مدارک مورد نیاز برای روادید دانشجویی کانادا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- انجمن: روادید کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- انجمن: روادید دانشجویی کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- موضوع: مدارک مورد نیاز برای روادید دانشجویی کانادا (/Thread-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) |
RE: مدارک مورد نیاز برای روادید دانشجویی کانادا - mahdi.khoie - 04-01-2016 سلام در صفحۀ اول این تاپیک جزء مدارک لازم برای ویزای دانشجویی نوشته شده: " 9- کپی برابر اصل کارنامه های تافل - آیلتس - GRE" کپی برابر اصل یعنی چی؟ من کارنامۀ تافلم با پست نیومده برام و تنها چیزی که موجود دارم نمره ایه که تو سایت ETS اعلام شده! حالا چجوری باید این نمره رو کپی برابر اصل کنم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید RE: مدارک مورد نیاز برای روادید دانشجویی کانادا - mahdi.khoie - 05-01-2016 (04-01-2016, 01:09 AM)mahdi.khoie نوشته: سلام دوستان هیچکی جواب سوال منو نمیدونه؟! لطفا راهنمایی کنید RE: مدارک مورد نیاز برای روادید دانشجویی کانادا - Glee - 06-01-2016 (04-01-2016, 01:09 AM)mahdi.khoie نوشته: سلام اگر کارنامه کاغذی دریافتی از ETS رو به همراه یک کپی از اون به دارالترجمه رسمی ببرید، براتون مهر تطبیق با اصل میزنن و میتونید ازشون استفاده کنید. تا جایی که من اطلاع دارم و پرسیدم، دارالترجمه قبول نمیکنه که با نشون دادن پروفایل ETS اتون این کار رو انجام بده، و باید کارنامه ی کاغذی ارسالی خود ETS رو نشون بدید حتما. معمولا هم کارنامه ی کاغذی چند ماهی بعد از آزمون طول میکشه که به دستتون برسه ( به دلیل آدرس انگلیسی یا فینگلیش رو پاکت). RE: مدارک مورد نیاز برای روادید دانشجویی کانادا - mahdi.khoie - 06-01-2016 (06-01-2016, 05:22 PM)Glee نوشته: اگر کارنامه کاغذی دریافتی از ETS رو به همراه یک کپی از اون به دارالترجمه رسمی ببرید، براتون مهر تطبیق با اصل میزنن و میتونید ازشون استفاده کنید. خیلی ممنونم از پاسختون. پس با این اوضاع من چکار میتونم بکنم؟ : ( همه ی مدارکم آماده است برای سفارت اما کارنامه تافل ندارم. هیچ راهکاری وجود نداره؟ RE: مدارک مورد نیاز برای روادید دانشجویی کانادا - Glee - 06-01-2016 (06-01-2016, 08:16 PM)mahdi.khoie نوشته: خیلی ممنونم از پاسختون. پس با این اوضاع من چکار میتونم بکنم؟ : ( همه ی مدارکم آماده است برای سفارت اما کارنامه تافل ندارم. هیچ راهکاری وجود نداره؟ به نظرم به سفارت ایمیل بزنید و ازشون در مورد امکان ارسال رسمی ریپورت از طریق ETS مستقیما به سفارت و همینطور کد ETSاشون سئوال کنید. یا اینکه اگه مدت معقولی هست که از آزمونتون میگذره، از طریق اداره پست مرکزی پیگیر کارنامه تون شید، که معمولا درخواست شماره پیگیری میکنند که باید از خود ETS بگیرید (با ضمیمه کردن Registration number)! در صورتی که نتیجه ای نگرفتید، میتونید رسما به ETS سفارش ارسال کارنامه رسمی کاغذی به آدرس دوست یا آشنایی در آنکارا رو بدید و در زمان مراجعه به آنکارا ازشون تحویل بگیرید. باز ممکنه دوستان دیگه راه حل بهتری در این مورد داشته باشن. RE: مدارک مورد نیاز برای روادید دانشجویی کانادا - Torkan - 06-01-2016 (06-01-2016, 08:16 PM)mahdi.khoie نوشته: خیلی ممنونم از پاسختون. پس با این اوضاع من چکار میتونم بکنم؟ : ( همه ی مدارکم آماده است برای سفارت اما کارنامه تافل ندارم. هیچ راهکاری وجود نداره؟ درود با تمام احترام به نظر Glee عزیز و به نظر من به جای این همه استرس و دردسر، همون پرینت کارنامه از ets کفایت میکنه. اونا خودشون میدونن دانشگاه در کانادا همه چی رو چک کرده. و همچنین میدونن معمولا نامه نمیرسه و یا خیلی دیر میرسه به ایران. باز اجازه بدید دوستانی که رفتن سفارت کانادا جواب بدن. اگر Andre بود جواب میداد. بااحترام، ترکان RE: مدارک مورد نیاز برای روادید دانشجویی کانادا - mani1992 - 20-02-2016 سلام، من پذیرشم رو با هماهنگی استاد از تابستان به پاییز دیفر کرده بودم. اما دانشگاه گفت ما نامۀ پذیرش جدید صادر نمیکنیم چون همونطور که تو نامۀ پذیرش نوشته شده در صورت موافقت استاد شما میتونید تا پاییز 2016 و زمستان 2017 هم دیفر کنید. خلاصه من با این مدارک برای CAQ اقدام کردم. در فرم CAQ هم تاریخ شروع ترم رو زدم 29-8-2016 (ترم پاییز که تاریخ شروعش در نامۀ پذیرش هم قید شده) اما حالا که CAQ من صادر شده تاریخ اعتبارش رو زدن از 1-4-2016 تا 30-4-2020 !!! یعنی برای ترم تابستان صادر کردند؟! (شروع ترم تابستان که پذیرش اولیۀ من برای اون بود 2-5-2016 هست) چرا وقتی من تو فرم زدم برای 29 اگست (ترم پاییز) میخوام اینا برای 5 ماه زودتر صادر کردند؟!! الان من باید چیکار کنم؟؟ باید دوباره درخواست CAQ بدم؟؟ چون قبلا خونده بودم که CAQ فقط برای دیفر از پاییز به زمستان معتبره و برای بقیۀ حالات باید دوباره درخواست CAQ کرد!!!! تقصیر من نیست آخه چرا باید این همه هزینه رو دوباره بدم؟؟؟ نمیشه ایمیل بزنم بگم یه جدید و با تاریخ درست صادر کنن برام؟ ضمنا در نامۀ CAQ این عبارت نوشته شده (به نظر میرسه برای همۀ CAQ ها نوشته میشه و فقط برای من نیست) و این موضوع رو گفته که از پاییز به زمستان نیازی به CAQ جدید نیست اما از زمستان به ترم های بعد هست. اما از ترم تابستان هیچ حرفی نزده!!! Your certificate remains valid for obtaining your Study Permit should your registration be postponed from the fall term to the following winter term. However, if you postpone your registration from the winter term to a later term or the following year, you must obtain a new certificate regardless of the expiry date of your current certificate. خواهش میکنم کمک و راهنمایی کنید. با تشکر فراوان ویزای تحصیلی - alexander - 29-02-2016 با سلام و تشکر از شما: بنده مدرک ارشد مکانیک دارم و از دانشگاه کنکوردیا برای یک دوره ENGINEERING مکانیک در مقطع ارشد پذیرش دارم. و البته فاند هم ندارم . تصمیم دارم برای ویزای تحصیلی اقدام کنم. 1 - آیا باید STUDY PLAN ارائه بدم و اگر جواب مثبت هست چه مطالبی رو باید در آن ذکر کنم؟ 2 - در مورد مدارک مالی لطفا راهنمایی بفرمایید چه مدارکی باید ارائه بدم و حداقل حساب بانکی باید چه قدر باشد؟ و اینکه حساب بانکی چه مقدار متوسط گردش داشته باشد؟ آیا نوع بانک اهمیت دارد؟ و تمکن مالی که با توجه به موجودی حتی یک روز حساب شما صادر میشود چه قدر باشد؟ و البته اینکه صورتحساب چند ماهه از بانک بگیرم؟ 3- و نهایتا اینکه اگر نتوانم گردش و حساب قوی بانکی ارائه دهم آیا با ارائه چندین سند از خودم و پدرم جبران میشود یا خیر؟ با تشکر فراوان RE: ویزای تحصیلی - Matinking - 03-03-2016 (29-02-2016, 09:46 PM)alexander نوشته: با سلام و تشکر از شما: سلام 1- در study plan باید به سوالات مشهوری که برای applicant های ایرانی مطرح هست پاسخ بدید: Why do you wish to study in Canada in the program for which you have been accepted? What is your overall educational goal? Why are you not pursuing a similar program in your country of residence/citizenship? What research have you done into studies in your country of residence/citizenship? How will this program enhance your employment opportunities in your country of residence/citizenship? What ties do you have to your country of residence/citizenship? 2- باید گردش حساب ترجیحا شش ماهه ای از خودتون یا supporter تون ارائه کنید که حداقل مقدار هزینه های تخمینی زندگی و تحصیل شما رو در مدت اقامت cover کنه... نوع بانک مهم نیست... 3- خیر... نقش سند صرفا tie هست... بوده ان کسانی که بدون گردش هم clear شده ان.. ولی نسبت نعداد اونها به کسانی که بدون این سند reject شده ن به سمت صفر میل می کنه... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: ویزای تحصیلی - امین پور - 24-04-2016 سلام. من از دانشگاه آلبرتا فاند گرفتم (20000). میخواستم بدونم بازم باید ساپورتر معرفی کنم و تعهد محضری از پدرم بگیرم یا statement بانکی خودم کفایت میکنه؟ |