اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) +---- انجمن: معافیت تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +---- موضوع: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ (/Thread-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D9%85-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D9%85-%D9%88-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%B4%D9%88%D9%85-%DB%8C%D8%A7-%D8%B2%D9%88%D8%AF%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%DB%8C%D8%AF-%D9%88%D8%AB%DB%8C%D9%82%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%B4%D9%88%D9%85%D8%9F) |
RE: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - MaMi - 09-04-2012 (09-04-2012, 08:29 PM)mo-11 نوشته: بله من در حال حاضر دانشجو پیش دانشگاهی هستم .18ساله تمام . از بعضیا شنیدم اگه نرم سربازی بهم به هیچ وجه اجازه خروج نمیدن بعضیا هم میگن میشه رفت .واقعا برام مهمه بدونم اگه دقیق میدونین کمکم کنین خواهشا . 19سالم فکر میکنم اشتباه میکنید 18 ساله تمامه . این طور که من شنیدم اگه تا 6ماهه دیگه برا سریازی اسم نویسی نکنم برام غیبت میزنن بعد دیگه هیچی . ..! دوست عزیزم، اگر ابتدا تاپیک (اخبار مرتبط با نظام وظیفه) رو مطالعه می کردید، به این سوالتون پاسخ داده شده بود ولی به هر حال، پیگیری در مورد این قانون (سن مشمولین) رو میتونید از اینجا ادامه بدهید. در ضمن شما بعد از فارغ التحصیلی 1 سال برای ارسال مدارک (جهت اعزام به خدمت) وقت دارید.
RE: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - mo-11 - 09-04-2012 آقا خیلی خیلی ممنونم . مرسی .خیالم راحت شد .فقط 1 سوال دیگه با مدرک دیپلم اگه اقدام کنم بهم معافیت تحصیلی میدن .هزینه وثیقه 15 میلیونه درسته؟ سایت هم فوق العاده است . تشکر . RE: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - MaMi - 09-04-2012 (09-04-2012, 09:43 PM)mo-11 نوشته: آقا خیلی خیلی ممنونم . مرسی .خیالم راحت شد .فقط 1 سوال دیگه با مدرک دیپلم اگه اقدام کنم بهم معافیت تحصیلی میدن .هزینه وثیقه 15 میلیونه درسته؟دوست من، یک بار دیگه دعوت میکنم از شما که ارسال های قبلی همین تاپیک رو بخونی شما با مدرک دیپلم در صورتی میتونی از کشور خارج بشوی که از دانشگاه خارجی که مورد تائید وزارت علوم است، پذیرش داشته باشید. مبلغ وثیقه هم 15 میلیون است. RE: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - QUPHAS - 04-06-2012 سلام دوستان قانون سال 82 خیلی خوب بود. دوستان با توجه تجربتون میتونید حدسی در مورد تاریخ تمدید مجدد این قانون بزنید؟ این قانون سال 88 ابلاغ شد مثلاً اگر سال 98 دوباره ابلاغ بشه، اگر تا آخر 92 خارج بشیم،مشمول این قانون بشیم! نظرتون چیه؟ من واقعاً این دغدغه رو دارم که تا کی نمی تونم برگردم! RE: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - MaMi - 05-06-2012 (04-06-2012, 11:55 PM)QUPHAS نوشته: قانون سال 82 خیلی خوب بود. دوستان با توجه تجربتون میتونید حدسی در مورد تاریخ تمدید مجدد این قانون بزنید؟ این قانون سال 88 ابلاغ شد مثلاً اگر سال 98 دوباره ابلاغ بشه، اگر تا آخر 92 خارج بشیم،مشمول این قانون بشیم! نظرتون چیه؟ من واقعاً این دغدغه رو دارم که تا کی نمی تونم برگردم!اگر درست متوجه شده باشم، منظور شما از قانون سال 82، خرید سربازی برای کسانی است که قبل از 82 از کشور خارج شده اند...درسته؟ والا، حقیقتا تجربه شخصی من، نشون داده که در مورد قوانین نظام وظیفه، هیچ چیز، قابل پیش بینی نیست! به عنوان مثال من خودم، با عوض شدن یک قانون در سال 89 (که تا پایان سال 88 اعمال میشد) راهی خدمت مقدس سربازی شدم! بنابراین، به نظر من و با توجه به اینکه مسیر apply سختی و مشکلات (در عین شیرینی) خاص خودش رو داره، انرژی فکریتون رو خیلی معطوف این قضیه (تغییر قوانین به نفع ما!) نکنید RE: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - Saeid - 05-06-2012 مگه این قانون شامل کسانی که به صورت قانونی و با وثیقه از کشور خارج میشن هم هست؟؟؟ چون تا 5 سال برای دکترا که مجاز هستش ادامه تحصیل و در واقع شخص معافیت تحصیلی داره......... RE: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - MaMi - 05-06-2012 (05-06-2012, 12:40 AM)Saeid نوشته: مگه این قانون شامل کسانی که به صورت قانونی و با وثیقه از کشور خارج میشن هم هست؟؟؟ چون تا 5 سال برای دکترا که مجاز هستش ادامه تحصیل و در واقع شخص معافیت تحصیلی داره.........سعید جان اگر منظور شما، این قانون 82 مذکور است! بله، شامل حال کسانی که قانونی از کشور خارج شده اند، می شود و گرنه کسی که به صورت غیر قانونی از کشور خارج شده است، تکلیفش مشخص است! به عنوان مثال، همکلاسی دوران دبیرستان من، زمانی که ما پیش دانشگاهی بودیم (سال 1381)، با وثیقه از کشور خارج شد (5 میلیون گذاشت!) دو سال پیش با پاسپورت ایرانی اش به کشور مراجعه کرده بود و گفت که همان 5 میلیونی که گذاشته بود، رو به عنوان هزینه خرید سربازی اش، منظور کرده اند! RE: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - popof - 07-10-2012 سلام آرش هستم دانشجوی مهندسی نفت مقطع کارشناسی خیلی تاپیک خوبیه و من به شدت به این احتیاج داشتم من ترم ۷ هستم و قصد دارم بد از اتمام درسم سربازیمو ۱سالی که وقت دارم عقب بندازم و تو اون یه سال واسه زبان بخونم و apply کنم معدلم ۱۷.۵ازPUT و احتمالا بتونم این سال هم یه مقاله بدم به نظرتون راه خوبیو انتخاب کردم؟امسال به دلیل مشکلاتی که دارم نمیتونم apply کنممیشه مشکلات این راهو بهم گوشزد کنینمرسی که توجه میکنین RE: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - MaMi - 07-10-2012 (07-10-2012, 02:08 AM)popof نوشته: سلام و خوشامد به شما به جهت پیوستن به فروم دوست من تصمیم اینکه این راه واقعا خوب بود (یا هست) یا خیر، با خود شما است. به نظر من حتی اگر این راه از نظر دیگران خوب نباشه مهم نیست، مهم اینه که شما خودت این راه رو انتخاب کردی و در جهت رسیدن به اهدافت تلاش خواهی کرد؛ 1- همین طور که خودت گفتی، میتونی از اون یک سال فرجه ات، برای تقویت زبانت (TOEFL یا IELTS) استفاده کنی، اگر بتونی در زمینه رشته تحصیلی ات، تجربه کاری مرتبط داشته باشی و حتی مقاله ای ارائه (سابمیت) کنی، خیلی خوب خواهد بود. ضمن اینکه اگر قصد ادامه تحصیل در امریکا رو داری میتونی در اون مدت روی GRE هم وقت بگذاری. 2- نظر دیگر این است که شما از همین حالا جدی به فکر تقویت زبانت و کسب نمره خوب در GRE باشی (چون از فارغ التحصیل کارشناسی کسی انتظار مقاله ندارد) و اون یکسال از زندگی ات (فرجه بعد از فارغ التحصیلی) رو یکجورایی از دست ندی و در همین دوران کارشناسی برای اخذ پذیرش اقدام کنی. یعنی شما وقتی فارغ التحصیل شدی از کارشناسی، پذیرش کارشناسی ارشد رو داشته باشی، اینجوری یکم برنامه هات فشرده تر و سخت تر خواهد بود ولی در عوض یکسال از عمر گرانبهات رو از دست ندادی. در پایان باز هم یادآوری میکنم، تنها خودت و خودت میتونی تصمیم درست در این زمینه رو اتخاد کنی، چون این دوران، عمر توست، نه هیچ کس دیگه. موفق باشی
RE: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - mhz_ir - 17-10-2012 (26-01-2012, 03:03 PM)Saeid نوشته: اگر هدفتون موندنه و نمیخایید برگردید.....سربازی برید بهتره....البته اگر رزومشو فعلا ندارید.....دقت داشته باشین که اگه تشریف ببرین و بعد از معافیت تحصیلی برنگردید...سربازفراری محسوب میشین و به خاطر همین تا 40-50 سالگی نمیتونید به ایران برگردید اگر مشکل emergency براتون تو ایران پیش بیاد.....در ضمن وثیقه هم که 15 میلیون به باد میره!!! ......رزومتونو بگید.....بهتر میشه نظر دادآقا سعید یا دوستان دیگه اگه میدونن منظور سعید آقا از این جملش "دقت داشته باشین که اگه تشریف ببرین و بعد از معافیت تحصیلی برنگردید...سربازفراری محسوب میشین و به خاطر همین تا 40-50 سالگی نمیتونید به ایران برگردید" چیه؟ یعنی اگه با معافیت تحصیلی اجازه خروج از کشور حالا هر کدومش(تفریحی،علمی،نیمه علمی) باشه رو بگیری و برنگردی سرباز فراری حساب میشی؟ اگر درسته تکلیف بعد از برگشت چی میشه؟ |