آکادمیا کافه
مشکلات مربوط به حذف و ویرایش پست - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: راهنما و قوانین استفاده از انجمن (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86)
+--- موضوع: مشکلات مربوط به حذف و ویرایش پست (/Thread-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D9%88-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%BE%D8%B3%D8%AA)

صفحات 1 2 3

[برش] پیشنهادها برای بهینه سازی فروم - ahmadpashaei - 08-04-2014

چند روز هست که من دکمه ویرایشم کار نمیکنه ولی در صفحه جدید باز می کنم میره تو ویرایش!! تازه دکمه ارسال پستم تقریبا همینطوره و درست کار نمیکنه!! ضمنا نتایج پذیرشم همینه و نمیتونم رزومه رو ببینم و اون ذره بین رو میزنم صفحه error باز میشه!! 

RE: مشکلات مربوط به حذف و ویرایش پست - Babak - 12-04-2014

احمد جان
می‌شه بگید از چه مرورگری استفاده می‌کنید؟ همچنین لطفا اگر مرورگر دیگه‌ای روی کامپیوترتون دارید، با مرورگر دیگه هم امتحان کنید و نتیجه‌اش رو بگید لطفا.

دوستان دیگه‌ای هم آیا این مشکلات رو می‌بینند؟

RE: مشکلات مربوط به حذف و ویرایش پست - Torkan - 12-04-2014

(12-04-2014, 10:37 AM)'Babak' نوشته: احمد جان
می‌شه بگید از چه مرورگری استفاده می‌کنید؟ همچنین لطفا اگر مرورگر دیگه‌ای روی کامپیوترتون دارید، با مرورگر دیگه هم امتحان کنید و نتیجه‌اش رو بگید لطفا.

با سلام
کلا من هم با مرورگر internet explorer مشکل دارم و بعضی وقتها اصلا نمیشه یک لینک رو با گزینه پیوست  (منظور همان گنجاندن/ ویرایش پیوند) در یک پستی قرار داد. قبلا تا جایی که یادمه مشکلی نبود. ویرایش هم واسه من مشکلی نداره!
ولی با mozilla firefox مشکلی ندارم اصلا.

بااحترام

RE: مشکلات مربوط به حذف و ویرایش پست - pama - 12-04-2014

سلام.
معذرت میخوام بابک جان، به نظرتون میتونه این مشکل از کش مرورگر دوستانی باشه که مشکل ارسال و ادیت پست رو دارن؟
ممکنه نیاز باشه کش مرورگرشون رو خالی کنن؟

RE: مشکلات مربوط به حذف و ویرایش پست - ahmadpashaei - 13-04-2014

(12-04-2014, 10:37 AM)'Babak' نوشته: احمد جان

سلام.من از اینترنت اکسپلورر استفاده میکردم مشکل پیدا کرد رفتم سراغ گوگل کروم.مدتی هست ریب میزنه[img]images/smilies/cool.gif[/img]چشم باز امتحان می کنم

RE: مشکلات مربوط به حذف و ویرایش پست - Babak - 14-04-2014

سایت باید با نسخه ۹ به بالای اینترنت اکسپلورر درست کار کنه، اما یک سری از امکانات سایت با تکنولوژی‌های جدید وب ساخته شده که قطعا با اینترنت اکسپلورر ۷ و قدیمی‌تر کار نمی‌کنه.

در مورد مشکل cache مرورگر هم، گاهی ممکنه فایل‌های cache شده خراب بشه یا فایلی که درست دریافت نشده cache بشه و باعث بروز اشکالاتی بشه. در این جور مواقع خالی کردن cache مرورگر مشکل رو حل می‌کنه.
به طور کلی بهتره که همیشه حداقل دو تا مرورگر مختلف روی سیستم نصب شده باشه. گاهی که به مشکلی در وب‌سایتی برخورد می‌کنید، با مرورگر دیگه امتحان کنید و ببینید که آیا مشکل باز وجود داره یا خیر. 

RE: مشکلات مربوط به حذف و ویرایش پست - automotive - 28-01-2016

به سلام،
واقعا نمیدونم در کدام انجمن این موضوع رو مطرح کنم. امیدوارم در محل درستی ارسال داشته باشم.

چرا ارسال‌هایی که پاک می‌کنیم پاک نمی‌شند؟ اگه من 20 ارسال داشته باشم در کمتر از 2 ساعت و تمامشون رو پاک کنم، باز هم در قسمت تعداد پست ارسالی این 20 عدد تا آخر یک ماه بعد نمایش داده می‌شود! چرا؟
(فکر می‌کنم عملا چیزی به نام حذف وجود خارجی ندارد و فقط قابلیت نمایش پست برای کاربران، بعد از حذف غیر فعال می‌شود اما برای همیشه آن پست ها از دید مدیران قابل دیدن است! آیا اشتباه می‌کنم؟)

یک مشکل بزرگ حذفی هم هستش که نمیدونم باید اینجا بگم یا در پیشنهادهای برای بهینه سازی؟ بهر حال اونجا میگم چون مرتبط با حذف تاپیک هستش نه ارسال، هرچند ارسال اول رو هم شامل میشه، الان در تاپیک پیشنهادات ارسال میکنم این اشکال رو.

با احترام
automotive

RE: مشکلات مربوط به حذف و ویرایش پست - Babak - 29-01-2016

@automotive

دلیلش همین هست که گفتید. پست‌های شما به طور کامل حذف نمی‌شه و در دسترس مدیران خواهد بود تا زمانی که به طور کامل از سیستم حذف بشن. ما ممکنه هر چند وقت یک بار پست‌هایی که مدت زیادی از حذف‌شون گذشته رو به طور کامل از سیستم حذف کنیم.