آشنایی با پروسه کلیرنس آمریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: کلیرنس (Clearance) سفارت آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%B3-Clearance-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- موضوع: آشنایی با پروسه کلیرنس آمریکا (/Thread-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B3%D9%87-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%B3-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در ایروان - M1KE - 24-07-2015 به فرآیند بررسی پرونده توسط سفارت و احتمالا واشنگتن که بسته به شرایط متقاضی و سفارت ممکنه از چند روز تا حدود یک سال طول بکشه، کلیرنس گفته میشه و وقتی پرونده کسی به کلیرنس فرستاده میشه اینطور جا افتاده که فلانی کلیر خورده. اگر پرونده کلیرنس نخوره قاعدتا یا باید رد بشه یا هم که قبول بشه و در نتیجه صادر بشه. نتیجه کلیرنس هم دوباره یکی از این دو حالت کلی خواهد بود. در مواردی ممکنه اگر متقاضی پرونده اش ناقص باشه (مثلا عکس یا مدارک مشابهی نبرده باشه) پرونده رو نگه دارند تا متقاضی چند روز بعد دوباره مراجعه کنه. در این حالت شاید بشه گفت بررسی پرونده هنوز شروع نشده و در مرحله سفارت مونده. RE: آشنایی با پروسه کلیرنس آمریکا - amirhossein.gh - 20-08-2015 سلام دوستان بنا به تجربیات من، بسیاری از کارهای کلیرنس من در خود سفارت انجام شده، با وجود اینکه هر بار ایمیل میزدم و درباره وضعیتم میپرسیدم اونا میگفتن پروندت دست ما نیست و کاری نمیتونیم بکنیم دلیل حرف من هم زمان آپدیت شدن پرونده من بود. چون وقتی پرونده من آپدیت میشد، زمان آپدیت به زمان کشوری بوده که سفارت توشه ، نه زمان آمریکا. مثلا زمان هایی که پرونده من آپدیت میشد، ساعت 2 شب یا 3 شب به وقت آمریکا بوده! توصیه من هم اینه که حتما از سفارت پیگیر کارای ویزاتون باشین و ایمیل بزنین (مودبانه البته) و ازشون درخواست مساعدت کنید RE: آشنایی با پروسه کلیرنس آمریکا - مهمان - 13-10-2015 با سلام ايا هيچ وب سايتي بغير از سايت سفارت كه به ما براي چك كردن كليرنس داده شده وجود داره براي چك كردن كليرنس و وضعيت ويزا؟ الان ١٩ ماه هست كه گزشته و هنوز هم جواب اري يا نه رو توي وب سايت سفارت يا ايميل به من ندادند. ممنون ميشم راهنمايي كنيد RE: آشنایی با پروسه کلیرنس آمریکا - Torkan - 13-10-2015 (13-10-2015, 04:01 PM)مهمان نوشته: با سلام درود هیچ وبسایتی به غیر از وبسایت انتظار وجود نداره! چاره ای ندارید. مگر اینکه کنسل کنید و برید یه سفارت دیگه که باز بعید میدونم مشکلتون رو حل کنه. توریستی هستین دیگه؟! بااحترام، ترکان RE: آشنایی با پروسه کلیرنس آمریکا - فرید - 13-10-2015 (13-10-2015, 04:01 PM)مهمان نوشته: با سلام فقط سفارت ارمنستان که در سایت شماره ها می زنه و بقیه بهتون ایمیل می زنن. می تونید ایمیل بزنید و بپرسید. ولی در کل 19 ماه برای توریستی اگر سربازی داشته باشید یا کار جای حساس زیاد نیست. RE: آشنایی با پروسه کلیرنس آمریکا - مهمان - 14-10-2015 با احترام نه من لاتاري بردم منتظر جواب هستم RE: آشنایی با پروسه کلیرنس آمریکا - M1KE - 14-10-2015 پرونده تون در چه مرحله ای بوده؟ مصاحبه سفارت رو رفته بودین؟ این مدت زمان برای کلیرنس این گروه خیلی غیر طبیعیه و تا الان مدیکال شما باطل شده. همین طور تا جایی که من اطلاع دارم یک محدودیت زمانی برای دادن ویزا به قبول شدگان هر سال وجود داره. به سفارت ایمیل بزنید و پیگیر بشین. RE: آشنایی با پروسه کلیرنس آمریکا - مهمان - 14-10-2015 من مصاحبه رو انجام دادم و به من فقط گفتند از طريق وب سايت چك كنم مشكل اينه كه نه تنها جواب اره ندادند تا الان بلكه جواب نه رو هم نميدند در وب سايت دايما نشون ميده كه در حال پيگيري هست و به سفارت هم چند بار ايميل زدم ولي پاسخگو نيستند من شنيدم يك وب سايت در واشنگتن هم هست براي پيگيري بيشتر ايا صحت داره؟ RE: آشنایی با پروسه کلیرنس آمریکا - فرید - 14-10-2015 (14-10-2015, 12:42 PM)مهمان نوشته: من مصاحبه رو انجام دادم و به من فقط گفتند از طريق وب سايت چك كنم من این مطلب تو سایت پیدا کردم. اگر شما برای 2015 برنده شدید تا 30 سپتامبر وقت داشتید. یعنی تا دو هفته پیش و متاسفانه وقتتون تمام شده است. احتمالا سربازی س. پا . ه بودید یا کار دولتی در مراکز حساس که ویزا بهتون ندادند. این مطلب اگر بخونید متوجه می شوید که سربازی س ریجکت نمی کنند در ویزای مهاجرتی هر چند که این اختیار دارن. (از سیاست های عجیب و غریبشون هستش که افراد برای مدت طولانی معطل می کنند و در استرس نگه می دارند) فقط با طولانی کردن فرایند ویزا دیگه داده نمی شه. Entitlement to immigrant status in the DV category lasts only through the end of the fiscal (visa) year for which the applicant is selected in the lottery. The year of entitlement for all applicants registered for the DV-2015 program ends as of September 30, 2015. DV visas may not be issued to DV-2015 applicants after that date. Similarly, spouses and children accompanying or following to join DV-2015 principals are only entitled to derivative DV status until September 30, 2015. DV visa availability through the very end of FY-2015 cannot be taken for granted. Numbers could be exhausted prior to September 30. RE: آشنایی با پروسه کلیرنس آمریکا - M1KE - 14-10-2015 از اینجا هم می تونید وضعیت پرونده تون رو چک کنید که مربوط به واشنگتن هست و حالت داخلی داره و ملاک در نهایت چیزی است که سفارت به شما اعلام می کنه. تگاه کنید و نتیجه رو اطلاع بدین. در مورد زمان ویزادهی تقریبا تا قبل از شروع دوره بعد که همون اواخر سپتامبر باشه می بایست ویزاتون رو می گرفتین ولی از اونجاییکه این زمان گذشته به نظرم دیگه به این موضوع در نامه نگاری هاتون اشاره نکنید. البته اگر قبلا ایمیل زده بودین قاعدتا باید در جریان باشند و از دست شما کار بیشتری ساخته نیست. پینوشت: ترجیحا اگر با اکانت پست بگذارید (به جای کاربر مهمان) پیگیری پست هاتون راحت تر میشه. (14-10-2015, 12:42 PM)مهمان نوشته: من مصاحبه رو انجام دادم و به من فقط گفتند از طريق وب سايت چك كنم |