![]() |
ارزیابی مدارک توسط WES و سایر موسسات مشابه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +---- موضوع: ارزیابی مدارک توسط WES و سایر موسسات مشابه (/Thread-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-WES-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B3%D8%B3%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D8%A8%D9%87) |
RE: ترجمه واژههاي مدارك تحصيلي و ريز نمرات - Torkan - 03-11-2015 (03-11-2015, 05:28 PM)apr نوشته: سلام دوستان درود به صورت کل یعنی چه!؟ ریزنمرات از اسمش هم معلومه یعنی نمرات هر درس اومده باشه! دیگه ترم به ترم یا کلیش رو نمیدونم بااحترام، ترکان RE: ترجمه واژههاي مدارك تحصيلي و ريز نمرات - Matinking - 03-11-2015 (03-11-2015, 05:28 PM)apr نوشته: سلام دوستان سلام WES مدارک "رسمی و تایید شذه دانشگاه" رو به هر صورتی که دانشگاه بهش گزارش کنه بررسی خواهد کرد... چه نمرات by term ارائه شده باشند چه overall... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: ارزیابی مدارک توسط WES و سایر موسسات مشابه - jay - 03-02-2016 یک سوال برام پیش اومد. اگر ریزنمرات و دانشنامه را از طرف دانشگاهی که درس خوندیم برای wes بفرستیم و اونها هم evaluate کنن و مثلا طبق سفارش ما این evaluation روبفرستن دانشگاه xدر آمریکا. اومدیم و یکسال گذشت و ما از اون دانشگاه xپذیرش نگرفتیم. حالا بعد از یکسال می خواهیم wesمدارک ما رو به سه تا دانشگاه دیگه بفرسته؟ هزینه این ارسال دوباره چقدر می شه؟ یا اصلا همچین چیزی هست؟ بعد یک سوال دیگه: می شه همون evaluationکه توسط wes انجام شده pdf ش رو خودمون آنلاین بفرستیم دانشگاه (قبل از ادمیشن) و بعد اگر ما رو به عنوان دانشجو قبول کردند ،ارزیابی رسمی توسط خود wes فرستاده بشه؟ RE: ارزیابی مدارک توسط WES و سایر موسسات مشابه - Matinking - 03-02-2016 (03-02-2016, 01:57 PM)jay نوشته: یک سوال برام پیش اومد. سلام - تا به امروز که رویه: ارسال مجدد ریزنمرات، بررسی مجدد و پرداخت کل هزینه process بوده... - خیر... report ی که از evaluation ریزنمرات منتج میشه مثل report نمرات زبان باید به صورتی رسمی به دست دانشگاه برسه و چیزی به این صورت که می فرمایید از دید دانشگاه ها پذیرفته نمیشه... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: ارزیابی مدارک توسط WES و سایر موسسات مشابه - jay - 03-02-2016 (03-02-2016, 02:20 PM)Matinking نوشته: سلام با تشکر از جوابتون اما من تعجب می کنم همچین سازمانی چرا نباید evaluation های قبلی از یک مدرک رو ذخیره کنه برای استفاده های بعد.مثلا ets نمره شما رو برای چند سال نگه می داره و هر زمان خواستید می تونید ریپورت نمره انجام بدهید. اما اینکه wes اینکارو نمی کنه بسیار عجیبه؟ سعی می کنم یک ایمیل هم به خودشون بزنم ببینم چی می گن. باز هم ممنون بابت راهنمایی RE: ارزیابی مدارک توسط WES و سایر موسسات مشابه - Matinking - 03-02-2016 (03-02-2016, 08:09 PM)jay نوشته: با تشکر از جوابتون سلام مجدد مطلبی که عرض کردم نتیجه تجربه یکی از دوستان در سال 2014 هست... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: ارزیابی مدارک توسط WES و سایر موسسات مشابه - aria22 - 23-08-2016 سلام دوستان بزرگی میکنید اگر این سوالات رو پاسخ بدید: 1 - در صورتی که ریزنمره صادره توسط دانشگاه انگلیسی باشه هم باز بایست ترجمه شده باشه!؟ منظور اینه که مهر دادگستری و وزارت خارجه داشته باشه!؟ آخه دانشگاه ریزنمره انگلیسی رو داخل پاکن میذاره و seal میکنه و بعید هست که بفرسته. 2 - آیا الزامی هست که خود دانشگاه بفرسته؟ یا همون که تو پاکت مهرو موم باشه و ما بفرستیم کافیه؟! 3 - من مدرک اصلی رو دارمش...آیا فرستادن کپی با ریز نمره کفایت میکنه؟ 4 - من واسه لیسانس و و ارشد میخوام آیا بایست دوبار پول داد؟ آخه من تو قسمت وارد کردن ریز نمرات اسم دانشگاه لیسانس و وفق لیسانس رو زدم ... تشکر فراوان. RE: ارزیابی مدارک توسط WES و سایر موسسات مشابه - aria22 - 23-08-2016 5- آیا فرم ارائه شده توسط wes هم لازمه...از این کارمندهایه خوش اخلاق دانشگاه! بعیده چنین چیزی رو پر و امضاء کنند. ارزیابی مدارک توسط WES و سایر موسسات مشابه - Amir Ali SH - 07-11-2016 با سلام و تشکر بابت ایجاد فضایی اینچنینی برای رفع مشکلات و سوالات ما، بنده قصد مهاجرت به کشور کانادا را دارم و برای این کار یکی از امورات ارزشیابی مدارک تحصیلی بنده توسط موسسه WES است. با دقت سایت این موسسه را مطالعه نمودم و مطالب دوستان رو هم در اینجا خوانده ام اما سوال بنده در خصوص بخشی است که ما از ایران با آن مواجه هستیم. بنده دارای مدرک کاردانی از موسسه آموزش عالی صدرا در تهران هستم و لیسانسم را از دانشگاه آزاد گرفته ام. در خصوص ارسال مدارک توسط دانشگاه آزاد مشکلی ندارم چون از طریق واحد بین الملل امکان پذیر است، اما از موسسه آموزش عالی که پرسیدم گفتند که ما چنین کاری را انجام نمیدهیم و فقط ریز نمراتتون رو بهتون تحویل میدهیم و با بقیه اش کاری نداریم. سوال اینجاست که با توجه به حساسیت موسسه WES در خصوص آدرس فرستنده مدارک، من چگونه می توانم مشکل را حل کنم؟! همچنین به در خصوص نحوه ارسال مدارک از موسسه WES برای بنده دو گزینه Standard delivery و International express وجود دارد که میخواهم تفاوتشان را بدانم و در صورت انتخاب گزینه دوم آیا امکان تغییر آن به گزینه اول وجود دارد یا خیر؟! و اینکه با چه پستی باید برایشان ارسال کنم و مدت زمانی که کل این پروسه طول میکشد حدودا چقدر است؟ ممنون RE: ارزیابی مدارک توسط WES و سایر موسسات مشابه - Matinking - 07-11-2016 (07-11-2016, 06:35 PM)Amir Ali SH نوشته: با سلام و تشکر بابت ایجاد فضایی اینچنینی برای رفع مشکلات و سوالات ما، - WES "فقط و فقط" مدارک رسمی ارسال شده از دانشگاه رو assess می کنه و لاغیر... به دانشگاه بگید مدارک رو مهر کنن... بگذارن توی پاکت و درش رو مهر و موم کنند... بعد خودتون مدارک رو پست کنید و در جای آدرس فرستنده، "آدرس دانشگاه" رو وارد کنید... - روش دوم سریع تر هست... بعد از انتخاب یکی از این دو روش و submit کردن درخواست، بعید هست بتونید تغییرش بدید... |