آکادمیا کافه
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA)
+--- موضوع: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا (/Thread-Babak-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 24-10-2011

amirHossein جان
راستش مواردی که از رشته‌های مهندسی به مدیریت می‌رن زیاده، ولی مواردی که بعدا در رشته مدیریت موفق می‌شن خیلی نیست. یکی از دوستان من لیسانسش رو در کامپیوتر از شریف گرفته، حدود ۱۰ سال سابقه کار مهندسی در امریکا داره و اخیرا از UCLA در رشته MBA فارغ‌التحصیل شده. ایشون متاسفانه تا به حال موفق نشده که در زمینه مدیریت کار پیدا کنه و الان داره دوباره فکر می‌کنه که احتمالا به همون کارهای مهندسی برگرده. شاید شرایط اقتصادی هم کار رو یک مقدار سخت کرده باشه، ولی به هر حال خواستم تجربه‌ای که ایشون داشته رو بگم شاید مفید واقع بشه.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 24-10-2011

msaber عزیز

شرایط شما همگی عالیه، شاید تنها چیزی که می‌تونست یک کم بهتر باشه نمره GRE شماست، ولی بقیه موارد بسیار امیدوار کننده است و شما شانس گرفتن پذیرش از بهترین دانشگاه‌های امریکا رو دارید. به نظرم چند تا از دانشگاه‌های خوب کالیفرنیا رو هم به لیست خودتون اضافه کنید.

در مورد North Carolina و Amherst اطلاعات زیادی ندارم و فقط از رنک حدودی این دانشگاه‌ها خبر دارم. هر دو از دانشگاه‌های خوب امریکا (البته نه عالی) هستند. North Carolina فکر می‌کنم که دانشگاه بهتری باشه، ولی باز باید رنکینگ رشته مهندسی شیمی رو در مورد این دانشگاه‌ها ببینید.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - amirHossein - 24-10-2011

ممنون بابک عزیز.
آینده آکادمیک چی ؟‌ تدریس توی دانشگاهها. کلا ممنون میشم بگی که رفیقا و دوستات و خودت اگه تمایلی به تدریس داشتین تونستین راحت جذب بشین ؟

ارادتمند

راستش من تمایل چندانی برای بازگشت به دانشگاه و تدریس نداشتم، اما شرایط برای رشته کامپیوتر بسیار سخته و تا اونجا که اطلاع دارم برای سایر رشته‌ها هم ساده نیست. دوستان من حتی اون‌هایی که از ابتدا هدف‌شون دانشگاه رفتن بود و تعداد زیادی مقاله و غیره داشتند هم برای گرفتن موقعیت در دانشگاه‌ها به مشکل برخورد کردند و به ندرت جذب شدند. موقعیت‌های کاری در دانشگاه‌ها محدوده و به خصوص اگر دانشگاه در شهرهای خوب یا منطقه‌های خوش آب و هوا باشه یا رنک خوبی داشته باشه اون قدر متقاضی از دانشگاه‌های برتر امریکا براش هست که بسیار سخت می‌شه وارد شد.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - milad2647 - 26-10-2011

سلام

من پذیرش مستر بدون فاند از دانشگاه اوکلاهاما دارم. معدلم 16 و 2 تا مقاله ISI و 11 تا هم مقاله کنفرانس دارم. میخاستم با توجه به شرایط آکادمیک اونجا بهم مشاوره بدی که اگه با توجه به اینکه شهریه دانشگاه هر ترم 7000$ که نسبتا پایینه و من هم فقط 20000$ پس انداز دارم.امکانش هس که بعد رفتنم و قرار گرفتن تومحیط دپارتمان بتونم فاند بگیرم؟ البته با توجه به مکاتباتم با دانشجوهای اونجا فهمیدم که میشه با یه on cmpus job که ظاهرا زیادم گرفتنش سخت نیس هزینه های زندگی رو تآمین کرد. بعد سال اولم امیدوارم بتونم یه کار خارج دانشگاه پیدا کنم. البته نمیدونم ایا کمپانی های خارج دانشگاه علاقه ای به استخدام دانشجویان خارجی اونم به صورت نیمه وقت دارن یا نه و کلا حقوقاشون چقدر از کارهی توی دانشگاه بیشتره؟

ممنون

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 27-10-2011

این احتمال هست که شما بتونید در داخل دانشگاه کار بگیرید و همچنین احتمالش زیاده که بتونید بعد از رسیدن به دانشگاه از طریق مصاحبه حضوری با استادها فاند پیدا کنید.
در مورد کار خارج از دانشگاه اما شرایط خیلی ساده نیست. شما نمی‌تونید با ویزای دانشجویی خارج از دانشگاه کار کنید، مگر در شرایط خاص و به عنوان کار آموز که موقتی و کوتاه مدت خواهد بود، اما به صورت نیمه وقت احتمالش کمه که بتونید شرکتی رو پیدا کنید که حاضر باشه براتون درخواست ویزای کار (H-1B) بکنه و اگر هم پیدا بشه، اصلا توصیه نمی‌شه چون اغلب کسانی که این مسیر رو رفتن یا درس‌شون به مراتب بیشتر از حالت عادی طول کشیده و یا در نهایت انصراف از تحصیل دادند.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - milad2647 - 31-10-2011

ممنون بابک جان از جوابت!

حدود دست مزد ها برای یک کار داخل دانشگاه چقدره؟ میشه باهاش هزینه های زندگی رو پوشش داد؟

بازم ممنون از جوابت

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 01-11-2011

خیلی بستگی داره که به تعداد ساعت‌های کاری. مثلا اگر هفته‌ای ۲۰ ساعت کار داخل دانشگاه داشته باشید، بله هزینه‌های زندگی دانشجویی رو می‌شه پوشش داد، اما در خیلی از مواقع تعداد ساعات کاری کمتر هست که در اون صورت احتمالا احتیاج به منابع مالی دیگه‌ای هم خواهد بود.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - AVA - 01-11-2011

بابک جان دانشجویانی که پذیرش partial fund از دانشگاههای آمریکا دارن آیا می تونن با نشون دادن توانمندیهای علمی و تحقیاتی خوشون به adviser اون رو تبدیل به full fund بکنند یا اینکه می تونند اونجا بعد از آشنایی با پروژهای اساتید دیگه با اونها همکاری کنند تا بتونن بقیه هزینه هاشون رو تامین بکنند؟
مرسی

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 02-11-2011

بله قطعا. اگر استاد فاند کافی داشته باشه و از کار شما راضی باشه، احتمال این که بتونید فاند کامل بگیرید زیاده. همچنین ممکنه بتونید روی پروژه مشترکی بین استاد خودتون و یک استاد دیگه کار کنید و استاد دیگه حاضر بشه بقیه فاند شما رو بده. غیر از این‌ها، این احتمال هم هست که بتونید کلا استاد دیگه‌ای پیدا کنید و از این استاد فاند کامل بگیرید.