آکادمیا کافه
مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: توصیه نامه (Recommendation Letter) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-Recommendation-Letter)
+---- موضوع: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها (/Thread-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%87%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - blur - 28-04-2013

(28-04-2013, 10:15 PM)'elmino' نوشته: سلام.من دانشگاه پیام نور لیسانس گرفتم!اصلا کلاس نداشتم.حالا چیکار کنم؟از کی نامه بگیرم؟؟؟

تو پیام نور هم تا اونجا که می دونم بالاخره یه سری کلاس بصورت محدود تشکیل میشه...البته احتمالا رشته به رشته فرق داره ولی شما می تونین از اون اساتید و مدیر گروه توصیه نامه بگیرید...یا از هر استاد دیگه ای تو رشته تون که باهاش به نحوی از لحاظ علمی مرتبط بودین. اگر شاغل بودین میتونین از محل کارتون یکی بگیرین.

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - GordAfarid - 05-05-2013

سلام دوستان
من چند تا پرسش داشتم:
1- میشه از استادی که دانشجوی دوره PhD هستش و هنوز هیئت علمی نشده ریکامندیشن گرفت؟چون مهرهیئت علمی هنوز نداره اما مهررشته خودمون(از رشته های علوم تجربی ) رو داره.چون مطمئنم ریکامندیشن خوبی برام مینویسه به اضافه اینکه آدم پیگیر و با کفایت ومسئولی هم هستش.مثلا میشه گروه تایید کنه که این استاده یا همچین چیزایی؟یاحتما باید مهر هیئت علمی رو بگیره؟
2- این استادم هیئت علمی دانشگاه تهران میشه که دانشگاه خودم نیست اما برای ما موقتا میاد،این مسئله چقدر دردسرساز میشه ؟ایمیلش هم ایمیل دانشگاه تهرانه وباتوجه به اینکه دانشگاه تهران شناخته شده تره ازاین جهت امتیازی برام محسوب میشه که این ریکامند برام بنویسه؟
3- من هنوزنمیدونم که قطعا برای کدوم دانشگاه ها اقدام خواهم کرد بنابراین نمیدونم ریکامندیشن آنلاین خواهند خواست یا نه میشه کاغذی باشه.راستش میدونم الان برا ریکامندیشن گرفتن شاید زود باشه ولی چون ترم آخرم گفتم کارامو جلوبندازم که دیگه زمان اپلای ها دچار دردسر نشم.برای این مشکل پیشنهادی دارین؟یا باید صبرکنم دانشگاه های مقصدم قطعا معلوم بشن بعد ؟ 
4.این استادم گفت میتونه ازچند تا استاد تمام های رشته خودمون تو دانشگاه تهران هم برام ریکامند بگیره (یکیشون هم به صورت پروازی برای خودمون یه ترم اومد) ولی بازاحتمالا فقط کاغذی میشه  و استاد دانشگاه خودمون هم نیستن (به جز استاد نام برده و اون پروازیه)،اصلا این اهمیت داره که استاد کدوم دانشگاه برام ریکامند بنویسه؟واینکه استاد تمام باشه یا نه؟ اگراهمیت داشته باشه از اون ها کاغذی بگیرم برای دانشگاه هایی که قبول می کنن و برای اونایی که آنلاین میخوان از اساتید خودم استفاده کنم؟
کلا یه خورده گیج شدم که کدوم بهتره فقط میخوام شانسمو بالا ببره
ممنون

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - MaMi - 05-05-2013

(05-05-2013, 08:25 PM)'GordAfarid' نوشته: سلام دوستان
من چند تا پرسش داشتم:
1- میشه از استادی که دانشجوی دوره PhD هستش و هنوز هیئت علمی نشده ریکامندیشن گرفت؟چون مهرهیئت علمی هنوز نداره اما مهررشته خودمون(از رشته های علوم تجربی ) رو داره.چون مطمئنم ریکامندیشن خوبی برام مینویسه به اضافه اینکه آدم پیگیر و با کفایت ومسئولی هم هستش.مثلا میشه گروه تایید کنه که این استاده یا همچین چیزایی؟یاحتما باید مهر هیئت علمی رو بگیره؟
2- این استادم هیئت علمی دانشگاه تهران میشه که دانشگاه خودم نیست اما برای ما موقتا میاد،این مسئله چقدر دردسرساز میشه ؟ایمیلش هم ایمیل دانشگاه تهرانه وباتوجه به اینکه دانشگاه تهران شناخته شده تره ازاین جهت امتیازی برام محسوب میشه که این ریکامند برام بنویسه؟
3- من هنوزنمیدونم که قطعا برای کدوم دانشگاه ها اقدام خواهم کرد بنابراین نمیدونم ریکامندیشن آنلاین خواهند خواست یا نه میشه کاغذی باشه.راستش میدونم الان برا ریکامندیشن گرفتن شاید زود باشه ولی چون ترم آخرم گفتم کارامو جلوبندازم که دیگه زمان اپلای ها دچار دردسر نشم.برای این مشکل پیشنهادی دارین؟یا باید صبرکنم دانشگاه های مقصدم قطعا معلوم بشن بعد ؟ 
4.این استادم گفت میتونه ازچند تا استاد تمام های رشته خودمون تو دانشگاه تهران هم برام ریکامند بگیره (یکیشون هم به صورت پروازی برای خودمون یه ترم اومد) ولی بازاحتمالا فقط کاغذی میشه  و استاد دانشگاه خودمون هم نیستن (به جز استاد نام برده و اون پروازیه)،اصلا این اهمیت داره که استاد کدوم دانشگاه برام ریکامند بنویسه؟واینکه استاد تمام باشه یا نه؟ اگراهمیت داشته باشه از اون ها کاغذی بگیرم برای دانشگاه هایی که قبول می کنن و برای اونایی که آنلاین میخوان از اساتید خودم استفاده کنم؟
کلا یه خورده گیج شدم که کدوم بهتره فقط میخوام شانسمو بالا ببره
ممنون

1- بله، فردی که توصیه نامه برای شما مینویسه، لزوما نباید هیئت علمی دانشگاه باشد، ولی ترجیح بر این است که از اساتید توصیه نامه بگیرید. 
2، 3 و 4- دوست من، بیشتر از نام دانشگاه محل تدریس استاد، بنظرم کیفیت توصیه نامه ای است که این استاد برای شما خواهد نوشت، مهم تر خواهد بود. "توصیه نامه از استاد خوب بسیار بسیار بهتر از توصیه نامه معمولی از استاد عالی است". شما میتونید چند توصیه نامه کاغذی بگیرید، اگر دانشگاه مقصد، توصیه نامه های کاغذی رو قبول داشت، همین ها رو میتونید در پاکت مهر و امضا شده ارسال کنید ولی اگر دانشگاه مقصد فقط توصیه نامه الکترونیک رو قبول داشت، راهی جز درخواست مجدد از استاد برای پر کردن، توصیه نامه آنلاین نخواهید داشت

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - ahmadpashaei - 06-05-2013

میشه توصیه نامه کاغذی گرفت و گفت براتون سخته و .... من خودم آنلاین همینارو مینویسم و بعد به شما اطلاع میدم و نهایتا بعد از تایید شما ارسال می کنم؟چیز خاصی لازمه که خودمون نتونیم؟فقط باید استاد در جریان کامل باشه یا بیش از اینه؟

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - MaMi - 06-05-2013

(06-05-2013, 03:06 PM)'ahmadpashaei' نوشته: میشه توصیه نامه کاغذی گرفت و گفت براتون سخته و .... من خودم آنلاین همینارو مینویسم و بعد به شما اطلاع میدم و نهایتا بعد از تایید شما ارسال می کنم؟چیز خاصی لازمه که خودمون نتونیم؟فقط باید استاد در جریان کامل باشه یا بیش از اینه؟

برای توصیه نامه آنلاین، شما باید ایمیل استاد رو وارد کنید تا دانشگاه لینک مربوط به application شما رو به اون ایمیل برای استاد ارسال کنه و خب اگر شما بخوای این توصیه نامه رو خودت پر کنی، یا استاد باید ایمیلی که دانشگاه برای ایشون، خواهد فرستاد رو برای شما forward کنه و یا اینکه شما نام کاربری و کله عبور ایمیل استاد رو داشته باشید.

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - GordAfarid - 08-05-2013

(05-05-2013, 09:23 PM)'MaMi' نوشته:
1- بله، فردی که توصیه نامه برای شما مینویسه، لزوما نباید هیئت علمی دانشگاه باشد، ولی ترجیح بر این است که از اساتید توصیه نامه بگیرید. 
2، 3 و 4- دوست من، بیشتر از نام دانشگاه محل تدریس استاد، بنظرم کیفیت توصیه نامه ای است که این استاد برای شما خواهد نوشت، مهم تر خواهد بود. "توصیه نامه از استاد خوب بسیار بسیار بهتر از توصیه نامه معمولی از استاد عالی است". شما میتونید چند توصیه نامه کاغذی بگیرید، اگر دانشگاه مقصد، توصیه نامه های کاغذی رو قبول داشت، همین ها رو میتونید در پاکت مهر و امضا شده ارسال کنید ولی اگر دانشگاه مقصد فقط توصیه نامه الکترونیک رو قبول داشت، راهی جز درخواست مجدد از استاد برای پر کردن، توصیه نامه آنلاین نخواهید داشت

ممنون از پاسخ تون .دو پرسش دیگه هم برام مطرح شد:
 درمورد همین استادم که هیئت علمی نیست در صورتیکه نیاز به توصیه نامه آنلاین باشه باتوجه به اینکه ایمیل دانشگاه رو داره مشکلی از جهت استاد نبودنش نیست،درسته؟
و اینکه درتوصیه نامه کاغذی که از ایشون میگیرم باید در کنار مهر وامضا بنویسن استاد من بوده اند؟چون از مهرشون که مشخص نیست البته از متن توصیه نامه معلوم میشه ولی آیا دیگه نیازنیست اثبات بشه؟

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - blur - 08-05-2013

(08-05-2013, 07:39 PM)GordAfarid نوشته:
ممنون از پاسخ تون .دو پرسش دیگه هم برام مطرح شد:
 درمورد همین استادم که هیئت علمی نیست در صورتیکه نیاز به توصیه نامه آنلاین باشه باتوجه به اینکه ایمیل دانشگاه رو داره مشکلی از جهت استاد نبودنش نیست،درسته؟
و اینکه درتوصیه نامه کاغذی که از ایشون میگیرم باید در کنار مهر وامضا بنویسن استاد من بوده اند؟چون از مهرشون که مشخص نیست البته از متن توصیه نامه معلوم میشه ولی آیا دیگه نیازنیست اثبات بشه؟
نه مشکلی از اون لحاظ پیش نمیاد...
همونطور که خودتونم اشاره کردین، در متن توصیه نامه بالاخره باید بنویسن که رو چه حسابی شمارو می شناسن مثلا میگن شما باهاشون فلان دوتا درس رو پاس کردین و یا مثلا فلان پروژه ها رو باهاشون کار کردین....نه نیازی نیست در کنار مهرو امضا چیز دیگه بنویسن...متن کفایت میکنه...

مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - jay - 13-05-2013

یک سوالی برام پیش اومد
من در آینده قصد دارم حداقل برای 6 تا دانشگاه در آمریکا اپلای کنم
خوب چون برای دکترا هست هر کدوم از این دانشگاه ها 3 تا توصیه نامه می خوان
اونوقت من باید به هر 3 نفری که پیدا کردم بگم که 6 بار توصیه نامه بنویسن.
صورت بدی نداره این کار؟
به نظر شما باید چکار کنم؟

یک سوال دیگر
اینطوری که تو وبسایت دانشگاه ها نوشته اینها خودشون به استاد یک چیزی رو ایمیل می کنند بعد اون توصیه نامه رو تو همون چیزی که براش از دانشگاه فرستادن پیاده می کنه و می فرسته برای اونها.
حالا من به عنوان اپلیکنت چطوری می تونم بفهمم که آیا استادم توصیه نامه رو سابمیت کرده یا نه؟

RE: اهمیت توصیه نامه اساتید - ice - 13-05-2013

(13-05-2013, 10:26 AM)'jay' نوشته: یک سوالی برام پیش اومد
من در آینده قصد دارم حداقل برای 6 تا دانشگاه در آمریکا اپلای کنم
خوب چون برای دکترا هست هر کدوم از این دانشگاه ها 3 تا توصیه نامه می خوان
اونوقت من باید به هر 3 نفری که پیدا کردم بگم که 6 بار توصیه نامه بنویسن.
صورت بدی نداره این کار؟
به نظر شما باید چکار کنم؟
یک سوال دیگر
اینطوری که تو وبسایت دانشگاه ها نوشته اینها خودشون به استاد یک چیزی رو ایمیل می کنند بعد اون توصیه نامه رو تو همون چیزی که براش از دانشگاه فرستادن پیاده می کنه و می فرسته برای اونها.
حالا من به عنوان اپلیکنت چطوری می تونم بفهمم که آیا استادم توصیه نامه رو سابمیت کرده یا نه؟

در مورد تعداد دفعات بستگی به ارتباطتون با استاد داره. می تونید جای سه استاد با تعداد بیشتری حرف بزنید و نامه ها رو تقسیم کنید تا همه به عهده سه نفر نباشه. اگر دانشگاه اجازه بده می تونید چند سری کاغذی هم تهیه کنید تا زحمتشون کم بشه. در مجموع اساتید خیلی به این کار عادت کردن و کمک می کنن.
در مورد دریافت توصیه، وقتی توسط استاد پر شد در فرم آنلاین شما اعلام وضعیت می شه (پر شده/ ناقص پر شده)

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - mohammadreza88 - 14-11-2013

سلام دوستان،
گرفتن توصیه نامه از استاد راهنما اجباری است؟! من میتونم 7، 8 تا توصیه نامۀ قوی از بقیۀ اساتیدم بگیرم اما نمیخوام از استاد راهنمام توصیه نامه بگیرم! امکانش هست؟ یا حتماً باید یکی از توصیه نامه ها از طرف "استاد راهنمای پایان نامۀ ارشد" باشه؟

پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما Smile