آکادمیا کافه
بررسی وضعیت گرایش های مختلف مهندسی مکانیک - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: رشته‌های تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+--- انجمن: مکانیک و هوافضا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%81%D8%B6%D8%A7)
+--- موضوع: بررسی وضعیت گرایش های مختلف مهندسی مکانیک (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%88%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: بررسی وضعیت گرایش های مختلف مهندسی مکانیک - آرش69 - 02-03-2014

charming عزیز خیلی ممنون ک مثل همیشه خیلی خوب و جامع بهم جواب دادین.
اتفاقا من تو پروفایلی ک تو لینکدین دارم اصلا اشاره ای ب کلمه کامپوزیت نکردم حدس میزدم حساس باشن روش!!!
من ی سوال تو تاپیکی ک آقا پژمان دارن پرسیدم ک امیدی ب گرفتن جواب از اونجا ندارم چون از آخرین پست اون تاپیک خیلی میگذره!!!
حالا اینجا مبپرسم:
با این رزومه ای ک شما از من سراغ دارین ب نظرتون شانسی برای گرفتن فاند از 100تای اول دارم؟(امریکا یا کانادا فرقی نداره)
در مورد مقاله هم اصلا نگران نباشین،تزم تا 3تاشو ساپورت میکنه.
در مورد زبانم این توضیح ک با توجه ب برنامه ای ک من برای اپلای کردن در نظر گرفتم زمان کافی برای خوندنش دارم و سطح فعلیمم بد نیست.
بازم ازتون ممنونم.

راستي در مورد اون قضيه هم خدا نكنه!
كاري هم ك من بايد انجام بدم حل عددي هستش و شبيه سازي نيست،احتمالا بايد تفاضل محدود انجام بدم(البته در مورد روش حل هنوز قطعي نيست)
باتشكر

RE: بررسی وضعیت گرایش های مختلف مهندسی مکانیک - Torkan - 02-03-2014

(02-03-2014, 10:23 PM)'آرش69' نوشته: charming عزیز خیلی ممنون ک مثل همیشه خیلی خوب و جامع بهم جواب دادین.
اتفاقا من تو پروفایلی ک تو لینکدین دارم اصلا اشاره ای ب کلمه کامپوزیت نکردم حدس میزدم حساس باشن روش!!!
من ی سوال تو تاپیکی ک آقا پژمان دارن پرسیدم ک امیدی ب گرفتن جواب از اونجا ندارم چون از آخرین پست اون تاپیک خیلی میگذره!!!
حالا اینجا مبپرسم:
با این رزومه ای ک شما از من سراغ دارین ب نظرتون شانسی برای گرفتن فاند از 100تای اول دارم؟(امریکا یا کانادا فرقی نداره)
در مورد مقاله هم اصلا نگران نباشین،تزم تا 3تاشو ساپورت میکنه.
در مورد زبانم این توضیح ک با توجه ب برنامه ای ک من برای اپلای کردن در نظر گرفتم زمان کافی برای خوندنش دارم و سطح فعلیمم بد نیست.
بازم ازتون ممنونم.

خواهش میکنم آرش جان
بله پست شما رو دیدم ولی چون تو قسمت مشاورا ارایه شده بهتره منتظر باشین سایر دوستان ممکنه نکات مهمی رو اشاره کنن که به ذهن من نرسه تو اون تاپیک( البته فک کنم جناب پژمان به علت مشغله زیاد خیلی کم فروم میاد حتی یک ماه نیومده تا جایی که میدونم ولی خوب صبر کنید)
خوب اما رزومه شما و نظر بنده حقیر:
1- قطعا سعی کنین معدل بالای 17 باشه. اصلا به کمتر راضی نشین!
2- معدل لیسانس متوسط هستش یعنی باید به طریقی جبران بشه از طرق دیگر مثل مقاله.(کم نیستا ولی خوب دیگه خوبم نیست جسارتا!)
3 -راجع به جمله """در مورد مقاله هم اصلا نگران نباشین""" خوب ما که نگران نیستیم میدونیم که بلاخره این جور تز ها به مقاله ختم میشه[img]images/smilies/wink.gif[/img]
4- شما مگه نمیخواین واسه fall 2015 اپلای کنین چرا میگین 1.5 سال وقت؟؟شما در واقع 11 ماه تقریبا وقت دارین دیگه؟ یا میخواین واسه بهار 2016 اپلای کنین؟ راستش پیشنهاد میکنم واسه FALL اپلای کنین(POSITION بیشتر و صد البته فاند هم به نسبت بالاست تو پاییز)
5- توصیه اکید دارم اگه امریکا میرین قطعا روی GRE وقت بذارین(باور کنین از مقاله هم مهمتره!)
6- تافل هم واسه امریکا فقط مینیموم رو بیاری حله ولی خوب بالای 100 باشه از ترم اول یا دوم TA هم میشی. کانادا هر چی تافل بیشتر احتمال فاند بالاتره طبق گفته سایتهاشون.
7 - بله قطعا با مقاله هایی که میدین شانس دارین صد در صد به خصوص جی ار ای بالا باشه که شانس بالاتر میره...فاند هم کمی به شانس انصافا بستگی داره.
پ.ن:بحث رو با ویزا منحرف نکنم چون تاپیک به بیراهه میره ولی چون پرسیدین:
راستش من بازم میگم نه افسر سفارتم و نه مامور CIA و نه FBI و .... که حکم کلی بدم براتون چون حتی خودشونم نمیتونن این کار رو بکنن!!! ولی کلا نمیخوام ذهن شما درگیر این مسایل بشه( چون هم دانشگاه لیسانس و هم رشتتون کمی خطریه انصافا) البه واسه من نه ها واسه اونا!![img]images/smilies/wink.gif[/img]
شما به راهتون ادامه بدین و این رو بدونین حذف کردن یه کلمه یا اضافه کردن کلمه دیگه ممکنه اندکی تاثیر داشته باشه تو روند کلیرنس ولی به نظر خود من مساله اصلی واسه سفارت فارغ از این بحثهای به اصطلاح رشته خطری و ... هستش. چون خودم افرادی دیدم که باید ویزا میگرفتن نگرفتن و انصافا بعضی ها نباید میگرفتن که گرفتن!
بذارین راحتتون کنم: کلا اینا به هرکی بخوان ویزا میدن به هرکی نخوان نمیدن (رشته و SOCIAL TIE و نمیدونم سربازی و ...یه جور در واقع سلاح واسه اوناست تا قانون رو اجرا کنن و به نظر خود من به عنوان بهانه استفاده میکنن ازش ولی خوب دیگه بلاخره بهونه هم بهونس!!). پس به کارتون ادامه بدید و بله دقیقا همون کارهایی که گفتم رو انجام بدید.
دقت کنید نظر من هستش و لاغیر.

بااحترام

ي توضيحي در مورد زمان اپلاي بدم جهت تنوير اذهان!
راستش من سربازي پيش پامه و بلخره يجوري بايد از دستش راحت بشم!
فكر كنم نميشه تو 4ترم هم تز تموم بشه هم چنتا مقاله داد!
نهايتا بشه يكي داد!
واسه همين يكم بعد دفاع بايد ب مقاله نوشتن برسم!
بازم ازتون تشكر ميكنم بابت راهنمايي

RE: بررسی وضعیت گرایش های مختلف مهندسی مکانیک - salarwesf - 16-03-2014

آقای charming منظورتون چیه "هرکی بخوان قبول میکنند هرکی بخوان قبول نمی کنندد".یعنی به شخصیت،پول،فامیل در آمریکا،.... بستگی داره؟ میشه اگر تجربه ایی دارین واضح تر بگین ممنون میشم

RE: بررسی وضعیت گرایش های مختلف مهندسی مکانیک - Torkan - 16-03-2014

(16-03-2014, 09:02 AM)'salarwesf' نوشته: آقای charming منظورتون چیه "هرکی بخوان قبول میکنند هرکی بخوان قبول نمی کنندد".یعنی به شخصیت،پول،فامیل در آمریکا،.... بستگی داره؟ میشه اگر تجربه ایی دارین واضح تر بگین ممنون میشم

خیر دوست عزیز
سوئ برداشت نشه.اصلا به اون موارد بستگی نداره. هیچ کسی با هیچ فردی و از هیچ طریقی با افسر های سفارت و افسر های سازمان DOS رابطه و زد و بند نداره این از این مورد.
منظور اصلی من این بود که مملکت خودشون هستش و دولت هم دولت خودشون و بلاخره هرچقدر هم بگیم این دو کشور (منظورم رو حتما درک میکنین نمیتونم جزیی تر بگم) چندین ساله با همدیگر مشکل دارن حالا از هر طریقی و در نتیجه وقتی فردی را رد میکنند و یا پذیرش میدهند اصلا دلیل نمیشه یک فرد دیگه رو با همون شرایط رد یا پذیرش کنند. درسته قانون حرف اول رو میزنه ولی یک مثال بزنم:
دوست من سال 2012 از دبی با بند 214 یعنی SOCIAL TIE رد شد و هیچ فامیلی در امریکا هم نداشت. بعد 1.5 ماه از ایروان 36 روزه کلیر شد.
همین مورد رو دقیقا یادمه که دوست دیگرم که داییش امریکا بود از همون دبی کلیر شد.
هر دو کیس بالا دانشجویی بودن.
پ.ن : تجربه من میگه:
1- مدارک باید کامل باشن.
2- هیچ پنهان کاری نداریم.
3- فقط به سوال پرسیده شده جواب میدهیم.
4- مدارک اصلا با هم تناقض نباید داشته باشند.
5- امید به اکسپت ویزا داشته باشیم

بااحترام

RE: بررسی وضعیت گرایش های مختلف مهندسی مکانیک - mohamad001 - 06-02-2015

با سلام
من کارشناسی طراحی و جامدات از دانشگاه آزاد دارم. امسال کنکور کارشناسی ارشد شرکت کردم و با توجه به نمرات خامی که توی کنکور کسب کردم و با مقایسش با درصد ها و رتبه های سالهای گذشته، با ضریب اطمینان خوبی میتونم بگم که شانس قبولی توی گرایش طراحی کاربردی دارم.
حالا سوال من از حضورتون اینه که با توجه به اینکه من زبانم قوی هستش (توی کنکور 85 درصد زدم) رتبم توی گرایش های بیومکانیک و طراحی بدنه و سازه خودرو خیلی بهتر میشه و توی آزمون های آزمایشی هم به خودم ثابت شده.
آیا به نظر شما کار درستی هست که من بیومکانیک امیرکبیر رو به طراحی کاربردی یه دانشگاه دولتی سطح پایین تر (مثل صنعتی اصفهان یا دانشگاه شیراز یا...) ترجیح بدم؟ با توجه به این نکته که من مکانیک بودم و هیچ بک گراندی در مورد بیومکانیک ندارم و این رشته مشکلات خودش رو خواهد داشت و همچنین اینکه قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور رو دارم
با سپاس فراوان

RE: بررسی وضعیت گرایش های مختلف مهندسی مکانیک - Shihan - 09-02-2015

(06-02-2015, 02:54 AM)'mohamad001' نوشته: با سلام
من کارشناسی طراحی و جامدات از دانشگاه آزاد دارم. امسال کنکور کارشناسی ارشد شرکت کردم و با توجه به نمرات خامی که توی کنکور کسب کردم و با مقایسش با درصد ها و رتبه های سالهای گذشته، با ضریب اطمینان خوبی میتونم بگم که شانس قبولی توی گرایش طراحی کاربردی دارم.
حالا سوال من از حضورتون اینه که با توجه به اینکه من زبانم قوی هستش (توی کنکور 85 درصد زدم) رتبم توی گرایش های بیومکانیک و طراحی بدنه و سازه خودرو خیلی بهتر میشه و توی آزمون های آزمایشی هم به خودم ثابت شده.
آیا به نظر شما کار درستی هست که من بیومکانیک امیرکبیر رو به طراحی کاربردی یه دانشگاه دولتی سطح پایین تر (مثل صنعتی اصفهان یا دانشگاه شیراز یا...) ترجیح بدم؟ با توجه به این نکته که من مکانیک بودم و هیچ بک گراندی در مورد بیومکانیک ندارم و این رشته مشکلات خودش رو خواهد داشت و همچنین اینکه قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور رو دارم
با سپاس فراوان

سلام خدمت شمااینجا ۲ مورد وجود داره که باید دقت کنید. ۱- اینکه دانشگاه امیر کبیر در آمریکا شناخته شده است پس شانس پذیرشت رو در آینده اندکی‌ بالا خواهد برد، ۲- رشته بیو از رشته‌های جدید و پر فاند می‌باشد اینکه به این گرایش هم علاقه داری خوب و جای پیشرفت هست، البته این به این معنی‌ نیست که سایر گرایشات خوب نیستن.در کوّل به نظرم رو موضوع خاصی‌ که ممکن در آینده شمارو روی بحث ویزا درگیر کنه کار نکنید. و اینکه اگر هم فرصت قبولی در دانشگاههای شیراز و اصفهان رو هم دارید مشکلی‌ نیست. در کلّ کار روی موضوعات حساس کمی‌ دردسرش بیشتر از انتخاب دانشگاه اهمیت داره. 

RE: بررسی وضعیت گرایش های مختلف مهندسی مکانیک - mohamad001 - 10-02-2015

(09-02-2015, 08:04 PM)'Mr-Voltage' نوشته: سلام خدمت شمااینجا ۲ مورد وجود داره که باید دقت کنید. ۱- اینکه دانشگاه امیر کبیر در آمریکا شناخته شده است پس شانس پذیرشت رو در آینده اندکی‌ بالا خواهد برد، ۲- رشته بیو از رشته‌های جدید و پر فاند می‌باشد اینکه به این گرایش هم علاقه داری خوب و جای پیشرفت هست، البته این به این معنی‌ نیست که سایر گرایشات خوب نیستن.در کوّل به نظرم رو موضوع خاصی‌ که ممکن در آینده شمارو روی بحث ویزا درگیر کنه کار نکنید. و اینکه اگر هم فرصت قبولی در دانشگاههای شیراز و اصفهان رو هم دارید مشکلی‌ نیست. در کلّ کار روی موضوعات حساس کمی‌ دردسرش بیشتر از انتخاب دانشگاه اهمیت داره. 

ممنون از شما
ببخشید من درست متوجه نشدم. منظور شما اینه که گرایش طراحی میتونه واسه پروسه اخذ ویزا دردسر ساز باشه؟ کلا چه گرایشهایی میتونن دردسرساز باشن؟ فقط اونهایی که با مقاصد نظامی در ارتباط هستن؟

RE: بررسی وضعیت گرایش های مختلف مهندسی مکانیک - Shihan - 31-03-2015

(31-03-2015, 12:30 PM)'peymani' نوشته: سلام دوستان
من ارشد مکانیک طراحی کاربردی از دانشگاه گیلان واحد بین الملل دارم.26 سال سن.1سال سابقه تدریس در دانشگاه.متاهل.کمی اشنا با نرم افزار تخصصی مکانیک مثل matlabوcatia مهارت خاصی جز تدریس ندارم.مقاله ندارم.بفرمایید برای فردی مثل من چه کاری میتونه تو کشورهای دیگه پیدا کنه؟اصلا جیا باید یاد بگیرم؟چه مهارتی کسب کنم؟
راستی پایان نامه ارشدم:بهینه سازی مسیر حرکت موشک دو مرحله ای بالستیک با هدف کمینه کردن جرم اولیه و بیشینه کردن برد پرواز

معدل و نمره زبان خودت رو اشاره نکردی. ضمن اینکه پروژه ای که کار کردی بسیار حساس امیز هست و ممکنه در روادید دچار مشکل کنه. به نظرم شما ارشد رو ایران بخون و به تقویت رزومه بپرداز و از این حوزه طراحی موشک خارج شو. و رو موضوعاتی کار کن که حساسیت خیلی کمی روش هست. برای تقویت رزومه داشتن معدل بالا ، نمره زبان بالا ، و مقالات پژوهشی معتبر و مناسب شانست رو زیاد میکنه.