![]() |
تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج از کشور - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج از کشور (/Thread-%D8%AA%D9%82%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) |
RE: تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج کشور - Babak - 07-03-2012 (06-03-2012, 02:47 PM)rise نوشته: ممنون از پاسختون ولی خداییش می دونستم مخفف چی هستناگر در دانشگاهی برای مدیریت هم MA و هم MS ارائه میدن و شما قصد گرفتن دکترا دارید، بهتره که دنبال MS باشید، ولی اگر دانشگاهی فقط MA داره و رنک دانشگاه هم مناسبه، مشکلی نیست که برای MA در اون دانشگاه اقدام کنید. (06-03-2012, 11:19 PM)Saeid نوشته: دوستان تو بعضی از رشته ها من .B.A هم دیدم این دیگه چیه؟؟ بین M.SC. و .M.S آیا فرقی هست؟؟....تو بعضی رزومه ها هر دوی این دوتا مدرک هست!!!امین در مورد تفاوت MSc و MS توضیحات کامل رو داده، BA هم Bachelor of Arts هست که شبیه به MA هست و مدرک کارشناسی در رشتههای هنر و بعضی از رشتههای علوم انسانیه. RE: تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج از کشور - Armik - 31-03-2012 به دلیل اینکه اینها یک مدتی سوالهای خودم بوده و الان جوابهاشون رو دارم، این پست رو میزارم که شاید مورد استفاده دوستان واقع بشه: What is the difference between PhD and DEng
The PhD requires a total of 96 hours. The degree is obtained by completing 64 hours beyond the MS hours requirement. The PhD also requires written and oral exam, plus a final exam on dissertation A DEng degree requires a minimum of 96 hours. Candidates are required to take exams, complete internship and file a record of study Accordingly, PhD degree is research oriented. The DEng degree is a practice-oriented management program
What is the difference between the MS and MENG degree
MENG (Master of Engineering) - non-thesis option requiring 36 hours of graduate credit MS (Master of Science) - thesis option requiring 32 hours of graduate credit
RE: تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج از کشور - ahmadpashaei - 31-03-2012 اhour همون واحد هست؟ دکترا 96 واحده؟!!!! اگر درست گفته باشم،یعنی در دکترا دوباره درس داریم،اونم اینهمه؟مگه فقط تحقیق و پروژه نیست؟ RE: تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج از کشور - Babak - 31-03-2012 (31-03-2012, 08:44 PM)ahmadpashaei نوشته: اhour همون واحد هست؟ دکترا 96 واحده؟!!!! اگر درست گفته باشم،یعنی در دکترا دوباره درس داریم،اونم اینهمه؟مگه فقط تحقیق و پروژه نیست؟سوال شما به این تاپیک مربوط نیست، به همین خاطر مختصر جواب میدم اگر مایل بودید در تاپیک مناسب پیگیری کنید. تقریبا در همه دانشگاهها شما باید در دوره دکترا درس هم بگذرونید، ولی این ۹۶ واحد خیلی وقتا همش درس نیست و قسمتیش شامل پروژه هم میشه. RE: تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج از کشور - fluid-mech - 31-03-2012 (31-03-2012, 07:24 PM)Armik نوشته: به دلیل اینکه اینها یک مدتی سوالهای خودم بوده و الان جوابهاشون رو دارم، این پست رو میزارم که شاید مورد استفاده دوستان واقع بشه:PHD:این مدرک مربوط به کسانی است که اکثر درساشون تئوری هست و ربطی به صنعت نداره ولی DENG بیشتر درساشون مربوط به صنعت میشه .لازم به توضیح است که فکر کنم کسی که مدرک DENG داره نمیتونه عضو هیئت علمی دانشگاه بشه.یعنی DENG خوراک صنعته و دانشگاه قبول نداره. MENG و MS هم همین داستان داره......... RE: تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج از کشور - maryamseyedi - 24-07-2012 سلام فرق بین Research (Thesis) Options و Internship (Non-Thesis) Options در چیه؟ RE: تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج از کشور - m.ost - 24-07-2012 (24-07-2012, 12:13 AM)maryamseyedi نوشته: سلامسلام همانطور که در این لینک هم نوشته شما سه تا انتخاب برای این رشته دارین. بسیاری از دانشگاه ها این امکان رو به شما میدن که مقطع مستر رو با پایان نامه یا بدون پایان نامه بگذرونین. Research (Thesis) Options، همونطور که در لینک هم توضیح داده برای کسانی هست که میخوان ادامه تحصیل بدن در مقطع دکترا. ولی Internship دانشجو رو برای ورود به بازار کار آماده میکنه. دانشجوهایی که میخوان در مقطع دکترا هم ادامه بدن باید در مقطع مستر نوع Research-based رو انتخاب کنند. [جداشده] با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه میکنید؟ - حسام ش - 27-07-2012 راستی قضیه ی مدرک حرفه ای و مدرک تحقیقی تو دانشگاههای امریکا چیه؟؟ مدرک حرفه ای خرج داره و تحقیقی نداره؟؟؟؟/ رشته علوم سیاسی جزو کدوم دسته اس؟؟ RE: تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج از کشور - Babak - 27-07-2012 در این پست در مورد تفاوتهای مدارک حرفهای و مدارک تحقیقاتی توضیح داده شده. لزوما این طور نیست که مدرک تحقیقی خرج نداشته باشه و مدرک حرفهای خرج داشته باشه، اما معمولا برای مدارک تحقیقی احتمال گرفتن فاند خیلی بیشتره. در نتیجه احتمال این که شما بتونید با هزینه کمتر مدرک تحقیقی بگیرید بالاتره. در مورد علوم سیاسی من به طور خاص اطلاع ندارم، اما گاهی دانشگاهها برای یک رشته خاص فقط یکی از این نوع مدرک رو ارائه میکنند و در مواردی هم هر دو گزینه وجود داره و دانشجو میتونه یکی از این دو نوع رو برای ادامه تحصیل انتخاب کنه. در نتیجه این طور نیست که همیشه و در همه دانشگاهها رشتهی خاصی فقط به صورت حرفهای یا فقط به صورت تحقیقاتی ارائه بشه و ممکنه بسته به دانشگاه متغیر باشه. RE: تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج از کشور - mhz_ir - 17-04-2014 از اونجایی که Master of Engineering بدون پایان نامه هست و از طرفی Master of Science برای ادامه تحصیل(دکترا) بهتره، آیا کسی که Master of Engineering بگیره برای ادامه تحصیل برای دکترا مشکل پیدا میکنه؟ |