آکادمیا کافه
Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA)
+---- انجمن: مشاوره‌های گذشته (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87)
+---- موضوع: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا (/Thread-Pejman-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%81%D8%B6%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: Pejman: مجرب در آزمونهای GRE General، TOEFL iBT، و رشته های مکانیک و هوافضا - mina_kh - 17-08-2011

سلام آقا پژمان
من دارم واسه تافل و GRE می‌خونم ولی‌ خیلی‌ توی حفظ کردن لغات و صحبت کردن و نوشتن مشکل دارم و وقت زیادی هم ندارم، اگه ممکنه بگید بهترن راه واسه به ذهن سپردن لغات سخته چی‌ هست؟
یه مشکله بزرگ که دارم اینه که نمی‌دونم چطور لغت جدیدو توی نوشتن به کار ببرم.
منتظر رهنماییتون هستم.
مینا

RE: Pejman: مجرب در آزمونهای GRE General، TOEFL iBT، و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 17-08-2011

(17-08-2011, 10:29 PM)mina_kh نوشته: سلام آقا پژمان
من دارم واسه تافل و GRE می‌خونم ولی‌ خیلی‌ توی حفظ کردن لغات و صحبت کردن و نوشتن مشکل دارم و وقت زیادی هم ندارم، اگه ممکنه بگید بهترن راه واسه به ذهن سپردن لغات سخته چی‌ هست؟
یه مشکله بزرگ که دارم اینه که نمی‌دونم چطور لغت جدیدو توی نوشتن به کار ببرم.
منتظر رهنماییتون هستم.
مینا
سلام مینا جان.

راستش بهترین راه برای یادگیری لغت جدید اینه که همراه با مثال و در داخل متن آموخته بشه. اینطوری ماندگاری بهتری داره. اگر بتونید بر اساس معنی اون لغت خودتون چند بار به کار ببرید و باهاش جمله بسازید قطعاً ملکه ذهنتون می شه. همچنین سعی کنید لغاتی که براتون سخت هست و فکر می کنید ممکنه معنی اونها رو فراموش کنید هر چند روز یک بار مجدداً مرور کنید. این کار باعث می شه لغت از حافظه کوتاه مدت شما به حافظه بلند مدت منتقل بشه و امکان فراموشی اون کمتر می شه. می تونید برای این کار این جور لغت ها رو یه جا یادداشت کنید یا کنارشون تیک بزنید تا بعداً چندین و چند بار مرورشون کنید.

برای به کار بردن لغت جدید در نوشته هم باید تا می تونید از اون لغت مثال بخونید. می تونید به دیکشنری های انگلیسی به انگلیسی خوب مراجعه کنید. من خودم از Longman Dictionary for Contemporary English استفاده می کنم (نرم افزار) و خیلی راضی هستم. برای هر لغت تعداد زیادی مثال در جمله داره و لغاتی که با این لغت collocate می شند رو میاره.

موفق باشید.

RE: Pejman: مجرب در آزمونهای GRE General، TOEFL iBT، و رشته های مکانیک و هوافضا - mina_kh - 03-09-2011

سلام ،
من یه مشکلی‌ دارم، واسه نوشتن نباید از کلمات غیر معمول استفاده کرد، از کجا بفمیم مثلا این کلمه مناسب نیس توی دیکچینری فقط معنی نوشته !
با سپاس

RE: Pejman: مجرب در آزمونهای GRE General، TOEFL iBT، و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 03-09-2011

(03-09-2011, 10:16 AM)mina_kh نوشته: سلام ،
من یه مشکلی‌ دارم، واسه نوشتن نباید از کلمات غیر معمول استفاده کرد، از کجا بفمیم مثلا این کلمه مناسب نیس توی دیکچینری فقط معنی نوشته !
با سپاس
کلمه غیر معمول به خودی خود وجود نداره! مهم اینه که معنی کلمه در اون جمله چقدر با جمله می خونه. در زبان انگلیسی برای هر لغت مترادف های زیادی وجود داره، اما این ها لزوماً همگی بار معنایی و کاربرد یکسانی ندارند. به چند طریق می شه چک کرد معانی و کاربرد اونها رو:

1- اگه از دیکشنری مناسبی استفاده کنید که برای هر لغت چندین مثال آورده باشه، می تونید از روی مثال ها معنی کلمه و کاربردهاش رو بفهمید.
2- در دیکشنری های خوب برای هر لغت، کلماتی که با لغت مورد نظر collocate می شند رو آورده. اونطوری می شه در مورد کاربردهای اون لغت و میزان مناسب بودنش در یک جمله پی ببرید.

همونطور که در پست بالا هم گفتم من خودم از نرم افزار دیکشنری Longman Dictionary for Contemporary English استفاده می کنم و همه این موارد رو داره و من خیلی راضیم ازش.
موفق باشید.

RE: Pejman: مجرب در آزمونهای GRE General، TOEFL iBT، و رشته های مکانیک و هوافضا - artemis - 18-10-2011

سلام
چطوری میتونم از مرکز تریست ایتالیا پذیرش بگیرم؟

RE: Pejman: مجرب در آزمونهای GRE General، TOEFL iBT، و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 19-10-2011

(18-10-2011, 10:23 PM)artemis نوشته: سلام
چطوری میتونم از مرکز تریست ایتالیا پذیرش بگیرم؟
سلام دوست عزیز، راستش من در مورد رشته شما و کشور ایتالیا خیلی اطلاعات ندارم. به نظرم سوالتون رو تو بخش ایتالیا مطرح کنید بهتره. البته لازم هست کمی در مورد شرایط خودتون بیشتر توضیح بدید تا دوستان بتونند کمک کنند.
موفق باشید.

RE: Pejman: مجرب در آزمونهای GRE General، TOEFL iBT، و رشته های مکانیک و هوافضا - artemis - 19-10-2011

مرکز فیزیک نظری هست .
http://www.ictp.it/
چون اینجا مربوط به رشته فیزیک بود مطرح کردم.من دانشجوی کارشناسی فیزیک جامد هستم.

RE: Pejman: مجرب در آزمونهای GRE General، TOEFL iBT، و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 19-10-2011

(19-10-2011, 12:31 AM)artemis نوشته: مرکز فیزیک نظری هست .
http://www.ictp.it/
چون اینجا مربوط به رشته فیزیک بود مطرح کردم.من دانشجوی کارشناسی فیزیک جامد هستم.
من رشته ام مهندسی مکانیک هست و در مورد فیزیک اطلاعات ندارم. همینطور در مورد این موسسه اطلاعاتی ندارم. واسه همین فکر می کنم اگر تو بخش ایتالیا یا بخش ریاضی و فیزیک بپرسید احتمال اینکه بتونید اطلاعات بگیرید بیشتره.

RE: Pejman: مجرب در آزمونهای GRE General، TOEFL iBT، و رشته های مکانیک و هوافضا - sepidehf - 06-11-2011

سلام
من کاربر جدید هستم.میبخشید اگر سوالم سطح خوبی نداره.
میخواستم اگر امکان داره در مورد GRE توضیح بدین.کلی و واضح،که چی هست و . . .
ممنون از راهنماییتون

RE: Pejman: مجرب در آزمونهای GRE General، TOEFL iBT، و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 06-11-2011

سلام دوست عزیز.

تقریباً تمام دانشگاه های آمریکا و بعضی دانشگاه های کانادا و به ندرت در اروپا نمره آزمون GRE رو در پذیرش دادن برای مقاطع فوق لیسانس و دکتری مد نظر قرا می دند.

آزمون GRE دو نوع هست: General و Subject.

آزمون General برای همه رشته ها هست. برای شروع می تونید ویکی سایت رو بخونید. البته از آگوست امسال تغییراتی در این آزمون داده شده که توضیحاتش رو اینجا می تونید بخونید. آزمون Subject هم برای چند تا رشته خاص هست که باز هم کلیاتش تو ویکی توضیح داده شده.

در مورد نحوه خوندن برای آزمون و دانلود منابع و سایر مباحث مرتبط می تونید انجمن های GRE General و GRE Subject رو مطالعه کنید.