![]() |
ویزای همسر دانشجو F2 - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-F1-%D9%88-F2) +----- موضوع: ویزای همسر دانشجو F2 (/Thread-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88-F2) |
RE: ویزای همسر F2 - saghar_lt - 04-10-2012 با درود من از یکی از کالجها در شهر واشنگتن پذیرش گرفتم یعنی در دوره زبان (language training) که به مدت یکسال هست و شروع دوره در تاریخ 23 ژانویه 2013 هست ومدرک خودم لیسانس ریاضی محض هست و نامه پذیرش اومده فقط هنوز بدستم نرسیده البته تمام کارهای ثبت نام و ... یکی از دوستان که اونجا ساکن هست انجام داده میخواستم بدونم که با این شرایط به همسرم ویزای f2تعلق میگیره؟ (هم من و هم همسرم بصورت جداگانه حساب بانکی بیشتر از اون مبلغی که کالج گفته بود نشون دادیم) که بتونیم با هم بریم و اگه اینطوره در کدوم کشور درخواست ویزا بدم؟( البته خودمون ترکیه در نظر داریم و هنوز ایمیل نزدم ولی می خواستم نظر صاحبنظر ها رو بدونم )و اگه ممکنه در این مورد راهنماییم کنین که ممکنه در زمان مصاحبه چه سوالاتی از ما بپرسند و من باید چه جوابهای بدم که به ضررم نباشه خیلی در این مورد در این سایت جستجو کردم ولی این شرایط و ندیدم لطفا راهنماییم کنین چون خیلی استرس دارم ممنون RE: ویزای همسر F2 - Babak - 05-10-2012 ویزا گرفتن به طور کلی حساب و کتاب مشخصی نداره و به خصوص برای کالجهای زبان یک مقدار مشکلتر هم هست. من فکر میکنم آنکارا گزینه مناسبی باشه. برای تجربیات مصاحبه لطفا به انجمن مصاحبه سفارت مراجعه کنید. در اونجا دوستان تجربیاتی رو به اشتراک گذاشتند. همچنین برای سوالهایی که در اغلب اوقات پرسیده میشه، لطفا این تاپیک رو ببینید. [برش] فرم DS-160 - fariba48 - 29-06-2013 سلام دوستان خوبم من 19 جون وقت مصاحبه داشتم دبی خیلی .......راحت برگ زرد می دادند خوشبختانه به من هم دادم ولی یه مشکلی داشتم که می خواستم دخترم رو بعنوان اف2 ببرم که متاسفانه پاسش گم شد و فقط به خودم دادند حالا سوالم از اینه که آیا اگر من برم بعد می تونم دعوت نامه بدم و دخترم رو ببرم یا نه؟ RE: ویزای F2 - Babak - 29-06-2013 (29-06-2013, 12:45 AM)'fariba48' نوشته: سلام دوستان خوبم من 19 جون وقت مصاحبه داشتم دبی خیلی .......راحت برگ زرد می دادند خوشبختانه به من هم دادم ولی یه مشکلی داشتم که می خواستم دخترم رو بعنوان اف2 ببرم که متاسفانه پاسش گم شد و فقط به خودم دادند حالا سوالم از اینه که آیا اگر من برم بعد می تونم دعوت نامه بدم و دخترم رو ببرم یا نه؟ بله، قطعا میتونید. فقط این مساله رو در نظر داشته باشید که دانشگاه شما باید حتما برای ایشون I-20 صادر کنه و شما باید I-20 ایشون رو موقع درخواست همراه داشته باشید.
RE: ویزای F2 - fariba48 - 30-06-2013 دخترم I20 داره حتی فرم ِd160 و وقت سفارت هم گرفته بودم متاسفانه دم آخری همه چی بهم ریخت چون من از چند نفر پرسیدم و همه به اتفاق گفتند اگر بری آمریکا دیگه نمی تونی دخترت رو ببری حالا من موندم با این مشکل ،اگر وکیل یا کسی رو می شناسید می تونید به من معرفی کنید تا با اطمینان بتونم عمل کنم. RE: ویزای F2 - Babak - 30-06-2013 از نظر قانونی چنین چیزی وجود نداره که اگر شما به امریکا برید دیگه نتونید دخترتون رو ببرید، اما بهتره که قبل از رفتن برای دخترتون درخواست ویزا کنید و خودتون همراه ایشون به سفارت برید. در مورد وکیل، متاسفانه من وکیلی در ایران نمیشناسم. RE: ویزای F2 - thumbnaildoll - 21-07-2013 با سلام و خسته نباشید من و همسرم برای ویزای دانشجوی آمریکا اقدام کردیم و رفتیم سفارت عشق آباد آنجا یعد از سوالاتی از جمله اینکه همسرم فامیل اونجا داره یا در مورد کارش و چرا این رشته را انتخاب کرد یا چرا بعد از چند سال تصمیم گرفته درس بخونه سوالاتی کردند و آفیسربه ما گفت که متاسفانه ما نمی تونیم بریم و ما رو ریجک کرد . حال من و همسرم تصمیم گرفتیم به صورت تکی اقدام کنیم اول اون بره بعد از 1 ماه من درخواست بدم می خواستم بدونم آیا این کار امکان پذیره یا نه ؟؟امکان داره باز به من ویزا ندهند ؟؟؟ کمی من رو در این مورد راهنمایی کنید یا اینکه اصلا من ویزای f2 برای همسرنم مشکل ساز نبودم و دلیل ریجک کردن می تونه چیز دیگه ای باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما 6 سال هست که با هم ازدواج کردیم . RE: ویزای F2 - Babak - 21-07-2013 کسی نمیتونه پیشبینی کنه که دلیل اصلی رد شدن ویزای شما چه بوده. به طور خاص، یکی از دلایل نسبتا متداول برای رد شدن ویزای دانشجویی در یکی دو سال اخیر نداشتن فاند از دانشگاه مقصده. آیا همسر شما فاند داشته و رد شدید؟ اگر خیر، بعید میدونم تک تک اقدام کردن فرق مهمی ایجاد بکنه. ضمن این که اگر واقعا به خاطر این که زوج هستید رد شده باشید (که بعیده)، اگر جدا اقدام کنید و همسر شما ویزا بگیره، این احتمال وجود داره که به شما بعدا ویزا ندند. من و همسرم چندین سال پیش برامون وضعیت مشابهی پیش اومد و با حالی که فاند خوب هم داشتم دو بار اقدام کردیم و بهمون ویزا ندادند ولی هرگز حاضر نشدم که جدا اقدام کنم. نظر من اینه که بعضی چیزها رو تو زندگی نمیشه فدای هیچ چیز دیگهای کرد و زندگی خانوادگی آدم یکی از اون موارد مهم هست. به همین خاطر توصیه شخصی من (که طبیعتا کاملا نظر شخصیه) اینه که جدا اقدام نکنید. با هم دوباره از یک سفارت دیگه، مثلا آنکارا اقدام کنید ببینید بهتون ویزا میدند یا خیر و اگر نشد کشور دیگهای رو برای ادامه تحصیل انتخاب کنید. RE: ویزای F2 - endlesssky - 28-08-2013 در صورتی که برای گذراندن دوره مستر و با ویزای ۲ ساله وارد آمریکا بشیم بعد برای دکترا پذیرش بگیریم تکلیف ویزای f2 ( همسرم )چی میشه ؟؟ RE: ویزای F2 - mahyarelc - 29-08-2013 (28-08-2013, 01:40 PM)'endlesssky' نوشته: در صورتی که برای گذراندن دوره مستر و با ویزای ۲ ساله وارد آمریکا بشیم بعد برای دکترا پذیرش بگیریم تکلیف ویزای f2 ( همسرم )چی میشه ؟؟ تا اونجا که اطلاع دارم وقتی که I20 جدید برای دکترای شما صادر میشه، مدارک همسرتون رو هم دوباره میدین تا ویزای F2 هم دوبازه صادر بشه و مشکلی نیست
|