آکادمیا کافه
شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های هلند - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: هلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF)
+----- انجمن: تحصیل در هلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF)
+----- موضوع: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های هلند (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%DB%8C%D8%A7-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های هلند - Shihan - 01-08-2014

(01-08-2014, 02:32 PM)'ardavan' نوشته: متشکرم!
سوال دیگه ای که برای من پیش اومده این هست که آیا دانشگاه های هلند از جمله دانشگاه هایی که در پست خودتون به اون ها اشاره کردین در دنیای آکادمیک با دانشگاه های خوب دیگه رقابت میکنن یا سطح پایین تر هستن؟
به عنوان مثال با دانشگاه های کانادا یا امریکا یا حتی انگلیس
بهتر بگم اگه من شانس  گرفتن پذیرش از کشور هایی که اشاره شد رو داشته باشم ارزش داره برای هلند هم اقدام کنم؟

بسیاری از دانشگاههای تاپ اروپا بهترین تجهیزات و امکانات رو در اختیار دارن و همچنین با داشنگاههای متعددی در دنیا ارتباط دارن. در اون شک نکنید. بعنوان مثال برای دانشگاه صنعتی ایندهوون اینجا ملاحظه کنید.
هلند با داشتن فاند یکی از بهترین های اروپاست و همه علاقمند به رفتن به اونجا هستن.

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های هلند - kianoosh777 - 20-08-2014

با سلام
من لیسانس فیزیک از دانشگاه اصفهان با معدل 13.75 و فوق لیسانس از دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل 15.75 دارم. یک مقاله داخلی و یک ISI در انتظار چاپ دارم که تو گرایش من کار پژوهشی خوبی حساب میشه. الان دانشجوی دکتری هستم که می خوام انصراف بده. به نظرتون شانس پذیرش گرفتن با فاند برام چقدره؟
راستی مدرک زبان ندارم اما تا چند ماه دیگه تافل می دم که فکر کنم حدود 90 بیارم.

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های هلند - Shihan - 20-08-2014

(20-08-2014, 01:29 PM)'kianoosh777' نوشته: با سلام
من لیسانس فیزیک از دانشگاه اصفهان با معدل 13.75 و فوق لیسانس از دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل 15.75 دارم. یک مقاله داخلی و یک ISI در انتظار چاپ دارم که تو گرایش من کار پژوهشی خوبی حساب میشه. الان دانشجوی دکتری هستم که می خوام انصراف بده. به نظرتون شانس پذیرش گرفتن با فاند برام چقدره؟
راستی مدرک زبان ندارم اما تا چند ماه دیگه تافل می دم که فکر کنم حدود 90 بیارم.

دروود بر شما و خوشحالم از اینکه سایت ما رو انتخاب کردی.
دوست عزیز، شما معدل هر دو مقطع تحصیلی متاسفانه پایینه و همین شانس گرفتن بورس رو خیلی کم میکنه در صورتی که مقالات زیادی و نمره زبان بالایی نداری. من خودم توصیه ام اینه اگر در حال خوندن دکتری ایران هستی بهتره ادامه بدی اگر هم ظرف یکی-دو سال اینده میتونی رزومه رو پر رنگ کنی شاید شانس داشته باشی. در کل شانس گرفتن پذیرش دکتری رو به بالای 70% است اما برای بورس خیلی شانس نداری.

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های هلند - Mehran28 - 17-09-2014

با سلام
من 23 سالم هست و لیسانس نرم افزار کامپیوتر با معدل 15.30 از دانشگاه آزاد
رزومه کاری خوبی دارم و رزمه درسیم هم بد نیست در مسابقات برنامه نویسی زمان دبیرستان نفر 6 استان خودم شدم و همچنین با رتبه 3 و تراز 9000 تخصصی در کنکور قبول شدم(کنکور دانشگاه آزاد)
روی 2 تا مقاله دارم کار می کنم تا 1سال دیگه تو کنفرانس های داخلی به ثبت میرسونمشون.
نمره زبانم هم دارم سعی میکنم  90-95 به بالا ببرم.
می خواستم بپرسم با این رزومه در حال حاضر شانسی برای پذیرش درمقطع فوق لیسانس رشته کامپیوتر-هوش مصنویی رو دارم با نه؟ و اگه دارم چقدر احتمال داره بتونم فاند یا بورسیه تحصیلی بگیرم؟
بیشتر دانشگاه tudelft هلند مد نظرم هست و یا دانشگاههای دیگه در همین سطح در کشور هلند.

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های هلند - Shihan - 18-09-2014

(17-09-2014, 12:59 AM)'mehran28' نوشته: با سلام
من 23 سالم هست و لیسانس نرم افزار کامپیوتر با معدل 15.30 از دانشگاه آزاد
رزومه کاری خوبی دارم و رزمه درسیم هم بد نیست در مسابقات برنامه نویسی زمان دبیرستان نفر 6 استان خودم شدم و همچنین با رتبه 3 و تراز 9000 تخصصی در کنکور قبول شدم(کنکور دانشگاه آزاد)
روی 2 تا مقاله دارم کار می کنم تا 1سال دیگه تو کنفرانس های داخلی به ثبت میرسونمشون.
نمره زبانم هم دارم سعی میکنم  90-95 به بالا ببرم.
می خواستم بپرسم با این رزومه در حال حاضر شانسی برای پذیرش درمقطع فوق لیسانس رشته کامپیوتر-هوش مصنویی رو دارم با نه؟ و اگه دارم چقدر احتمال داره بتونم فاند یا بورسیه تحصیلی بگیرم؟
بیشتر دانشگاه tudelft هلند مد نظرم هست و یا دانشگاههای دیگه در همین سطح در کشور هلند.

سلام بر شمااولا که ضمن خوش آمد گویی به شما به سایت آکادمیا کافهشانس شما با این مورد که بین کائدی خوب اگر بتونی‌ نمره زبان بالا بگیری احتمال گرفتنا هست اما نه فول فاند ممکن ازدنشگاه کمک هزینه تحصیلی‌ بگیری. در کّل واسه رشته شما دانشگاههای زیادی هستن که در هلند می‌شه اقدام کرد.

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های هلند - Mehran28 - 19-09-2014

(18-09-2014, 07:44 PM)'Mr-Voltage' نوشته: سلام بر شمااولا که ضمن خوش آمد گویی به شما به سایت آکادمیا کافهشانس شما با این مورد که بین کائدی خوب اگر بتونی‌ نمره زبان بالا بگیری احتمال گرفتنا هست اما نه فول فاند ممکن ازدنشگاه کمک هزینه تحصیلی‌ بگیری. در کّل واسه رشته شما دانشگاههای زیادی هستن که در هلند می‌شه اقدام کرد.

ممنون بابت پاسختون
من 1-2 سال وقت دارم برای جمع بندی و قوی کردن روزمه خودم با توجه به این زمانی که پیش روی من هست و همینطور تجربه شخصی خود شما و دوستانی که موفق بودن توصیه ای هست که بهم بگید تا بتونم شانس خودم رو بیشتر کنم؟
ممنون میشم راهنمایی بیشتر بکنید.

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های هلند - amooo - 27-12-2014

سلام دوستان.من ترم آخرای 5 شهرسازی دانشگاه دولتی میخونم.معدلم هم تا الان17/50 هست ولی با تلاشی که دارم میکنم به نظرم تا آخر کارشناسی به 18برسونم...از نظر زبان هم 6/5 رو هم میتونم بگیرم...یه گواهی از همایش بین المللی و یه مقاله داخلی هم در دست اقدام هست.....دوستان شرایط من رو چطور ارزیابی میکنید؟؟؟

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های هلند - gene - 12-01-2015

سلام لطفا راهنمایی کنید بزای گرفتن فاند دکترا برای رشته زیست گرایش ژنتیک کدام دانشگاههای هلند بیشتر پذیرش می دهد؟و چه نکاتی برای انها در دادن فاند از همه مهم تر است؟معدل من 16.98 است مقاله دارم نمره ایلتس هنوز ندارم

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های هلند - Shihan - 12-01-2015

(12-01-2015, 02:20 PM)'gene' نوشته: سلام لطفا راهنمایی کنید بزای گرفتن فاند دکترا برای رشته زیست گرایش ژنتیک کدام دانشگاههای هلند بیشتر پذیرش می دهد؟و چه نکاتی برای انها در دادن فاند از همه مهم تر است؟معدل من 16.98 است مقاله دارم نمره ایلتس هنوز ندارم

دروود بر شما.
اکثر دانشگاههای هلند روند یکسانی برای گرفتن دانشجوی دکتری دارن، شما یا باید بدنبال موقعیت خالی بگردید (اینجا) یا به اساتید تماس بگیرید و از شرایط گرفتن دانشجو باخبر بشید. شانست با نداشتن مقاله و نمره زبان برای بورس خیلی بالا نیست.

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های هلند - gene - 13-01-2015

با تشکر ، حدود 4 مقاله در ژورنالهای خارجی دارم و در حال اماده شدن برای ازمون ایلتس هستم. به نظر شما چه معیارهای دیگه ای برای گرفتن فاند مهمه؟ باتشکر