مقایسه دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: راهنمای دانشگاههای آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- موضوع: مقایسه دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: مقایسه دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 07-09-2013 (07-09-2013, 12:40 PM)'Charming' نوشته: ممنون دوست من - همونطور که بابک عزیز گفت شهریه دانشگاههای دولتی بطور کلی برای افراد مقیم کمتره، این تفاوت معمولا با هزینه های دولتی تامین میشه. درحالیکه دانشگاههای خصوصی اکثر منابع مالیشون از طرق غیر دولتی (شهریه و ...) تامین میشه
تا حدود بسیار کمی این شهریه برای دانشجویان international هم صادقه (شهریه کمی کمتر نسبت به دانشگاههای خصوصی) همونطور که میدونید قسمت مهمی از فاند (full fund) هزینه waive کردن شهریه هست، پس قاعدتا وقتیکه هزینه شهریه بالاتر باشه، مقدار فاند اعلام شده بیشتر به نظر میرسه ضمنا دانشگاه خصوصی بدلیل اینکه منابع دولتی کمتری استفاده میکنه ممکنه در موارد خاص توانایی اختصاص بودجه کمتر/بیشتر رو روی پروژه ای خاص داشته باشه - نمیدونم تامین هزینه دانشگاههای دولتی بوسیله شرکت نفتی چقدر میتونه واقعی باشه (و نمیدونم از کجا شنیدید) ولی در هر صورت بعید میدونم بررسی این عوامل روی فاند/پذیرش تاثیر گذار باشه RE: مقایسه دانشگاه های آمریکا - shooshia - 27-11-2014 (07-09-2013, 10:21 AM)'Babak' نوشته: سلام جناب بابک. ممنون از زحماتتان
لطفا مقایسه ای هم بین رده های مختلف مطرح در یو اس نیوز بکنید؟؟؟ National Universities, Tier3, 2و National Universitiesو Regional Universities (West) ؟؟؟ میشه گفت که کدومها بهتر یا بدترند؟ آیا Regional Universities از Tier3, 2 هم بدتره؟یا برعکس؟ یا چی؟ RE: مقایسه دانشگاه های آمریکا - shooshia - 28-11-2014 آیا احتمالا پذیرش برای دکترا از یکی از رده های پایین تر (بخصوص Regional Universities )ممکن است به عدم صدور ویزا منجر شود؟؟؟حتی اگر با فاند هم باشد؟ RE: مقایسه دانشگاه های آمریکا - M1KE - 28-11-2014 اگر دانشگاهی که ازش پذیرش می گیرید دارای رتبه های جهانی در حد چهار رقمی باشه ممکنه اینطور برداشت بشه که بهش علاقه ای ندارین و صرفا می خواهید به بهانه اون به آمریکا برین. البته داشتن فاند کمی این برداشت رو کاهش میده. اگر در حد 700-600 جهانی باشه به نظرم مشکلی نداره. (28-11-2014, 07:41 AM)'shooshia' نوشته: آیا احتمالا پذیرش برای دکترا از یکی از رده های پایین تر (بخصوص Regional Universities )ممکن است به عدم صدور ویزا منجر شود؟؟؟حتی اگر با فاند هم باشد؟ RE: مقایسه دانشگاه های آمریکا - shooshia - 02-12-2014 (27-11-2014, 09:40 AM)'shooshia' نوشته: (28-11-2014, 07:49 AM)'M1KE' نوشته: اگر دانشگاهی که ازش پذیرش می گیرید دارای رتبه های جهانی در حد چهار رقمی باشه ممکنه اینطور برداشت بشه که بهش علاقه ای ندارین و صرفا می خواهید به بهانه اون به آمریکا برین. البته داشتن فاند کمی این برداشت رو کاهش میده. اگر در حد 700-600 جهانی باشه به نظرم مشکلی نداره. رتبه های جهانی یک دانشگاه رو از کجا میشه پیدا کرد؟ آیا یواس نیوز فقط رتبه را در امریکا میده یا جهانیه؟
RE: مقایسه دانشگاه های آمریکا - M1KE - 02-12-2014 در یو اس نیوز هم میشه رتبه دانشگاه ها رو در حالت جهانی اونها مرتب کرد (در این لینک) و هم میشه رتبه ها رو برای یک کشور یا ناحیه خاص (اروپا، آمریکای لاتین و غیره) مرتب کرد. در هر حال هر کدوم از این رتبه بندی ها هم معیارهای خاص خودشون رو برای رتبه بندی دارند و بهتر هست همه رتبه بندی ها رو نگاه کنید. برای این کار به تاپیک رنبه بندی دانشگاه های جهان مراجعه کنید. (02-12-2014, 07:57 AM)'shooshia' نوشته: [برش] شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - fatima204 - 23-05-2015 دوستان من یه سوال دارم تا چه رنکی ارزش رفتن داره به دانشگاه های آمریکا یا کانادا آیا رنک 400 تا 800 دنیا هم مدرک از دانشگاه های آمریکا قابلا قبول هست که روش سرمایه گذاری بکنیم؟ممنونم RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 26-05-2015 (23-05-2015, 08:14 PM)'fatima204' نوشته: دوستان من یه سوال دارم تا چه رنکی ارزش رفتن داره به دانشگاه های آمریکا یا کانادا آیا رنک 400 تا 800 دنیا هم مدرک از دانشگاه های آمریکا قابلا قبول هست که روش سرمایه گذاری بکنیم؟ممنونم پاسخ سوال شما به خیلی فاکتورها بستگی داره. من بعضیها رو اینجا مینویسم:
۱. رنک ۴۰۰ با ۸۰۰ تفاوت خیلی زیادی داره. این بازهای که شما انتخاب کردهاید بازه خیلی بزرگیه. رنک ۴۰۰ دنیا بد نیست و دانشگاه متوسط محسوب میشه، ولی احتمالا رنک بالای ۶۰۰ ارزشش کمتر باشه. ۲. هدف شما از تحصیل در امریکا چیه؟ آیا میخواهید استاد دانشگاه بشید یا کار تحقیقاتی بکنید؟ در این صورت احتمالا باید دانشگاههای بهتری قبول بشید و این رنکها خوب نیست. اگر میخواهید مدرک بگیرید و مشغول کار بشید، احتمالا با مدرک چنین دانشگاههایی هم میتونید کارهای معمول پیدا کنید. ۳. آیا میخواهید بعد از تحصیل در امریکا بمونید؟ در این صورت شاید داشتن مدرک از امریکا ولو از یک دانشگاه معمولی به شما کمک کنه که راحتتر در امریکا کار پیدا کنید و بتونید بمونید. ۴. آیا فکر میکنید بتونید با معدل خیلی خوب از این دانشگاهها فارغالتحصیل بشید تا بتونید برای مرحله بعدی به دانشگاه خیلی بهتری برید؟ در اون صورت شاید بدفکری نباشه که در یکی از این دانشگاهها درس بخونید. ۵. اگر قصد برگشت به ایران دارید، حتما چک کنید که دانشگاهی که درش درس میخونید مورد تایید وزارت علوم باشه. به نظر من حتی اگر قصد برگشت به ایران ندارید هم بهتره که باز چک کنید. پیشبینی آینده ساده نیست و شاید روزی مجبور بشید برگردید. RE: مقایسه دانشگاه های آمریکا - fatima204 - 26-05-2015 (26-05-2015, 05:36 AM)'Babak' نوشته: ممنون از پاسخگوییتون خب من الان خیلی از دوستام حتی از شریف رفتن رنکای 500 و 600 و در عرض یک سال تونستن یک مقاله با ایمپکت 21 science بدن . من اگه بخوام تویه این رنکایی حدود 300 و یا 500 قبول شم تافل , gre در چه حدودی باید باشه؟ سوال دیگم اینه که برای انتخاب فاکتور acceptance rate آیا قابل اعتماد و وقتی مثلا 77 یعنی از صد نفر 77 نفر اونجا قبول میشن؟ سوال سومم در مورد اینه به نظرتون کار اشتباهییه از یه دانشگاه رنک پایین بگیریم بعد ترنسفر کنیم؟ RE: مقایسه دانشگاه های آمریکا - elec59 - 26-05-2015 نقل قول: سلام
بابت نمرات TOEFL و GRE که نمیشه نظر دقیق داد اونم بدون دونستن رشته تحصیلی شما و اینکه دانشگاه به دانشگاه بسیار متفاوت است اما به طور کلی در اغلب رشته های مهندسی صرف پذیرش از این رنج رنکی که مد نظر شماست 80 به بالا معمولا به عنوان مینیمم از طرف دانشگاه های آمریکا در نظر گرفته میشه اما واسه گرفتن فاند قضیه بسیار متفاوته (ترجیحا تافل بالای 100 با speaking 26به بالا) دلیلشم واضحه چون گرفتن فاند بسیار رقابتیه. برای acc rate منابع مختلفی رو دیدم که این فاکتور ارائه میدن منتها باید در نظر داشته باشید که چیزی که مهمه در مورد این فاکتور اینه که برای مثال فردی که برای مهندسی می خواد اپلای کنه باید acc rate دانشکده مهندسی واسه graduate رو در نظر بگیره نه acc rate کل دانشگاه، که سایت usnews به نظر من قابل اطمینان تر نسبت به بقیه معمولا هم به این صورت محاسبه میشه که تعداد admit شده های برای مثال دانشکده مهندسی برای پذیرش در مقطع graduate(M.s / PHD) به تعداد applicant های دریافتی این دانشکده تقسیم میشه وسپس ضربدر 100 به عنوان acc rate اون دانشکده در اون سال خاص در نظر میگیرن منتها اگه می خواید یه آمار درست و حسابی و قابل اتکا داشته باشید باید علاوه بر این فاکتور ، فاکتور Students specialties رو هم مورد بررسی قرار بدید تا به طور مشخص به یه جمع بندی کلی در اون رشته ی خاص مورد نظرتون برسید. این فاکتور سهم هر رشته، از اون درصد کل که acc rate باشه تعریف میشه موفق باشید |