شرکت ها حتی در اون محدوده ی شینگن از این نظر زیاد راغب نیستن....
(05-06-2013, 09:25 PM)'mhz_ir' نوشته: راستش بیخیال اون شدم.نمیدونم کدوم سایت بود.یکی دیگه پیدا کردم لینکشم میزارم.این چظوریه؟حقوق میدن؟

RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - mhz_ir - 05-06-2013

(05-06-2013, 11:13 PM)'soilman' نوشته: Position No Longer Available
در ضمن توضیحات پائین رو بخونید نوشته unpaid - در ضمن 2 اکثرا پوزیشن های مربوط به سازمان های خیرخواهانه انسانی حیوانی گیاهی و .... به صورت داوطلبانه هست....
در ضمن مسائل ویزا و اینها رو هم در نظر بگیرید که حتی برای دانشجویان ایرانی که داخل اروپا هستند و ویزای شینگن دارند اساتید یا شرکت ها حتی در اون محدوده ی شینگن از این نظر زیاد راغب نیستن....

دقیقا درست میگید.حتی یه شرکت غیر دولتی هست که برای intership که اونا اسمشو careership گذاشتن ماهی تقریبا 1000$ هم باید بدی.کاراش خیرخواهانه هست.از کارهای پزشکی و درمان بگیر تا آموزش و مسکن و انرژِی

RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - lavender - 07-06-2013

کارآموزی برای افرادی که توی مقطع لیسانس هستن بسیار کار سختیه.....
من به شخصه با n تا استادم هماهنگ کردم که free برم برای اینترنشیپ...هیچ اتفاقی نیفتاد...
در یه حرکت خود جوش لیست شرکت های معماری که اطرافمون بودن رو در آوردم و به 68 تاشون زنگ زدم و در مورد اینترنشیپ پرسیدم...از این 68 تا 57 تا گفتن اصلاً کار آموز نمی خوایم......11 تای دیگه هم گفتن رزومه و پرتفولیوت رو بفرست برامون بهت خبر می دیم و در نهایت 1 شرکت بهم گفت بیا و 3 ماه اینترن بودم به صورت رایگان.... یعنی دیگه داشت دود  از کلم پا میشد از بس زنگ زده بودم [عکس: 88119_ruminating.gif]
و اما این شرکتی که اینترن بودم:

مصاحبه داشت که 3 تا از رئیس ها کلی سئوال پیچم کردم...خیلی خیلی کاربردی .
اصولاً از 9 صبح یا زودتر شرکت بودم تا 6-7 عصر....
رسماً می گفتن پروژه باید ببندی...کار گروهیه و تو هم بخشی از این گروهی و باید مسئولیت پذیر باشی...
با اینکه حجم کاری زیاد بود [عکس: 589119_mpr.gif]اما تجربه ی بی نهایت خوبی بود و هنوز هم باهاشون در ارتباطم و حتی اگر اشکال درسی داشته باشم بهم کمک می کنن....[عکس: 849219_goodsigh2.gif]
اینترنشیپ نه تنها تجربه ی خیلی خوبیه....بلکه برای رزومه و رفرنس هم خیلی عالیه....

RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - lavender - 29-04-2014

یه سئوال : برای سابجکت ایمیلی که می خوایم بزنیم برای شرکتی که می خوایم اینترنشیپ بریم اسم دانشگاه رو هم بنویسیم؟ یا همون Applying  for summer internship  کافیه؟

RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - mahyarelc - 29-04-2014

(29-04-2014, 02:56 AM)'lavender' نوشته: یه سئوال : برای سابجکت ایمیلی که می خوایم بزنیم برای شرکتی که می خوایم اینترنشیپ بریم اسم دانشگاه رو هم بنویسیم؟ یا همون Applying  for summer internship  کافیه؟

به نظرم اسم و شماره پوزیشن رو بنویسین بهتره. 
مثلا برای این اینترنشیپ شاید این سابجکت بد نباشه: 
95878BR - Design Internship 

RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - yasmary14 - 10-09-2014

كسي كه دانشجوي دكترا در ايرانه، مي تونه براي 3ماه از يه جايي اينترنشيپ بگيره؟ و آيا به همسرش هم ويزا ميدن؟ (بيشتر اروپا و با حقوق مدنظرمه)

اگه كسي در حال گذراندن فرصت مطالعاتي باشه، ميتونه در همون حين براي اينترنشيپ هم اقدام كنه و همزمان يا بعد از اتمام فرصت، بره اينترنشيپ؟