آکادمیا کافه
ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA)
+---- انجمن: مشاوره‌های گذشته (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87)
+---- موضوع: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس (/Thread-ShahdaD-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%88-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3)

صفحات 1 2 3 4 5

RE: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - ShahdaD - 23-12-2011

(23-12-2011, 12:56 PM)pegaha123 نوشته: کارنامه رو باید برام پست کنه ets . ولی بعضی وقتا خیلی دیر میرسه و میگن 2 ماه فرصت بدین اگه نیومد دوباره تقاضا بدین. حالا من که 2 ماه دیگه اگه یخام برم سفارت و کارنامم هنوز برام نیومده باشه چیکار کنم؟
(23-12-2011, 01:01 PM)pegaha123 نوشته: یه سوال دیگه. من برای 2 تا دانشگاه تو تگزاس apply کردم فقط . چون خالم تگزاسه ومیخاستم پیشه اون باشم. حالا با توجه به نمره تافلم اگه گفت چرا این دانشگاه من چی بگم؟ بگم چون میخام پیشه خالم باشم؟ با i-20 از دانشگاه utsa میخام برم.
سعی کنید تا زمان مصاحبه سفارت اصل مدرک رو اماده کنید، در صورتی که آماده نشد با ایمیل سفارت مورد نظر تماس بگیرید و نظرشون رو در مورد کپی مدرک تافل برای ارایه بپرسید...احتمالا مشکلی نخواهد بود...

معمولا اقوام درجه اول شما به نام خویش آوند ازشون در امریکا نام برده میشه و تا جایی که من اطلاع دارم، خاله جزو خویش اوند نزدیک محسوب نمیشه...من جای شما بودمنامی از خالم نمیبردم مگر اینکه سوالی مستقیم درباره خویش آوند درجه دوم پرسیده شود.....شما باید ملاک تحصیلی یک دانشگاه و دست اوردهای اون در رشته و مقطع خودتون رو دلیل انتخاب این دانشگاه برای حضور اعلام کنید..معمولا پیشنهاد میشه از یک ایالت چند دانشگاه رو انتخاب نکنید و انتخاب های دیگری رو هم نشون بدید تا نشان دهنده این باشه که هدف شما تحصیل در ایالت متحده هست نه حضور در یک ایالت و شهر به خصوص..
نکته: تمنها از یک دانشگاه درخواست I-20 کنید..

RE: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - amirHossein - 24-12-2011

(21-12-2011, 12:21 AM)pegaha123 نوشته: من امروز نمره تافلم رو از طریق سایت ets گرفتم (که شدم 112 Big Grin ) ولی هنوز دانشگاهم دریافت نکرده نمره رو. چیکار باید بکنم آیا اون دانشگاه مقصد دیرتر از من نمره رو میگیره؟ از کجا بفهمم ets براشون فرستاده یا نه؟ و اینکه برای سفارت حتما کارنامه ای که برام پست میشه رو میخان یا میشه از نمرم تو اینترنت پرینت بگیرم ببرم سفارت ؟
طبق گفته ets ۷ روز کاری طول میکشه تا نتیجه تافل رو پست کنن . با توجه به دوری و نزدیکی دانشگاه مقصد از نیوجرسی( مقر ets اگه اشتباه نکنم )‌گاهی اوقات تا ۳ هفته هم زمان میبره. جلوی کد هایی که زدی توی پروفایلت اگه زده باشه processed یعنی براشون فرستاده. میوتونی از دانشگاه هم بپرسی که دریافت کرده یا نه.

پرینت اینترنتی رسمی نیست . اگه نامه رسمی نمرت دستت نرسیده پرینت رو ببر.

RE: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - mirzaa - 24-01-2012

سلام ما یک گروه موسیقی هستیم که می خواهیم در یک فستیوال موسیقی در کشور آمریکا شرکت کنیم اکثر ما هم ویزای شنگن و چند تا کشور دیگه رو هم را در پاسپورتمان داریم می خواستم بدونم اگر بخواهیم بیشتر از زمان فستیوال که 1 هفته است در کشور آمریکا بمانیم آیا باز هم نیاز به دعوت نامه از طرف فامیلهای مقیم آمریکا هست؟طبق گفته های نمایندگان فستیوال ویزای ما یا B1 است یا B2.واینکه برای ویزا بهتره از چه کشوری اقدام کنیم شنیدیم که سفارت افغانستان بد نیست در ضمن اگر یک شرکتی در ایران بخواهد به عنوان اسپانسر ما را به این فستیوال معرفی کند چه مدارکی از اون شرکت برای سفارت لازم است؟و آیا حتمآ باید یک نماینده از اون شرکت همراهمون باشه؟در ضمن خواهر من در شرکتی که قراره اسپانسرمون بشه کار می کنه و می خواستیم خواهرم به عنوان نماینده شرکت همراهمون باشه می خواستم بدونم آیا با وجود اینکه دو تا خواهر عضو گروه هستن وجود خواهر سوم به عنوان نماینده شرکت تاثیری در دادن ویزا خواهد داشت یا نه؟
با تشکر

RE: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - ShahdaD - 25-01-2012

(24-01-2012, 03:42 PM)mirzaa نوشته: سلام ما یک گروه موسیقی هستیم که می خواهیم در یک فستیوال موسیقی در کشور آمریکا شرکت کنیم اکثر ما هم ویزای شنگن و چند تا کشور دیگه رو هم را در پاسپورتمان داریم می خواستم بدونم اگر بخواهیم بیشتر از زمان فستیوال که 1 هفته است در کشور آمریکا بمانیم آیا باز هم نیاز به دعوت نامه از طرف فامیلهای مقیم آمریکا هست؟طبق گفته های نمایندگان فستیوال ویزای ما یا B1 است یا B2.واینکه برای ویزا بهتره از چه کشوری اقدام کنیم شنیدیم که سفارت افغانستان بد نیست در ضمن اگر یک شرکتی در ایران بخواهد به عنوان اسپانسر ما را به این فستیوال معرفی کند چه مدارکی از اون شرکت برای سفارت لازم است؟و آیا حتمآ باید یک نماینده از اون شرکت همراهمون باشه؟در ضمن خواهر من در شرکتی که قراره اسپانسرمون بشه کار می کنه و می خواستیم خواهرم به عنوان نماینده شرکت همراهمون باشه می خواستم بدونم آیا با وجود اینکه دو تا خواهر عضو گروه هستن وجود خواهر سوم به عنوان نماینده شرکت تاثیری در دادن ویزا خواهد داشت یا نه؟
با تشکر
درود،
کیس شما خیلی حاص هست و واقعا من هیچ تجربه یا اطلاعاتی در این مورد ندارم....
اما در حال حاضر فکر کنم سفارت ترکمنستان هم گزینه ی مناسبی باشه....

RE: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - mirzaa - 28-01-2012

ممنون از لطفتون

به نظر شما کشور ازبکستان چطوره؟

RE: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - pegaha123 - 09-02-2012

سلام، می‌خواستم بدونم برای سفارت آمریکا حساب ارزی چه حسابی‌ باید باشه؟ جاری یا سپرده؟ و اینکه پرینت چه مدت باید باشه؟

RE: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - ShahdaD - 11-02-2012

(28-01-2012, 10:11 PM)mirzaa نوشته: ممنون از لطفتون

به نظر شما کشور ازبکستان چطوره؟
تا اونجایی که میدونم در شرایط فعلی گزینه ی مناسبی نیست...
(09-02-2012, 12:47 PM)pegaha123 نوشته: سلام، می‌خواستم بدونم برای سفارت آمریکا حساب ارزی چه حسابی‌ باید باشه؟ جاری یا سپرده؟ و اینکه پرینت چه مدت باید باشه؟
خیلی تفاوت خاصی نمیکنه، پرینت شما باید هزینه های یک سال زندگی و تحصیلتون که در I-20 رو پوشش بده، البته بعضی از سفارت ها مانند سفارت دبی دیده شده که کل هزنیه های تحصیل رو میخوان ..مدت زمان ماندن پول شما در حساب برای سفارت آمریکا مهم نیست...

RE: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - pegaha123 - 15-02-2012

سلام، من فرم ای-۲۰ هنوز به دستم نرسیده و احتمالن تا ۲ هفتهٔ دیگه به دستم میرسه، می‌تونم با اسکنش از سفارت آنکارا وقت بگیرم؟ و از وقتی‌ که برای سفارت ایمیل میزنم چقدر وقت بعدش حدودا بهم وقت میدان؟

RE: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - ShahdaD - 16-02-2012

(15-02-2012, 09:15 AM)pegaha123 نوشته: سلام، من فرم ای-۲۰ هنوز به دستم نرسیده و احتمالن تا ۲ هفتهٔ دیگه به دستم میرسه، می‌تونم با اسکنش از سفارت آنکارا وقت بگیرم؟ و از وقتی‌ که برای سفارت ایمیل میزنم چقدر وقت بعدش حدودا بهم وقت میدان؟
در حال حاضر در مورد روند وقت دهی آنکارا طممین نیستم، اما می تونید با اسکن آی تونی تون میل بزنید و درخواست وقت اضطراری کنید، حال دادن وقت یا مدت زمان طول کشید برای این پروسه در دست خود سفارت و کارمندان آن است.

RE: ShahdaD : مجرب در گرفتن پذیرش و فاند و ویزا کشور امریکا و ..... در مقطع لیسانس - shafagh918 - 17-02-2012

میخاستم بپرسم کسی از دوستان میدونه اگر همسر من دارای گرین کارت باشه (یکسال و نیم تا سیتیزن شیپ مونده) تحت چه شرایطی میتونه همسرشو با خودش ببره؟ چه مدت طول میکشه مراحل قانونی طی بشه؟ در بعضی از سایتها تا 4 سال هم دیدم که طول بکشه...اگر دوستی در تالار هست که بتونه پاسخ دقیقی در ارتباط با این موضوع داشته باشه ممنون میشم بتونم از راهنماییش بیشتر استفاده کنم