آکادمیا کافه
ایجاد بخشی جدید به نام کمیته ی استقبال از «دانشجویان» - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D8%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- موضوع: ایجاد بخشی جدید به نام کمیته ی استقبال از «دانشجویان» (/Thread-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%AE%D8%B4%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%87-%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%C2%AB%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%D8%A7%D9%86%C2%BB)

صفحات 1 2 3 4

RE: ایجاد بخشی جدید به نام کمیته ی استقبال از(دانشجویان) - ShahdaD - 18-12-2011

شاهین جان اصلا اصل قضیه به هیجانشه(شوخی)...حرفتون کاملا متین هست، توی این تاپیک هم قرار نیست تصمیمی بگیریم، همه ی دوستان میتونند بیان اعلام آمادگی کنند برای همکاری یا نظراتشون رو اعلام کنند، ما هم همه ی نظرات رو میشنویم و اگر قرار بر این شد که چنین انجمن و کمیته ای ایجاد کنیم، قبلش باید یک اساس نامه و قوانین براش بنویسیم و اون زمان میتونیم با نظر همه ی دوستان پیشنهاد ها رو خط بزنیم یا باهاش موافقت کنیم..

بیشتر این تاپیک برای اطلاع رسانی هست و خاصیت اجرایی نداره...

RE: ایجاد بخشی جدید به نام کمیته ی استقبال از(دانشجویان) - Babak - 18-12-2011

من هم در کل با پیشنهاد شاهین موافقم که در اندازه محدود شروع کنیم تا با مشکلات و مسائلش آشنا بشیم و به تدریج هم داوطلبان بیشتری جذب کنیم و هم خودمون در این زمینه باتجربه‌تر بشیم و بتونیم از مشکلات احتمالی پیش‌گیری کنیم.

RE: ایجاد بخشی جدید به نام کمیته ی استقبال از «دانشجویان» - Nimaa - 21-12-2011

با درود
کاربر عادی هستم، عذر میخوام که وسط بحث مدیران میپرم.
من عازم ایالت INDIANA دانشگاه Purdue هستم و از همینجا آمادگی خودم رو برای فعالیت در کمیته استقبال اعلام میکنم. پیشنهاد خیلی خوبیه، امیدوارم که پخته بشه و اجرایی بشه. خودم که الآن دارم میرم کاملاً حس میکنم اگه همچین موهبتی رو الآن داشتم چقدر خیالم راحت بود. خیلی سوالها هست که میخوام بپرسم اما کسی رو ندارم. البته دوستانی در انجمن ایرانیان این دانشگاه هستن و واقعاً جواب ایمیلهام رو میدن، اما مشغله درسی دارن و مشکلات خودشون رو.
ضمن اینکه پیدا کردن Academiacafe واسه همه راحت تر هست تا پیدا کردن انجمن ایرانیها در هر دانشگاه.
به امید موفقیت

RE: ایجاد بخشی جدید به نام کمیته ی استقبال از «دانشجویان» - splendidvenus - 27-12-2011

دوستان من الان 8 روزه در تامپا هستم و خدا میدونه که چقدر ایرانیهای اینجا کمکم کردن. تا وقتی نیومده بودم نمی دونستم که داشتن هم زبون چه نعمت بزرگی هست. خیلی چیزا اینجا نا آشناست و اگر کسی باشه که راهنماییتون کنه هم از لحاظ مالی کمتر ضرر می کنید و هم در وقت صرفه جویی میشه. اینکه مثلا بهتره از کدوم فروشگاهها خرید کنید. اینکه کمک کنن تا وسایل لازمو تهیه کنید. اگر خونه ندارید کمک کنن تا خونه پیدا کنید. واقعا همه اینا خیلی مهمه و من تا وقتی نیومده بودم نمی دونستم که چقدر کارای زیادی باید انجام دادم و چقدر تجربه اطرافیان میتونه کمک کننده باشه.

RE: ایجاد بخشی جدید به نام کمیته ی استقبال از «دانشجویان» - Cortex - 15-07-2012

سلام دوستان،
من به شدت موافقم ممنون از شهداد
ميشه اين مسئله رو در پيج فيس. بوك سايت مطرح كرد، و از داوطلبان خواست تا همكاري خودشون رو اعلام كنند، دوستان همچنين مي تونن آشنايان خودشون رو به سايت معرفي كنند تا اصطلاحاً donating رو انجام بدن.

RE: ایجاد بخشی جدید به نام کمیته ی استقبال از «دانشجویان» - spt - 16-07-2012

نمیدونم الان موقعش هست یا هنوز زوده اما میشه توی همینجا هم یه تاپیک براش ایجاد کرد یا اینکه توی قسمت نتایج پذیرش گزینه یا بخشی اضافه کرد که طرف اجازه بده به بقیه که اگه مثلا داشتن میرفتن توی اون شهر باهاش تماس بگیرن و ازش کمک بگیرن... یا اینکه افراد جدیدی که قبول شدن توی اون شهر یه پیامی برای اون طرفی که اونجا هست بیاد به طور اتوماتیک که فلانی داره میاد اونجا و میخای بهش یه پیام بدی که اگه کمک خاست بهت بگه؟ (که دوباره اگه طرف گفت آره یه پیام اتوماتیک بره!! در کل منظورم معرفی هست)....

فک کنم توی بخش نتایج پذیرش امکان نصب همچین چیزی باشه.... درسته بابک؟ امید؟
به نظر من اینجا از ف. ب. خیلی بهتره..

RE: ایجاد بخشی جدید به نام کمیته ی استقبال از «دانشجویان» - amirhossein.gh - 16-07-2012

کار خوبیه !
منم با شاهین موافقم ! ابراز همکاری تو خود سایت بهتره
تو پیچ ف... بوک ، فقط میشه این موضوع رو مطرح کرد و داوطلبان بیان تو سایت سازماندهی بشن Smile

RE: ایجاد بخشی جدید به نام کمیته ی استقبال از «دانشجویان» - Cortex - 16-07-2012

بنظر من هم ايده خوبيه، فقط تا جايى كه ميشه بايد رضايت فرد حامى جلب شده باشه، تا مزاحمتى براش ايجاد نشه، با گزينه انتخابى در نتايج پذيرش بيشتر موافقم نمي دونم امكانش هست كه بابك اين بلاك رو اضافه كنه يا نه. و اگر هست رنج كمك رسانى فرد حامى هم تا جايي كه ميشه معلوم بشه، فرضاً يه عده از دوستان صرفاً حاضرن تلفنى كمك كنن اما خب بعضى ها مي تونن تا فرودگاه هم بيان و شايد يه چند روزى هم خب كمك كنن.
من در بدو شروع فروم حدود همچين مسئله اى با بابك مطرح كرده بودم كه البته بيشتر تكيه به مسائل اكادميك داشت، كه خب جواب بابك منطقى بود؛ اينكه صرفا خود افراد حامى تنها راه حل اين قضيه هستند. اگر پيدا بشن و خب راضى به كمك باشن چه از لحاظ روحيه اى براي بدو ورود دانشجويان چه اكادميك واقعاً عالى خواهد بود.

RE: ایجاد بخشی جدید به نام کمیته ی استقبال از «دانشجویان» - Babak - 17-07-2012

می‌شه چنین قسمتی رو به نتایج پذیرش اضافه کرد، اما اول بهتره که تخمینی بزنیم ببینیم اصلا چند نفر وجود دارند که حاضرند داوطلب این کار باشند. بهتره که همین جا یک موضوعی براش داشته باشیم و یک آماری بگیریم، اگر تعداد خوبی از بچه‌ها داوطلب باشند، این قسمت رو به نتایج پذیرش اضافه می‌کنم.

RE: ایجاد بخشی جدید به نام کمیته ی استقبال از «دانشجویان» - amirhossein.gh - 06-03-2013

من که حاضرم قسمت کره جنوبی رو پذیرایی کنم!